Arton

Igår fyllde jag och hade en fantastisk 18årsdag! Jag fick ett paket varje heltimme, jag tatuerade mig, köpte lotter, fikade med Gullan, åt på restaurang med ett grymt gäng, beställde alkohol till maten, fick blombud och massa annat.


Those days are gone, now the memories are on the wall

Just nu känner jag mig lite som en inbrottstjuv i mitt eget rum. Haha. Tove och Dennis var precis här för att lämna av grejor. Jag vet bara att det är ett grönt grattis-kort som står vid min säng. Det står något på det men vad får jag veta när klockan slår över 00.00 och datumet ändras till 14/11. Och. Hon har sagt att jag INTE ska titta i lådor eller andra ställen där saker kan "gömmas" liksom så när jag går in för att hämta något eller så är jag LIVRÄDD för att råka hitta något eller att kortet ska ramla ned så "innehållet" visar sig.. Haha. 
 
Imorgon, eller om c:a 1,5 timme blir jag 18. A free bitch. Typ i alla fall. Imorgon får jag beställa in vin på restaurang, tatuera mig och skriva avtal. Allt utan mina föräldrars närvaro eller underskrift. GALET! Denna dag har jag ju sett fram emot så otroligt mycket och nu är den några timmar iväg. 
 
 
Snart 1 - Snart 18

Så här barnslig är jag


Draw me a smile, and save me tonight. I am a blank page waiting for you to bring me to life

Några favoriter just nu.
 
 
 
 
 
Paint me a heart let me be your art
I am a blank page waiting for life to start 

Ska försöka ta tag i detta nu

Nu hoppas jag att blogg.se-appen funkar bättre än vad den gjort hittills. Det är en stor anledning till varför det ekar tomt här för jag sitter inte så hemskt ofta vid datorn. Vi får även se efter detta inlägg (om det vill publiceras) ifall det blir stycken eller en hel text. Hoppas på det förstnämnda.

I alla fall. Ville kika in och hälsa på er! Om appen börjar fungera bättre tror jag nog att jag kommer blogga mer flitigt.

Nu testar vi!


RSS 2.0