Hårförlängning - min åsikt

Mycket har hänt sen sist, right? Men jag bara måste slänga ur mig åsiker om kring ett ämne som man skulle kunna säga rör mig.

Hårförlängning.

Så obeskrivligt fult. 95% av fallen. Jag kan inte minnas många förlängingar som faktiskt ser bra ut. Det ser ju förjävligt ut. Håret delar sig, löshåret ligger som fem stripor på ryggen, det är inte inklippt, färgerna matchar inte osv osv. Flera av sakerna hör ihop, är pågrund av varandra, riktigt hemskt. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå hur man kan vara nöjd med ett sånt hår. Jag börjar på riktigt bli allergisk mot allt som heter löshår.

Med ett undantag. Vill man bara ha tjockare hår och man gör det hos en proffessionell = löshåret är lika långt som ditt eget, färgerna matchar osv, då kan det vara okej. Då är chansen större att det inte blir dåligt, det blandar sig bättre mitt egna, vilket säger sig själv.

"Ja men lockar man håret syns det ju inte" - visst, för det är ju vrålsnyggt!! (..) Maria Montazami-wanna be? Det börjar man ju också tröttna på, minst sagt. Och jo, det brukar allt synas då också. Och varför tror ni frisörerna vill locka håret när ni går där ifrån? För att det är stylingen som avgör om kunden kommer tillbaka. Och de måste göra det bästa av situationen, det ser antagligen inte speciellt bra ut ;) Då man man lika gärna låta bli.

I mina ögon ska man ha väldig tur ifall en förlängning blir bra.


Vill lägga mig ner och gråta.


Ehm.. No thanks.

I never really cared until I met you

Alla hjärtans dag är värsta jävla dagen på hela året. Det räcker med årets övriga dagar, jag behöver inte en med extra hamsterbeteende.  

Och du sa att ibland håller kärleken.

We will never be like them.


För att ibland gör det ont i stället

Dagarna rullar på som vanligt ungefär. Timmar bildar dygn som bildar veckor. Dessa veckor slutar och börjar om hela tiden. Det är snart fredag igen.

Det är jobbigt ibland, ibland går det bättre, när jag inte är med Tove pratar vi ändå, ständigt, och det lindrar allt. Hon är bra ska ni veta. Tävlingen närmar sig och trots att jag inte inser hur pinsamt sent vi är ute växer paniken i högt tempo, men jag ska göra det här bra. Jag har sökt sommarjobb och hoppas på att få spendera ett gäng veckor bakom en kassa eller så med barn och Kling och Klang lekandes framför den.

På torsdag i Huddinge smäller det. Tåget avgår tidigt, innan 7 på morgonen. Min herrdocka är en sexy, Josefin och jag färgade honom grönmetallic igår, ungefär som en sån där ful och äcklig skalbagge man kan se på marken om man råkar vistas i skogen.



En gång i Phuket

På fredag ska jag och min familj gå på bio tillsammans, alla fyra! Vi ska se, som rubriken säger, En gång i Phuket. Jag har höga förväntningar då Peter Magnusson och David Hellenius råkar vara med! De brukar lyckas. Så bra att jag har svårt att ta Magnusson seriöst, vet aldrig när han är seriös, hahaha! Men det är väl så han är, en riktig skojare ;)



RSS 2.0