Ett klokt råd..

... Övningskör inte när ni är trötta och väldigt lättretliga. Det gjorde jag precis och det gick.. mindre bra. Tur att man lär sig av sina misstag!

Ska strax iväg till Make Up Store. Ska åka med Tove och hennes mamma, så snällt! :)


Stockholm hela dagen

Halloj!

Idag åkte Tove och jag med Anders till Stockholm då han skulle jobba där idag! Vi bestämde det lite spontant igår och åkte tidigt tidigt imorse :) Vi var i Kungens Kurva, Skärholmen och Söder! Då Tove ska ha praktik på Söder så var vi och besökte salongen där hon ska hålla till :) Vi hann även med lite shopping både här och var. Vi blev båda väldigt förvånade över att Skärholmen-gallerian var så stor, den var ju enorm!? Haha, i "lilla" Skärholmen liksom.. Vi fyndade lite ljus på Lagerhaus, bästa affären!

Ikväll ska vi ev. på Make Up Stores klubbkväll! :)




Frulle på Donken! Jaha ja precis, jag ser exakt vad det står.

De nya penslarna

Testade precis de nya penslarna, har använt likadana en gång tidigare och jag tycker väldigt mycket om dem så här långt! :) Ska ägna en del av morgondagen åt att "lära känna dem" lite mer :)




Jag skulle fastna i min ensamhet, om du lämnade mig nu

Jag har länge sprungit runt och velat ha ett nytt sminkpensel-set. Funderat på att köpa bara några få "lösa" penslar eller om man ska slå till på stort när man ändå håller på. De jag har nu har varit ganska bra men det är inte direkt vad make-upartister springer runt med om man säger så. Jag har väl haft dem i ett år eller så nu och jag är trött på dem. Sen så skulle Toves mormor och morfar åka utomlands och vi tittade i någon katalog de fått hem.

Ikväll får jag mina nya penslar. Om man säger såhär, det var på tiden att det blir lite uppfräschning, och min puderborste blev i två delar för tio minuter sedan. Snacka om tajming!

Undrar om den härdade ut tills nästa sminkning blir med nya setet, stackars lilla borste, tack för att du stod ut!


R.I.P.


Hur ska man älska nån, som har älskat nån förut?

iHola!

Jag sitter här på mitt golv och har precis fixat naglarna en aning! Jag har fortfarande mjukisbyxor och en stooor t-shirt på mig, känner att jag kanke borde rycka upp mig NÅGON gång... ;) Jag är på bättringsvägen och om jag förstått det rätt är vi som inte har praktik imorgon lediga hela dagen, det kan ju vara bra för mig :) Annars idag har jag ätit ravioli, tittat på Ellen DG och Melrose.


Aftonbladet sorterar bort röster

Jag blev precis informerad om Aftonbladet och deras sätt att se på rösterna som kommit in inför Rockbjörnen 2011.

Sandra Wejbro, webbredaktör säger: "Vissa av de nominerade artisterna har mer fanatiska fans än andra, och dessa har kampanjröstat om och om igen. Genom hela processen har dessa röster tagits bort – manuellt. Vi har att rensat där det varit uppenbart att samma personer attackröstat. Enstaka, extremt engagerade personer ska inte få bestämma åt hela svenska folket vem som blir vinnare."

Ursäkta?! Tar BORT röster?! Vilken rätt har de att rensa röster? Jag vet inte om de har tagit bort några av Tokio Hotels röster men det är inte omöjligt, Aftonbladet tycker inte om dem. De tycker inte om att vi nominerar dem. Det är tydligt. Recensenterna avskyr dem och i stort sett allt de skriver om dem är negativt.

Jag har hört att Jedward uppmuntrat sina fans att "fuska", att använda fejk e-mailadresser men det står ingenstans så vitt jag vet att det endast är giltliga adresser som gäller. Kan förstå om de tycker att det är fusk men som sagt, då får man "varna" innan, och det har de inte gjort. Det står ingenstans vid röstningsformuläret att röster tas bort om man röstar "för mycket" på ett specifikt band, grupp eller artist. Jag trodde det var meningen att man skulle rösta så mycket som möjligt. Men nej, då tas röster bort. I krig och kärlek är allt tillåtet. Detta handlar om både och.

Som sagt så vet inte jag om jag som THfan och THröstare bör "ta åt mig" av deras sätt eller om de inte rört THs röster alls, de röster vi fans runt om i hela världen lagt ned tid på att skicka iväg. Hur som helst är det dåligt, oavsett vems röster de annullerat. Jag vet att vi THfans röstar arslena av oss, det är jag medveten om och det är vi "kända" för. Vi och Tokio Hotel vinner alltid "våra" kategorier. Så har det alltid varit. Vi röstar, röstar, röstar, röstar, röstar och röstar. Och röstar lite till för säkerhetens skull. Vi gör det för att vi vill att TH ska vinna, för att de ska känna fansens stöd.

"Enstaka, extremt engagerade personer ska inte få bestämma åt hela svenska folket vem som blir vinnare", då tycker jag att hela svenska folket ska rösta mer på sin favorit så det blir "rättvist". Röstningen är öppen för alla, det är bara att rösta på. Precis som vi fans gjort. Sen vet jag att t.ex. Tokio Hotels fans är mer hängivna än t.ex. Metallica eller Chris Medina men när blev det vårt problem? Jag håller med, det är säkert inte kul att vara nominerade i samma kategori som TH i och med de alltid står med pokalen i händerna vid galans slut, men som sagt, inte vårt problem. Vi gör bara vårt "jobb" som fans. Kanske fler skulle ta och göra då, så slipper någon klaga. Man tar inte bort röster för att fans röstat "för mycket". Fuck you aftonbladet, ska röster plockas bort kan ni ju lika gärna slopa röstningen och bestämma själva, då får ni som ni vill ha det.






VMA 2011

I natt var det VMA och jag såg det live. Älskar ju galor av alla slag så det var en höjdpunkt må jag säga! Lady GaGa är helt jävla fantastisk, Adele sjöng den låt jag hoppades på, "Someone like you" och Beyonce knäpper upp kavajen och smeker sin bebiskula till mage. Att Justin Bieber vann "best male video" med U Smile känns lite komiskt, men men, så är det. Kul att hans fans har kommit på att man kan rösta sig till vinst och inte bara sitta och sjunga med i BabyBaby-låtarna, inte en dag för tidigt om man säger så.

Black Veil Brides var på plats men syntes inte till :( Kanske var lika bra, hade nästan hyperventilerat lite ;) nej men, haha..


Adele

Black Veil Brides

B. Spears

Foo Fighters

J. Bieber

Lady fucking Gaga

6/9-11 - Globen Annexet

Vet ni vad jag ska göra 6 september? Jo, då ska jag till Annexet för att titta på Make Up Stores höstvisning!! Gullan tävlade om biljetter och vann! Gissa vem som får hänka? Jo jag!! Jag är jätteglad! För det första för hennes skull för att hon vann och sen för min skull då jag får den andra biljetten som hon vann! ♥




När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart


Sjukdom och hajk

Tjenis! 

Idag är klass Gullhår på hajk, men inte jag för jag är sjuk! Vet inte om jag har smittat Tove eller hon mig för hon är också sjuk. Lite tacksam är jag allt för jag har hört rykten om att det regnar där borta... haha! De ska sova i tält i natt, UTE, bland kryp och odjur. Usch. Tack min kropp, för att du valde att bli febrig! :D Nej men ja, de kanske har jättekul där borta, jag kanske missar vääääärsta awesome grejen?

För att kurera mig ska jag nog lyssna på Ulrik, tjura över att jag inte visste att BVB var på VMA igår/inatt förrän nu och chilla jättemycket. Borde få reda på praktik idag, huruvida jag ska dit på Onsdag (om jag är frisk?) och VAR jag ska vara framför allt. Det är inte helt klart än. Inte vad jag vet i alla fall. Min mentor hade en speciell plats i åtanke men visste inte om den tjejen ville ha en elev, håller tummarna. Annars får jag ge den andra platsen en chans. Har ju hoppat tidigare så jag har ju vanan inne, hahaha!

Black Veil Brides @ Red Carpet, VMA 2011

Alltså era sexiga jäävlar!! Jag dör. AndyPandySexy ♥



Snabbis hemma

HEJ! Jag är hemma en snabbis, ska snart med mamma på bio! Vi ska se "jag saknar dig", som jag har längtat, haha, har hört mycket positivt om den! Jag hörde talas om boken för första gången för några månader sedan och samtidigt att den skulle bli film, sedan dess har jag velat se den ;)

Känner mig lite krasslig men ska träffa Tove efter bion! Det blir skitgrymt!

Förresten, hade tänkt att ladda upp lite andra bilder än bara maten från helgen, ända tills jag tittade genom dem. De är fan inte bloggbara, hahaha...  Såååe, det blir inga bilder ;)


Fyra rätter italienskt

Tydligen så äter italienarna FYRA rätter och inte tre som vi gör, och eftersom vårt tema var Italien åt vi fyra. Det var helt sjukt gott, paltkoma efteråt men det hör till!

Förrätt: Mozzarella, tomat och crostini med pesto på!



Varmrätt #1: Spagetti med vitlök- och citronfrästa räkor!



Varmrätt #2: Kycklingfilé fylld med mozzarella, tomat och salami. Serverades med varm sallad!



Efterrätt: Vitchokladspannacotta med bär!


Style By Tyra

Gillar Tyra. Gillar Style By Tyra. SBT har precis fått in "senilsnören", mår dock lite illa av ordet, tänker på någon gammal vidrig 95+are som sitter och dregglar och bara säger bu bä (Mia&Klara), nej men det låter vidrigt. Hur som helst, brillsnörena var snygga. Sugen på att köpa, vet dock inte på vilka brillor jag skulle sätta dem...

Köp här


Bill K, WWD Japan




Jag och naturkunskap, mmmmmmm!!

Idag hade vi som ni kanske minns att jag skrivit naturkunskap. Dock en och en halvtimme kortare än vad det står på schemat men ingen i klass Gullhår klagade speciellt mycket. Tjejen vi ska ha i NkA är ny på JB och drog igång ganska hårt direkt.. Haha. Hon gick genom celler och dess egenskaper och vi fick svara på frågor. Mmmm mys.

Snart ska vi åka och köpa lite grejs till ikväll, sen är det iväg mot festlokalen, hahaha skoja bara, mot lägenheten där vi ska tillbringa helgen! Sitter just nu och lyssnar på Adele, igår var det ju en tjej på True Talent som sjöng hennes "Someone like you", tyckte inte jättemycket om hennes version av låten... Hade möjligen tyckt att den var bättre om jag inte varit så fast vid originalet!

Snabb cambild på dags make-up ;)


26augusti 2011

God morgon!

Sovmorgon idag så just nu sitter jag och äter frukost! Blev precis lite glad, Paramores "monster" spelas på MTV! Ikväll är det middag med italienskt tema!! Nyfiken på de andras rätter, hoppas min är übersmaskig! Ska sova med Tove och Mikkis hela helgen, AAAAWESOME. Det var ju länge sedan, på lovet hände det ju hela tiden, nu blir det ju mest så här på helger. (hahahahah säger jag och vi har inte ens gått en vecka..)

Akropolis och naturkunskap

Maten var sjukligt god och fyfaan vad mätt jag var när vi gick därifrån!! Ingen av oss orkade dessert trots att vi planerat att äta trerätters, det blev "bara" toastskagen och plankstek för min del.

Snart ska jag lägga mig framför Melrose för efter två "skoldagar" känner jag mig helt slut, hahaha! Imorgon ska vi inviga RIKTIG lektion med naturkunskap. Hahahaha det börjar ju bra ;) Nej men det är kanske jättekul.. :)


Presenter

Firar man tio år så gör man! Det har precis varit presentöppning här i huset. Elin och jag var snälla döttrar och köpte två paket till dem! Och så hade de köpt lite till varandra! :)


Dagen i ord

Tjenis alla svennebananer och andra bananer ;) Idag slutade jag tidigt, 13.10 är i mina ögon rätt finfint! Det blev lite ändringar i schemat idag, ettorna ville att vi skulle styla dem inför flottracet så det var bara att lyda order! Nej men så det fick vi som ville göra, jag ville! Tove och jag stylade tre tjejer tror jag det var. En av dem.. FYFAAN vad snyggt hår hon hade. Herregud. Jag blev lyrisk. Haha!

Tove och jag hade mycket "upptäckter" för oss idag. Vad vi "upptäckte" är inget att skriva här men bara så ni vet! Vi åt mat hos Oveboy och förde vilda diskussioner kring vad saker och ting faktiskt heter, vi var inte så säkra. Inte på något faktiskt, hahaha! ♥ 


10th anniversary

God morgon!

25augusti är inte bara ett av många datum, det är mamma och pappas bröllopsdatum. Idag firar de hela tio år som man och fru Wallman. Ikväll skulle de ut och äta men kom sen på att de ville ha Elin och mig med så vi ska ut hela familjen!

Vet ni vilken klass mamma gick i när pappa och hon träffades?! Sjuan. Det är som att min syster skulle träffa sin blivande man inom ett år. Det är lite roligt att de hållit ihop så pass länge. Jag menar, alla säger till och om tonårspar att det inte kommer hålla o.s.v, fuck you, klart det kan!

Jag ligger alltså skapligt mycket efter, hahahaha, mamma gick i sjuan och pappa nian, själv går jag i tvåan! ;) Äsch, springer jag runt och tänker på det 24/7 lär jag ju bli sjuk innan jag träffar min blivande man, haha ;)

Om en halvtimme är Ulrik med på Vakna och jag missar det :( haha... Tur att det finns på deras hemsida/ yt sen!

Kebabsås och tacoskal


Man kanske tror att det är en konstig kombination men det är det fan! Skitgott!!
Eskilstunabor, åk till Empoli (?) vid Klosterkyrka och ät kebabtallrik!! De var skitgoda!!

Kill for lies, murder our love to save our pride

Aaaaamagaaad, Ulrik släppte ju sitt album idag! Tove förbeställde plattan och idag kom den men jag lyssnar på yt då spotify krånglar på den här datorn. Fett sexy han är alltså! Nej men alltså några av bilderna i häftet var lite för fina ;)


Signerad och allt ;)




JB

Denna dag har varit en dag som inte existerat i min värld på ett bra tag! Väckarklocka innan 7 och skola. Visserligen bara "upprop" men anyway. Vi fick papper, information i massor och busskort. Vi ska tydligen inte heta John Bauer längre utan bara JB, och officiellt vad jag förstod det som (Nettis tog det bara i förbifarten) heter vi FRI10 (frisör 2010) och inte Gullhår. Skitsamma vad det står på pappret, min gymnasieklass kommer alltid heta Gullhår för mig. Vi ska inte heller ha Fronter längre fast det visste vi i och för sig sedan innan, nu heter programmet ELITS. För er som inte vet så är det sidan där vi får våra uppgifter, lämnar in o.s.v. :) Såååe, ytterligare en ny sida att lära oss, men det går nog bra.

Nya lärare har vi också! Förstår inte varför vi måste få typ alla nya lärare, som inte jobbat på JB tidigare... Det känns bättre med lärare som varit anställda som Henke (rektorn) VET passar in och är bra på sin sak. Vi hade ju lite problem tidigare men det har löst sig. Skitsamma, det är bara att ge dem en chans att visa vad de går för :) gillar vi det inte... ja, då har vi rektorn någon trappa upp!


Otroligt duktig!!


LIkt ett barn som ska gå sin första dag i skolan...

...är jag klar en halvtimme innan behövligt. Sminkade mig på typ 30minuter. SEN NÄR?! Haha! Elin sa precis, "du längtar väl till skolan.. ;)" Ehehe, så måste det vara! Ja just ja, jag längtar så mycket.

Idag är det bara upprop, antar i någon timme och vi ska tydligen få schemat för iår. Spännande! Ska möta Tove och Mikkis om ett litet tag, ska städa upp lite här i mitt rum och sedan röra mig ner mot vår mötesplats!  

Vi hörs senare :)

Hey Baberiba

Sitter just nu och kollar på Hey Baberiba! Haha så jävla härligt! Nyss var det allt drama mellan Agneta, Carola, Kattis och Efva. Hahahaha! Älskar "humorserier"!
!


Ellen

Nu är det Ellen DeGeneres på televisionsapparaten! Tycker hon är ganska soft måste jag säga. I like her! Förstår mig bara inte på alla hennes lekar publiken ska leka jämt och ständigt, haha! Ni som sett programmet, då när två-fem kvinnor från publiken får komma ner till henne och är HELT LYRISKA... Annars tycker jag om upplägget av showen :)

Hittade ett ganska bra exempel på utbrotten jag pratade om..


Akinator - vet allt om alla

Världens bästa sida, akinator.com! Om ni inte varit inne där borde ni gå in! Haha men blir helt fast, i alla fall jag ^^ "Han" kan ju för fan allt!!


Sista sommarlovsdagen

Idag är min sista sommarlovsdag.. Jag kom på mig själv imorse när jag vaknat av mobilalarmet kl 8 att det kanske inte är så överdrivet farligt att börja ändå. Visst, jag avskyr tidiga mornar men det har jag ju överlevt nu i över tio år så ^^

Såå, imorgon är det promenad (om det inte regnar överjävligt mycket) till Smedjan som gäller. Blipp utanför entrén och antingen till höger eller vänster, vi har tydligen fått nytt klassrum men på samma våning i alla fall. Nya ämnen, nya lärare, spännande!

Såhär ser jag ut idag! Ögonbrynet vill inte göra sig på bild men jag hoppas ni överlever ;)


Är det inte på millimetern så säg ;)


Vett och etikett

När mamma och jag satt och åt lunch på ett pastaställe satt det ett killgäng på tre stycken vid bordet bakom oss. Jag satt (tack gud) med ryggen mot dem så jag hörde bara, men mamma såg. Hur som helst, jag såg att mamma tittade konstigt på dem, mamma sa att de satt och löjlade sig. Måste bara tillägga att killarna var 14-15år. Alltså inga småkillar. Men, så betedde de sig. De pratade högt FULLT med mat i munnen, gapskrattade som jag vet inte vad med hur jävla mycket mat som helst i käften som de lassat in med sked och höll på. Äter man ute bland folk kanske man kan skärpa sig liiiite. Jag har inget emot om man har lite mat i munnen när man pratar om man gör det normalt. Normalt är alltså att man pratar i vanlig samtalston och inte har heeeela truten full, typ så man får sitta med huvudet uppåt mot taket för att inte allt ska ramla ur.

Ja, osmakliga killar. Sen, när jag tror att de är så vidriga de bara kan bli lägger en av dem av den högsta rapen som bara går. En riktig mans-rap. Och de andra skrattar så de håller på att dö ungefär. Så hör jag ett par tjejer längre bort som sitter och fnissar åt det. Vet inte vilka som var mest omogna.

Alltså. Är man ute och äter kanske man kan försöka lite åtminstonde.

Dan för dan före skoldag

God morgon! Idag och imorgon blir det till att njuta, men vad jag förstått av era kommentarer är det mest Eskilstuna som börjar skolan 22a, idag alltså. Tror friskolorna här i stan börjar imorgon och på Onsdag. Klart jag börjar på onsadagen då, JB forever <3 haha! Elin började idag och gissa vem hennes mentor är? Jo, min gamla mentor som jag hade alla år på högstadiet. På mellanstadiet hade hon min gamla klassföreståndare och vi delade sex-årslärare. Haha, hon får mina avlagda ;) Nej men det är bra lärare så det är bra! Den lilla människan börjar 7an idag, herregud, stora lilla räka!

Mamma och jag ska ner på stan och luncha, har inget speciellt att titta efter på stan men det är kul att bara kika, något lär jag ju hitta!


Bingolotto och lite annat trams

Det är Bill och Bolls bull, bullen tillhör Bill och Boll! (Tove, var det rätt?) 

Nu är det Bingolotto som gäller, Elin ville spela ikväll så nu håller vi tummarna! Efteråt ska jag ut och köra en stund. Som Maria sa, snart kommer min post till bilen! Får Elin 71 nu så får hon saker från Mio för 15.000! Jag vill ju ha ny säng sååååe.... Heheh..

På eftermiddagen har jag fixat lite i mitt rum, t.ex. plockat lite med alla mina s.k. juveler! Det blev så fint så ;)


När alla andra sitter på upprop sover jag fortfarande

Det känns ganska okej att i stort sett alla börjar skolan igen imorgon och jag på onsdag! Vad jag ska hitta på de här två extra dagarna vet jag inte riktigt eftersom T & M är i Vimmerby, får passa på att umgås med mami! :)

Hotell kantarell

Igår var mamma och pappa ute på jakt efter svamp! De kom hem med.. svamp. I mängder. En halv Icapåse med bruna och gula svampar. Svart trumpetsvamp och kantareller! Igår till maten stekte vi ordning lite kantareller, usch vad gott!!



Todays look



You whisper please, remember me

God morgon!

Jag sitter här, ensam i lägenheten, lyssnar på musik och äter frukost! Idag ska jag och Tove träffas, jag vet inte vad vi ska hitta på men :) Imorgon åker hon och Mikkis till Astrid Lindgrens värld med Toves familj. Hade det inte varit så ohyggligt dyrt hade jag hänkat ;)

På torsdag firar mamma och pappa tioårig bröllopsdag, herregud, tio år, jävligt länge! Jag hade precis börjat ettan och hade gips på bröllopet. Hur som helst, de ska ut och äta på kvällen och igår bestämde de att Elin och jag också ska med ;) Tror vi ska till Akropolis, det finns ju inte så överdrivet många 3-rätters-restauranger här. Bara pizzerior, haha! Men vad kan man begära, it´s Eskilstuna.


Jag igår!

Fest med kräftor

Vi har precis ätit kräftor! Vi köpte en förpackning lite spontant igår när vi handlade så åt vi dem nu ikväll! Jättesmarrigt! Tidigare har jag inte varit så förtjust i skaldjur, speciellt inte att skala dem men nu kan jag tycka det är kul! Jag har nog blivit mer förtjust i kräftor o.s.v. nu :)


Vem har sagt att man inte kan dansa trots att man är död? ;)

Prinskorven Bernadotte

Bara jag som tycker att om kronprinsessparet får en son borde de döpa honom till Korvas? Prins korvas. Skulle dock gapskratta såfort någon titulerade honom i seriösa sammanhang.


Berry Charms

Jag är jättenöjd med färgen! Köpte igår på Ica Maxi där de hade 50% på Nivea. Go go go! ;)

Nivea - #63 "Berry Charms" ~ 120kr.




Isn´t that ironic, don´t you think?

Kom precis hem från ett litet äventyr, haha! Skjutsade mormor och sedan var det jag som satte mig i förarsätet! Jag ska inte tråka ut er med min övningskörning, även om det är sjukt kul.. Men.. Jag körde i RIKTIG trafik för första gången idag. Inte bara i mindre villaområden. Dessutom släppte "hastighetsrädslan" idag. Haha fick dock motorstopp i en korsning, med Toves familj bakom mig, hahaha! Körde hem till farmor som blev lite imponerad och sedan hem igen. Fan vad jag trivs bakom ratten!

Senare ikväll ska vi äta kräftor, himla gott! Ska även klippa till Elins lugg lite, den växer så fort och nu vill hon vara nyfixad innan hon börjar skolan på måndag med massa nya klasskompisar. Minns när jag skulle börja sjuan, haha.. Söt tjej säger jag bara. Känn ironin som flödar.


20augusti 2011

God morgon!

Jag ska snart vakna till liv med hjälp av att dra till Melrose ett tag. Hoppas att det inte är dubbelavsnitt igen, haha, det var så igår. Jag hinner inte med 80minuter då jag ska följa med och skjutsa mormor lite innan ett och ska sminka mig innan. Funderar på att följa med mamma och pappa ut i skogen när jag kört för att plocka svamp. Har ju faktiskt bättrat mig på fiskefronten. Det kanske är nog? Eller ska jag utmana mig med att hänka? ;) Svåra frågor!!

Jag köpte ett läppstift igår på Maxi, rött, skitsnyggt! Ska visa er det sen. Igår när jag skulle fota det tog kamerabatteriet slut så det var bara att avbryta ;)


Adele




Fantastisk kvinna.

To wanna be a redhead. Again.

Jag kan inte säga det tillräckligt många gånger men.... FAN vad snyggt det är med rött hår!! Jag funderar på´t. Måste färga håret innan skolfotot, jag har utväxt som det är och jag kan inte ha en tre centimeter lång utväxt på fotot, speciellt inte det enskilda. De zoomar ju in som fan.

Skulle kunna tänka mig en lagom mörk/ljus (haha) röd och svarta delar i det. Typ några slingor på väl valda ställen eller något. Frisörvänner, kanske en 7/45, ungefär. Inte mörkare än 6. Ni som inte är så haj på frisörtermer, 1-2 är svart, 10 är supersuper blondt, om ni fattar vad jag menar med 7 då ;)



we<3it

Brb, I´m visiting Melrose Place

Jag måste bli bättre på att varva ner när jag är ensam, jag är oftast lite uppe i varv och aktiv vilket min kropp inte är van vid och det bästa sättet att varva ner på är helt klart ett avsnitt av Melrose. Så, brb ;)


Dagens äventyr

Skrev ju imorse om ett s.k. äventyr! Det var till Parken Zoo!! Mikkis och hennes lillasyster Petra skulle åka dit och det visste Tove om så hon väckte mig mer eller mindre med frågan om jag ville följa med på en överraskning. Hon och Isa skulle också dit men utan att tala om för Mikkis. Jag sa, hell yeah och plötsligt hade sällskapet fått tillökning med två personer! Elin och jag! Kl 12 hämtade Anders upp systrarna Wallman och sedan bar det av. Haha, inte speciellt långt, typ tio minuter men ändå ;) Överraskningen blev inte så överraskande, Mikkis hade tydligen sett oss i bilen om jag förstod det rätt ;) hahha..

Hur som helst, vi hade det jättebra! Riktigt kul faktiskt, jag är inte sånt stort Parken-fan egentligen men sällskapet gjorde det awesome! Det var en liten olycka där borta :( Vi hade precis klappat söta djur och gick bort mot marsvinen.. Bredvid deras ställe står en mamma med några barn, med oro i rösten säger hon att vi inte bör titta på marsvinen, en rovfågel har tagit ett marsvin och håller på att döda det på marken. Då Isa och Petra är 6-7år tyckte vi inte det var en bra idé att trotsa hennes varning. Det såg väldigt hemskt ut där marsvinet låg och försökte kämpa sig kvar i livet.. R.i.p marsvinet <3

Det började regna efter ett tag, som tur var hade Elin och jag utrustat oss med två paraflax, de kom väl till användning kan jag säga.


Lamor, getter och lite andra djur springer tillsammans i ett område där man går genom,  supersöta! haha! Jag skrek dock lite när lamorna kom för nära, de ser lite läskiga ut på nära håll måste jag medge.




Säg hej till min nya vän ;)


Hemligt hemligt

Mycket hemligt den här veckan! Just idag ska jag och några till ut på ett hemligt uppdrag, haha, kan tala om det sen men inte innan! Jag ska vara klar om ett tag så jag ska snart gå och sminka mig! Jag vaknade ganska tidigt idag, 10.15 faktiskt! Lite stolt över mig själv, haha!

Skriver sen! :)

Sov gott, dröm vått men vakna torrt

Ända sedan jag kom hem från två nätter hos Tove har jag suttit i fåtöljen här i vardagsrummet och slappat. Har dock tagit en lång dusch men förutom det :) Elin gick till affären och då köpte hon Bonaqua och Ballerinakakor till mig :) Så det har jag snaskat på nu ikväll! Fick värsta suget efter Ballerina, gott som sjuttan! Trodde jag skulle äta hela röret, men det gjorde jag inte :) Ska snart lägga mig, så otroligt trött. Lär vakna om tolv timmar och vara lika trött, det har varit så de senaste dagarna!

Snart ska Tove, Mikkis och jag ha "middag", vi har ingen dag bestämd än men vi ska typ fira ett bra sommarlov, haha, och vi ska ha temat "italienskt". Jag ska fixa varmrätt och jag vet inte riktigt vad jag ska laga än... Det måste vara något supergott, hahaha! Ska ta och leta reda på något riktigt jävla skitgott!





God natt!

Olika sorter av perfektion



I don´t want "the perfect life". I want my life.

23/8-10

‎23/8-10 - the beginning of my future. ♥

Life is no Nintendo game

--

För exakt ett år sedan skrev jag de orden på min facebook. För exakt ett år sedan hade jag inte en aning om vad jag hade att vänta mig i detalj. Det enda jag visste var att jag skulle börja ensam på en ny skola som jag besökt två gånger, få nya klasskompisar, nya lärare, nya vänner och ja, ett nytt liv. Snart är det ett år sedan jag klev in i John Bauers lokaler, gick in i klassrum "Skönheten" och såg de ansikten jag skulle dela namnet klassnamnet Gullhår med. Det är så mycket som har hänt på det här året, och ja, 23 augusti 2010 var början på min framtid. Skulle jag ha chansen att göra om det skulle jag inte ändra på något alls. Jag är otroligt tacksam över mitt nya liv, mitt nya jag.


Avig Maria

Mia Skäringer kommer med ny bok, avig Maria. Inte klokt vad jag längtar till jag har boken i handen. Sveriges skönaste författare och skådis. ♥


Kronprinsessan och Prinsen

Vickan och Danne ska ha barn! Wiho! En liten bebis! :D En liten kungabebbe, haha! Hoppas allt går bra och att ungen är söt, haha! Vi har haft omröstning här i familjen ang. kön. Jag och syster tror på en flicka och päronen på en pojke. Jag är supernyfiken på namnet, tror det kommer bli något vanligt, svennigt, haha! Det känns så :)

Så ja, grattis kära kungligheter!


Snabb update såhär på kvällskvisten

Hej på er! Jag är hemma en snabbis, packa om väskan och slänga i mig lite käk! Kom precis hem från Mikkis, påvägen hem stannade vi förbi Ö&B, Djurmagasinet och Maxi, of course. Hahaha gissa vilka vi typ möter påvägen från Maxi, jo, Toves mormor och morfar ;) hahaha ja, kort och gott, maxi for ever.

Snart ska jag tillbaka till Gullan, Mikkis kommer också, vi ska sova där och även kolla på The Hills. Tove har ju alla säsonger om jag fattat det rätt! Awesome. Tror vi är på tredje säsongen.. Gonna be aaaaawsome!

Ögonorgasm





Dessa klackar... Tror inte det blir bättre.

Slö, slö mera slö kom så får du spö

Idag har jag varit slö, riktigt slö. Inte gjort något alls förutom kollat på Melroseavsnitt! Meeeen, när pappa kommit hem och vi ätit så ska vi ut och köra. Sen ska jag till Tove och gå och lite sånt där trevligt!

Just det, har målat naglarna också men det blev alldeles för rosa :( Lackade först med underlack (som vanligt) och sedan tog jag ett rosaliknande till ett av fransk manikyrseten, bara för att få lite färg, var ett tag sedan jag använde det här lacket, trodde inte det blev såhär mycket färg.

Vi ska äta kassler och ananas snart, jag ääälskar ananas, Mikkis ;)


Tisdag

Hallojsan!

Idag blir nog en slappdag! Jag vaknade runt 12, duschade, gjorde frukost och åt den framför ett spännande avsnitt av Melrose! Kimberly och Jo bestämde för att fuska med Jo´s barns födelse, dödförklara det och att Jo sedan skulle "rymma" iväg med honom. Nu har Kimberly typ tagit honom..... Klart som fan. Den jävla ragatan!!! Haha.. Tror jag ska kolla på ett till snart! Men då måste jag in i mitt rum för att hämta en ny DVD.

Mamma har precis bakat bröd, undra om man kanske skulle ta sig en fralla snart... Hm.. Värt att fundera på (:


Kvällsupdate

Snart börjar skolan igen! Nio dagar närmare bestämt. Om ett år har jag ett år kvar. Sen är jag fri som en fågel. Fast då ska jag väl jobba... Jaja, det bortser vi från! I alla fall, den här veckan är sista hela veckan. Och jag ska göra en otroligt hemlig sak. En otroligt rolig sak men som är så hemlig, så hemlig. Ni kan aaaaldrig lista ut vad det är, hahaha det är så osannolikt så det finns inte. Men jag längtar. Jättemycket. Jag var bara tvungen att säga det.

Jag har precis tittat på ytterligare ett Melroseavsnitt. Så jädra bra! Det är himla spännande nu. Jo är gravid och barnets pappas föräldrar begär vårdnad då deras son är död. Det går till domstol och beslutet kom precis. Jag dör. Det var inte rätt beslut om man säger så. Jävla domare. Usch.

Nu är det Big Brother. Fan också, det är påsk och Katerina är lika psykig som vanligt. Fyfaaaaaaan!! Nu attackerar hon Sara. Stackars Sara. Uschuschuschusch!! Mitt värsta avsnitt någonsin. Och hela jävla tiden ska hon prata sitt jävla grekiska eller vad det ska likna, vidrig är vad hon är.


Just you know... Be you


MITT LIV ÄR TYP RÄDDAT

YES!!!! Solsidaaaan!


(visst, säsong två var inte lika bra som ettan men vad fan gör det?! Wihoo)

Prinsessan Sissi

Tjenis! Hoppas allt är bra med er, det är det med mig :) Kom precis hem från en snabbis på stan med Tove och Mikkis. Som jag skrev igår sov ju Tove och jag hos Mikkis och det var väldigt trevligt! Vi åt glass (har ni smakat GBs Noggerglass på paket?? Jag som älskar colasås var det typ perfekt), chillade, kollade på The Tourist (dålig!!) och Prinsessan Sissi. Haha det sistnämnda, som jag älskade det när jag var liten. Verkligen ÄLSKADE. Jag beundrade Sissi men helt plötsligt så slutade Kanal5 sända mitt älskade favoritprogram. Tove, bra som hon är, har två SissiDVDer med åtta avsnitt!!! Ja alltså... Det är ju barnprogram. Tecknat. Inte så direkt att det var lika bra efter tio år men det var himla kul att se! Haha!

Vi kollade ju även på The Tourist, med Depp och Jolie. Ingen höjdare. Ganska värdelös handling och jag gillar inte Depp av någon anledning. Jag vet inte varför. Fast i början visste jag inte ens att det var han.......

T&M: "Hahahaha, alltid han att vara lite klumpig i alla filmer!"
I: "Va vem??"
T&M: "Frank, Johnny Depp alltså...?"
I: "ÄR DET DÄR JOHNNY DEPP?!?!?"
T&M: "HAHAHAHAHAAHAH! Är du seriös?? HAHAHAHAHA"

Jag är inte så bra på skådisar... hehe..




När allt bara hade börjat



jag är så stolt. jag hoppas de vet att det är vad vi, fans, är. stolta.

Tokio hotel 2005 - 2011




15augusti 2005

Who says I can’t be free? From all of the things that I used to be




Nu är det dags för att dra

Nu har jag ätit, packat, dammsugit, bytt lakarn i sängen och kissat. Snart bär det av mot Torshälla. Ska först hämta upp Tove, sen så!

Har jag sagt att jag älskar kolsyrat vatten? Bonaqua är ju min stora favorit och inget kommer någonsin klå det men jag dricker allt. För några år sedan var det det absolut värsta jag kunde tänka mig, hahaha, men nu är det bäst!! Nu eftersom jag inte dricker cola o.s.v. så är det ju perfekt att jag älskar vatten så mycket. Päron <3 <3 haha!

Nu ska vi åka! Ska köra lite innan också! Hörs sen!

Tre månader

Hej!

Idag har det varit fart på mig, och kommer fortsätta så, haha! Jag vaknade, tittade lite på Melrose och sedan skyndade jag mig iordning för att åka ut till Tuna med mamma. Jag köpte en present och vi fikade. Jag älskar kondisbullar- och kransar. Haha bästa som finns!!

Senare, ikväll typ ska jag och Tove till Mikkis och sova där! Första gången jag sover i hennes nya hus, spännande! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra eller så men det blir nog jädra bra!

Om tre månader exakt, fyller jag sjutton! Det är en ganska värdelös ålder. Om jag ska vara ärlig. Varken eller liksom. Enda positiva är väl att det bara är ETT år kvar till arton och allt vad det innebär. Jag är på gång!


EarCuff från Pearls Of Anca

Hur saknar man någon som fortfarande finns vid liv men som valt att inte vara närvarande?

jag undrar vad du tänker när du hör mitt namn

nej förresten, don´t wanna know. jag bryr mig inte längre. ta dig


Se upp om ni är rädda om livhanken ;)

Såhär ser det ut när jag kör, ungefär. Haha koncentrerad till tusen och osminkad ;)




Jag är vild i trafiken, bäst att ni passar er ;) hahaha!

Mormor i ett nötskal, haha!

Idag åt vi grillbuffé med mormor, vilket var väldigt gott! Vi satt kvar ett tag efteråt, tittade ut på folk som satt ute men som inte såg in (sånt fönster), hahah skitkul när de speglade sig i rutan som för dem är svart. Haha! När vi roat oss klart tog vi en promenad till mormor som bor c:a 20minuter ifrån restaurangen/baren. Det var skönt måste jag säga. Lagom svalt! Hos mormor fikade vi och tittade på gamla kort. Vi hade med oss toscalängd och tyckte att mer än så behövdes väl inte. Joho då. Ett kakfat med olika sorter, bullar och någon kaka hon bakat under dagen. Herregud, vi som hyfsat nyss vräkt i oss buffé! Hahaha! Hon är söt, min lilla mormor!


Lördagen 13 Augusti 2011

Godmorgon! 

Att sätta på ett "färskt" Melrose Placeavsnitt det första man gör på morgon innan man går upp är enligt mig en jädra bra idé! Funderar fan på att ställa klockan på 45minuter tidigare när skolan börjar och inviga mornarna på det suveräna sättet! Haha..

Ikväll ska mormor, mamma, Elin och jag ut och äta! Vi ville ge mormor något annat än en materiell present när hon fyllde, det är så svårt att köpa något då hon har det allra mesta och det är ju så trist att köpa något för köpandets skull liksom. Så vi gav henne ett "presentkort", hon får välja restaurang och dag så betalar vi. Ungefär så, haha ^^

Snart kommer Tove hit, vad vi ska göra har jag ingen aning om men det löser vi nog ;)


Världens bästa TVkock, hahaha! Så jävla raffig ;) Nej men han är grym ^^


Jag saknar dig

Den här ska jag se. Helt klart. Fetlätt. (jag känner på mig att jag kommer gråta)



When I loose myself I think of you

Jag älskar Tokio Hotel. Det har jag gjort i tre år och kommer alltid göra oavsett vad. De har en gång betytt hela min värld. De kommer alltid vara större än störst i mina ögon, de är alltid speciella.


Burlesque

Nu har Tove, Mikkis och jag tittat på Burlesque med Christina och Cher. Den var bra, väldigt bra faktiskt. Ganska lagom måste jag säga. Filmen är lånad och Tove har nu gjort en överraskning till nästa lånare.. Hoppas personen i fråga uppskattar överraskningen!!



Det är inte fel att älska sig själv

God morgon små ekorrar, höhö!

Idag har jag lite planer. Tove och Mikkis kommer hit under eftermiddagen, vi ska kolla på Burlesque och sen ska vi ge oss ut och fiska! Ja, jag åker faktiskt ut och fiskar frivilligt numera. Det är lite ovant för även mig ska ni veta! Haha!

Var precis inne på Tyras blogg. Hon skriver om tjejernas roll i sammanhang med jantelagen. Hon vill att alla ska gå in och skryta lite över sig själv i en kommentar för att visa att det fan är rätt att göra. Gå in och gör det HÄR. Det är inte fel att känna till sina styrkor, det är inte fel att visa dem, det är inte fel att kunna berätta om dem. Det är inte fel att tycka man är skitsnygg i en viss tröja, en viss sminkning eller i allt. Det är inte fel att älska sig själv.

 

In the cities, on the streets, around the globe

Jag vet att jag tjatar om min jävla övningskörning men det är så himla kul och det går dessutom väldigt bra!! Idag har jag kört i trafiken på riktigt och jag älskar det fan! Vi var ute för andra gången idag för några timmar sedan. Vi körde många, många vändor på småvägar i ett industriområde, parkerade, körde i kurvor, växlade femtontusen gånger, startade i uppförsbacke o.s.v. Sen åkte vi hem och hämtade mamma och tog ett varv till för att visa henne. Hihi! Efter det varvet tog vi och åkte till min farbror som bor i närheten, dit körde jag också. Fick stanna för ett par cyklister och det gick bra! Hihi! Jag är superglad!!

Sen åkte vi och tog en paj på McD. Jag tror att jag snart ska gå och titta på ett Melroseavsnitt, haha, vem är förvånad?? ;) Ska försöka tvinga på Tove och Mikkis ett avsnitt imorgon också.... Höhö.



Sommaren 2011

Sammanfattning sommaren 2011:

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?

Ja. Allt var annorlunda. Så som det borde vara.

- dog någon som stod dig nära?
Nej, tack för det.

- vilka länder besökte du?
Sverige, hell yeah!

- är det något du saknar sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012?
Fler konserter kanske!

- vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas?
Jag har inte gjort något speciellt egentligen, men de här "inte så speciella sakerna" har betytt mycket. De gjorde min sommar.

- största misstaget?
Inte ett jävla ett faktiskt.

- har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej inte mer sjuk än vanligt ;)

- bästa köpet?

Oj... Don´t know. Melrose place kanske? Nej jag vet inte.

- vad spenderade du mest pengar på?
Det vet jag inte heller... Haha. Fan vad bra. Säkert onödiga saker.

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011?
Alburn Road, Ironic, Someone like you, chocolate m.fl.

- var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
100x gladare.

- vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
Varit på Sweden Rock.

- vad önskar du att du gjort mindre?
Varit hemma när det var Sweden Rock. Hahaha!

- hur tillbringade du midsommarafton?
Med mina vänner! Det var en oerhört bra midsommar.

- blev du kär i sommar?
Hihihih jaa.. I Ulrik. Höhö! Annars inte ;)

- hur många förhållanden?
Inte ett enda.

- favoritprogram på tv?
Cheaters ftw!

- bästa boken du läste i sommar?
Baristas.

- största musikaliska upptäckten?
Ulrik förmodligen!  

- vad gjorde du första dagen på sommarlovet?

Var på stan med mamma och sov med Tove och Mikkis!

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
Sweden Rock kanske? ;)


(kan inte riktigt förstå att sidecuten varit sådär kort... haha)

The real man

Honom kan man kalla en riktig man.



Melrose Place

Papi kom och hämtade mig hos Tove på eftermiddagen och då åkte vi till vårt "vanliga" övningkörningsställe, isstadionparkeringen. Tidigare har jag bara kört på den men idag så började vi på den och körde sedan på en liten gata utan trafik strax intill. Sen när vi kom tillbaka på parkeringen säger pappa "vågar du köra till Balsta?" Hell yeah sa jag så nu har jag kört i trafiken för första gången!! Det gick jättebra tycker jag. Självklart finns det saker jag behöver öva mer på men det är faktiskt bara tredje gången jag körde så jag är nöjd. Jag kvaddade inte bilen, skadade inte någon och jag fick inga arga tutningar från andra trafikanter så ;) Hahaha! 

Har precis kollat på tre Melrose Place avsnitt, fy vad bra det är. Hahaha jag är lite nördig men jag älskar äldre serier, så som M.P och Beverly Hills!!

Alan Jackson

Tjabba hejsan!

Ojoj mycket har hänt sen sist, haha! Igår spelade Alan Jackson, en countrygubbe i Vilsta (typ 10minuter från mitt hus) och Jessica hade X antal biljetter så hon och Tove skulle gå. De frågade om jag skulle hänka och vad gör man inte för att få se en gammal sexy? ;) haha nej men jag tänkte att jag ändå inte hade något för mig så en timme senare stod jag med dem i kön för att komma in. Herrejävlar vilken kö!! Jag hade ju ingen aning om vem karln var, han är tydligen stor i USA och country är ju inte min thing riktigt så det var väl inte så konstigt att jag frågade Tove påvägen dit, "är han känd eller...?" Hahah! Det var sjukt med folk! Unga som gamla, killar som tjejer.

Först var det Rednex som körde innan Alan, sen var det några andra som jag inte minns namnet på, tror det var ytterligare ett förband, kommer inte ihåg. Vi stod väldigt bra till, och hade trevligt sällskap. Ett gäng killar i 25årstaget, haha, fyfan de var så jävla härliga! Det slutade med att vi alla stod och dansade.

Jag är typ död idag, känns som att jag drack lika mycket som dem trots att jag egentligen inte drack en droppe. Antagligen blev jag full av ångorna! ;)

Efter Alan och lite mat åkte jag till Tove och sov. Så nu står jag i hennes rum och skriver! Har precis duschat och nu är Tove i duschen. Idag ska jag nog ut och köra med pappa, det blir roligt :)



Min vinst

Idag fick jag hem vinsterna från Pearls Of Anca. Väldigt fina smycken måste jag säga. Jag fick inte speciellt bra bilder på smyckena men det är alltid något :)


Halsring








EarCuff x 2


Världens bästa sommarstuga

Det var en gång ett litet sommarhus i ett sommarstugeområde. I den lilla stugan har jag tillbringat många somrar och vintrar. När det var sommar badade vi i en av de uppblåsbara poolerna, plockade smultron i slänten, hjälpte till att vattna alla farmors blommor och växter. Om vintrarna åkte vi pulka i slänten, eldade i kamin och spelade spel i "stora rummet". Det var inte stort i huset. Det var ett vardagsrum aka. "stora rummet", ett sovrum, ett kök och en toalett. Golvet i vardagsrummet var brunt och mönstrat, det var kul att leka med bilar på det golvet, det lät så skönt. Kaminen var bäst. På sommaren när det var döhett ute muttrade jag "vad ska man göra här ute om man inte får elda?!" Det var svårt att låsa dörren intill huset innefrån, man var tvungen att dels låsa med några kapslar ungefär, det fick alltid en vuxen göra för jag kunde inte. Till vänster om dörren var det en skänk. I en av lådorna fanns alltid en godisburk med sega godisar.

På tomten fanns det ett trädäck där vi oftast åt, en "dansbana" (varför det kallades så vet jag inte för jag har varit med om att någon dansat där, men så kallas det i alla fall), ett gästhus, en vedbo och massor av bär. I gästhuset lekte jag och Elin mamma pappa barn. Det fanns en bäddsoffa till vänster och där sov vi om nätterna i leken. Vi fick inte ha nyckeln dit och låsa varje gång vi skulle ut och handla, trots att det hörde till tyckte vi men vi var glada ändå.

Elin firade alltid sina födelsedagar där, vi släpade med oss hela släkten ut dit och mixade med både mammas och pappas släkt. Det var skön stämning. Vi barn badade i poolerna och de vuxna pratade och njöt av vädret. Som ni vet fyller min syster i juli och jag kan inte minnas ett enda firande som det regnade.

Vi var också där på varje midsommar. Vi åkte ut med farmor och farfar då pappa och hans bröder var där dagen innan också, de drack öl och lyssnade på grabbig musik. Ibland filmade de vissa delar av kvällen, typ när någon somnat på altan med en öl i handen eller så. Det är ganska kul att titta på de filmerna. Dagen efter åkte jag höskrinda ner till midsommarstången, de andra gick. Ibland åkte någon med mig om jag blev för blyg. Det var inte bara jag som åkte, om man säger så.

När Elin och jag blev lite äldre byggde pappa en koja till oss i skogen bakom huset. Kojan var formad som en trekant mellan tre träd och taket var av presenning. När det hade regnat och vi kom ut var allt vatten på en enda plats i presenningen så då fick pappa följa med dit och försöka välta över bulan som hängde ner i kojan. Vi hade en riktig dörr och fint golv. Vi hade möblerat med ett bord som vi själva målat och plaststolar, ibland en badsoffa. Grannen hade också barn. Barn som också ville ha en koja men som inte fick någon. De var i sin stuga oftare än vi var i vår och när vi inte var där använde de våran koja. Det tyckte inte Elin och jag om, vi kallade dem för snorungarna. Vi skrev en lapp en gång, förklarade att det var vår koja och att vi inte ville att de skulle vara i den. Vi fick aldrig något svar, bara fler godispapper på bordet. Gissa om vi var arga?

Sommarstugan låg i Näshulta som ligger någon mil från Eskilstuna. För kanske, fem-sex år sedan sålde farmor och farfar det lilla huset. Jag saknar det jättemycket. Det var så skönt att åka dit. Även om man inte fick elda när det var 30grader och sol.





Ska jag ha en sommarstuga ska den ligga i Näshulta.


If you don´t like it, fuck you

Nationalencyklopedin förklarar en blogg såhär, ”personlig och öppen dagbok eller logg på webben, typiskt bestående av regelbundna skriftliga inlägg med personligt hållna iakttagelser och synpunkter på dagsaktuella händelser.

I den här bloggen, som du som läser just nu frivilligt gått in på skriver jag vad fan jag vill, när jag vill, hur jag vill. Det här är MIN blogg, det är jag som bestämmer över den. Jag har den för att skriva om min vardag och allt som har med den att göra. Jag skriver vad jag tycker, rakt och ärligt. Men jag är snäll, jag hänger inte ut folk. Jag vet inte vilka ni som läser är, jag känner inget behov av det heller, därför låter jag den vara öppen. Skulle jag någon gång sätta lösen på den skulle det inte bero på att jag har något att dölja utan för att jag vill begränsa läsarantalet.

Hur som helst, när jag skriver om problem skriver jag så utomstående inte förstår vem jag skriver om, jag hänger inte ut någon. Så kom för fan inte på påstå det. Att vara vuxen, riktigt vuxen och skylla på andra för att rädda sitt eget skinn för en period är riktigt jävla fegt.

Den som inte vill läsa sanningen om mitt liv kan radera bloggen från sitt minne. Den personen behöver inte gå in här igen, går man in här vill jag fan inte höra något skitsnack efteråt från något håll. Jag har inte gjort något fel. Det är inte mitt fel att vissa personer runt omkring mig är patetiska jävlar. Men det är dels jag som drabbas. Jag är omringad av det och kan inte mycket göra.

Jag tvingar ingen att läsa.

Och du, du läser ju tydligen. Är det inte bättre att du lägger din energi på att leta ny lägenhet så du slipper det där trollet?! Tyck inte synd om dig själv, inte när du själv satt dig i situationen och kan ta dig ut utan att göra det. Du kan inte vara självisk, du har ett oskyldigt barn att tänka på.



jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu
Du har sårat mig mera än du tycks förstå


Se inte allt så negativt

Som ni säkert vet så var Grotesco med Henrik Dorsin i spetsen med på Allsång för någon vecka sedan och sjöng skämtlåten "Bögarnas fel". Nu är Allsång på Skansen stämda för hets mot folkgrupp. Jag tycker det är synd. I stort sett alla jag ser i publiken sjunger med och håller samma goda stämning som då scen. Men nej, då ska det komma någon och stämma programmet. Herregud. Det var Pride i luften och Dorsin, komiker som han är, tog ut svängarna. Visst, homosexualitet kan vara känsligt i vissas ögon men låten är ju inte seriöst skriven. Precis som allt allt komiker gör är det ett skämt. Se det som en hyllning eller något istället, det är ett SKÄMT. Ett väldigt rakt skämt men hallå, ta det med ett leende istället för att tjura! Det blir så mycket roligare då!



Mat Ida och Mat Tove

Ja, jag bara måste lägga upp två bilder från dagens matlagning! Och vad är en bild utan åtminstonde en liten del av Tove? ;) Frågar man henne själv lovar jag att man får svaret "inget". ;)



Melrose Place

Jag höll på att få någon farlig attack. Jag går in på Cdon.com och ser att ALLA Beverly Hillsboxar kostar 179kr. Jag dooog!! Jag har tre B.H-boxar, 1,3 och 4. Gissa vilka som inte fanns inne? Jo, 2 och 5. Så då tittade jag på Melrose Place och upptäckte att det minsann var fin rea där också. 199/box. Där har jag bara 1 & 2. Så då köpte jag 3 & 4!! Fattar ni vad glad jag är?! Det var ju så otroligt spännande på sista avsnittet på säsong 2 och nu får jag snart hem 3an!! AAAAH!!! Jag dör! Jag kommer verkligen inte ha tid för något annat än bara massa avsnitt, hihihih! Jodå, men då får de nog bryta upp dörren ;)


Dagens underhållning

Idag har jag träffat mina kära vänner hemma hos Gullan och vi slöade. Framför teven. Haha och kollade på gamla idolklipp på youtube, typ Olga! Hon är min stora favorit någonsin, hahaha! När Mikkis dragit och Toves och min mage kurrade högt gjort vi mat. Hon är en riktig mästerkryddare den lilla terroristen ;) hahaha!

Nu har jag varit ute och övningskört, första gången lagligt! Det gick i mina ögon väldigt bra, visst blir det lite komplikationer ibland men jag har ju inte kört så mycket heller ;) haha!


We are one, together we can make it while the world is crashing down


9augusti 2011

God morgon! Här sitter jag och äter fruskost. Anledningen till att jag är uppe tidigt är för att jag ska träffa Tove och Mikkis på bestämd tid :) I eftermiddag hoppas jag på att få köra lite. Det är ju liksom augusti och jag vill gärna köra så mycket som jag bara kan innan det blir kallt, snö och is. Vi får väl se hur det blir att köra då. Det beror väl på mig ;)

Hur som haver, nu ska jag gå och sminka mig. Kanske uppdaterar innan jag sticker!


Baby, I have no stories to be told but I´ve heard one of you and I´m gonna make your head burn

Jag älskar covers och den här låten är ju så fantastiskt bra. Jag vet inte riktigt vilken av alla som är bäst.






I've learned love is like a brick, you can build a house or sink a dead body

Fy vad trött jag är. Haha, Tove är så krävande så det är ju inte undra på alltså ;) hahah nej skämt åsido, vi har ju mest slappat så varför jag är trött vet jag inte :) men men, jag får väl lägga mig tidigt i kväll. Idag kom förresten mitt körkortsbevis, pappas bevis beräknas komma imorgon så då ska vi väl ge oss ut och köra lite (:

Snart är det Teen Mom, bästa! ;)


O-M-F-G


Tokyo 24, 25juni 2011





Haha jag dör ><

Espresso House

Innan tåget i Lördags gick slog vi oss ner på ett närliggande Espresso House och tog lite att dricka. Tove drack islatte (eller...? ;))



Helgen

Hej på er!

Jag har haft en ruggigt bra helg måste jag säga! Antar att jag ska börja från början! Tove, Mikkis och jag åkte till Stockholm för att checka pride i Lördags. Fyfan vilken känsla! Det var riktigt häftigt. Det var lite dålig planering ibland men det var inte hela världen. Människorna i tåget var så engagerade och det märktes tydligt att den festen var viktig för dem.

Efter Stockholm sov jag hos Tove och även natten efter det. Vi åt kinamat hos hennes mormor och morfar och kollade senare på film, svingalängorna. Den har jag ju redan sett på bio men såg den gärna ytterligare en gång. Det var riktigt jobbigt att se den på bio måste jag säga, bara det att inte veta vad som kommer hända, jag har mina känsliga punkter som jag inte klarar att se, även om det är film och jag satt på nålar hela tiden i undran om de skulle pricka en av dem men det hände aldrig. Tror att det var anledningen till att jag kunde hålla mig för tårar andra gången. Men fy vad hemsk den är, inte klokt alltså. Det värsta är ju att barn lever under såna förhållanden på riktigt.




I väntan på tåget. Det var uppehåll ÄNDA till tåget nådde oss, haha.




När perfektionen är perfekt



Inspiration - Taylor Momsen




På plats

Nu börjar tåget vandra! Jag är förväntansfull!!!


PRIDE IDAG!

Tjenixen!

Jag har lite brådis, står färdigsminkad men har varken fixat håret eller kläder, om 20 åker vi mot Tove! Rappa rappa rappa på!! Jag är skittaggad, trots att jag försov mig en kvart, haha! Vi hörs sen, har fixat lite inlägg till er som kommer under dagen dessutom!

Ha en jättebra dag, det ska jag ha! :)

Sov gott

Fick faktiskt en hel del för mina vunna 300kr! Har skickat efter beställningen och kommer lägga upp bilder på det såfort jag får dem i brevlådan. Måste bara lösa ett litet "problem" med ägaren, min beställning gick på lite mer än 300, svårt att pricka in på kronan, så vi får se hur det ska lösas men det har hon säkert lösning på!

Imorgon är det ju pride som jag har skrivit om tidigare och jag vet inte vad jag ska ha på mig... Funderar på min nya skortblusgrej, haha! Vet inte hur jag ska sminka mig heller, om jag kanske ha passa på att craza till det lite när det ändå är pride och galenskap, haha! (Tove, inte hålla mig till vardagssminkning alltså... ;) Kan du gå med mig trots det?? haha...)

Idag känner jag att det varit en bildrik dag, hoppas ni överlever! Ska se till att ta massor av bra bilder imorgon under dagen att visa sen.


Sex on legs. For sure. Björn Borg, bra (brååå) Tombabe!

Pearls Of Anca - JAG VANN!

Jag är sällan inne på min mail men såg precis att jag vann Annicas tävling där jag tävlade om presentkort på 300kr! Gud vad roligt, jag som aldrig vinner något! Haha! Så nu blir det lite nya smycken alltså! Hon står tydligen på Å-festen idag och imorgon, får se om jag åker ner eller om jag köper via nätet! :)


Fina Stockholm, imorgon kommer jag igen






Jag vill flytta. Dit, till Stockholm. En dag ska de som besöker min facebookprofil få läsa "Bor i Stockholm". 

Vier Acht Drei - Let´s go Dirrty








FEMTE AUGUSTI

GRATTIS ULRIK PÅ NAMNSDAGEN!!!


Tuna Park med Gullan

Gullan är då alltså Tove som ni kanske förstår! Gullan är en förkortning av Gulletussan ;) I alla fall, runt lunch åkte vi ut till Tuna där vi strosade omkring. Jag köpte schampo, en skjort-liknande grej och en BH. Som pappa brukar påpeka när jag säger att jag "handlat" lite, "du HANDLAR det du behöver, det nödvändiga, du SHOPPAR sånt som är onödigt, som du skulle klara dig utan". Haha så ja okej, jag HANDLADE schampo och SHOPPADE BHn och skjortan! ;) Påvägen hem stannade vi och köpte mat på Max, det var att HANDLA, vi var jättehungriga ;)

Imorgon har Gullan och jag planerat att åka upp till Stockholm för att kolla in pride, Mikkis ville också hänka så vi är tre som åker! Det blir nog skitkul, jag har aldrig tittat på ett pridetåg så jag ser fram emot det! Har hört väldigt positiva saker om det och vad jag förstått ska det vara ganska perfekt väder också. Vaken kallt eller varmt, rätt bra måste jag säga. Vi får skjuts till Södertälje Syd och åker sedan tåg in till Stockholm, det lär ju vara ton med avstängningar o.s.v, då känns det bara onödigt för chaufförerna att mosa sig in bland alla, vi kan lika gärna åka tåg i 20 minuter! Likadant påvägen hem, tåg till S-tälje och sedan bil. Det blir säkert göööööörbra!


Bara för att hon är jävligt snygg i håret!

Ulrik på repeat

Tove och jag har lyssnat på Ulrik sedan i eftermiddags. En lista på youtube, nio klipp varav sju olika låtar. Mina grannar lär ha hört det mesta, hoppas de gillar honom, annars är det bäst att de börjar göra det öfr det här är inte sista gången de får ghöra honom. HAhah! Nu är Tove och tvättar av sig sminket, imrgon vill iv åkta till Ikea. Om vi orkar. Och resten av familjen vill dit. Var ju nyss där visserligen men Ikea får man väl itne nog av. FÅr muta pappa med krovlunch. ;)

Just nu är jag på det humöret att jag aldrig sett något så fint som Ulrik. Hahah... DEt är bara att vätna på att anfallet går över, typ imorgon. Då kommer jag se honom som människa igen ;)



Stockholm i mitt hjärta

Dessa bilder är tagna med mammas mobil, har inte laddat över från kameran än :)


Mamman och jag ;)


Pappa och Elin in action!


De är där, haha, i luften, även om man inte ser det ;)




Sexys!


Du wirst für mich immer heilig sein

Jag ångrar ingenting, aldrig. Det har varit perioder i mitt liv som vissa kanske skulle ha ångrat eller önskat att det aldrig hänt men inte jag. Då tyckte jag det var rätt, allt kommer fram när man får perspektiv på saker och ting. Jag kommer alltid vara tacksam att jag gick genom det då det gjorde mig starkare och den person jag är idag. Det må låta konstigt att jag är tacksam över att jag gjorde misstag när jag umgicks och pratade med "fel" människor och att folk i min närhet betett/beter sig som svin men jag är glad för det nu, jag kan inte ångra det eller önska det ogjort när jag i längden vunnit på det.


I don’t even know if your mind is made up If you are where you wanna be



Snart kommer TOVE

Just nu konverserar jag med Tove via sms om att hon ska ta och pallra sig hit snart. Vi ska ha det übertrevligt har jag bestämt :) Funderar på att sätta på lite Mia och Klara, då blir det bra stämning DIREKT, om det nu skulle vara så att vi inte kan höja stämningen själva! ;)

Jag bara mååste tipsa om kanske Sveriges härligaste blogg, hon har snyggt namn också, Ida! Jag upptäckte hennes blogg när THF (ett nedlagt THforum... :() fortfarande var aktivt, hon var också medlem där! Hon är en jävel på att skriva dessutom, haha, tror aldrig jag skrattat så mycket av en novell som jag skrattat av hennes ;) Hon borde heta humor i mellannamn om man säger så!

Jaja, det var nog min snälla gärning för idag! Tove kommer få det tufft känner jag, nu har jag ju varit snäll en gång redan ;)


Se upp för en svart V70...

För snart kommer jag ge mig ut. Tidigast i helgen, annars i början av nästa vecka. Det är nämligen såhär att som ni kanske minns gick jag handledarkursen med daddy för tre veckor sedan, vi har betalat in alla kostnader för länge sedan likaså min hälsokontroll och syntestet. Har vi fått något lämplighetstillstånd? No. Nein. Nej. Inte ett enda. Däremot har transportstyrelsen skickat ut X antal inbetalningskort, enligt dem hade vi inte betalat in 170kr för pappas handledarskap. Men jo, många veckor sedan betalade mamma in det. Igår fick vi ett nytt och då stod det att om vi inte betalade in så skulle pappas ansökan avvisas. Så ja, mamma ringde till styrelsen idag och ooooojdå, det hade blivit ett feeeel i deras daaator. Såklaaaart. Kvinnan som hon pratade med fick godkänna manuellt och sa att tillståndet skulle skickas idag eller imorgon.

Känns så jävla surt, jag kunde ha börjat köra för två veckor sedan... Anledningen till att vi inte ringt förrän nu var för att det kan ju ta ett tag innan allt godkäns o.s.v. Vi har hört från andra att de har en tendens att skicka ut flera inbetalningskort men att de bara är att strunta i. Som tur var fanns alla betalningar och inskickningar registrerade i hennes dator.

Så snart smäller det.


E. Kling

Klickade mig precis in på Elin Klings blogg och hittade en grov fast ändå inte, långärmad tröja. Jag tänkte att kaaaanske passar den även för mig som lever på studiebidrag. Elin skriver: "priset är inte farligt alls". Kanske inte för henne, men 1100kr är mycket för mig när jag lever på 1050 i månaden ;)

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.


With/Mit/Con/Med Dean & Dan Caten 19/1-10




Hejhej, Eskilstuna

Hej alla! :)

Sedan två-tre timmar sedan har jag varit hemma i stan igen efter en hel dag i min favoritstad, Stockholm. Jag har bilder att lägga upp men jag orkar inte nu, de ligger väl bevarade i min kamera! Men jag kan skriva lite om dagen istället :) Vi kom till Grönan vid lunch, Elin och pappa startade med "kvasten" och sedan satte vi oss i skuggan och åt vår medtagna kycklingsallad. Det smakade jävligt gott vill jag lova. Sen delade vi på oss, mamma och jag som inte åker något gick runt och tittade, tog lotter och lite sånt. Vi satte oss sedan och tog varsin Ben&Jerry i deras glassbar. Herregud vilka kulor man fick, en hade räckt gott och väl men vi tog två var, jag trodde i alla fall att de skulle vara "normalstora" men icke sa nicke ;) Äsch, gott var det i alla fall och mätt blev man! ;)

Vi vann inget på lotterna även om vi var ett nummer ifrån men nära skjuter ingen hare! Sen, vid slänggungorna (som jag tror har ett annat namn egentligen..) och vid vattnet var det skugga så där placerade vi oss. Pappa och Elin satt där med oss ett tag också för att vila lite! De hade ju åkband så de åkte en hel del.

Det var en väldigt bra dag även om jag mest chillade! Bilder kommer senare som sagt! =)

Författare

Det finns ett fåtal författare jag verkligen gillar, en av dem är Denise Rudberg. Ni vet t.ex. "vänninan", "Åse", "Tillsammans" "Ett litet snedsteg"? Grejen med henne är att hon egentligen inte skriver på något "speciellt" sätt och det är det som gör henne unik. Säkert därför jag fastnat för henne. Man behöver inte skriva på det mest udda sätt som går för att det ska hamna på min topplista.

Vet ni? Min favoritförfattare heter My Pettersson. Hon har inte gett ut någon roman, ingen faktabok, ingen novellsamling, ingenting. Men hon går runt och bär på så jävulskt med talang att jag ibland bara vill skrika rätt ut. Hon har det där lilla extra men som gör så mycket. Ni kanske inte tycker att man kan kalla henne författare då, bara för att hon kan, men jo, det kan man. Jag kan. I mina ögon är hon en författare i världsklass. Jag har och lär fortfarande så mycket av henne. Har man läst någon av hennes verk förstår man vad jag menar.. My är inte bara bästa författaren i mina ögon, hon är även min vän och bollplank när det gäller skrivandet. Tack My. ♥


(tänk bort att det är en syntesttavla, tanken är att ni ska se det som bokstäver)


Den lilla håriga saken


Lilla Lucaz!

B&B - blue & black

Igår målade jag om naglarna så de skulle vara fina till huvudstadsbesöket ;)



God morgon, Onsdag!

God morgon!

Idag är det dags! Om en timme c:a går tåget och jag ligger faktiskt bra till. Ska bara ta på mig något mer på överkroppen och fixa håret. Det tar inte så jäkla lång tid :) Fast det är jävligt varmt och äckligt i mitt rum. Usch måste fly innan jag kvävs, hörs sen! :)


John Blund, kom hit!

Tjohej, nu ska miss Wallman sova, imorgon är det en stor dag ;) Haha! Nej men som ni kanske minns ska jag och familjen till Stockholm för att åka karuseller på Grönan! Vi åker lite efter tio och kommer hem runt åtta. Måste därför stiga upp tidigt så det är bäst att jag ropar på John Blund och kryper ner! Avslutade precis ett samtal med Tove, det var intressant ;) Nej men jag gillar att prata i telefon, synd bara att jag inte gör det så ofta :( haha.. Det blir ju lätt så eftersom jag har Telia och det kostar skjortan att ringa, typ 5 spänn i minuten. Hade jag ringt från min mobil hade det här samtalet alltså gått på över 200kr.


Uppdaterar nog innan vi drar till tåget imorgon, har fixat flera inlägg som kommer upp under dagen, kika in vettja!


Ida mot vågen

Jag vet helt ärligt inte hur många gånger jag tittat mig spegeln och tänkt, "nu är det nog!" Det var nog i någon dag sen glömde jag bort det eller orkade helt enkelt inte längre. Man tränar för sin egen skull och ibland, då när jag gett upp har jag tänkt "det är såhär jag ser ut och så får det vara", fast nu, nu är det allvar och den här gången är det inte samma sak. Jag är riktigt peppad. Jag har gjort ett eget träningspass som jag ska följa, jag ska ge mig ut och gå/springa och äta så bra som möjligt. Jag är en mat-människa, jag kommer inte köra på någon slags svält-diet men så nyttigt som det går efter mina förutsättningar. Jag har faktiskt slutat äta godis, ostbågar (och hela den delen) och läsk. Glass äter jag MAX två gånger i veckan. Jag har gått ner bara av att sluta med det. Jag vet att med träning kan jag och kommer jag gå ner mer.

Jag har aldrig tyckt om träning men nu tycker jag det är hyfsat kul. Jag jublar väl inte men jag gör det utan att varken dö av utmattning eller uttråkelse. Och det är väl värt något i alla fall! Jag har gett mig fan på det här nu och min magkänsla säger mig goda saker.

Snart ska Tove, Jessica och jag ut och gå, då är Jessica med och pushar mig och Tove!! Det är bra, det blir bra!




Du är fin som du är, träna inte för någon annans skull än din egen!

Hiss & Diss med systemkameror

MINUS:
- Kostar. Rätt mycket. Både själva kamerahuset och sedan om man ska ha olika objektiv till olika bilder o.s.v.
- Du får inte ha med den in på riktiga konserter.
- Den är rätt tung och kan vara jobbig att ha med sig till vardags - du kan behöva en kompakt också.  

PLUS:
- Det blir roligare att blogga och läsa bloggar (tycker JAG) om bilderna har lite kvalité.
- Det blir bra bilder, det ser mer professionellt ut att fota med en system än en kompakt på t.ex. bröllop ;)
- Du kan variera mer i och med de olika objektiven.
- Du utvecklas mer med en system än med mobilkameran eller en kompakt.

Själv tycker jag nog allt att de positiva sidorna vinner över de negativa! Som jag skrivit tidigare så, även om jag inte använder Didrik (som jag döpt min system till ^^) så ofta är det bra att ha den då jag använder den ;)


(saknar för övrigt mina låna naglar..)


Foto: Pappa (med min kamera)


Fisket

Då jag inte har bluetooth på min lilla arma dator så har jag en USBgrej som gör att jag kan skicka över bilder från mobilen via bluetooth ändå, ja ni vet säkert vad jag menar, och den har varit borta några dagar så jag har inte kunnat lägga upp bilderna från fisket i fredags! Det gick ju inte så bra, vi fick inte så mycket fisk om man säger så. Det enda som kom upp från vattnet var tomma krokar, vet inte om betet (bröd och deg) löstes upp och försvann eller om fiskarna faktiskt åt upp skiten, fast väldigt diskret...




Tove förtjänar lätt dagens hjälteinsats, HON TOG I MASKARNA!!!

Världens finaste flöte!


Besöket i vår kära grannstad

Det blev en slags snabbvisit i grannstaden på V. Vi åt på IKEA, såklart ;) Haha, pappa älskar deras krovar och jag har en liten crush på deras pizzaslizar! Vi köpte till och med hem två förpackningar med pizza så nu ska det ätas IKEAmat!!! ;) Vi åkte till MediaMarkt för att köpa lite grejs till Elins DSi. Sen stannade vi vid en fiskaffär där pappa sprang in för att snacka lite med ägaren som han känner men även köpa fyra små vänner ;)


Dagens nobelmiddag!

Destination Västerås

Halloj!

Idag blev jag väckt lite efter 10 och fick förfrågad att följa med till Västerås med la familia, jag tackade ja ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra där, vet bara MediaMarkt! Så nu ska vi åka strax, ska bara ta en sväng i kylskåpet först om man säger så! ;) Hörs sen!

Har fått någon EMD-crush...

One Tree Hill

Holy shit vad jag älskar den serien, trots det tittar jag inte på det så ofta... Inget kommer nog slå Beverly Hills 90210 men det är något speciellt med OTH. Älskar Nathan, älskar Haley, älskar Lucas, beundrar Peyton en gnutta, rådiggar Jamie, åh ALLA ÄR SÅ BRA!! (Att Brooks morsa är Jo i Melrose är ju bara bonus;)) Det finns så himla många fina scener i OTH...





Spontanfiske

Jag och resten av familjen fick lite av ett ryck och gav oss ut för att fiska. Det gick inte bra. Haha, jag fick krupp på alla myggor som flög omkring mig, usch. Det var helt dött i vattnet också, då var det ingen idé att vara kvar. Jag gnällde som en liten treåring.

Nu är det ett Big Brotheravsnitt som gäller, det går inte att få för mycket av! :D Jag har planerat att titta på Cheaters också, det är himla bra måste jag säga! Imorgon kommer jag säkert ha träningsvärk, min kropp lär ju dessutomvara i chocktillstånd efter dagens träning! Hahah den är inte van vid sånt här! Busigt! ;)

B&T Kaulitz - El Lay 31/7-11


Lika sexig som vanligt!


Söt färgkombination hörru! ;)

Efter träning blir det synd om min mage

För kanske, 1,5timme sedan körde jag ett litet träningspass på 20minuter här i vardagsrummet.. Min mage mår inte bra nu alltså. Hahaha fyfan, jag är så djuvulskt otränad. Stackars min kropp som inte är van vid träning, inte undra på att jag inte kan resa på mig! Hahaha! Imorgon lär jag ha ännu ondare. Fast, jag ska inte klaga, värk tyder på resultat!

Just nu pratar jag med Gullan som är på kryssning, på onsdag kommer hon hem! Jag har fått order om att sakna henne jättemycket så då får jag väl sätta igång nu då... TOVE, KOM HEEEEEEM!!!!! :'( Saknar dig såååå!!


När vi firade systra mi!

Igår var det presentöppning igen! Det var dags för mammas sida av släkten att fira! Det blev minst lika trevligt som förra gången och Elin fick mycket presenter :)



Farmor höll i skräppåsen och fick jobba hårt ;)




ROCKBJÖRNEN 2011

Hell yeah! Nomineringarna för Rockbjörnen 2011 har skrivits ut och givetvis lyckades vi nominera TH. Dock bara i en men eftersom de inte varit så aktiva så fanns det bara en kategori de passade i, bästa internationella låt! De tävlar mot Adele, Chris Medina, Lady Gaga och Jedward men det tar vi. "Vi" har slagit Metallica förr så ;)

Såhär röstar jag:

Årets kvinnliga artist: September
Årets manliga artist: Ulrik Munther
Årets livegrupp: Roxette
Årets genombrott: Ulrik Munther
Årets svenska låt: Ola - All over the world
Årets utländska: Tokio Hotel - Hurricanes and suns
Årets liveact Hårdrock - Iron Maiden
Årets liveact Metal - Dead By April

Rösta här


Första i åttonde

God morgon!

Snart ska jag ge mig ut för att motionera lite, började morgonen med 20 armhävningar och lite planka. Har röstat lite på Rockbjörnen också, såklart! Eller om jag väntar till lite senare, och bara kör lite styrka hemma där det är lite svalare. Det är ju hemskt att vara ute och motionera när det är döhett. Man blir ju varm ändå när man rör på sig, haha! Hoppas nästan lite att det är sämre väder imorgon, haha!

På onsdag åker jag och familjen till Grönan, jag åker dock ingenting, likaså mamma så vi får underhålla oss vid lotterna ;) Det blir nog kul, alltid skönt att komma iväg lite.

Ska förresten visa er lite bilder från gårdagen sen :)

So to save my soul I'm taking all they stole

Jag vill inte tappa er - snälla fina ord, kom tillbaka. Ni hör hemma i mitt huvud, ni ska komma från mina fantasier och bli till väl ihopsatta meningar. Meningar jag har knåpat ihop. Ni försvinnner mer och mer. Jag skulle ta tillbaka er under sommarlovet, det lovade jag mig själv. Jag glömmer bort och plötsligt är det sent, dags att sova, då orkar jag inte börja. När började jag med det otänkbara, när började jag förlora er?

RSS 2.0