Make Up stores show, för er som missade den

4.45 är bland det bästa jag sett. Så otroligt professionellt. Det är synd att de inte får med det "magiska" i videon. Försök dock titta så mycket som möjligt på killen i helsvart. Precis som när Maria äntrar scenen, tråkigt att ni inte får höra publikens jubel, det var rätt mäktigt. Men men ;)



Dagens outfit



Hahaha jo men visst! Tove tyckte absolut att vi skulle fota "dagens outfit" på bryggan i parken där våra träd finns, och så blev det!

Pics X2 from today

Jag fick ett bra besked idag, MVG på naturkunskapsprovet. Det känns helt galet bra! Sen var det såklart dags att titta till våra små (och ruttna) träd! Vi tog lite bilder i den finfina parken!


Är det höst så är det och för att visa alla det fick Tove ta kort på mina skor i löven ;)


Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

Det är inte direkt en hemlis att jag är såld på Adele och fullkomligt beundrar Someone like you. Nu har videon släppts vilket betyder både det ena och det andra. Den blir en aning "vanlig" med video, den syns mer och tappar lite sitt värde. Förut var den lite mer "gömd" i och med att den "bara" fanns på hennes platta. Jag är bara rädd att den kommer börja spelas på MTV, börja remixas och att om några veckor kommer människor i mängder dansa till den på klubbar. Den är alldeles för stark och värdefull.

I början av videon, när Adele går där och sjunger i svart/vitt, tyckte jag att den började klockrent. Videon är bra, det måste jag säga. Den hade blivit mycket bättre om det varit mer "känslosamma" bitar i den, hon är för nonchalant. Mer scener som den i slutet t.ex. hade passat in mycket bättre än bara en prommenad. Som sagt, den är bra men hade kunnat bli mycket bättre. Kanske är det hon själv som ville att den skulle tappa lite känsla, något jag visserligen har svårt att tro men man vet ju aldrig. I så fall tycker jag hon är lite smått dum, jag tycker den behålla allt vad den är, så som hon gjort den.


2011.09.30

Godmorgon! Jag trodde jag skulle vara utvilad när klockan ringde lite innan nio men icke. Hade kunnat sova ganska mycket längre.. Men men, nu är det som det är, plikten kallar! Jag har inte så mycket träningsvärk idag, mest trött i rumpan efter att ha cyklat typ 7 km. Hatar de där jädra sadlarna, sjukt obekväma!

Har MTV på i bakgrunden, de spelar Christina Aguilera feat. Lil´ Kim - Can´t hold us down och jag förundras varje gång jag lyssnar på C.A över vilken jävla pipa hon har! Herregud. Ofattbart.



You took my heart out, kept it well. Now you're gone

En gång i tiden, var ni det största i mitt liv, det finaste jag någonsin stött på, det bästa jag trodde fanns.



Fast jag skyller inte allt på er. Människor förändras, villkor förändras, förutsättningar förändras. Trots att man kanske inte vill, eller märker.
Glöden från er sida finns nog inte riktigt där längre och jag har vuxit och mognat. Fast. Ni kommer alltid skina som stjärnor ni är (var?) i mina ögon. Oavsett vad.


Gym och IDOL

Jag och mina kära vänner ska börja träna på gym! Vi var och provtränade idag och imorgon ska vi köpa kort. Det innebär att vi binder oss i ett år. ETT ÅR. Jag ska gymma, ETT ÅR. Hahaha! Ojojoj detta kunge ni inte tro va?! Det kommer bli fucking awesome!

Nu är det Idol som gäller hos Wallmans, Dounia var OK, Roshana gjorde framsteg! Linni är Linni (love it), Magdalenas tappra försök var något patetiskt och Molly är fanstastisk men inget som får mig på fall. Imorgon börjar jag 12.40, hell yeaaah!

För ett par timmar sedan skickade jag in mitt första arbete i tvåan, portfolio inom frisör. Yesyes.



2011.09.29 - bröllop

Idag gifte jag mig! Det var jättevackert. Alla gäster grät (inkl jag och Arne) och ja, det blev väldigt lyckat. Jag hade precis gjort fönvågor på min boy och sen hade jag inget att göra så jag förberedde honom för att gifta sig! Det var väl en bra sysselsättning, om man inte har något att göra, så där lite spontant?! Fotografen Denise tog både bilder och filmade, har dock inte filmen men den kanske Karin, vår fina best man skicka till mig? :)


Hela gänget! Denise räknas ju eftersom hon tagit bilden ;)

Best man Karin och Arne!


Mikaela var päst!

Tove var såklart min tärna! Ser ni den fina blomman hon hade i håret? :)

Kärleksparet, numera man och hustru!

Min bukett + ringarna

Så fint så fint!


Fitness

Idag ska jag träna för första gången på E V I G H E T E R!!! Ska bli asskönt. Ska provträna först innan vi köper kort! Detta är alltså gym, det kommer nog bli skitbra! Måste bara lära mig alla maskiner men det kommer nog bra ;)


Hennes och min midja är ganska lika måste jag säga!


See your face in the crowd a million times, I'm drownin', I'm fallin', I hear myself callin'


I wish I was born in the 1960s

Varför?! Hade kunnat tänka mig att vara född typ -64 så jag skulle fyllt 16 -80. 80-talet var så jävla amazing. Älskar modet, musiken, allt. Fantastiskt. Enastående. De bästa rocklåtarna skrevs under det magiska decenniet. Jag skulle kunna ge rätt mycket för att ha fått uppleva 80-talet IRL.





Choco d´or

Köpte nyligen en ny skugga, Make Up Stores "choco d´or". En glittrig brun nyans. Riktigt snygg! Den ser dock ut att vara mer glittrig än vad den egentligen blir, i alla fall med mina penslar, blir nog lite annat med äkta hår. Hur som helst.

Choco d´or, c:a 140kr



Med blixt

Utan blixt. Tycker dock inte att det gjorde sig rättvist, det är mycket glittrigare men det ville inte kameran få med.

Använde den och två andra till dagens make up!


"Lagom" är inte alltid bäst

Varför måste lagom ständigt vara bäst?! I höst är det mycket make up som är på tapeten och det är så jäkla rätt!! Även om det aldrig hindrat mig förr, saker och ting behöver inte vara "inne" för att jag ska köra på det, jag har det jag tycker är snyggt sen skiter jag i när det var inne. Tillbaka till ämnet. De som inte vågar om ingen annan har, för dem är det superbra att förhoppningsvis de flesta springer runt med både läppar och ögon i fokus. Det gäller att våga!! Det är skitsnyggt att kombinera och alla passar i läppstift! Lila är inne i höst men om inte alla vill ha det så kan man ju börja med något mer milt än så!

En av mina lärare sa på make upundervisningen att om man har både ögon och läppar i fokus ser man ut som att man går på Malmskillnadsgatan. FEL FEL FEL FEL!!!!! Man behöver verkligen inte se ut som en hora. Herregud, det är väl ändå 2011?! Det finns inget snyggare än t.ex. mörk sotning och mörka läppar!!

Fuck fördomar, fuck snack om att man ser ut som en hora! Sträck på dig och var stolt!


Maria, fantastiska kvinna. Henne ser jag upp till.


Försvunnen

Var ute och gick en sväng med mami för ett litet tag sen, helt okej skönt faktiskt! Vi köpte med oss lite matgrejer hem så vi åt tunnbrödsrulle precis! Hon frågade om jag ville gå på bio ikväll, titta på "försvunnen", jag hade inte sett trailer eller något först så jag gick in och tittade - det vore inte en bra idé för mig att se den på bio. Skulle nog skita ner mig.... Jag har sett EN Wallander på bio i hela mitt liv och det känner jag är nog... Det är OK hemma, men inte på bio med högt ljud och annat som får mig rädd, haha..

Se trailern här!


2011.09.28

God morgon! Idag är jag ledig, som vanligt varannan onsdag! Känns rätt flott! Tråkigt väder och jag är seg. Det är ju gjort för att vara slö. Just nu tittar jag på Greys (visserligen från typ 2006 men ändå! Jag kollar ju även på Melrose som är från mitten av 90 så ;)), det får mig lite att tänka på Melrose som jag tyvärr har sett klart alla avsnitt på, måste beställa fler boxar! Anledningen till att det påminner mig om Melrose är för att Greys utspelar sig på ett sjukhus, vilket Melrose dels gör eftersom Kimberly och Michael är läkare ;) 

Hahaha vilket sammanhängande och bra inlägg det blev! Jaja, ni överlever nog tror jag!

Åsikter

Jag är sårad. Jag blev nästan glad när Pär sa "Amanda" men besvikelsen kom som en tsunami när han fortsätter och säger Fondell istället för Persson. Fyfaan. Jag tycker verkligen inte om Amanda Fs stil. I samma stil som Linnea förra året, hemskt. Jag höll verkligen alla mina tummar och tår för Amanda P. Är så jävla glad att juryn ville ha vidare henne ikväll då de har FYRA wildcards. Lägger de inte ett av dem på Persson blir jag deprimerad, haha..

Frida sjöng Hide your heart med Kiss, behöver jag säga mer? Fler såna låtval önskas och behövs. Bara det gör att hon är värdig att gå vidare. Hon gjorde låten bra också, det bör tilläggas ;)
Denise sjöng Someone like you och som ni kanske vet är jag helt såld på Adele och inte minst på den låten, jag var jätterädd att hon Denise inte skulle fixa den eftersom det krävs en del kapacitet för att leverera. Jag tyckte hon levererade. Hon förmedlade en känsla. Bara det faktum att hon klarade Someone like you gör att jag inte skulle misstycka om hon sjunger på Fredag.
Moa, price tag med Jessie J. Moa är inte min stil men det skriker talang om henne, det ser till och med jag ;) Nej men hon är duktig och som Pelle sa och de alla tidigare sagt känner man igen hennes röst på en mils avstånd. Positivt eller ej ;) haha nejdå... Hon gick i alla fall vidare och det är jag OK med!
Amanda P med Decode var klockren. Fyfan fantastisk hon är!! Jag fick upp ögonen för henne när hon sjöng Keep on Walking och jag ångrar inte mitt anhängarskap. Hon måste vidare om jag så ska tvinga juryn ;)
Amanda F, gjorde om Womanizer till något jazzigt skit (eller någon annan genre som enligt min åsikt kan slängas till grisarna). Och hon gick vidare? Naaaej tror inte det alltså.. Linnea förra året och nu Amanda? Var är världen påväg?!


Titta på fler klipp här.

Here I am

Varför ser bilderna ut som att jag tagit dem i mörkret? :S haha... Skumma telefon.


Den enda "normala"... hm..



Bröllop med en 7/44, ev. 8/44 - helt OK.

Idag när jag satt och fixade med min frisörportfolio skulle jag skicka över bilder från mobil på arbeten jag gjort, det inkluderar att råka se gamla bilder på mig, för ungefär lite mer än ett halvår sedan resp. ett år sedan. Då var jag redhead. MMMMMM. Jag blev sugen. Det är ju så fruktansvärt jävla förbannat snyggt!!! Jag har lust att bara slänga något i golvet och skrika rätt ut. Jag är kär i rött hår. Kommer gifta mig med en färgtub som det står typ "7/44" på. DYYYYYYYING. Skulle inte banga på en 8/44 heller.. -/43 blir lite för ljust... Även om det också är olidligt snyggt men jag håller mig till /44 I thiiink. Ja, ni ickefrisörer förstår säkert dömycket, men det får ni leva med... ^^

Sökte på "redhead" på we<3it och fick fram lite olika nyanser.


Naturkunskap - på mogen nivå

Såhär ser det ut på Naturkunskapslektionerna när jag är 16, tycker jag får lite flashbacks från sexårs. Gå ut i en skog/park för att kolla på träd.




2011.09.27

Hej! Idag är jag hemma från skolan, när väckarklockan ringde kände jag att jag hade ont i magen och kände mig helt seg så jag kände bara "nej......... jag vänder mig om och sover bort smärtan innan det blir värre." Då drömde jag att jag var en del av Melrose Place och jobbade för Amanda Woodward, jag var typ Alison? Amanda var den lilla bitch hon kan vara men jag trivdes ändå.. Haha. Hoppas jag drömmer vidare inatt, det var spännande ;)


Me?

The beautiful boss

Nu tittar jag på Ellen DeGeneres! Hon dansar. Precis som vanligt! ;)

Hey there, handsome!




Seriously

En insändare om inställningar

Hur kommer det sig att Tove och jag i stort sett alltid pratar i telefon i ganska exakt 42minuter?! Haha..

Idag i skolan hade vi ju SvB och vi skulle spontanskriva en insändare eller ett kåseri. Jag skrev både och men lämnade bara in min insändare. Den handlade om svenskar och majoritetens tycke för "normalitet". Tror de flesta av er, som läst bloggen ett tag vet vad jag tycker om att i lilla landet lagom ska man vara just det, lagom. Ni kan nog alltså förstå vilken riktning jag drog åt i insändaren :)


Mentor och SvA

Hallå! Sitter för tillfället på mentorspasset! Vi ska börja sälja New Body så vi har haft diskussion kring det, om vi säljer 18 paket var (tror jag det var) tjänar vi typ 16000, crazy?! I snitt säljer en klass 18 paket var, det är insane!! Klassresa here we come!!!!

Snart är det svenska, mitt favoritämne, faktiskt. Mvg, here I come.... ;) hahaha!

Mens

Mia och Klara

"Rinner det lite blod från vaginahålet, ja då får man gå med skammen direkt."



Jag och min familj var i nyöppnade Erikslund i Västerås idag. Jag gick runt där, likblek och med en magmasserande hand halva tiden. Jag har nämligen Sveriges värsta mensvärk för tillfället. Riktigt jävla hemskt. För er som inte har mens så ska jag förklara en sak för er.

Det är inte superkul att darra av näst intill panik för att jag vet att värken går inte över, den är där den är, oavsett vad jag gör. Jag kan inte få bort den. När inte ens tabletter hjälper till 100% eller att de inte hunnit värka än om smärtorna kommer pang på, då är inte livet en dans på rosor alltså.

Så klaga för fan inte på en tjej/kvinna som har mensvärk. Vi har rätt att vara vresiga ett par dagar i månaden.

Fast. En sak får man klaga på. Fast det här är ju visserligen kvinnor emellan eftersom jag leder klagomålet, då är det lite mer okej. Det är när det är bloddroppar på toalettgolvet, ungefär där jag planerat att placera min väska under toabesöket. Jag vill inte ha en främlings, förmodligen mensblod på min väska. Människan kunde ju ha haft AIDS eller något. Inget jag känner saknas i mitt liv.


Sommarpratare - Maria Wetterstrand

Jag missar alltid saker och ting när de är aktuella, så som sommarpratare. Jag har däremot suttit och lyssnat på några utvalda pratare nu ikväll. Var inte så överdrivet intressanta människor i år, de två med bästa historierna var helt klart Cecilia Forss och Helena Bergström. Just nu lyssnar jag lite löst på Maria Wetterstrand.

Jag är otroligt "oinsatt" i politik, jag tror nog inte ens att jag minns namnen på de största partierna och dess ledare. Och Maria pratar i stort sett BARA om politik.. Jag förstår inte så mycket av det hon säger.. Love it. Varför lyssnar jag då? Jo, jag vill försöka få en bättre bild av henne, tänkte ge henne en chans. Behöver inte gå in på närmre förklaringar till varför jag inte varit hennes största anhängare.

Hur som helst, hon är ju från Eskilstuna, som jag. Hon gick på en skola som jag hade bild på under högstadiet. Lite kul att höra henne berätta om lärare som jag själv haft, haha, känns wierd att HON, som är "gammal" hade en lärare som fortsatt jobba så pass länge att JAG hade honom också. Att hon dessutom hade min farmor som dagmamma när hon var liten är också lite märkligt, hon borde känna sig gammal..... Hahaha ;) Nej du, Marre, du och jag har lekt i samma hus och antagligen kramats av samma kvinna också (min farmor alltså), lycka till i Finland eller var det nu var ni skulle flytta ;)


Klicka HÄR för att komma till hennes sommarprat.

(Tycker lite synd om henne när hon berättar att hon blev uppringd från Expressen några minuter efter att hon skulle köpa tunnelbanabiljett i spärren utan att veta att de inte tog emot kort. Ett av de få vittnena som kan ha hört hade alltså kastat sig över telefonen för att sälja något smaskigt. Likaså att reportrar SMÖG utanför hennes hem under "earth hour" och ringde för att kontrollera ifall hon verkligen var delaktig i projektet... Osv osv osv)

Kungsholmen

Satt precis och tittade på lägenheter på bland annat Kungsholmen! Jag älskar Kungsholmen!! Otroligt skön och charmig del av Stockholm. Finns många otroligt fina, äldre lägenheter som jag inte skulle tacka nej till. Hittade en speciell lägenhet, vindsvåning på S:t Eriksgatan, jävligt fin! Dessutom ligger den på samma gata som min och Toves f.d praktik ;)



Klicka på bilden för att komma till Hemnets annons på vindsvåningen!

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Jag brukar inte gilla Maggio, aldrig fastnat för något som har med henne att göra. Förrän nu.


Naket. Utelämnande. Vackert.

I've analyzed everythin', anythin' that you do. I am physically, mentally over obsessed with you

Sitter just nu i mjukiskläder och tittar på "under solen", filmen i sig är ju inte himelskt bra men Johan Widerberg är bra, hahaha! Hans karaktär, Erik Jönsson, är bäst! Så jädra dryg men samtidigt riktigt charmig!

Lena: "Men jag är oskuld..."
Erik: "Jaaa jag VET det!"

Efteråt:

E: "Sådärja, det var väl inte så farligt? :D Du ville ju, jag tvingade dig inte. När skulle du vara hemma?"
L: "Halv elva...."
E: "Då måste vi åka"
L: "Kan vi inte vara kvar ett tag till?.."
E: "Nej, nu måste vi åka. Du vet hur din far är."


Helena "Ellen" och Johan "Erik"

Flicka från Gnällbältet, kan det bli annat än gnäll då?

Jag gick och la mig för ungefär två, två och en halv timme sedan ungefär. Skittrött. Sov ungefär en och en halv. Vaknade av magont, fick den briljanta idén att jag skulle tappa i badvatten för att ta mig en "simtur". Mamma knackar på badrumsdörren när vattnet precis börjat täcka "golvet" i karet och frågar ungefär hur jag tänker, det låter ju i hela huset och de har sovrum vägg i vägg med badrummet. Jag fräser att jag skiter i grannarna men tycker lite synd om min familj så jag skippade badet..

Nu halvligger jag i min säng, tycker lite synd om mig själv men är i alla fall glad över att magvärken börjar avta *peppar peppar...* Som tröst har jag precis ätit några ballerinakakor. Fint som snus. ÄLSKAR ballisar ;)

Läste förresten här om dagen att "kinapuffarna" från Fazer har typ stämts eller något för utseendet på påsarna.. Urtöntigt. Ja, det är en kines på bild. En kines har snea ögon, precis som figuren på påsen. Sluta klaga, be happy istället. Se det som en hyllning istället, så vitt jag vet finns (tyvärr) inga "svennebananpuffar" MEN OM det hade funnits och det var en råttblond tjej på framsidan som står och inte vågar säga ifrån p.g.a. konflikträdsla och inte vågar drömma stort så hade det enda jag tänkt varit "undra om det är gott?" Jag menar, orka stämma? Alla vet ju ändå att det är så?


De är faktiskt jävligt goda, de där puffarna. Undra hur "svennebananpuffarna" skulle smaka om de fanns? Knappast någon ny smak, det är dumt att sticka ut.

Sjukling

Det blir dålig update, har tagit lite bilder från våra bravader i skolan idag men jag orkar inte ladda över dem just nu. Jag har feber och är förkyld. Det är min ursäkt! Tove åkte precis, hon höll mig pigg men såfort hon drog och jag blev "själv" (min familj är ju hemma) så degade jag ihop. Haha..

Tove och jag var i skolan tidigt, vi hade bestämt oss för att äta lunch i skolan trots att vi började efteråt, det var trevligt! Vi åt då som sagt, trillade in i någon butik och chillade sedan med lite klasskompisar som också var tidiga. Sen var det prov! I naturkunskap. Det kallades för "lätt prov", det var inte så svårt men i mina ögon borde det heta "normalt prov".... Kan inte alla vara så? :) Då kanske jag kan få mig ett VG-MVG. I would not complain.

Efter skolan gick Tove, Mikkis och jag till Espresso House och tog en snabbfika! Mysigt även om jag inte hade så mycket ro p.g.a. magont och ja, "övrig" sjukdom..

Are you looking down upon me? Are you proud of who I am?



Franskt tema

Snart ska jag och mina kära vänner ha trerätters igen! Denna gång är det franskt tema, förra gången italiensk. Jag står för efterrätt och jag ska göra något riktigt jävla smarrigt har jag bestämt. Fast inget kommer slå Mikkis pannacotta förra gången, gud vad jag ältar den men så jävla god var den! Har någon något utomordentligt gott som är franskt kan ju personen kommentera nedan ;)

Jag är jätteförkyld, hoppas på att slippa feber men man vet aldrig.. Imorgon är det salong för hela slanten, vi får väl se hur hur det går!


Jättejätteviktig info och frågor nedan

Ja, nu förstår ni ska jag tala om massvis av superintressanta saker och sånt jag undrar över för tillfället.

- Jag nyser jättemycket, jobbigt.
- Jag vill göra något superroligt, vad? 
- Jag är sugen på något asgott, helst varmt men det skulle gå bra med räkor som finns på Netto också.
- Varför uppdateras inte bloggarna jag följer var femte minut?
- Var är Linnis album när man behöver det?! Varför finns det inte något sånt?!
- Varför "får" jag inte dricka cola, det skulle jag behöva nu när jag sitter i min säng och tycker synd om mig själv.
- Jag har bara grå kläder på mig just nu, inte jättesnyggt. Mina blå BHband lyser med sin närvaro vill jag lova.

Take a bullet straight through my brain, yes I would die for you baby

Så jävla grym hon är!!



Okänsliga journalister

Hallå där! Jag är krasslig så det blir ingen praktik för mig idag, det är ingen höjdare att stå i en salong och fixa när man helst bara skulle lägga sig och sova sig frisk. Försöker få tag på min handledare men ingen verkar vilja prata med mig för de svarar inte, hahaha.. Förra gången var det i alla fall en tjej där 9.30, ska försöka snart igen!

Läste precis på Hannah Graafs blogg att hennes två söner går på samma skola som de två pojkarna som blev mördade vid vattnet i Sigtuna gjorde. Hon skrev även att SVT och journalister har varit på skolan men att eleverna, från lärarna, fått order om att inte prata med dem. Hur tänker man som journalist eller liknande? Hur kan man åka till skolan och vad jag förstår, vilja prata med barn som många av dem kände pojkarna. Okänsligt. Tror skolan har det jobbigt som det är med tanke på vad som hänt.

Nu ska jag försöka ringa praktikplatsen igen, hörs senare!

Lite om dagen

Hej! Här sitter jag och äter lite naturgodis som blev kvar från igår! Snart är det Idol, yeeey!

Idag i skolan fortsatte vi i engelskan med nivåtest. Vi gjorde dels en talövning som inte gick så fantastiskt bra, jättetråkigt ämne, brott. Vad kan jag om det?! Inte undra på att jag knappt hade något att säga. Well well. Dagen i helhet var väl inte fucking awesome, "mindre god" soppa till lunch och knappt någon ork till frisörlektionen på eftermiddagen.. Så är det.


Hahah love it.

Du är mitt ekorrgos/ Sluta snooza



HUMOR.

20 september 2011

God morgon!

Då var det tisdag igen vilket för mig och resten av klass Gullhår betyder engelska på morgon. Vi gör nivåtester för tillfället och idag är det vad jag förstått läsa och skriva! De två delarna har alltid varit mina starkaste, vi får väl se om det fortfarande är så efter idag ;)

Vet inte om jag ska ta bussen eller gå till skolan, får fundera lite till ;) Jag är jättetrött idag så om inte Tove och jag möts idag kan det bli så att jag tar bussen... Ja, det var viktigt för er att veta kände jag. eller?...

I don't wanna be anything other than me



Naturkunskap

Nu ska jag alltså sätta igång med naturkunskap. Vi har ju som jag skrivit tidigare prov på fredag. Jag har inte börjat än. Ooooops. Jag behöver en privatlärare. Någon? Kommer du snart så kan du få ta del av mitt naturgodis min familj kommer med snart, se det som betalning! :)

Återkommer. Om jag inte är död efter plugget...


Hey Baberiba

Har jag sagt att jag råkar gilla Hey Baberiba? De är så klockrena! Kungafamiljen, hahahaha!!




Underhållning!

Det kallas "att stråla"




Idol 2011

Kollade precis på kvällens Idolavsnitt, slutaudition. Andreas Larsson, ung norrlänsk kille med såna nerver. Vi sitter alla här hemma och tycker jättejättesynd om honom... Baby ♥ jag mår ju fan dåligt när jag ser hur nervös han är.. haha. Sen är jag kär i Linni. Människan är ju så sjukt grym.




Knugen då ;)



There are big ships and small ships. But the best ship of all is friendship

Jag är så otroligt pepp på framtiden. I can´t wait och jag känner ofta att jag inte har tid att inte börja redan nu, att jag inte har tid att gå i skolan men då tänker jag till och kommer fram till att skolan faktiskt är en viktig grej man borde ha bockat av innan man slänger sig utåt för att prova sina vingar.

Jag vill kämpa för mina drömmar och se mig själv klättra uppåt på stegen av karriär. Jag vet att jag kan och jag vet att jag vill. Det är det som får mig att känna mig stressad. Jag vill ta tag i det nu. NU.

Men så ibland leds mina tankar fram till något annat. Sådär när man läser bloggar och så skriver människan "det var så länge sedan vi träffades, förr sågs vi jämt men nu har vi inte tid längre". Det skrämmer seriöst skiten ur mig. Då vill jag bara spola tillbaka tiden ett par år. Jag vet att jag inte är personen som skrev det och att jag kanske inte vara i hennes/hans situation men tanken på att det är möjligt får min mage att knyta sig, om och om igen. Så vill jag inte ha det. Jag vill ha tid för allt och alla jag tycker om. Så som jag har nu. Att bli vuxen innebär att en viss spontanitet försvinner. Fast samtidigt innebär det kanske att man får en annan sort av den lilla detaljen så att det inte blir så negativt ändå.

Det kan vara ganska spännande att leka med tankarna "vad gör jag om fem år? Var bor jag? Hur ser jag ut? Vem kommer jag ha blivit?" Om fem år är jag snart 22. När min mamma var 22 hade hon mig, ett barn på två år. Tove brukar säga att jag också kanske har barn om fem år, fast det tror inte jag... Då ser jag automatiskt mig själv sitta med grått hår i en gungstol med massa barnbarnsbarn springandes runt mig. Nej. Barn får nog i alla fall vänta längre än fem år..


Spenderarbyxorna satt där de skulle


Bandana - någon random liten butik jag inte minns namnet på, Drottninggatan någonstans i alla fall, 39kr
Niveakräm - H&M, 19kr
Tjockare strumpor - Cubus, 19kr (ord. 59)
Mavala "torkar ditt nagellack snabbare" - Åhléns, 65kr (tror jag... Något i den stilen i alla fall)

Poncho - H&M, 199kr
Skjorta - H&M, 99kr


Halsduk - Cubus, 149kr

Jag köpte även två par leggings från Gina T, ansiktsrengöring (Neutrogena), ögonskugga (läs: brynskugga) från Make Up Store! Tror det var allt... Haha!

18 september 2011

Hallåhallå!

Jag slaggade hos Tove igår efter Stockholm och snart ska vi till Tuna! Som om jag inte fått nog av shopping? ;) Jag har inte så jättemycket att skriva just nu, tänkte fota lite som jag köpte igår och lägga ut sen! Men det gör jag ju hemma.

Ha en bra dag så hörs vi sen! ;)

Make up tutorials





Gårdagens skolfoto

Just jaaa, vi hade skolfoto igår! Jag fick stå!! Visserligen hade jag 12cm klack men ändå, jag fick likt förbannat stå! :D Hahah, det är inte ofta kan jag säga. Jag tror jag har stått två gånger nu, båda gångerna har jag haft klackskor som fått min verkliga längd att förvridas en aning, så att säga! ;)

Efter upplevelsen att stå på gruppfotot var det dags för porträttbilder som också var en ny grej, vi fick stå och posa mer eller mindre medan fotografen fotade. Jag avstod dock fläkten. Undra om killarna också fick möjligheten att fläcktas? Jag menar, de flesta har ju inte mycket hår som kan fladdra?

SEEN. Efter de två obiliatoriska momenten tog Tove, Mikkis och jag kompiskort. Slår vad om att de blev skitsnygga! :D Ska sätta upp en bild eller två på oss på väggen sen när de kan tänka sig att dyka upp! Innan det ska jag ju i alla fall få en kod så jag kan gå in och välja bilder! Eller ja, kod får ju alla, jag är ju (tyvärr) ingen VIP.

Popcorn och tzatzikidipp - I´m in heaven

Min lilla familj dukade fram chips och gjorde en tzatzikidipp, jag som inte äter chips gjorde poppisar istället. Jag älskar att doppa, haha, i skolan äter jag t.ex. inte bröd med smör utan jag doppar i vitlöksdressing.... Ehm ja, det är jag det ;) Hur som helst, jag började doppa mina popcorn i dippen och blev frälst.

Bara för att informera, om en vecka har jag skrivit tvåans första prov. Jag tar förgivet att ni nu spänt undrar i vilket ämne och det ska jag tala om för er. Naturkunskap A. Great. Om möjligt värre än matte. Det är biologi och kemi. Fucking awesome, jag kommer röja sönder. (Och sen vaknade jag.)

Hörs imorgon!


Forever.. Is only the beginning.

Alltså jag trodde inte att jag skulle fastna så här djävulskt mycket för Twilightserien. Inte mitt fel att Stephanie har fantasi som ingen annan och skriver som jag vet inte vad.





Brushes


Ja tack, om du bjuder så!

Inspiration




Snabbis på morgonen

Hallå i lådan! Här vankas det frukost, har precis gjort mig iordning inför skolfotot! Snart ska jag gå och klä på mig, har inte bestämt mig för vad än... Great. Haha! Hur håret ska vara har jag inte heller... Det blir en överraskning!

Imorgon bär det av till Stockholm, wiho! Jag ser framemot att få köpa nytt!

Hörs later!

Lite E-tunainfo

Jahapp, busstider (har jag för mig) och bussnummer ska ändras i vinter. Fan vad jobbigt. Nu kan jag ju de flesta utantill, haha.. Sånt där är så jobbigt, de bytte ju för fan bara för några år sedan. Eh, tio typ. Några år, ja... I´m old.

Förresten så är jag beroende av Cher Lloyds version av Everytime! Hon förmedlar känsla och det är jag jävligt svag för. Snygga naglar har hon också, fuck her ;)



Hahahaha can´t help it. Roger är så söt! ;) Det tycker hans dejt Camilla i alla fall.

Why are we strangers when our love is strong?

Beautiful, for sure.



Skolfoto - en dag för tidigt

Jag känner mig helt slut!! Förkylning kryper sig tätt inpå och skola hela dag! Tove och jag slingade och fixade till utväxten på Jessica, resultatet blev i mina ögon riktigt lyckat. Hade jag varit Jessica hade jag varit nöjd, jag tror att hon blev det också! Tur för henne, mahahaha!

Jag har en energidryck i kylen som jag kanske ska pysa upp, ska kanske lägga mig i min lilla mysiga säng och titta på Melose eller något annat bra. Vad det annars skulle vara vet jag ej. Tvätta av mig sminket ska jag också göra!

Imorgon är det skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mig för några gamla trasor. Klockrent att det är just imorgon av alla dagar, jag ska shoppa på lördag och Tove ska klippa och färga sig samma dag, haha... Jaja, så blir det ibland ;) Något som också händer ibland är att man som klass får en fototid, alla tjejer har fixat sig upp till tänderna och så säger bitr. rektor att fotografen åkt till fel John Bauer. HAHAHA. Människan är i V-ås och inte E-tuna. Lyckat alltså! ;)

15 september 2011

Fem minuter har jag på mig innan jag ska gå ut från porten, haha, så det blir snabba puckar! Idag blir det en "jobbig" dag, hel dag i salongen med ettor som vi ska färga, klippa o.s.v! Det blir förmodligen tufft OCH kul! :D Vi ska vara två stycken på en färgning så det går lite fortare så 36st + lärare ska vara i vår salong samtidigt, hujeda mig ;) haha det blir spännande! 
 
Fick precis torka upp "dust it" från golvet och alla som använder något liknande vet nog hur strävt det är, vilket gör det otroligt svårt att torka upp, hahaha fyfan smidig tjej!

Hörs sen, nu måste jag kila!

Dagens "feeling-old-moment"

Pappa kom hem med sin nya iPhone idag. Jag ska gå in på facebook via den.

Elin: Vet du var man klickar?
Jag: Ja! *börjar titta på skärmen och trycker på en ikon som ser bra ut*
Elin: Där trycker man inte....?
Jag: *muttrar för mig själv* fem sekunder senare: *räcker över till Elin*


Röj i tvättstugan och energidryck

När vi var ute och körde (läs: jag körde. Vrålåkte..) så åkte vi till Netto för att jag var våldsamt sugen på energidryck. Där köpte jag något billigt och bra förstår ni, "frank´s´" hette burken. 10kr för en halvliter, mm I like. Hahaha! Fast det smakar ju likadant om typ alla energidrycker så varför köpa RedBull som är dubbelt så dyrt bara för att det är "originalmärket" eller vad man ska säga? ;)

Elin och jag följde med mami till tvättstugan när vi kom hem och DÄR hittade vi ett kap. En rullvagn att lägga nytvättade kläder i t.ex. hade gått sönder så delen där kläderna ska ligga var lös och gick att ta bort och då var det ju bara stålställningen kvar. Jag och min busiga syster tog tillfället i akt och racade lite med den! Skitkul! Elin skrek i kurvorna när jag tryckte på "för mycket", haha, fort ska det gå!




43 minuter favoritserie


Nu ska jag gå och göra vad jag eventuellt gör bäst. Lägga mig och drömma mig bort till Melrose.


Ro+björn+tå = ?

Igår på engelskan fick vi göra en rolig grej!



Transportstyelsen a.k.a tramsstyrelsen

Goddagens! Klockan är inte ens två och jag har hunnit med massor! Eller ja... haha.. Mamma och jag har varit en sväng på stan, åt på kina och kollade lite i affärer. På lördag ska hon och jag till Stockholm och shoppa, ser fram emot det!

Fick precis brev från transportstyrelsen. Pappas handledarskap har avvisats p.g.a. han inte har skickat in någon komplettering som de kräver. Vadå för komplettering?! För en månad sedan godkände de ju honom som handledare och nu har de dragit in den?! Alltså jag får riktigt jävla rådamp på den där jävla styrelsen som inte kan göra något rätt. Tidigare, innan de godkände pappa krånglade deras datorer med vår betalning, den "syntes inte" och därför kunde de inte skicka ut något godkännande meeen när mamma ringde och pratade med dem så fixade kvinnan i luren det för hand liksom. Fyfan så trött jag blir.


Stefan Liv - "du fattas oss alla"

Jag är inte insatt i ishockey, inte det minsta men detta är ganska gripande. Har satt mig in något efter flygkraschen, tittat på lite minnescermonibilder o.s.v. och detta som hänt är ju inget annat än tragiskt.

Beundrar hans lagkamrater som intervjuats och filmats..



Bilder: Aftonbladet.se

Oh god...



 
Tom kommer ju alltid vara sexig, that´s how it is! Kolla kläderna?! Mmmmm <3
Bill.... Ja.. Som vanligt behöver jag nog smälta lite, haha.. Han har blivit så.. fashion.

Bilderna är i alla fall tagna 12 september i L.A

You write your truth And I’ll write mine


It has to be true


Ja, att tjejer går igång på musikkillar är inte så jävla ovanligt, det har Eric Bäckman berättat! Han kan sånt.

Hade jag varit lite äldre...

... hade jag nog varit lite kär i den här mannen.


The truth hurts but a lie is worse

Ciao!

Just nu ligger jag i min säng med datorn i knät men ska nog snart ut och köra lite! Idag hade vi svenska B för första gången och jag känner redan att det förmodligen kommer bli awesome. Jag råkar ju verkligen gilla svenska, det är ju ingen hemlis precis. Vi hade "flödesskrivning", vår lärare gav oss en början av en mening, t.ex. "det här förstår jag mig inte på..." och så skulle vi fortsätta utifrån vad vi kände och vad som kom upp i våra huvuden i en minut. Det är en bra metod, faktiskt. Kändes som att man fick skriva av sig lite, vilket var rätt skönt.
Nu funderar jag på att titta på ytterligare ett Melroseavsnitt, yes I´m an addict...


Vet ni att ordet jag oftast använder är...

Sexy/sexigt/sexig.

Jag vettefan varför egentligen men det passar ju så bra till allt.

T.ex.

"Hittade ni något sexigt?" (hittade ni något bra att köpa?)
"VAR HAN SEXY?"  (ja antingen menar jag det bokstavligen annars så menar jag mest något random jag inte riktigt kan förklara..) 
(när jag kör) "ÅH FÖRLÅT SEXY" (jag råkade köra ut framför en random bil i en rondell när jag borde ha stannat)
"Fett sexy" (antingen var personen i fråga sexig annars kan jag möjligen ha menat motsatsen)
"Han har sjukt sexiga händer" (ja, händer har en tendens att vara riktiga sexiga, i alla fall de som uppfyller mina s.k. krav)
"Nu ska jag köpa något sexigt att dricka" (nu ska jag köpa något gott att dricka)

Ja, jag använder nästan sönder ordet. Fast ibland så menar jag det ju bokstavligen också, det händer. Rätt ofta faktiskt.


Den här mannen är sexy, no kidding!


When you see me crashing and theres nowhere left to fall, will you lift me even higher, to rise above this all

Holy god vilken dag! Hahaha, kanske inte så speciell i sig men den har varit awesome. Vi vaknade upp hos Mikkis, åt och gjorde oss färdiga för att röja på marknaden i T-hälla, hahahaha ojoj vilket jädra drag! 65+arna tyckte säkert det var en sjuhelsike marknad men kanske inte vi under 20 :) Hur som helst, vi bestämde att åka till stan och när vi satt och väntade på bussen kom det en tant och började prata med oss. En ganska fantastisk 80+are måste jag säga. Hon pratade om sitt liv och ville säga till oss som har hela livet framför oss att även om vi har en plan nu och den tvingas bli ändrad under åren så kan livet bli lyckat ändå. Hon berättade även om sin far som blev 95 år. Och bara så ni vet, även om ni gifter er med en läkare så tro inte att ni har några direkta fördelar av det ;) haha, det spelar liksom ingen roll sa hon :P

Sen när vi åkt in till stan och ska byta buss för att dra till Tove så stöter vi ihop med världens finaste lilla hund!! Det måste ha varit en lhasa apso, vi satte oss på huk för att klappa henne och hon hoppade upp med framtassarna på mitt knä och bara stod för och tittade på mig. Hon vägrade gå trots att matten ropade och försökte få med henne. Jag ville ta med henne hem!! Slår vad om att Lucaz gillat att ha en brutta hemma ;) Så himla fin! Len var hon också, lilla Tuva. Jag vill ha henne. Eller en precis som hon!


Like it french

Fick ryck att göra fransk manikyr här om kvällen, piffade även till det lite med en glittrig kant, ROSA. En rosa glitterkant, oh herregud. Ibland slår det slint i huvudet på mig!



Elin & Jag <3 Lucaz

När Elin vill mysa med honom då ligger han snällt kvar och ställer upp på myset, men såfort Elin drar och jag tar över hennes plats så är det inte lika populärt alltså... Bitchig hund!




Ja, som ni ser, han håller avstånd och glor ner i golvet...

Slangopedia ♥

Jag kollade runt lite på slangopedia efter att jag kollat upp "bortamatch", stötte på både nya och gamla ord ;) Det roligaste är nästan hur de förklarar ordet, haha..

Heteroflexuell: Att vara hetero, men att inse att man inte aaalltid är det men oftast.. "Jag är inte homosexuell, inte bi heller, utan mer heteroflexuell"
Skåp: 50+ kvinna som tror hon är 20 igen för att döma av kläder och smink. "Skåpen" är ofta solariebruna. "Äh, vi går till ett annat ställe, det är bara skåp här i kväll"
Runka bulle: En samling men runkar och kommer på en kanelbulle den som kommer sist får äran att äta bullen. (fyfaan så vidrigt, vad är det för underhållning?! Glad att jag inte är kille..)
Partille-Johnny: Klädstil som även kallas "fjoris". Killar med ofta halvlångt spretigt hår och snoddar på smalbenen, tjejer har ofta tights, även de har toffsar på benen, är blonda och lägger till w,e och h i sina meningar. "Partille Johnny 1: Assåå jaaweh mååwsteh till stawhn imohewwnn för awtt köwwpa liwwte kläderwwhh<3333. Partille Johnny 2:Jawwh hängerwwh meehwdd<33333" (hahahahaha fyfan)




Mysteriet med att packa upp och ner

Hur kommer det sig att det är så otroligt tråkigt att städa och packa upp? Jag tycker det kan vara roligt att packa inför t.ex. resor, s.k. bortamatcher (kan man säga så när man sover med kompisar...? Eller är det bara typ One Night-uttryck?..) Hur som helst, det kanske är kul att packa för att man packar för något kul men när man kommit hem borde det ju vara kul att packa upp också eftersom man förhoppningsvis HAFT kul och tänker på det när man är hemma igen?



Edit: Sökte på bortamatch och fick förklaringen: "Att ha en 'bortamatch' är att oplanerat övernatta hos en nyfunnen sexpartner eller hos ett så kallat strul" av slangopedia. Det var nog alltså inte rätta ordet..


Våfflor for breakfast

Här sitter jag och äter våfflor! Det är typ första gången jag tillagar dem utan handledning (eller "jag kan göra dem om du vill" undra vad det beror på?), hahaha... Känner att det är på tiden att jag gör det själv. 

Ska försöka lista ut ifall jag gillar Bill i blondt eller ej. Han är ju trots allt blond i botten, fast inte den där grå/blonda färgen, såklart. Han borde ju i alla fall passa i det, dessutom är ju Toms brutta frisör så vi får lita på att hon hade stoppat honom om det är helt åt helvete ;)


Nutellavåffla. Syltvåffla. Kan inte riktigt avgöra vad jag gillar mest..


Sleep over with tha guuurls tomorrooow

Mitt i natten (Ich bin en pensionär) och jag sitter i ett mörkt vardagsrum och pratar med Tove och Mikkis på facebook! Vi har en fin grupp där så vi pratar alla tre i en chattruta ^^ Väldigt smidigt måste jag säga! Det var på tok för länge sedan vi sov ihop så imorgon är det dags igen! Mellan 21.45 och 23.45 har jag dock reserverat en plats framför teven, då visas ju Mias show på SVT1, titta på det!!! Jag längtar, känner att vi har mycket att ta igen! Mot alla odds (eller..?) är jag lite hungrig nu... Ja, ingen borde bli förvånad egentligen men ^^


Mr Bengtsson

Ojojoj, innan Tom var det Robin allt handlade om ;) hahaha... Känns som att jag gått över den här "besattheten". En aning. En stor aning.



Kvällsmys

Hallå! Mamma, Elin och jag sitter och har lite tjejmys framför Kristallen! Håller verkligen alla tummar och tår för att Solsidan ska vinna allt de kan!! Bästa humörprogrammet, ohyes! Vi tjejor (som gulletussan "den riktiga" hade sagt) har ätit kebab och räkor nu ikväll! Vi har även kollat på Idol, synd att Bard förstör och får mig upprörd.

"Varför är du blyg? Du är ju skitsnygg och sjunger bra" "Du är ju skitsnygg". Allt som betyder något för honom är snyggt. Han borde därför raka av sig muschen för den är allt annat än snygg.

Nu ska jag fortsätta titta! ;)

Kaulitz i Hollywood 7 september 2011





Storebror är lika sexig som vanligt. Lillebror har blivit blond.

Långa naglar

Mitt självförtroende har länge suttit mycket i mina naglar. Korta naglar = sämre, långa = bättre. När jag var yngre kämpade jag jättemycket med att få långa naglar men de kom aldrig så långt, nu mera växer de på bra men det finns en litenliten sak jag vill ändra på ändå. Jag kan få långa naglar men jag vill förlänga dem. För det är så jääävla snyggt. Jag vet inte varför men det bara är så otroligt snyggt med förlängda naglar. Kostar ju tyvärr en slant varje gång, lite synd för en fattig student.




Bilder från Marynails

Are you willing to turn the tide? Help me to turn the tide!

AiluCrash, bandet som är med i "jag saknar dig". Tycker för det första att ni ska se filmen men ni kan ju alltid börja med att lyssna på låten "turn the tide" med AiluCrash. Jag fastade för låten redan i filmen och nu har bandet släppt debutalbum och Turn the tide är (lyckligtvis) med på plattan! Jag tror att man förstår texten bättre om man sett Jag saknar dig. Ge låten en chans. Den är grym. De är grymma.



Trött Ida

Hallojsan! Jag sitter i min ensamhet i köket och tycker lite synd om mig själv... Ont i fötter, huvud och nacke. Tror någon sexy med snygga händer skulle behöva massera mig lite.. ;) Nej men jag har verkligen varit igång de senaste dagarna, i stort sett bara stått och gått. Ja, det tar på krafterna ;) Idag var det ju salong för hela slanten, jag gjorde.. Ehm, vad gjorde jag inte? Haha, blekte Mikkis utväxt tillsammans med Tove, jag schamponerade Tove och gjorde dessutom en permanent på docka.

(älskar förresten att såfort Tove och jag facerapar varandra blir det något i stil med "jag saknar - sååå mycket", hahaha.. Brist på fanatasi eller?... ;))

Vakna! Med the Voice

Josefin tycker att det ska göras en dokumentär, en riktig sådan, om kidnappning. Kan man bli kär i kidnapparen, hur ofta händer det?

Jacob: Ja, ni som varit kidnappare eller är nu, skriv på facebook! ;)
Martin: Ja... Om ni KAN hahahahaha

HAHAH!


Bonde söker fru

Sitter nu och tittar på Bonde söker fru och pratar med Tove! Tove och jag pratar om högst viktiga saker, det må jag säga. Bonde är så sött, hahaha! Hoppas jag hittar en ny favvo, mina tidigare är ju lätt Fredrik, Roger och Ann-Katrin ;) Vi får väl se om det finns någon med rätta egenskaperna så att säga, jag har mina tankar om en viss person men vi får väl se! Hoppas bara de ska följa honom.

Ska snart lägga mig tror jag, ska nog ta något att äta först.. Varför smakar allt så mycket bättre på kvällen och natten? Hm. Något att fundera på.

Hörs imorgon igen!


Ganska så amazing.

Dyngkåt och hur helig som helst

På lördag visar SVT1 Mia Skäringers show "dyngkåt och hur helig som helst", alltså samma titel som boken hennes och som jag förstått det bygger boken och showen på ungefär samma sak! Jag ska lätt se. Lätt lätt lätt.

10/9, kl 21.45, SVT1. I´ll be there.



Make Up Store - Annexet 6/9-11

Igår var det ju visning och jag hade inte med mig systemkameran utan fotade lite med mobilen men det blev skitdåligt så ni får inte se några ;)

Det började med att vi tog tåg till Stockholm och därefter tunnelbana och buss till Globen. Jag var ju tvungen att vara lite nostagisk och gå till platserna där jag köade för att komma in till Tokio Hotel 2010. Det var dock något bättre väder den här gången jag var där ;) senast (konsertdagen) var det 10 grader kallt och snöade ;) Hur som helst, fyfaan vad folk det var!! Vi gick till ingången 15.30 ungefär och då var det inte så mycket folk. Vi hade inte många varken framför eller bakom oss, och sen helt plötsligt så var det en kilometerlång kö bakom oss. Vi såg inte änden, herregud. När vi kommit in så fick vi lite broshyrer och grejor!

Det började efter att ha spelat lite musik, det var ett killgäng (bild nedan, en kille saknas dock) som dansade och fyhelvete vad grymma de var!! Heelt otroligt. Sen kom Mika Liias ut, välkomade alla och pratade med några sammarbetespartners sen började själva showen! Riktigt påkostat och stort. Koroegrafin var utöver det extra och modellerna var så snygga!! Ja det var helt fantastiskt gjort helt enkelt. Maria Montazami kom ut på catwalken and everyone went crazy, haha!! Hon strålade och var riktigt snygg, både outfit och make up!





Bilder från en jädra baddare till Make Up Artist,  Linda Hallberg


Alla modellerna

Varför haka på trender när man kan hitta egna? Varför passa in när man kan sticka ut?

Hallåhallå! Nu är jag hemma igen! Var inte där så länge men fick mycket gjort, man tjänar på att vara effektiv! Två permanenter och en fönblåsning hann jag med! Innan min handledare sa att jag kunde gå hem om jag ville. Salongen var trevligare än förväntat så jag är nöjd. Blev dock lite hastigt och jag hann knappt bli nervös, fick nämligen igår reda på att jag skulle vara där. John Bauer har varit lite sega i starten med platser så att säga. Om en vecka har jag en hel dag ledig, underbart skönt!

Nu ska jag tillbringa 40minuter åt Melrose. Ganska underbart det också!




Sjunde september - praktik

God morgon! Idag är det praktik som står på schemat. Ny salong, nya frisörer och nya sysselsättningar. I och med att jag nu går i tvåan lär jag få göra mer än vad jag gjorde i ettan, visserligen har jag varit på två andra tidigare och de har haft sina "regler" så att säga, så vem vet, det blir kanske inte så mycket skillnad. Lite skillnad BORDE det vara i och med att jag borde få ta emot klippningar snart.

Gårdagen var great, vi hade skitkul och visningen var fantastisk. Maria Montazami tog sig en gång på catwalken och jävlar vilket liv det blev på alla i Annexet, hahaha! Skriver mer om Make Up Storevisningen sen!

Börjar tio men det tar max tio minuter att gå, måste dock göra mig ordning nu! Ses sen!

GaGa-inspiration


Mot Stockholm

Nu sitter vi på tåget mot Stockholm och visning! Ska bli så jävla kul! Förhoppningsvis har jag bilder att visa sen när jag kommer hem eller imorgon! Vet dock inte hur länge det håller på så vi får väl se när vi anländer här hemma igen!


GaGa genom åren



HAHAHAHA!

Värdelös föreläsning

Hej! Idag var förmodligen den mesigaste och mest obetydelsefulla skoldag NÅGONSIN. Vi kom till skolan, vår nya lärare kommer och låser upp dörren varpå vi går in och sätter oss. Hon öppnar lektionen med att säga att hon precis blivit stoppad av en annan lärare som berättar att hon ska ta klass Gullhår till munktell där vi ska lyssna på en föreläsning som beräknas ta runt två timmar. Jaha, det var bara att gå dit. När vi kommer dit får vi slå oss ned i någon slags sal och sedan börjar det. Föreläsningen handlade enbart kring UF. Eeeeh hallååå, vi går frisör?! Jag säger som Gulletussan (Mia och Klara), "nej jag jobbar som frisöör" (1.46) Jag förstår helt och hållet att entreprenörerna hade superstor nytta av det här men inte vi?! Visst, frisörer öppnar ju ibland eget o.s.v. men det är ju inte UF? Jag har ingen nytta alls av det vi fick lyssna på. Det var bara att slösa bort ett lektionstillfälle. Oj vad jag hängiven jag låter, men alltså ni fattar? Hade faktiskt hellre suttit i klassrummet istället för att sitta där och uggla.

Jaja. Efteråt fixade jag en blomkvast och gick med Gullan till farfar. Konstaterade ytterligare en gång att blommor är min "grej" sålänge det bara handlar om att fylla på vatten i en vas och sätta ner blommorna. Kan sträcka mig till att öppna en påse med näring och hälla ner i vattnet ;)

You´d think that I depise you but in the end, I wanna thank you, cause you made me that much stronger



5 september 2011

God morgon! Det slog mig precis att det är Make Up Store visning imorgon! Det ska bli så jävla kul!! Tåget går runt två så det blir att gå tidigare från skolan!

Nu sitter jag och äter nutellamackor, yesyes. Vaknade lite innan nio och kunde inte somna om så satte på Melrose, vips hade jag ihjäl 40minuter.


5 september 2008. Hur kan man nånsin vara beredd? Du behövs ju här. Finaste farfar.

Nya idoljuryn

Som säkert alla Idoltittare och även andra vet är det ny idoljury i år. Laila och Anders har fått sällskap av Alexander Bard och Pelle Lidell. Alexander har jag av någon anledning svårt att ta på allvar och det visste jag sedan innan men Pelle hade jag ingen uppfattning om. Nu har jag det. Det jag har sett på en timme har räckt för att jag ska tycka att han är en överdrivet självgod tråkmåns. Det är inte för att han inte har samma musiksmak som mig eller något sånt jag säger det, men sättet han pratade på och hela tiden drog upp att han har slutgiltliga rösten o.s.v. Jag förstår inte varför de sätter en ny person som boss?! Jag tog för givet att det var Laila eller Anders som hade den rollen. De är ju rutinerade jurymedlemar i Idol?! Värdelöst att sätta Pelle där. Är de så sponsrade av Universal?!



Imorgon börjar jag efter lunch så det blir rejäl sovmorgon, jag klagar verkligen inte. Har bara svenska och det är ju typ mitt favoritämne! Vi har ny lärare i även svenska, det blir spännande! :)


Svart kant


Jag börjar tidigt!

Hallå där! Idag har jag varit med Tove, hennes mamma och hennes kompis till Västerås! Vi gick i lite affärer och jag hade spenderarbyxorna på! Redan på IKEA märkte jag att jag var väldigt "glas-sugen", jag var nära att köpa vinglas men det var något med dem som jag inte riktigt gillade så jag lät bli. Köpte i alla fall ett billigt doftljus, luktar gröna äpplen, bästa lukten. Jag har en lite crush på doftljus, på lagerhaus för några dagar sedan köpte jag ju två stycken som luktar bubbelgum. 

På CityGross skulle Tove och jag titta på scrapbooks men hittade inga bra så jag köpte ansiktsmask och bomullspads "istället". C.G är jävligt bra måste jag säga, de borde öppna ett här i stan. De har ju typ allt och billigt är det också ;)

Oooch sen var det Nissetime! Där fortsatte jag med mitt glas-sug, hittade ett par snygga med Marilyn Monroe på. Svart-vita, så sjukt snyggt. Tre stycken för en femtiolapp. Jag har tänkt på en sak ett tag.. Jag går i tvåan. Om två år har jag tagit studenten och precis som de väldigt många andra vill jag flytta till "eget" (aldrig helt ensam, det törs jag ju inte ^^) så fort som möjligt. Mamma har sagt att innan hon och pappa flyttade ihop hade hon hela lägenhetens prylar i sitt rum då de köpte på sig lite då och då för att slippa köpa allt direkt, det är ju ganska smart även om det blir himla trångt. Så glasen är tänkt att bli använda när jag flyttat. Det är ju inte direkt någon panik med att börja köpa men eftersom jag hittade dessa och jag tyckte så mycket om dem kom jag fram till att det var lika bra att köpa dem efter att ha diskuterat saken med Tove, haha :)

Jag kom precis hem och har fixat fram en låda som jag ska ha som "flytta hemifrån-låda". Så jag har tänkt att köpa på mig lite billiga och bra saker om jag springer på det! Funderar även på att önska mig lite sånt som kan vara bra att ha. Problemet är ju bara att jag är himla kräsen. Jag vill ha svart och rött hemma tror jag.. Det är snyggt! Eller svart och lila. Men det finns ju inte så mycket lila hushållssaker. Tror jag?


Mina fynd!




Den lilla fina lådan!

John Bauer

Hej där! Idag har jag varit i skolan och slavat hela dagen. Nej, jag överdriver en aning, det har varit hyfsat slappt. Som vanligt, höll jag på att skriva... Fast John Bauer är nästan lite känt som en slapp skola. På ett sätt är det sant då vi inte får t.ex. läxor och så men det missuppfattas också.. Vi som går på John Bauer får nog poäng för att söka till många utbildningar på högskola direkt efteråt. Vi läser många kurser och går för det mesta 8.40-15.40 om dagarna utan många och långa raster och lunch på över 50 minuter. Att läsa på John Bauer kräver dessutom någorlunda höga poäng från högstadiet så det är inga "jag-skiter-i-skolan-och-går-JohnBauer-för-att-slippa-göra-något-men-ändå-få-studiebidrag:are" som går där.

Jag har till och med fått höra att man inte kan "bli något" för att man går gymnasiet på John Bauer och alltså inte får läxor. Det tyder ju visserligen på trångsynhet och personen som sa det har sina störningar som vi inte behöver gå in på men det var i alla fall ett exempel på hur John Bauer tråkigt nog missuppfattas. Men men, kunskap är makt och personer som beter sig som i exemplet är därmed jävligt maktlösa.

Jag är otroligt nöjd med mitt val av skola. Det finns ingen annan skola som jag önskar jag sökt till som förstahandsval och tackat ja till.


JB är för dem som är något ;)


2 september - sov morgon

God morgon! I vanliga fall har jag ju redan kommit till skolan och börjat den här tiden men skönt nog börjar vi 10.15 varje fredag. I like. Dessutom har vi mentorspass första timmen så det blir slappt.

Nu sitter jag med morgonfrisyr och äter nutellamackor. Så sjukt gott alltså, förstår inte hur nutella kan vara så överdrivet smaskigt. Nu ska jag springa och göra mig i ordning! Hörs sen och önska mig lycka till på Naturkunskapen..

Just gonna stand there and watch me burn



Första september 2011

Hallå! Slog precis ner röven i soffan efter en hel dag i salongen! Tove och Josefin färgade min utväxt och sedan "hjälpte" jag Evelina med att slinga/ färga utväxt på en kund! Fick vara kvar en timme extra då behandligen drog ut på tiden, vi började med den en timme innan vi skulle sluta så ^^ Vi var faktiskt ganska snabba ändå, kunden blev supernöjd och jag som frisör blev nöjd. Blev himla snyggt! Lite blonda och guldfärgade slingor, svårt att förklara med det blev jävligt snyggt i alla fall.

Vi skulle egentligen haft skolfoto idag. Om fotografen åkt till rätt John Bauer det vill säga. Han åkte till Västerås och inte till Eskilstuna. Gullhår stod typ först på schemat så vår tid rök direkt. När vi ska ta istället har jag ingen aning om, vet inte lärarna heller. Menmen, det löser sig. Är ju inte direkt någon panik eftersom vi ändå får vänta ett par månader på katalogen!

Idag fyller min lilla farmor år men vi ska inte till henne förrän lördag! Då ska hon bjuda på mat :)


Tjugotvå år idag

Grattis fina gamlingar ♥


RSS 2.0