Inga cupcakes men..

BLOMMOR!

Köpte en bukett rosor till mitt rum här om dagen. Det är fint med blombuketter. Blir jätteglad när jag får av andra, typ när jag fyller eller så. Alltså inte så jätteofta. Men rosor är min favorit. Så vill ni charma mig så vet ni vad det är som gäller ;)

Nej men när det är vår och soligt blir jag så konstigt vuxen på något sätt, haha, kändes väldigt vuxet att köpa blommor till sig själv att ställa i en vas. Fast när jag tänker efter, jag ser mig inte alltid som barn längre.


Lördag

Idag står det en spännande sak på schemat! Cupcakes med syster.

Fortsättning följer!


Far åt pipsvängen!


Cupcakes

Idag fyller Isa år, köpte plockepinn och "göra egna tvålar-kit" till henne, hoppas det kommer till nytta :) jag tyckte jättemycket om att göra tvålar när jag var yngre, samlade på fina tvålar och tycker fortfarande om dem. Vet inte varför men de är ju fina och luktar gott... Haha!

Tove och jag gjorde cupcakes, jag dekorerade dem alla. Första gången!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2649582/images/2012/pic_194445040.jpg" class="image">


Genom eld, kall och ensam, flammorna leder mig till dig så vi kan kämpa tillsammans.

Imorse slog jag på Tokio hotel igen, för första gången på flera månader, sjöng med till Kampf der liebe och slogs över hur jävla bra låten faktiskt är. Min absoluta favoritlåt från Humanoid. Fastnade direkt, vid första tonen, för Pain of love när 25 sekunder läckte ut sommaren -09. Och sen växte det bara när plattorna släpptes och tyska versionen dunkade ut från mina högtalare i oktober.

Durch das Feuer kalt und einsam
Flammen führen mich zu dir
Und dann kämpfen wir gemeinsam


Lokalkändis påväg till Göteborg

Nu är Tove m. CO påväg till SM! Och idag var hon med i E-kuriren. Så kan det gå när man är född för att syssla med sin passion.

Stolt, yes I am!


"Jag skulle vilja se en manskropp"




Hahaha, love this shit!

Update

Just nu ligger jag i min säng, med tända ljus och Tove i smsform! Fantastiskt! Ska snart sova tror jag, matte b imorgon. Åh så fantastiskt!!! Svenska b sen i alla fall, det är fina grejor.

Jag låg typ och skrattade åt bilden hela morgonen känns det som. Min humor


Ulrik

My baby kom trea igår, stolt! Jag smsade som sjutton, det är han värd!

Tänker inte kommentera vinnaren men däremot tvåan - han skulle ha förtjänat det, var hans tur.

Bilder från Ulrik Munthers officiella facebooksida!


Hela bilen skakar

För Tove, isa och jag peppar Melodifestivalsfinal!


Ooops

Hahaha dör av garv. Jag är ju lite oerfaren inom mobilblogg och hajade inte att man behövde byta kategori efter varje inlägg så att det inte blev den kategori som man använde sist. Alltså har, som ni kanske sett, alla inlägg efter Snickersinlägget hamnat under "Recept".


@ Dannys fb


Lite damphets / salongen

Mobilbloggar för det mesta nu för tiden vilket är sjukt smidigt. När det funkar. Det är ingen självklarhet. Bilder brukar krångla att ladda upp... Förra inlägget kämpade jag med sen igår lunch. Suck!

Skitsamma! Just nu är vi i salongen, fönar! Typ Monroe-vågor. Går okej! Efter lunch ska vi ha datorkunskap, blir spännande! ;)


Jag saknade dig mindre och mindre, och nu - inte alls


Resultatet - snickers

De blev goda! Helt okej goda! Väldigt söta men jag är nöjd :)

Det är inte mögel på bilderna utan florsocker ;)


Sjunde i tredje

God morgon!

Här ligger jag i sängen och Tove sminkar sig, har legat och småsovit lite under c:a 45 minuter men har tänkt att vakna till liv nu. Idag har jag praktik och jag börjar 10 så behövde inte gå upp samtidigt som Tove som börjar 9!

Senare, efter praktik verkar det som att vi ska träna, hur ska jag orka?! Haha har en tendens att vara rätt trött efter en hel dag i riktig arbetsmiljö, fast eftersom är jag lite förkyld ska jag chilla lite så det blir nog bra!

Ha en bra dag, hörs senare!


Liten pluttis

Titta vilken söt liten babylåga! Skitsöt, var bara tvungen att fota den lilla! Jag kallar dem mamman och bebisen, inte alls töntig!


Snickers

Förra veckan fick jag en ny receptbok av min kära moster, "fika för vänner" gjord av Linn Larsson. Jag fastnade lite extra för "hembakad snickers" så det har Tove och jag roat oss med ett tag! Hoppas på trevligt resultat!

Sorry för det dåliga ljuset på vissa bilder! Ni får se slutgiltiga resultatet sen!


Vilsta och matlagning

Föregående inlägg skulle ha publicerats igårkväll, men det krånglade med någon server... Suck.

Tidigare idag hade vi friluftsdag, vi var i vilsta och skulle åka pulka (läs: chilla vid raststugan), det grillades korv och sen fick vi dra. John Bauer <3

Tove och jag är hemma hos mig och ska göra kyckling i tortillabröd, hemskt att tina fryst kyckling...


Den såg ju så ensam ut

... Så den ska ätas!!!


It´s been a long way but now I´m here


Femte mars

Igår var en riktig skitkväll, jag hade ingen ben & jerrys och det fick mig riktigt pissed. Så nu idag tar jag nya tag! Nyss ätit frukost, ska ta på mig lite vettiga kläder och fixa håret.

Idag står matte b och svenska b på schemat! Det är aldrig så skönt med svenska som efter tre timmar matte vill jag lova, då är svenska-kärleken som störst ;)

Hörs senare!


Börjar undra om jag är back on track med bloggandet

Som ni märkt har jag inte varit så flitig med bloggandet på senaste tiden. Enkel anledning - ingen tid för datorn. Meeen nu har jag kommit på: mobilbloggande. Yeeey!

Just nu ligger jag i min säng framför Beverly hills med ljus tända! Mysigt!


Inflyttningsfika och gym

Hallå i lådan!

Nu är Tove och jag på gymmet, bränner och bygger muskler! Värmer upp på cykeln, känns i benen..

Var precis hos Jessica som flyttat till egen glugg som katten Måns och Pelle skulle sagt. Fan vad sugen jag blir på att flytta hemifrån!!! Så jävla kul att få fixa och göra precis som man vill i sitt eget hem (som jag skulle dela med någon förstås, aldrig att jag skulle bo ensam! Toveeee ;);)) men det kräver ju jobb och det lyser ju med sin frånvaro för tillfället.


Jag är hel igen

Jag utan långa naglar är inte jag.


Test

Försöker mobilblogga lite :)

HEEJ!


Mycket kan hända under ett par veckor.


Bästa bilden ever. I alla fall så har jag utökat min "flytta hemifrån-låda" ytterligare med 2x6 julgranskulor av mörk kulör. Så snygga!!


Min kära syster vet hur det ska vara. Den här snygga affischen på någon hockeyspelare nålade hon upp när jag varit hos Tove x antal dygn och vi skulle flytta hem till mig.


Tove tog ett stort kliv i mognadens tecken. Hon tog ner Ola.


Snyggast i stan.


Som sagt.


Jag färgade och klippte håret. Som jag får komplimanger för väldigt ofta! "Jag har en bra frisör". På bilden ser man dock inte de kopparorangea effekterna, ni ser lite vid min axel dock. Ser nu att bilden inte gör frisyren rättvisa alls... Äsch, räcker väl med att jag säger att det är fett snyggt. (oh just ja, affischerna ska ner. Snart. När jag orkar ägna det en hel dag. Och mitt psyke klarar att se alla snygga hål nålarna orsakat ;))

You wounded me down to the bones. And I forgive you.

Kom precis hem från stan! Åt lunch och inhandlade lite som saknades/ tappats bort..... Lyckas alltid tappa bort min jävla vässare till sminkpennor! Idag målade jag det sista som gick för ett någorlunda resultat med min brynpenna. Och kajalen ska vi inte ens tala om. Och att vässaren är borta tänker jag såklart aldrig på när jag är i skolan eller så, det är ju så löjligt lätt att bara springa ner en trapp till H&M och köpa en men det är ju som bortglömt trots att jag lovade mig själv på morgonen när jag försökte sminka mig ;) Men men, för 10kr på H&M köpte jag min räddning!

Träningen är igång for real, jag kör lite LCHF (mest i skolan dock), ute skiner solen och jag är på vårhumör! Jag blir alltid så pigg när jag får ta på mig solglasögonen och kroppen inser att det är VÅR! Favoritårstid. Går från kallt och ruggigt (även om det är mysigt med en kopp te och en filt i soffan) till ljusare tider (trots att jag är mörk). Snart kommer fåglarna kvittra när jag går till skolan och man kommer svära över att solglasögonen förstör sminket (ni vet där vid näsan?).

För örvigt så väntar jag lite smått på Tove som kommer om ett tag och lyssnar på Ulrik på repeat. Hans röst är ju.... incredible. Tror nog jag ska leta fler hus nu, på Lidingö. Över 10 mille. Får ringa min au pair-pappa ;) ;)



Toves och mina bullisar för någon vecka sen ♥

We´re soldiers, armies of one on a battle field




Du har min röst på lördag också ♥

RSS 2.0