Uppdrag: missbruk

Elin, mamma och jag sitter och tittar på ett TVprogram på Tv4Fakta, det handlar om en kvinna med ett beroende. Hon suger i sig c:a åtta flaskor rengöringsmedel för datorer om dagen och hon blir helt galen av det. Hon hatar sitt liv, drömmer om att vara död, ligger och bara gråter, skär sig, ja ni fattar, är helt psykig! Nu har familjen gripit in och ska "i hemlighet" hjälpa henne. Hon tror att hon är med i en dokumentär om missbruk vilket är till en viss del sant, fast det hon inte vet är att familjen sökt in och kommer förhoppningsvis kunna skicka iväg henne på ett behandlingshem. Det är ju liksom det programmet går ut på.

När hon inte sugit i sig gaserna så är hon faktiskt normal, även om det är otroligt svårt att tänka sig efter att ha sett hur hon blir när hon är påverkad. Grejen är ju att hon inte vill ha hjälp men hon utsätter hela sin familj för ett helvete. Fast hon förstår ju inte det, hon är ju psyksjuk. Det är så frustrerande att se hur hon vägrar inse sanningen, det finns hjälp att få men hon vägrar ta emot den.

Nej, psyksjuka borde alla tvångsomhändertas så de får den behandling som de behöver, kräver och förtjänar.


Louboutin

Om jag skulle få välja en sko att vara skulle jag vara en Louboutin. Seriöööst!!








AAAAH!!!!!!! När jag gifter mig med pappan i min Au-pairfamilj ska han få köpa såna här till mig ((((((:

Naaails


weheartit

Torsdag

CHACHA!

Idag har jag varit i full gång! Hann inte ens blogga imorse då jag åt och sminkade mig direkt för att kunna gå till stan. Det var tänkt att mamma, Elin och jag skulle gå på stan och ta reda på vad Elin önskar sig i födelsedagspresent men sen hörde Tove av sig när vi var på kyrkogården för att vattna och ville träffas typ. Då stannade jag kvar där för att möta upp henne, hon kom med racern. Efter mycket pustande och frustande av värmen var vi nere på stan och mötte upp Mikkis som kom med läderracern ;)

Idag ska min far dra till Älvdalen med ett par kompisar och fiska! Jag hoppas kan kommer hem med massa fina firrar ;)

Pinocchiotårtan + recept


Så vart den och här är receptet:
http://www.tasteline.com/Recept/Pinocchiotarta

onsdagstankar

oro är en hemsk känsla när man inte kan göra något åt orsaken. oro inför vad som komma skall, vad det ska bli av personer som tvingas flyta med. det är en framtid som står på spel.

Filmen

Nu är mammsi och jag hemma från bion! Vi såg ju som jag skrivit tidigare, Kronjuvelerna. Den var otroligt djup och hemsk. Den var c:a två timmar och de hade lyckats så otroligt bra med allt. Eloge till dem. Det var en sån där film alla borde se fast det räcker att se den en gång. Jag som är en oerhört blödig person med mycket empati och sympati tog åt mig väldigt mycket, som vanligt. Den är värd att se men var beredda på att det kan bli känslosamt ;)



(tove, vi gillar ju spegelbilder (;)

Me today



Blue + glitter


Kronjuvelerna

Ikväll ska Mamma och jag på dejt! Vi ska se Kronjuvelerna! Jag har höga förväntningar kan jag säga! Förra gången var jag och såg "Water for elephants", den var sjukt bra!

Haha nu ska jag fortsätta titta på när Elin och Mamma spelar Astrid Lindgrenspelet. Det är inte mycket jag kan.... ehe..



Kerli 26/6-11




Gillar sminket!

Hellyeah

Life is like a dick, if it's hard, FUCK IT

HETA JÄVEL




Kat Von Beautiful





Final day







I just can't believe the day has come
When all the clocks stand still
The horizon seems to disappear
And all our dreams are unfullfilled
I can feel the end is near
It all has come as we had feared



28juni 2011

Jag har haft en megabra dag! Tove och Mikkis kom över och vi åt välsmakande tårta, tittade på Eva & Adam, lät mina marsvin träffas (HAHA), målade naglarna, lyssnade på massa bra låtar från "förr" och tittade på Allsång på skansen (DANNY!!!)

Natalie svarade precis på min vänförfrågan, åhyes.

Just nu pratar såklart Tove och jag på face, som vanligt ;)


Inspiration









Amazing

Chocoloate

Oheys



I´m stayed because I needed you

God eftermiddag kära blogg ;)

Nu sitter jag och inväntar gästerna. Tårtan blev jättebra efter lite om och men, haha... Fick göra om marängsmeten då jag lade i nötterna tillsammans med den ofärdiga marängsmeten.. Men tillslut så blev det bra! Har inte gjort klart den än med grädde och jordgubbar, är bättre att jag fixar det när T & M har kommit! :)

Jag blir så trött på den gassande solen som får luften att vara äcklig, har ingen som helst inspiration när det kommer till smink, skittrist!! Nu sitter jag med ENBART ifyllda bryn och mascara. Fan vad kul.

Pinocchiotårta

Som jag skrev igår ska jag ta fram min husliga sida och baka Pinocchiotårta! Mamma har tidigare gjort den och då har den varit supergod, hoppas jag gör den lika god idag ;) Jag tycker faktiskt om att baka och laga mat. Älskar att ha flera bollar i luften när jag lagar mat, att t.ex. laga trerätters. Det blir ju inte jätteofta jag gör sån mat fast det är kanske det som lockar. Jag sökte ju faktiskt Restaurang som fjärde!

Jag får dessutom fikagäster idag! Tove och Mikkis kommer för att käka tårta med mig :D

Idag var vi spanare

Idag hos Tove fixade vi skjuts till Göteborg. Trodde vi. Men han kom ju aldrig den skojaren. Fast att han aldrig skulle dyka upp kunde ju inte vi veta så vi tog till spanarskillsen tillsammans med Isa. Benke/Daffne/ kärt barn har många namn, svårt det där med namn.


Vi ser rätt professionella ut va?! Lägg märke till våra snygga outfits (min hatt och Toves mössa och väst)


Vi spanade och spejade. Men ingen chaufför så långt ögonen kunde nå.


Där ser vi även fotografen till ovanstående bilder. Hon hade fräsig kepa som jag fick äran att låna sen.


Allt Tove behövde ha med sig till Götet var en Olaaffisch.


Toves finafina väst. Flexbert für immer ;)


Posare där!

Marängtårta ska här göras

Jag har varit sugen på att göra marängtårta flera dagar nu så jag bad päronen att köpa med sig lite när de handlade. De hade med sig två liter hem så här ska göras tårta!!


A friend is someone who understands your past, believes in your future and accepts you.



jag trodde inte det fanns en till "jag"
tove


Finns det någon sämre låt?!

Om det är en låt jag verkligen AVSKYR, så är det denna:



Spela den INTE när jag är på besök, haha..

@ Toves place

Jag har inte dött, promise ;)

Gick till Tove igår kväll och blev kvar över natten. Vi har käkat pizza, kollat på film och lite sånt där ;) Nu är Tove och tvättar håret och jag poppar musik i hennes rum. Snart ska vi nog upp och äta frukost, om det inte kommer en sexy hit förstås, fast det ser inte allt för ljust ut måste jag säga :(

MOGGE

Jag gjorde precis rent till det lilla marsvinet Mogge som står i hallen. Innan jag gjorde rent hade han ett stort hus som underhållning och dessutom vanligtvis hö. När han kom ner i buren igen så hade han ingenting förutom en matskål (som han även hade tidigare). Hahaha gissa om han såg dum ut när han sprang runt och letade efter huset?! XD Tyckte lite synd om honom ;)




TACK DENNIS

Jag beställde precis ett par skor och lite underkläder på Nellys rea. Awesome att ha VIPkoden. TACK DENNIS!!

Jag är inte så överförtjust i att beställa över nätet då det är så svårt med storlekar. Jag ligger liksom typ mellan två olika så det är bäst att kunna testa innan. Pallar inte hålla på och skicka tillbaka och sånt. Men den här gången hoppas jag och tror att det blir bra. Inte ens 300kr för underkläder och skor är fan rea!!


Krig 2039. Berlin. Drama/action. Huvudroller.

Enligt skapligt säker källa ska Bill och Tom Kaulitz (my babes, haha) spela huvudrollerna i en tysk action/drama film som handlar om krig under 2039. Själv grejen i sig är ju riktigt spännande och rolig. Men. Det är en sjukt tuff bransch och de kanske inte har råd att testa på ALLT för att hålla sig på topp. Förra turnén var en flopp enligt media och det är vad folk ser. Det är bara vi fans som såg Humanoid City som den förtjänar att ses. Allt behöver inte handla om siffror. 
 
Bill har testat på det mesta, reklam, modell (både catwalk och bild) och naturligtvis musik. De har tappat lite i musiken sen 2008 fast har samtidigt tagit sig framåt, exempelvis har de varit i Japan tre gånger under sju månader. Men jag vill inte att de blir B-kändisar. Antingen begränsar Bill sig och kan nå toppen igen, eller fortsätter han såhär med lite av varje, får göra allt han har passion för men sjunker och riskerar att bli en B.

Jag hoppas att det inte bara är jag som ser allt på håll och mer perspektiv som ser det, utan att även han inser fakta..

Jag klarar mycket men inte att se hur allt dör ut.




Ytterligare en morgon

Jahapp, söndag. Det enda som får mig att hålla koll på dagarna och göra skillnad på dem är att pappa är hemma på lördagar och söndagar. Fast det kom lite i otakt nu när han var ledig i fredags också. Haha..

Det var inte så överdrivet behövligt att fixa och trixa med extrasängen intill min... Jag använde ändå inte den delen. Lite besviken är jag måste jag säga. Hahaha! 

Hörs senare (:


Jag är kär

Om man kan vara kär i en röst så är jag det.





Hur sexigt får det bli?

Fronter...?

Kom på precis på mig själv med att tänka "ska nog kolla fronter". Alltså tänkte jag kolla om jag fått reda på något mer betyg på något arbete. Men sen kom jag på att kursbetygen redan kommit ;) haha.. Man blir skadad.

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Jag har bara en 90säng och vill ha större men jag har ju ganska litet rum så det skulle knappt få plats. Eller visst skulle jag ju kunna trycka in en större men det skulle inte se bra ut och det skulle ta upp i stort sett allt utrymme som är över. Jag lät bli att ta undan en av extrasängarna så kan jag skjuta den intill min säng så har jag störra utrymme att sova på! Awesome! De ser ut att vara ungefär lika höga så det blir nog bra. Ett tag. Haha.


Vila i frid

R.I.P H.C.

jag tänker på dig och dina nära


Nelly.com har fet rea

I´m dying back here. Typ. Nellys skorea. Herre min gud. Vissa skor för 129kr. Det finns ju såå många som jag vill ha. Vad säger man? "Mamma, pappa...?" *puppyeyes* hahaha


Min midsommar i bilder

Det är många bilder som inte går att lägga upp här, så offentligt men några funkar allt ;)


Alltid är det någon som däckar ;) TOVE! Nästa gång blire du!


Tove roade sig!

Det är typ de bilderna jag kan visa... hehehe..


25juni 2011

Då var mina fina gäster bortflugna och jag sitter ensam i lägenheten ;) Dagen har gått sjukt fort, helt plötsligt var klockan 16.00 och Mikkis skulle snart bli hämtad.

Idag såg jag på Dirty Dancing för första gången EVER, jag tyckte den var fin! Och bra! Bara tummar upp!

På tal om tummar upp, ikväll är det sommarkrysset (Eric Saade) och just nu kollar jag på nytagna bilder på Tokio Hotel. De är i Tokyo för att ha ett showcase och dessutom närvara vid MTV VMAJ (gala). Så fort Bill kommer till Tokyo sätter han på sig typ japanska kläder, deras mode liksom, haha, lite intressant! ;)



JEDWARD



Midsommardagen

GOD MORGON!

Vi hade en superjävulskt bra midsommar igår! Mikkis vann tipsprommenaden, haha! Vi åt trerätters som alla varit med och gjort en rätt på.

Förrätt: Avocadoröra i avocadoskal
Varmrätt(min rätt): Black (hemmagjord rödvinssås) and white (köpt bea), marinerat kött med klyftpotatis!
Efterrätt: Cheesecake med jordgubbar och passionsfrukt!

Det var skitgott och alla satt med paltkoma efteråt. Hahaha! Ska lägga upp lite bilder senare, idag ska vi bara slappa framför The Hills och Dirty Dancing.


Right now


Midsommarmorgon

God morgon!

Idag är det midsommarafton och jag är taggad som fan! Tjejerna kommer runt 16 så jag har gott om tid att förbereda både mig själv och det som ska bjudas på! I år är faktiskt första gången jag firar midsommar på "egen hand", dvs inte med släkten. Antingen brukar vi vara hos farmor eller hos min farbror då båda har hus. Visst skulle det funka att träffas i vår lägenhet men det är förmodligen trevligare i hus där man kan grilla och vara ute. Hahah kommer dock ihåg en midsommar för några år sedan så var vi hos min farbror med familj, då slogs det upp långbord i vardagsrummet då det regnade. Det var bara att ta fram midsommarkänslorna ändå, låtsas att vi satt ute i solen. Det var bara i tankarna solen fanns dock, det regnade som fan utomhus.. Konstigt att det alltid måste vara dålig väder på midsommar!

Nu ska jag gå till köket och rosta en macka eller något!

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar :)


"This is a song for all the people we love, for all the people we can´t live without. And I´m pretty sure that everyone has that special person out there"




Vad kan det vara?

Imorgon kör vi ju frågesport/tipsprommenad om varandra och lite random, jag har fixat pris till vinnaren...

Något som kan vara till stor nytta ;)


SVAR

Svar till Mallan och Didde:
Hej på er! Håller med, familj eller vänner annars känns det meninglöst!!

Nejnej gud nej, haha, aldrig att jag skulle åka med dem någonstans. De har valt det själva dessutom, åka med "svärmor" precis som förra året. Jag är försiktig med att lämna ut folk i bloggen men det här blir ett undantag, jag tänker inte ljuga och om man läser det här får man skylla sig själv. De väljer själva att sätta sig utanför och då får det vara så. Som man bäddar får man ligga, som man brukar säga. Jag kan inte bry mig mindre efter allt som hänt.

Hoppas ni får en trevlig midsommar!


Hus 35/ midsommarplaner

Det har varit en otroligt lugn dag idag måste jag säga. Jag gick upp runt lunch, chillade, åkte sen till farmor för att hämta sängen och lite annat. Jag älskar farmors hus. Jag har ägnat otaliga nätter och högtider där. Lekt på tomten, kollat på film på övervåningen, vuxit upp i doften av farmor och farfar. Det är hos farmor och farfar jag och Elin sovit hos om mamma och pappa behövde barnvakt. Varje julaftonskväll har firats hos farmor och farfar. Farfar kom och hämtade mig i skolan som liten och åkte hem till huset där vi fikade, spelade kort lekte i lekparken och på tomten och bara var. Det huset och den speciella doften kommer alltid vara speciell för mig.


Snart ska jag förbereda en grej till imorgon. Vad är hemligt då mina gäster inte vet vad det kommer bjudas på. Övriga familjen ska hem till min farbror med familj. Där ska de grilla och sånt som vanligt. Det blir hela släkten förutom jag då kan man säga. Min yngsta farbror är knappt att räkna med längre. Dessutom ska han och min kusin till Strömstad tillsammans med hennes mormor och mamma. Så det är inte bara grillningen som upprepas i år igen.

Nu ska jag springa iväg och fixa hemliga saken ;)

TREHUNDRANITTIOETT

På båten köpte jag lite smink, bland annat en skugga från Viva la Diva. Testade den idag. Jävlar vilka pigment!! Blev knallrött/rosa. Jag blev ganska imponerad. Jag köpte den på rean för 34kr. Pris innan rea var 52 har jag för mig.

#391 "röd"



Morgonbestyr

Har sedan jag gick upp tittat på Mia och Klara. Världens bästa humorserie! Haha älskar alla karaktärerna! Pappa slutar runt 15 och då ska vi bl.a. hem till farmor för att hämta en "extrasäng", vi har bara en och Mikkis och Tove sover ju här imorgon! :)

Jag har inte så mycket mer att säga.. Jag har ont i huvudet, som vanligt, vet inte om det är vädret.. :/ Nu ska jag nog i alla fall sminka mig!

Saxen

Då vi bor på söder heter vårt hus något på S, så är det tydligen i hela staden, så de på norr har namn på N o.s.v. Vårt hus heter i alla fall "saxen". HUR PASSANDE?! Hahaha tror mamma och pappa tänkte på det när de skrev på papprena för 13 år sedan, att deras 3åringa dotter säääkert skulle gå och bli frisör (nåja, iaf "halvfärdig".....) och att det skulle passa bra då! Haha!

Makeup brushes

Får jag riktigt mycket pengar (eller känner att jag kan unna mig dem) ska jag lägga ut c:a 4000kr på bra borstar och penslar från Hakuhodousa.


You hold me in your hands, you won't let me fall

Den här lyssnade jag av någon anledning jättemycket på för c:a två år sedan... Fast fin är den. Tror jag lyssnade på den när jag skrev för att få "den där känslan" jag behöver ha.


Ica Maxi = kärlek

Vi i min familj har alltid handlat på Ica Maxi sålänge den har funnits här i E-tuna och vi har inte varit ensamma om det. Toves familj delar nämligen det med oss. I början av skolåret och vår vänskap så sprang vi på varandra HELA TIDEN, inne på Ica Maxi. Haha. Ingen av oss visste att den andra skulle dit så det var inget uppgjort eller något sånt. Vi såg varandra en gång, tyckte det var kul, så blev det en andra, tredje, fjäde gång o.s.v. Vi älskar Ica Maxi! Hahaha! Tror till och med att första gången jag träffade hennes mamma var på Maxi. Inbitna Maxiälskare må jag säga.

Så idag träffade vi dem där också. Visste dock att de skulle dit men långt efter att mamma sa att vi skulle handla idag. Så där stod vi, min familj och Tove + hennes mor i en gång och pratade. Vi träffas ALLTID på Maxi, det måste vara vårt place, Tove! :D


Britney Spears

Britney kommer alltid vara Britney, inget snack om saken och det är anledningen till varför jag ens tar mig tiden att kolla på hennes videos. Jag tycker inte Femme Fataleplattan var mycket att hurra för och det har jag nog skrivit tidigare. Fast hon var min idol som barn och jag kommer nog alltid bry mig lite för henne.

Tycker inte om hennes nya image eller vad det kan röra sig om, det känns så överdrivet fejk. Hon ska vara så oskyldig flicka med Barbieröst som erövrar världen ungefär. De flesta av hennes nya låtar är så meningslösa och obetydelsefulla att de inte ens är värd en påse skit och hon är bara för mycket. Nej, stopp. Det räcker inte att ha varit (typ) världens största artist, att vara vacker och ha snygga kläder i videos. Det krävs mer än så.

"I wanna go"


Jag är snart vuxen..

När jag var liten flicka tänkte jag alltid på hur det måste vara att vara en cool, stor tonåring. Jag trodde att man fick bestämma allt själv då. Min farmor skrattade och tyckte jag skulle fråga Elli, min kusin som var i min ålder då, om det var som jag trodde. Hon utbrast "NEEJ". Hon tyckte inte alls det var så festligt som jag föreställt mig det. Fast jag gav inte riktigt upp hoppet ändå. Idag är jag 16,5år, går på gymnasiet och tycker inte att är så jävla fancy att vara tonåring, haha, det skulle lilla Ida sex år ha känt till. Vad besviken hon skulle ha blivit..

Jag har alltid velat få övningsköra och få körkort. Jag har fått övningsköra i ett halvår nu men har inte ens gått handledarkursen med pappa. Körkort har alltid varit dröm #1. Av okänd anledning vågar jag faktiskt påstå. 

Vad jag försöker säga är att jag håller på att bli vuxen och tycker inte det är så speciellt. Visst längtar jag lite efter att få vara oberoende av mina föräldrar, att kunna åka utomlands utan deras tillåtelse o.s.v. utan deras tillåtelse och såna saker även om päronen mina ger mig väldigt mycket frihet. Måste säga att det känns lite konstigt att vara "där" jag fantiserade om som liten. Då verkade det vara så lång tid kvar, nu har jag kommit dit. 

Jag är ansvarsfull, sköter mig till viss gräns själv, mogen, kan prata för mig, ta beslut och är nyfiken på livet. Jag är snart vuxen och det är jag redo för. 
 


Söta kläder kan ta sig nånstans

I stort sett vilken blogg man kollar i så hittar man inlägg med sååå söta klänningar, skor, smycken och allt fan vad det är. Jag hatar sött. Blommor, rosetter, plysch, rosa volanger osv osv osv osv. Kan det inte finnas fler än typ EN bloggare som inte beställer hem volangklänningar från Nelly var och varannan dag?! AAH.

Man skulle kunna säga att jag hatar söta kläder.

Det är givetvis upp till var och en huruvida man vill ha söttsöttgulligull på sig eller ej och det är ju tydligen populärt bland i stort sett alla 10-25are men jag då?! Hahah jag som ALDRIG i livet skulle dra på mig något sånt. Tycker någon stor blogg som inte köper ovanstående kan öppnas. Det är svårt att hitta kläder som faller mig i smaken, för allt i butiker är blommigt och sött, då kan det behövas en blogg som tipsar mig med riktlinjer.

 Nej tack liksom.


Gjort stan med mormor

Kom precis hem från stan! Det var som vanligt trevligt. Vi lunchade på Ming Palace där vi fick privatlektion i hur man äter med pinnar. Det är inte så lätt som det ser ut..... Fast mamma hajade direkt när han förklarat! Hahaha härlig personal till tusen. Älskar det placet. Maten är fantastisk och personalen är som sagt världens härligaste.

Innan vi gick såg jag ett reklamblad för några event i Eskilstuna... Så ser jag min "favoritartists" namn! hahah jag blev så glad att jag var tvungen att fota. "Mårran - Thorsten Flinck". Hur perfekt? ;)


22 juni 2011

God morgon!

Idag ställde jag klockan på 9 men gick upp 9.30, haha, kryssningen tog ut sin rätt. Jag var skapligt trött men tvingade mig upp i alla fall då det är bestämt att vi skulle gå på stan med mormor idag. Hon kommer nämligen hit om en halvtimme, då ska vi traska ner till stan. Vi skulle tydligen luncha och shoppa lite. Jag klagar inte!

Igår gjorde jag en spotifylista till midsommar, så Tove om du har några låtar du vill ska vara med kan du ju skicka dem. Listan heter "för hela slanten" så kan du gå in och titta också. Mikkis har skickat sina! :)

Att vara ensam

Nu ska jag strax krypa ner i min säng som det känns var jättelänge sedan jag sov i. Känns konstigt att vara själv nu igen, haha, jag har jättesvårt att vänja mig när jag varit med Tove och Mikkis, speciellt sovit med dem. Här om dagen (lördags?) t.ex. så låg jag och tjurade över att inte hade någon att ligga och fnissa med, så som Tove och jag gjort kvällen innan. Jag var faktiskt på "tjata-ut-citathumör".

Det är konstigt att bestämma allt själv, att allt är så tyst och att inte kunna prata med någon. Att vara ensam helt enkelt. (har ju såklart familjen i samma lägenhet men det är ju inte samma sak, de bor jag ju med 24/7 och de sover dessutom nu)

Och då är det oftast EN natt. Jag förstår dem som separerar, hur ensamt det måste bli..



Att hålla koll på tidsskillnader är inte alltid lätt..

HAHAHA idag gick Tove och Mikkis upp 06.20 (svensk tid) då Tove ställt sitt mobilalarm på 07.20. Problemet var ju bara att mobilen var omslagen på finsk tid. HAHAHA! Tja... Ett gott skratt fick vi oss i alla fall!

Ros med resan:
- Sällskapet
- Barnbordet på buffén
- Jag inte äter godis så jag sparade massa pengar!
- Marve och alla citat bussen fick höra på under vägen hem!

Ris med resan:
- Att jag blev väldigt trött. (Får skylla mig själv ;))
- (fulla) Människor som stinker sprit, äcklig rök, you name it
- Mitt läppstift + läppenna jag köpte.
- Inte många sexys (Läs: typ ingen)

Seriösa tjejer


Perspektiv

Jag är inte svag som tänker på dig, henne, er, dem. Jag är bara en stark människa med känslor.


Kryssning 20/6-11

Tjohej! Nu är jag hemma igen efter en natt på sjön! Det har varit otroligt trevligt! Tove, Mikkis och jag hade egen hytt och allt vad det innebär :) Nej men vi åt god mat på Bistron, lyssnade på karaoken, hade party i hytten, sov, sov, åt frukostbuffén, sov, chillade lite överallt och åt lunchbuffé. Sen var kryssningen slut. Haha! Jag låg och sov i stort sett hela förmiddagen medan Tove och Mikkis gick runt och utforskade båten ;)


Mikkis och jag på bussen till Stockholm. Chauffören var stolt över sitt smeknamn "Marve". Hahah..


Tove satt själv, fast bredvid oss och var lite ledsen för det men när kameran åkte fram så blev hon solstråle igen :D



Tove och jag på karaoken!



Jag frös arslet av mig ute på däck, haha!


GLAD CHEY

Igår kom betygen. Godkänd i MaA. Jag fick mitt VG i IdrottA. Och mitt underbart vackra MVG i SvA. Och en del andra efterlängtade betyg! Jag ska inte låtsas vara nonchalant, för det är jag inte, jag är skitlycklig. Jag klarade första året på gymnasiet jävligt bra!!




ANDY - WHAT A MAN

Andy i Black Veil Brides bröt tre revben under en konsert i söndags när han lekte batman typ och skulle kasta sig ned för en grej ett par meter ovanför marken. Det såg sjukt läskigt ut! Rakt framför fansen, kan bara tänka mig vad som rörde sig i deras huvuden när det hände. Tydligen började Ash underhålla fansen för att få breaket att gå smidigt. OCH GISSA VAD?! Andypandysexy går upp på scen igen och slutför konserten! MED TRE BRUTNA REVBEN. What a fucking man!?!




KOLLA PÅ HONOM?!?! AAAAH!!

And I don´t know if your mind is made up

Bättre än jag förväntat mig att det skulle vara. Fast det hade varit lite skamligt om den varit sämre än mina förväntningar då de inte var höga ^^


20juni förra året

Ja tydligen så är 20juni ett Birka Paradise-datum för förra året var jag också på kryssning. Jag fick mig ett litet skratt när jag öppnade mappen och såg att den hette "kryssning 20juni10" Hahah!



Min lugg var lite mongo ^^ Och jag hade gul/orange klänning.... Vet inte vad som är värst, färgen eller att jag faktiskt drog på mig klänning? :S


Svart och glitter

Jag satt och fixade lite med naglarna igår. Fyllde på med lite längre så att säga, målade och detaljerade. Ska man på kryssning så ska man ;)




NU DRAR JAG BABES

Som sagt, jag har fixat inlägg till er som ni kan roa er med medan jag är borta!




En från varje sida, oohyes!

Mer på handen än i ansiktet

Hur lyckas folk att INTE se ut såhär på ena handen när sminkningen är klar?! Här har jag alltså redan tvättat handen en gång... Haha!


Jag är ett matvrak

Gud vad jag längtar till all god mat vi kommer äta, speciellt imorgon! Frukost på båten är bäst! Deras lunchbuffé brukar inte vara något att klaga på heller så ;) Haha jag älskar mat! ^^ Fast.. Jag börjar bli förkyld. Har lite smått ont i huvudet och jag nyser. Skitsamma, näsan får vara jobbig, I don´t care atm! ;)

Nu ska jag springa och sminka mig så jag kan plocka ner det också!

Kvällsupdate

Snart är det läggdags för lilla mig. Är faktiskt väldigt trött så det kommer nog gå smärtfritt!

Imorgon och på Tisdag kommer ju jag inte vara hemma, är ju ute på havet och rövar men jag kommer fixa lite inlägg ändå så ni behöver inte bojkotta bloggen bara för att jag är på kryssning ;) Kommer dock skriva innan vi vandrar till bussen runt ett. Blir att gå upp tidigt... ^^


Imorgon ska jag packa, haha, nej vadå ute i sista minuten? ;) Fast jag har skrivit upp vad jag ska ha med mig så det går nog bra ändå kan jag tänka mig. Måste bara bestämma vilka skor jag ha på kvällen och vilken väska jag ska packa ned allt i. Även om det bara är en natt så krävs det lite förstår ni! Haha! Tove har samma "problem" så det kanske är en tjejgrej.

NU BLIR DET BILDER

JAG HITTADE BATTERISLADDEN TILL KOMPAKTKAMERAN, FAN VAD GÖTT!!! Trots att jag letat och letat, så säger pappa "titta i lådan undan teven". Gissa var den låg då?! Han är för bra min pappa!! :D


Sitter och tittar på sommarpratar-programmet. Mia Skäringer är med, fan vad jag älskar henne! Hon är så mycket mer än Gulletussan och Tabita i "Mia och Klara". Hon är en riktig hejare på tankar och känslor. Hon faller mig i smaken.

Händelselös dag

Idag har jag inte gjort NÅGONTING! Mamma och jag skulle ut och gå men inte ens det gjorde vi. Det regnade så mycket och då ville vi inte ge oss ut ;) Har dock pratat med Tove i telefon om packning och snyggingar i skolkatalogen! Det är våran favoritsysselsättning!

Imorgon är det dags, vi drar iväg på kryssning! Ohhhyeees!

Förmodligen den godaste egengjorda pizza jag ätit!! Kockar: Tove, Mikkis och jaag!

Ost, ost, skinka, tomat och tomatsmet!

BEL AIR 18JUNI 2011

Storebror (vänster) - sex on legs. 
Lillebror  - the latino is back. Fast han har blivit biffig.




Det här med att (inte) packa

Jag är tidsoptimist. Jag spar allt till sista minuten. Jag vet att jag har saker att göra men pallar sällan göra det frivilligt förrän jag är illa tvungen.

Jag behöver packa till imorgon och dammsuga mitt rum. Har jag gjort något av det? Nej, inte det allra minsta. Däremot har jag fixat klart en av detaljerna till på midsommar men det är för att det är kul. Det är inte kul att varken packa eller städa.. Fast inget slår att packa upp i tråkighet. Det är hemskt. Haha, inför det drar jag mig ett par veckor! Hahaha!

Snart ska jag och mina ord sammarbeta lite, om de vill komma fram. Vet ni? De kom faktiskt igår. Ganska mycket. Då tyckte jag om dem!

Morgonbestyr

Frukost kl 13 slår allt ;) Kollar på "halv åtta hos stjärnorna". Hahah dagens värd skulle bjuda på någon maträtt som hon berättade var Stalins favoriträtt. En äldre dam (som jag inte sett tidigare..) blir förskräckt och ba "STAALIIIN????" HAHA älskar folk som bliir chockerade XD 

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Eller jo, packa lite för imorgon men annars så har jag ingen aning. Borde i alla fall ställa in korv och smör i kylen igen ;) haha 

När musik är som den kanske borde

När jag ser konsertvideos med typ Bon Jovi tänker jag att musiken var lite bättre förr. I regel. Helt plötsligt är inte P!NK, Miley Cyrus, Justin Bieber, Katy Perry och "gänget" så mycket artister längre.




vi kommer aldrig bli fel tillsammans

Jag är sådär vidrigt skrivnödig. Ja riktigt jävla nödig. Skillnaden mellan att vara skrivnödig och skitnödig är att om man är det sistnämnda är det bara att besöka dass. När man är det förstnämnda så är det inte alltid det går. Försök att kläm ut luft så får ni se hur jag känner just nu. Det finns inga ord som vill ut.


Kanske finaste programmet

Jag har skrivit det förr... Jag älskar "Kvällen är din". Så himla fint!! Det om något är väl äkta?! Drömmar som uppfylls är bland det finaste som finns.

What if God was one of us

Tjobre, it´s your girl Ida- Eskilstuna.

HAHA fan vad coolt det lät ;) not.

Som jag skrivit tidigare så hade Mikkis och Tove planerat något hemligt idag. Jag fick inte reda på vad det var förrän vi klev av bussen. Vi var i T-hälla och skulle kolla när Mikkis farmor och alla andra pensionärer (?) dansade finsk folkdans! Haha det var supergulligt även om Tove och jag missade själva dansen. Vi fick i alla fall se dem i söta dräkter och lyssna på finsk sång på Holmberget (?). Vi avslutade vistelsen i Torshälla med en vattenflaska från Konsum som dracks på en parkbärk på torget. Sen åkte Tove och jag till stan, hon hem och jag till mormor. Och nu är jag hemma!

Jag känner att min kropp är lite i obalans såhär efter nästan ett år i skolan. Det är det här med rutiner. När jag går i skolan äter jag frukost, lunch och kvällsmat i stort sett samma tid varje dag (om vi pratar vardagar alltså). Då äter jag tre gånger om dagen, varav två av gångerna i stort sett alltid är varm mat. Nu, när jag går upp runt lunch eller lite tidigare äter jag någon slags frukost och sedan äter jag ju bara kvällsmat som nästa mål. Sen är jag ju jättehungrig framåt 23, och alla vet att det inte är bra att äta då. Men vad ska jag göra?! Jag är ju vaken till efter 24 och jag hatar att vara hungrig. Dessutom känner jag verkligen sug efter något VARMT. Här om "dagen" satt jag och åt pulvermos i tunnbröd efter 23.00. Som sagt, vad ska jag göra? Är man hungrig så är man...

OMFG

Seriöst. Creds till Simone och Jörg. Hur lyckades de?! Det måste vara något mer än bra gener.



Mina ögon har seriöst inte skådat något bättre än vad bilden visar.

PÅVÄG TILL EN HEMLIG DESTINATION

Tove och Mikkis har nu alltså dragit iväg mig på något hemligt som jag inte får veta förrän vi kommer fram. Jag är lite otålig må jag säga.... Mitt tålamod är = noll. Jag vill bara veta direeeeekt!! Sjukt jobbigt att de bara fnissar. Haha! Fast jag tror jag har gjort mig förtjänt av det då jag sagt A men inte B till dem X antal gånger. De har gett några ledtrådar men inget speciellt avslöjande. Äsch, vi får väl se när vi hoppar av bussen!


Skånska -> Stockholmska

Kan Carolina vänja sig av med skånskan och börja prata stockholmska kan väl jag skippa E-tunabräket och börja med skånska?! Imponerande!!


Mio - min idol

HAHAHAHA jag dör vad härlig han är!!



Att minnet alltid måste vara så överdrivet bra

Igår svor jag åt att jag inte hittade någon bra läppenna. Nog fanns det bra såklart men ingen som fyllde upp mina krav. Idag hittade jag en som duger helt klart. I en av mina sminklådor. Bra Ida.


She was born this way, baby

Amazing woman. Det är inte det att hennes musik är världens bästa (även om den har en tendens att vara grym) men det är hon. Så jävla äkta. Helt otroligt. Det syns i allt hon gör. Så enkel men ändå så mycket.




It´s raining men

Nu drar jag snart till Tove! Mamma försöker få tag i Daddy om han kan slita sig från jobbet för att skjutsa mig men han verkar inte ha någon mottagning... Antingen får jag gå i spöregn eller vänta på att det ska sluta.... Äsch, lite regn har ingen dött av ;)


Tokio in Tokyo 14 December 2010





Uppe med tuppen

God morgon!

Här står jag i nattoutfit och steker köttbullar till frulle/lunch. Ska snart ge mig iväg till Tove för sleep overparty! Det har tydligen bestämts att vi ska sjunga sing star.... Hm.. Fast jag vill spela Buzz sen så jag får väl ge med mig och lydigt sjunga.

Det var så underbart skönt i morse när jag vaknade och hörde hur regnet piskade mot fönstret!! Jag gick upp efter ett litet tag, gick på toa, sa hej till mamma och Elin och gick och la mig igen. Så kom jag upp för 40 minuter sedan. Mamma undrade om jag skulle vända på dygnet HELT, ja faktiskt, det är sommarlov och att vända på dygnet är tradition! Det är bara sommarlov EN gång om året och snart är jag vuxen = ska jobba = inget sommarlov. Det gäller att passa på!!


Frågor till frågesport/tipspromenad

Vi ska ha frågesport/tipspromenad på midsommar här och vi ska skriva sju frågor var! Två random och fem frågor om oss själva. Lite läskigt, hur mycket kan jag om dem egentligen? ;) haha nä men jag är inte så jätteorolig faktiskt, även om vi inte ens känt varandra ett år.. Hur som helst så vet jag inte riktigt vad jag ska ta för frågor. Det var svårare än jag trodde. Jag som skröt så mycket över att jag hade flera frågor i huvudet som jag skulle ta, men sen så tyckte jag inte de var så bra längre. Det ska ju helst vara roligare frågor än "hur gammal var jag när vi köpte Lucaz", hahaha! Kan dock inte skriva vilka frågor jag valt om mig själv men jag har två kvar i alla fall. Ska be familjen om råd ;)

Jag längtar helt otroligt mycket till midsommar!! Känner på mig att den kommer bli BÄST.


Fort men ändå långsamt....

En sak är säker och det är att mina dagar så otroligt fort. Vet inte om det är för att jag sover halva dagen, för att jag har kul eller för att det är ljust och varmt. Fort går det i alla fall. Fick precis en chock när jag tittade på klockan och såg att hon visade 20.30. En sak vi diskuterade idag var i alla fall att det känns som att vi haft lov mer än bara sex dagar!! Så får det gääärna vara fram till Augusti, inga problem för mig! Hatar när loven bara blåser förbi.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, see ya!

@ my place

Vi har ätit pannkakor och planerat inför midsommar efter att vi kom hem från stan! Vi kommer ha sjukt kul, jag längtar skitmycket! haha! Vi kommer äta förrätt, varmrätt och efterrätt. Alla tre ansvarar för en av delarna, jag ska fixa varmrätten! Måste bara bestämma mig till 110% vad jag ska bjuda på, har lite olika alternativ! :)

Nu är alla tre osociala, jag sitter här och de andra två sitter/ ligger med varsin tidning och läser. Kanske skulle ta och pigga upp dem lite, kittla dem eller något annat spännande!

Som sagt var vi ju på stan och gissa vem som kom hem tomhänt?! JO JAG! Jag är inte ett dugg förvånad. Så jävla kräsen som jag är liksom. Jag hittar i stort sett ALDRIG något. Fast det är inte mitt fel att butikerna inte säljer något som faller mig i smaken :S

Jojo, stadsbesökare

Idag ska jag och mina två vänner ner en sväng på stan. Jag ska kolla på ett "lip plumper" och Tove på kläder (och lämna in engångskameran!!). Jag älskar engångskameror, jag har bara några få bilder kvar på min sen ska den också lämnas in! Haha superspännande eftersom man inte sett bilderna ^^

Posten kom precis och jag blir lika nyfiken ifall mina betyg kommit... haha, fast det kommer nog dröja ett tag till!


Kryssning innebär planering

Tove, Mikkis och jag sitter runt köksbordet och diskuterar lite kring kryssningen vi drar på nästa vecka. Måndag för att vara exakt. Det ska bli jättekul!! Dessutom har Tove och jag bestämt att vi tillåter oss att dricka läsk under trippen. Som jag skrivit om tidigare har vi ju en "deal" som innefattar att vi inte äter godis, chips, glass (mer än två gånger i veckan^^) och inte heller dricker läsk.

Vi har en film kvar på maratonet men fick avbryta för mat! Tror vi ska gå in i mitt rum och sätta igång igen snart! :)

White trash beautiful



Sånt där jag kan få andnöd av ;)

Jag tvivlar starkt på att det finns något snyggare eller sexigare att tatuera än text. Texterna säger mycket om personen. Igår när mamma, Elin och jag lunchade satt ett gäng killar vid ett bord bakom oss, en ev killarna hade hela överarmen med text. Gissa om jag dog?!








Just a holy fool, oh baby he´s so cruel

Efter att ha bäddat sängen och fixat i mitt rum sitter jag och kollar på Judas på MTV. Märkligt hur GaGa alltid lyckas med sina videos, de är alltid såna original!

Snart kommer Mikkis och Tove hit och så ska vi som sagt se på alla Twilightfilmerna.

Ringde precis till en körskola och fixade tid på handledarutbildningen. Inte så jag direkt längtar till att sitta i tre timmar för att lyssna på någon föreläsning men den behöver man ta sig förbi för att ge sig ut på vägarna. Då känns det inte lika jobbigt längre! :D


Nattugglor

Jag sitter såklart uppe, som vanligt.  Jag och Elin sitter tysta med varsin dator i knät. Pratade precis med Tove på face, hon skulle gå och lägga sig nu så jag har ingen att prata med nu.... Förutom Elin då förstås men på datorn ;) Lär gå och lägga mig jag med snart. Imorgon måste jag ringa lite ärenden och gå ut för att fixa en sak för sen kommer T & M! A-a-a-a-awesome!

Ska se till att någon av dem somnar så jag kan smeta smink i ansiktet på dem. Säger bara en sak - revansch!! Mikkis skickade över en bild till mig igår på när jag sover.... Med mascarafläckar i ansiktet. Underbart fint må jag säga. Vilka konstnärer de är!!

GOTLAND

Har suttit och kollat lite smått på "SOS GUTE" från Gotland. Lite kul att se bilder från Gotland då min släkt firat många somrar där och har lite anknytning dit. Själv har jag aldrig varit där men jag skulle inte ha något emot att ta en tripp dit. Vi var nära att åka dit i nian som klassresa men det blev inte så.






MARATON

Imorgon ska jag och mina brudar på maraton. Det blir tungt men jag har tränat. HAHA NOT! VI SKA HA TWILIGHTMARATON! Fan vad nice. Det var fan evigheter sedan jag såg Twilight och New Moon. Eclipse ser jag på med jämna mellanrum dock. Jag blev så jäkla sugen på att se filmerna nu när jag är hälften in på "Om jag kunde drömma". Jag längtar jättemycket, haha, jag är lite hyper! Stor grej att bli så entusastisk över ;)

Jag är lite kär i Edward, faktiskt... Grymt att ha en boy som kan läsa ens tankar, haha! Är inte det typ alla tjejers dröm? XD


Att (inte?) vara flitig

En sak som slog mig på avslutningsdagen i torsdags var att de som får stipendium är flitiga. Det är dels därför de förtjänar dem. Jag upplever inte mig själv som flitig. Fast det skulle jag vilja vara. Problemet är bara att jag tröttnar. Jag är inte flitig på samma sätt som stipendiumbarnen, jag är flitig när jag vill och jag vill när det är något jag tycker är kul och brinner för. Typ när jag skriver och sminkar. DÅ jävlar är jag flitig, noggrann och perfektionst.

Jag har aldrig varit en "pluggis", varken på ett positvit eller negativt sätt. Jag har bara rullat med och fått bra betyg för att jag kan, men inte för att jag flitigt jobbat på lektioner, efter skolan och in på natten. Jag är inte riktigt den som ägnar skolarbete så mycket tid. Jag är inte den teoretiska, jag är praktisk.

Jag går inte ett pluggprogram, jag har inte högar av läxor efter skoltimmarnas slut och jag säger inte ifrån till vänner för att jag måste fila lite på en powerpoint till skolan. Kanske är det för att jag går frisör på läxfri skola och jag hinner klart på lektionen men ändå..

Kanske håller vissa inte med mig utan tycker jag är en flitig elev, inte vet jag men det är såhär jag upplever mig själv.

Skitsamma, jag är flitig på mitt sätt och för det mesta nöjd med det. Och det är vad som räknas.

Glad Ida VS Tjurig Receptionist

HAHAH alltså herregud. Ringde precis till en av E-tunas bilskolor och fick prata med en dam. Fyfan vad hon lät uttråkad. Jag ringer där med min trevligaste ton och så sitter hon på andra änden och låter som att hon kört ihjäl hela släkten hennes. Hahaha! Herregud. Är det inte lite viktigt i alla fall att man kan låta lite trevlig när man jobbar med människor och pratar i telefon hela dagarna? Med tanke på att jag inte mer än hörde henne måste man väl ge ett gott intryck av sig själv, alltså låta lite glad i alla fall. Men nej nej, här var det tjurigt. Haha!

HELENA

Svar till Helena: Vad kul att höra! Hoppas du stannar! Kram!


Inför körkortet

Snart ska jag nog ringa ett par samtal till körskolor, jag måste ju börja övningsköra snart för fan! Fyllde ju 16 i November, det är exakt sju månader sedan! Fast jag ville ju inte börja med att köra ner i diket så det var ju bara att vänta men nu har jag väntat klart! Fast jag har ju ingen koll på bilskolor så det blir väl att ringa runt och kolla lite. Lite kul att min högsta dröm alltid varit att få börja övningsköra men när jag väl får det blir det inte av, hahaha, fast fan vad jag kommer köra när jag väl är i gång! Jag vill få mitt körkort så fort som möjligt så det är bara att ligga i. Jag kan dock inte se mig själv köra en bil men det kommer väl med tiden ;) haha!


14juni 11

God morgon läsare! (:

Idag ringde min klocka och sen kom mamma in, så jag gick upp för en halvtimme sedan ungefär. Hon visste inte att jag ställt klockan och tänkt att följa med dem till bibblan! Nu sitter jag och äter en risifrutti.


Min man


Pigg (trött..) tjej

Jag skulle behöva lägga mig då jag är hemskt trött men just nu är det "cheaters", sen "jerry springer" och efter det "Tori & Dean", hur ska jag ha tid att sova då?! Det är superspännande på Cheaters, värsta action! Killarna bara slåss och tjejerna blir rädda, höhö!

ROXETTE

Varför föddes jag inte under 70-talet?? Jag hade älskat att växa upp och leva som tonåring under 80-talet. Modet var ju awesome och vi ska inte ens tala om musiken!!! Alltså Roxette, en av Sveriges stoltheter skulle jag säga. Jag skulle vilja ha sett dem medan de var i gång på RIKTIGT. Det är inte direkt samma sak nu som då, om man säger så ;) Musiken var som bäst under -80, så är det bara! Givetvis finns det undantag men..


Rolling in the deep

Sitter och lyssnar på fin musik och redigerar text. Det går väl sisådär rätt bra ;) Funderar på att ta mig en macka, ska ju ändå inte sova förrän om ett rätt bra tag. Imorgon ska jag eventuellt följa med mum and sis till bibblan, Elin skulle låna något. :) Dessutom vill jag ha glass.... Hm, macka eller någon glass om vi har det? :S


Hur kom jag på att jag vill bli MUA?

Jag vill utbilda mig och arbeta som hår- och makeup artist. Det har jag vetat på riktigt i tre år. För tre år sedan utbildade sig min äldsta kusin till MUA i Stockholm och jag var mäkta imponerad vill jag lova. Jag var helt i extas när pappa sa det, tror det var en söndagmorgon och jag hade knappt vaknat till. Fast när jag fick veta det, DÅ vaknade jag kan jag säga. Fast det bästa var inte när jag fick veta det utan när hon tog med sig mig och Elin till Stockholm som modeller. Ojoj, vet inte om jag någonsin varit stoltare. Haha! Det var det häftigaste stället jag tyckte jag varit på. Jag satt först modell under en genomgång läraren höll, sen var det Ellis tur att sminka mig. Det blev supersnyggt och jag strålade. Sen visste jag att jag skulle bli MUA. Det var det där besöket som fick mig att vara stensäker.

Elli var min största idol EVER och bara det att hon tog med mig och syrran till stora huvudstaden man bara var med mamma och pappa var ju större än störst, fast det visade jag nog inte då, jag var ju 13 och urball.

Jag tror på ödet och är det meningen att jag ska jobba som MUA så kommer jag göra det och antagligen kommit på det på ett eller annat sätt men jag tyckte mitt sätt var ett ganska fint att att upptäcka det på :) Tack Elli ♥

Jag har dessvärre inga bilder från den kvällen, de verkar jag ha gömt någonstans. Får bli lite random MUA-bilder




Ida önskar sig...



Kanske skulle skaffa en sån här:


Då får jag ju allt det jag vill haa! Smidigt och bra!

HAHA nej skämt åsido.. Så ytlig är jag faktiskt inte. Fast jag vill ha det på första bilden(och ett hus.. på Lidingö)!

Slö som få

Idag har jag inga större planer, "avbokade" typ precis de eventuella planerna med Tove och Mikkis för att jag känner att jag är slö idag. haha. Nej men ibland har man ju såna dagar, då man känner sig osocial och hemmakär. Ska dock följa med mamma till sjukhuset om en timme. Hon brukar ju gå dit själv men nu när jag är ledig tänkte jag att jag kan göra henne sällskap. Så jag ska nog gå och sminka mig lite snart. Hahah åt precis skink-ägg- pastasallad ur en plastbunke istället för tallrik. HAHA det kändes the ghetto. Eller något. Men varför lägga upp på tallrik när jag är den enda som ska ha och jag skulle blanda allt i bunken? :P

Sen ska jag (fortsätta) redigera text och läsa lite ur "Om jag kunde drömma". Bästa ♥

Daniel Paris

Hahaha Daniel Paris. Härlig kille alltså!






Wir sind träumer/ we are dreamers/ vi är drömmare

Jag vill ta studenten. Hoppa ned från kanten och se var vinden tar mig. Jag vill leva på riktigt.

Varför gå fem meter från kanten när man kan balansera? That´s how I want to live my life.


Ibland överraskar(s) man

Ska snart ge mig iväg för att hämta en jacka hos en klasskompis, glömde den där i torsdags. Har ju inte varit någon panik eftersom det inte varit "jackväder" ^^

Det känns konstigt i mitt ansikte... Har inte varit sminkad på riktigt på tre dagar?! Kan ni fatta?? Till och med människor jag träffar blir förvånade. Både min moster och Toves systrar påpekade att jag inte hade smink på mig. hahah. Fast jag hade bas och ifyllda bryn men inget runt ögonen, något som till och med överraskar mig själv :P När det är varmt och smink kleggar så blir man inte jättemotiverad. Idag mådde jag ju inte så bra heller, då hade jag inte ens bas?! Haha! Det är det negativa med somaren, det är inte sminkets bästa årstid.




okänd källa / tumblr

Idag är en såndär typisk "pizzadag"

Är hemma från Tove igen och sitter och chillar. Idag ska jag stå över hög musik, för starkt ljus och allt som har med alkohol att göra... Mår dock mycket bättre nu än tidigare, fick en brustablett hos Tove, det gjorde susen!

Igår kväll så var jag överdrivet trött så jag däckade i Toves säng och vaknade någon timme senare när hon skulle lägga sig bredvid mig. Då pratade vi lite och somnade sen. Bara det, att jag kunde somna om igen sådär, det brukar jag inte kunna men det gick utan problem. Snacka om att vara trött. Så "imorse" när jag masade mig upp så ser jag att jag har svart skit i ansiktet. Typ i pannan, mellan näsan och överläppen, hakan och sådär. Mikkis viker sig av garv och berättar att det är mascara som de kletade dit medan jag SOV!!! Alltså innan jag väcktes av Tove. Och de hade inte bara målat i ansiktet utan även asgarvat i samma rum som jag sov. Hur fan kan man sova så djupt?!




HAHAHHA

Hejhej seg tjej

Man kan nästan tro att jag tog studenten igår, fyfan vad seg jag är idag! Huvudet snurrar nästan och jag är helt borta. Tove har gjort en brevlåda av min byxficka, där får jag post :) Vi lyssnar på fin musik, typ Lilla Sjöjungfrun ;)


TRÅKMÅNS ELLER VAD?

Jag ligger och sover. Tove sitter uppe ensam! Hon försöker hålla Mikaela vaken, det är ganska knepigt tycker hon...

IDA THE DJ (och gästbloggare)

Jag står och DJar på partajet i källarn, dessutom har jag bloggat på Toves blogg, det var ett superintressant och tjusigt inlägg må jag säga!! Gå in och läs vafan! :D


Svar på tal :)

Anonym: Ta chansen, du har inget att förlora! Bli vän med mig på face eller något om du vill, jag är villig att hjälpa till =)

I´m busy livin' my life

SNART DRAR JAG TILL TOVE IGEN! FULL RULLE! HAR INTE ENS BEHÖVT PACKA UPP VÄSKAN, TOPPEN!


(egentligen är enda anledningen till att jag drar dit igen att de har roliga spel på mobilerna.... höhöhöhö närå, skämta bara!)

Svar på kommentar

Svar till Anonym: Det är inget att skämmas för så det är ju lite synd att du inte vågar berätta vem du är. Som jag sa, man kommer ju ingen vart med att vara anonym men det är ju upp till dig. Du kan ju alltid bli vän med henne på facebook i alla fall, tvivlar på att hon skulle ha något emot det :)

Alla elevers mål - studenten

Idag tar typ hela landets (?)tredjeklassare studenten! Så himla kul!! Om två år är det min tur att stå på ett flak. Och ha mössa på mig. Och få blommor, gosedjur och massa grejor runt halsen i Sverigesnören. Snart är det jag som inte har en skola att gå till längre.

Grattis alla studenter, lite extra till Maria! :)


Forever tonight, forever now

Jag skrev ju igår att jag tillbringade tiden från igår kväll hos Tove med henne och Mikkis. Vi hade som vanligt überkul och mysigt. Det blev att bl.a. titta på The Hills, som tidigare sagt och prata om allt och ingenting i x antal timmar i ett till början kolsvart rum. Ju längre det gick, desto ljusare vart det såklart ^^ Idag såg vi på "Dear John" och jag grät som vanligt (jag gråter ju alltid till filmer så) ;) 
 




Innan Mikkis kom igår kollade vi genom typ historieböcker. Det började med att vi skulle kolla upp en stavning men sen blev vi väldigt inne i det där. Fast jag tycker ju det är intressant med Förintelsen, vilket ena boken dels handlade om. Det var värsta kopierade dokumenten, alltså riktiga dokument från Andra Världskriget och Förintelsen. Mina ögon var utspärrade till tusen, haha!


Städlusen

Under eftermiddagen fick jag sms av mor min, hon sa att en överraskning står och väntar på mig hemma. Jag blev såklart oerhört nyfiken (det är jag ju typ alltid ^^) ett par timmar senare kom de och hämtade mig och när jag kommer hem möts jag av detta:



ETT STÄDAT RUM!! Min lilla söta lillasyster har alltså agerat "städlus" som hon uttryckte det. Igår och idag har hon ägnat många timmar med att städa mitt rum. Vikt in kläder, dammsugit, dammat o.s.v. Bara sådär på impuls. Gissa om jag blev glad?! :D


INFO SÖKES

Svar till "Anonym" under "patetiskt": Tack för informationen, smart tjej/kille hör jag ;) Det här var ju lite spännande, så du gillar en av mina vänner? Går du också på JB eller? Du får gärna berätta lite, man kommer ingenvart genom att vara anonym ;) och som sagt.. Hon är ju min vän så ^^  


Breaking dawn

AAAAAAAAH!!!



Status

Vädret - mutta-maräng
Min sysselsättning ikväll fram tills imorgon - mutta-maräng
Konstiga ord släktingar uttryckt sig med - mutta-maräng
Fina rebusar - mutta-maräng


The Hills-maraton hos Tove

Om ett litet tag skjussar Daddy över mig till Tove där hon, Mikkis och jag ska inviga sommarlovet med The Hills!! Tove har alla säsongerna om jag minns rätt så vi lär ha att göra, haha! Jag sover även kvar där. Det lär bli supermysigt! :D

Jror nästan jag ska bjuda in dem på Beverly Hills-maraton någon dag. Eller Melrose Place-maraton. Hm.. Undra om jag blir ensam på de maratonen? ;) 

Vi hörs!


The twilight saga

Svar till Mikkis (Zlatan..): Jag kanske gillar pissnödiga pedofiler som kollar in min röv? ;) hahaha!

JAG HAR VARIT PÅ BIBBLAAAAN! Där lånade jag två fina böcker av en av mina favoritförfattare, Stephanie Meyer! Jag känner mig mobbad som inte läst alla böckerna så nu ska jag göra det! Fick även med CD-skiva så ifall jag känner mig slö (vilket jag har en tendens att göra) så kanske jag lyssnar istället. :) Det var supersmidigt att låna trots att jag inte hade mitt lånekort med mig! Bara att skriva in personkod och pinkod istället för kort och pinkort. Sånt ger jag tumme upp för!



Tionde Juni

Första sommarlovsdagen! Jag njuter! Idag ska mamma och jag eventuellt ner på stan och kika lite! Himla skönt att det är varmt ute, solen skiner ju! :D

Fler bilder (denna gång från Evelina) från igår:


Ananaserna Mikkis och Karin.


Josefine, jag, Amanda, Karin, Tove, Mikkis och Malin!


Jag, Mikkis och Ullis!


Patetiskt

Det är ju lite kul att vissa s.k. "troll" har hittat hit och antagligen tycker de är superduktiga som hittat bloggen. Det är ju bara att googla på mig så kommer den ju upp som första träff. Att analysera allt i minsta detalj och dra sina egna psykiga slutsatser gör dem bara ännu mer till "troll".

Att "smyga" runt och läsa bloggar är ju bara patetiskt i det här fallet. Eftersom jag pratar med släkt och vänner får jag ju reda på sånt. Inte vad man räknar med kanske? ;)

Jag avslutar med ett "tänkvärt citat".... (HAHAH DÖR)

"Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus! Lär känna människorna innan och skaffa ett liv" ;)



Tror jag tar det som en komplimang ändå, att jag kan underhålla så pass mycket, att makten ligger på min sida.


Bilder från idag

Bilder av mästerfotograferna Malin och Amanda!


I väntan på mat!


Josefine, Evelina, Julia, Malin, jag och Toves huvud!


Min hand är i fokus ;)

Fler bilder lär komma ;)

Bilder från idag

Bilder av mästerfotograferna Malin och Amanda!


I väntan på mat!


Josefine, Evelina, Julia, Malin, jag och Toves huvud!


Min hand är i fokus ;)

Fler bilder lär komma ;)

9Juni '11

HELLUUU!!!

Nu är jag precis hemkommen från Olivia där vi hade det supertrevligt!! Vi fikade med übergod tårta, åt grillat och bara umgicks! Tack för en jättemysig dag tjejer!

Det togs massa bilder men lägger upp senare ifall jag känner för det :)

För övrigt hade vi ju avslutning idag men fick inga betyg då de skickas hem om någon vecka. Lite tråkigt då det känns som att det är lite poängen med avslutningen, att få sina betyg i handen. Fast det dör jag nog inte av :)


Dagen med stort jävla D

IDAG FÅR JAG SOMMARLOV! Sjukt härligt! Fast jag har inte fått in det i huvudet än, det känns inte som att jag kommer vara ledig flera veckor!! Det kan vara lite negativt då man inte njuter av det lika mycket för man förstår inte att man befinner där man alltid längtar till! haha!

Om en halvtimme ska jag gå ut och möta upp mormor lite snabbt innan jag går till bussen. Hon ville lämna "examenskuvert", haha, söt som hon är! :)

Jag är helt klar faktiskt, ska eventuellt bättra på sminket lite bara innan jag drar men allt annat är klart! Jag tror John Bauer är först med sin avslutning (eller?), alla andra tror jag slutar imorgon. Vet dock inte hur det är med övriga friskolor men jag har inte hört något annat så jag tror de, precis som de komunala har i morgon! Fast JB brukar vara först så :) Vi skulle ha haft avslutning andra juni eller något sånt egentligen men då de tog bort "stugan" sista veckan och lade den på tisdagar efter skolan så gick vi miste om tidigare lov.... Surt men så kan det vara..

 
Dålig cambild men bättre än inget ;)

Kommer bli dålig uppdatering idag förresten. Klassen ska hem till en tjejs hus och grilla och sådär efter avslutningen!
Hörs sen!

The edge of glory

Idag när jag tittade på Vakna med The voice så hörde jag ett par av de fem finalisterna i deras "covertävling" och jag fastnade direkt för Melanie! Synd bara att det inte är tittarna som bestämmer, utan Josefine, Martin och Jacob...




Skärpning för fan

Detta börjar gå överstyr. Det är inte okej. Jag har börjat slarva med stavningen här på bloggen. I ett inlägg kan man hitta upp till tre olika felstavningar som jag har slarvat till. Jag vet ju att lyxshake inte stavas "lyxshak" eller att man inte "ät" utan "ÅT"! Herregud, får psykbryt på mig själv. Haha..

Spontanklippte mamma

För c:a en timme sedan kom hon på att hon ville bli klippt och frågade mig, givetvis sa jag och nu är hon korthårigare! Tog en decimeter på längderna och klippte upp det. Klippte även som ett "U":) Det blev kortare än tänkt men ibland måste det bli så för önskat resultat.

Jag tror jag ska hoppa in i duschen nu.. Skulle vilja äta något också men jag har ju (nästan) slutat med kvällsmackor och jag vet inte vad annars jag orkar fixa men... ^^ haha! Problemproblem!

Imorgon går jag ut ettan

Jag går ut ETTAN imorgon. För ett år sedan fick jag mitt slutbetyg i handen utan att veta var jag skulle befinna mig fyra månader senare. Det känns som igår men samtidigt som att det aldrig hänt. Det känns inte riktigt som att jag gått på Odlarn, fast det har jag. I tre år. Det känns inte riktigt som att jag har gått i den klass jag har gjort, fast det har jag. I fem år. Det känns inte riktigt som att jag haft ett liv innan detta, fast det har jag. I femton år.

Kan inte förstå att jag har gått en tredjedel av gymnasiet nu. Det är två av tre år kvar. Helt otroligt. Jag ler av tanken. För mindre än ett år sedan satt jag, blond och blyg på en stol innanför klassrum Skönhetens dörr och försökte verka ball även om nervositeten och osäkerheten knöt sig i magen. Fast ett par veckor senare gick det över och jag blev mig själv. Den jag aldrig varit tidigare. Det här året har överlag varit jävligt bra och jag hoppas att resterande två blir lika bra.

Fan vad jag kommer gråta på studenten.

Mina + med att börja "ensam" i en klass
+ Du måste hitta nya vänner i nya klassen, du är förmodligen öppnare än om du hade haft med dig din bästa vän.
+ Du växer och blir modigare och starkare som person.
+ Du får bevis på att du klarar mer än du tror.
+ Du får facit i hand.

- Du kanske går hem och gråter efter skolan och tror att det inte kommer bli bättre.
- I och med att du växer och blir starkare ser du hur blåögd och feg du var tidigare. Detta skär hårt och djupt.

Med tiden blir minuspunkterna pluspunkter.

8juni 2011 - dan före dan

Halloj! :D

Åh herregud, vilken dag... Jag har övervunnit min rädsla för kanoter!! Känns skitbra! Tove och jag satt i samma och var grymma! Jag kände mig som en kung, höhö! Vi paddlade mycket mer än vad jag trodde vi skulle göra. Kommer förmodligen ha ont i armarna imorgon men vad fan gör det?!

Efter Vilsta och paddlingen åkte vi med Jeanette (vår fina mentor) till stan igen för att ta bussen till Tuna Park. Där gick vi och strosade runt i butikerna! Alla tre kom därifrån med nytt inhandlat! Jag köpte en kortärmat slöskjorta (HAHA) och ett slölinne. Med "slö" framför menar jag lite pösigt skönt tyg sådär, inte tight och inte vanligt tyg ^^ Ni fattar? XD När vi var klara så satte vi oss på Max och åt tills vi mådde illa... Lyxshake Jordgubb var god men lite väl söt efter ett tag... haha..

Inte världens bästa bilder, inte någonstans men det får vara okej ändå ;)


GinaT 149kr


GinaT, 49kr

C. Gynning


Ett par minuter efter bröstförminskningen. Ganska amazing.

"Jag kunde knappt bärga mig till jag skulle få vakna upp utan de groteska boobies jag stoppat in i min kropp. När jag väl vaknade dröjde det inte många minuter förren Elisabeth Ohlsson Wallin och en make up-artist som kunde fixa till mig, klev in i rummet. Bilderna skulle vara äckliga och vackra på samma gång., så jag ville förstås vara snygg även om jag satt med de blodiga silikoninläggen i mina händer" - Gynning i "Ego Woman"

Ida goes a paddlare

Snart ska jag ge mig iväg för att paddla i Vilsta. Förra gången skrek jag av panik 10meter från vattenkanten så en dåvarande klasskompis fick "simma ut" (läs: Gå ut) och dra in kanoten igen. Det var fyra år sedan. Vi får se hur det går idag.

Jag vet inte riktigt vad man ska ha på sig när man paddlar, jag har i alla fall inte planerat att ramla i så.. Mamma sa till min lättnad att det är svårt att välta kanoten och att man i regel inte lyckas med det om man bara sitter där i. Anledningen till att jag inte vågade längre förra gången var nog att den vinglade så mycket och jag trodde vi skulle ramla i. Jag tycker inte om offentligt vatten, typ Vilstabadet. Det är inte min grej liksom. Vem vet vad fan man kan simma på?! Kan ju ligga ett lik eller vad som helst på botten. Räcker med att det finns fiskar som simmar slalom runt mina ben.

Senare ikväll hoppas jag på att hinna fixa Elin och hennes kompis hår, de ska ju på "ufofest" i skolan. Då jag inte vet när jag slutar är det inte riktigt säkert. Fast jag ska göra mitt bästa! :)

Zlatan är kung wtf

4-0 efter 54minuter, fan inte illa!!! Till och med jag, svårtflörtad inom sport är lite imponerad fan!


I think you can save my life

kära fantasi, bokstäver, meningar, välkomna tillbaka. jag har saknat er.

Mia och Klara

Förmodligen Sveriges roligaste humorserie. Mia Skäringer och Klara Zimmergren








I wanna see the world behind my wall

Fyfan vad det är vaaaarmt!! Jag dör! Lyckligtvis hade jag svarta, långa tights och något skjortliknande på mig, smart Ida, smart! Vi skulle till Djurgården med klassen och resten av vårt arbetslag. Det var som det var, säger ingenting. När Tove och jag var klara där så drog vi till stan igen för att kolla kläder. Hon skulle möta upp sin syster och far på eftermiddagen och shoppa så hon ville ha lite koll på vad som fanns var. Hon testade, var osäker (HAHAHA KappAhl..) och hängde tillbaka. Fast det var väl även tanken eftersom farsan hennes skulle pröjsa senare så ;)

Kom precis hem och är glad över beslutet över att ha tagit bussen. Dör ju som sagt av värmen!!

I take a part of you with me now and you won't get it back, And a part of me will stay here, you can keep it forever



Torsdag baby, Torsdag

Ska snart bege mig ner mot stan och skolan. Idag står det tydligen 5kamp på schemat har det ryktats om. Min klass och resten på vår våning förutom treorna ska tydligen tävla mot varandra eller något liknande.

Det gick oväntat bra att vakna idag. Somnade inte förrän ett eller något inatt, har vänt lite på dygnet de här dagarna vi varit långlediga ^^ Som vanligt med andra ord! Fast det hade inte spelat någon roll om det varit kämpigt att gå upp idag för.. PÅ TORSDAG GÅR JAG UT ETTAN! Och säger hejdå till John Bauers alltid fint städade korridor för ett par månader! Mmmyes!


Beautiful - Natalie Franz in action






all i've ever learned from love was how to shoot somebody who outdrew you

Jag lämnar Buckleys hallelujah och alla låtens minnen bakom mig och går vidare med denna.



Vuxenpoäng

Jag känner hur någon bara HÄLLER vuxenpoäng över mig! Här står självaste jag, Ida K Wallman och byter sängkläder!! SJÄLV! PÅ EGET BEVÅG! Herregud. Pappa och jag som hade diskussion idag ang. att jag inte ställer in min tallrik med tillbehör i diskmaskinen efter jag ätit. Så bekräftade Maria att jag faktiskt var lite bortskämd när jag informerade henne bl.a. om varför jag sällan fyller diskmaskinen - jag vet inte om det är diskat eller ej. 

 Är i alla fall hemkommen från mormor. Vi åt smörgåstårta och fikade sedan med fikabröd och tårta. Herregud, känner mig ännu mer uppsvullen än vanligt. Haha!


Big Brother efterfest


Simon och Jimmy G


Patrik och Martin (<3)


Peter och Tobbe


Martin och Sara


Simon och Nicky

Från BBSverige  och Aftonbladet

Ready for smörgåstårta

Färdig sminkad. Färdig klädd. Färdig fixad i håret. Färdig smyckad. Om en timme c:a åker vi till mormor!

Elin, mamma och jag körde en variant av alias och Elin ska förklara för mig och mamma:

Elin: "Ida vill att hennes man ska vara det här"
Mamma: RIK?!?!

Ordet var: stenrik.

Hehe...?

It´s getting hot in here

Jag står och försöker sminka mig men det är INTE enkelt i den här hettan!! Fyfan vad varmt det är i mitt rum! TROTS att jag har öppnat fönstret och satt på fläkten...

GOD MORGON!

Tjenixen!

Igår steg statistiken hur jävla mycket som helst, haha, bara från ingenstans (?) men det var ju kul! Hoppas ni nya kommer tillbaka ;)

Nu har jag precis smällt i mig två nutellamackor och slöläser intervjuen med Martin. Han är den som jag kan minnas som har haft bäst svenska när han svarar på frågor. Bra stavning, punkt, kommatecken, stor bokstav o.s.v. Haha sånt tänker jag på ;) Fast ni måste ju erkänna att såna "små" detaljer gör jävligt mycket när man ska läsa något. Vem vill t.ex. läsa en bok utan bra svenska? Kanske bara är jag men jag klarade inte ens av att läsa Sofi Fahrmans andra bok dels p.g.a. det.. Hehe.

I eftermiddag ska jag upp till mormor med familjen för att fira mors dag i efterskott. Det är ju egentligen mamma som firar henne såklart men vi andra joinar :)


VINNAREN AV BIG BROTHER 2011 - SIMON DANIELSSON




Nu är det klart. Simon vann hela skiten. Som jag har hejat på honom!! Även om det inte gjort mig något oavsett vem av Simon, Martin och Peter som vunnit så är jag ändå glad över Simons vinst. Det är lite svårt att förklara hur jag resonerade i mitt hejande. Jag tycker så jäkla mycket om Martin också (som ni märkt...) så varför hejade jag då inte på honom eftersom det är honom jag tjatat om i veckor nu? Alla tre finalisterna var värdiga vinnare men på olika nivåer och sätt. Simpa och Martin var på samma nivå men på olika sätt och det var Simons sätt som gjorde honom till min etta. Martin är min etta på andra områden ;)

Martin kom trea och det är jag ganska glad över. Han fick komma ut till publiken och scenen på ett helt annat sätt än vad Peter "the second" fick. Det var mycket större och mäktigare för Granetofsen.

Men det känns otroligt konstigt. Vad ska jag nu göra om dagar och kvällar?! Huset står tomt och mellan 22-23.00 kommer andra program visas. Känns wierd.

GRATTIS SIMON!! HA DET SÅ TREVLIGT I THAILAND MED MARTIN!!



Som om jag skulle banga



Just look at him!? Holy shit.

-

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Master Stylist

Just nu skulle jag verkligen vilja åka upp till Stockholm och klippa hos någon riktigt proffsig "master stylist". Inte för att jag känner något enormt behov av ny frisyr utan bara för att typ se hur de tar i håret, klipper, lägger fram förslag, tror på sig själva, pratar, ser på en o.s.v. Lite inspiration sådär.


"Fy helvetet va kung"

Jag kom precis hem från att ha varit med och hämtat hem Syster från Parken Zoo där hon varit med Emma (kusin). Efteråt åkte vi förbi kyrkogården och hittade en planterandes mormor där. Hon fixade nya blommor på "våra" gravar, det blev så fint så :)

Sedan så åkte vi förbi Max och åt! Nu kollar jag på Big brother, de "var med" på Nyhetsmorgon imorse och Tilde De Paula körde lite "nyhetscheck" med dem. Så himla kul eftersom de inte har nåååågon aning alls, haha!

Har förresten fått två jävla blaffor till myggbett på baksidan av båda låren. Fyfan vad de kliar! Inte okej någonstans. Nu ska jag fortsätta kolla på BB!

Salladswraps

Mamma kom in och väckte mig halv ett och ett litet tag senare gick jag upp och gjorde ordning frukost (?). Sallad, tomat, ägg och dressing i mjuka tacoskal. Gott som sjutton!

Idag vet jag precis vad jag ska göra. Matte. Ett helt tjockt jävla dokument ska jag jobba mig genom. Allt det arbetet för ett jävla sketet G. Love it. Skulle behöva en privatlärare.

Nehe, om man skulle börja kanske... See ya!


Låtlista

a song that you want to play at your funeral




a song that you listen to when you’re sad



a song that makes you laugh



a song that no one would expect you to love (inte minst jag själv ;))



a song that you used to love but now hate



a song that you can dance to



your favorite song



Dagens "jag vill ha"

Jag vill ha: En någorlunda rik man som kan köpa mitt drömhus på Lidingö åt mig?! Du får bo med mig i det också, jag törs ju inte själv. Tomten är inte så jättestor så du behöver varken klippa så mycket gräs eller rensa så mycket ogräs. Huset ser ut att vara målat ganska nyss så att måla om behöver du inte göra än. Bara trappan och väggar.  

Låter det bra? Hör av dig! ;)


Från hemnet.se

"Vem bryr sig? Äh, inte jag i alla fall"

HAHAHAAA!! Typ min humor ;)



Det är inte svårt att skita när arslet är fullt

4,3mille för ett playbackframträdande på tolv minuter låter som något jag skulle kunna vänja mig vid.




Nutella till middag också?

Nu är jag sedan en timme ungefär hemma efter att ha firat Toves mamma! Det var väldigt trevligt där, hela tjocka "släkten" hade pallrat sig dit! Första gången jag träffade alla tillsammans, inte bara en del av dem. Det märktes att de är väl sammansvetsade. Sådär som bara få familjer är. Sådär så att man ler när man ser dem.

Jag funderar på att äta nutellamackor till kvällsmat!! Haha fan så gott det är!


I´ll stop the whole world from turning into a monster



I may be bad but I´m perfectly good at it

Hej bloggtorka?

Jag har precis sminkat mig klart för att snart åka till Tove! Hennes mamma fyller idag så jag ska åka dit för att både träffa Tove och säga grattis till Sussi om jag förstått det hela rätt ;) Har i alla fall köpt med mig blommor!

Igår (förrgår?) bestämde Tove och jag att vi får äta TVÅ glassar istället för EN i veckan! Jag tror det var ett bra beslut av oss!

Fantastiskt framträdande:



Nutella

Nutella måste vara det godaste "pålägget"! Det enda negativa är kanske att det typ bara är bäst på rostade mackor!

Igår var det sista avsinttet på Big Brother innan den stora finalen i morgon! SJUUKT spännande! Jag vill inte riktigt att det ska ta slut. Det kommer bli så otroligt jäkla tomt!

MIN FACEBOOK?!?

Min facebook funkar inte. Jag kommer inte ens in. När jag loggar in på Elins och går in på min profil är inlägg och bilder borta. Måste jag göra en ny nu?! Fyfan vad jobbigt. Det pallar jag INTE göra!! Hoppas verkligen det löser sig snart...

I´m ready to feel

Moskva. 3/7-11.


jag älskar hur ni alltid fyller ut något slags tomrum inom mig


24h with Tovegirl

Händelserikt dygn må jag säga! :D Idag har jag och Tove varit på stan och gick senare hem till mig för att göra kycklingsallad. Det var väldigt gott! :) Sen spelade Tove, mamma, Elin och jag "Alias". Det är ett "ordförklaringsspel" som går ut på att man i lag ska förklara ord för varandra och sedan får man poäng och sådär. Stressande men underhållande! :)

Sen ska jag kolla på Remember me och/eller TH´s Humanoid City.

Hos Tove

Vaknade hos Tove för någon timme sedan och nu sitter vi och chillar nere i hennes rum! Dunkar musik, jag checkar bilder och sjunger och Tove sminkar sig. Igår hade vi det jättetrevligt och mysigt, kollade big brother, kollade videos (.... HAHA) och lite sådäär.. :D

Färsk bild från Moskva tidigare idag. På bilden ser man det inte men... BILL HAR RAKAT SIG!!! Och piercat läppen! :D Nu har han typ på "alla" ställen. Det gör faktiskt inte så mycket måste jag säga, han passar i det! Och Tom.... Vad säger man? Sexig. (som vanligt)


Pizza och ufotvillingar

Sitter för tillfället och äter en kebabpizza som vi köpte från Ica Maxi, en sån där i ugnen ni vet? Den var helt okej, inget jag lär få carvings efter men ^^

Elin och hennes kompis ska vara siamesiska tvilllingar på en ufofest i skolan, haha, och nu hjälpte jag dem precis att binda fast deras kroppar, de måste ju öva ^^ och av att se på dem förstår jag att det inte är det enklaste att gå i takt med benen ihopbundna! haha!!

Snart ska jag sticka iväg till Tovegirl och då kommer det ingen uppdatering! Det kommer imorgon =)

TH i Moskva..

.. snart. Hälften av dem är nog framme vid det här laget. Imorgon ska de närvara vid en gala, vinna pris och spela x antal låtar! Efter fyra månader av tystnad! I love it! Bästa är kanske att jag kan titta på det live via livestream!

Georg och Gustav tidigare idag (Berlin)



2 juni 2011

Då var man uppe då! Ska snart äta frukost tror jag.. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag ska äta men jag får väl ola ;) Senare idag nog jag och mamma ut och gå, som vi gör på torsdagar. Sen ska jag till Tove och sova där. Känner på mig att det kommer bli väldigt mysigt! :)


det är skönt att radera sms, det är då man ser hur minnen suddas ut och personer blir främlingar, annars känner jag det bara

du är borta, dåtid och förhoppningsvis snart förträngd

Människor kommer och går och du var bara en av dem. Fast jag kommer aldrig ångra något för det har gjort mig så mycket starkare. Jag har lärt mig så mycket.


Shakira & Nadal

Mm... Handsome dude. Då menar jag han med jeans och bar överkropp.



Grilla

Nu ska jag och övriga familjen åka till typ Sundbyholm och grilla lite! Det blir flintastek och potatisklyftor, hell yeah säger jag bara! Sounds awesome.

Verkar även som att jag ska på Brittan i Oktober, glad som fan är jag! Vi måste bara snacka om vilken biljett vi ska satsa på i första hand! Fan vad kul. Äntligen en konsert igen, även denna i "stora" (läs: inte så stora..) Globen! Fast denna kommer naturligtvis inte kunna mäta sig med THkonserten 2010.


finaste

Britney Spears - Ericsson Globe 16/10-11

Jahapp. B. Spears intar alltså Globen i Oktober. Hej sugen tjej. Inte för att jag direkt älskar de senaste låtarna som hon kommer framföra men det är Britney Spears. Min barndomsidol...


Sista "riktiga" skoldagen

Helchill dag idag alltså! Hade ju matte som ni kanske förstod i förra inlägget och vi slutade efter c:a 40minuter! Vi hade bara betygsamtal på en halvminut och sedan när typ alla var klara fick de som ville gå! Tove och jag drog efter ett litet tag och sen kom jag på den briljanta idén att vi skulle vinka av Mikkis och Katja som skulle med tåget ner till Hässleholm. Så vi överraskade dem på stationen ;) haha!

Efteråt gick vi på presentjakt utan vidare resultat och sedan åt vi på Spicy! Helmysig dag måste jag säga! Hemskt bra slut på terminen (det var ju faktiskt vår sista lektion idag!!).

GLÄDJERUS

TRE POÄNG FRÅN GODKÄND I MATTE NATIONELLA MEN JAG BEHÖVER BARA GÖRA KOMPLETTERINGSUPPGIFTER OCH INTE PROV PÅ TISDAG! TAAAAACK GUD (JIMMI)

OHYES



Första juni

Helt galet att det REDAN är första juni!! Sista mattelektionen idag. Sista riktiga lektionen i ettan om jag förstått det rätt. Nästa gång är det MaB och i en årskurs högre upp.. Galet. Ser fram emot att få mina betyg i handen som bevis att jag klarat ettan jävligt bra.


RSS 2.0