Övernattning i skolan

Några sover, några kör anden i glaset, vissa gör inget alls medan andra (vi) spelar musik och vrålar med till Magnus uggla! Hoppas på Rosenström snart.


Matte B nationella prov imorgon

Såhär ser det ut på köksbordet.
Ja, för paniken befinner sig inom mig. Annars hade ni inte sett papperna och datorn.


If I die tomorrow, that means we had the night of our lives

Far East Movement ft. Bill Kaulitz. Väldigt udda och inget B gjort tidigare men jag måste säga att jag tycker det är jävligt kul att han testar sig fram på egen hand. Jag vet att många TH fans inte håller med mig, de tycker de fyra i TH ska hålla ihop men det fungerar inte riktigt så. Klart man måste kunna göra nya saker på egen hand också. Det inser man när man får perspektiv på det hysteriska fan-perioden. hehe.

Jag gillar låten, faktiskt, trodde inte att jag skulle göra det. Men jag tycker den är skön. Helt okej schysst. Diggar kontrasten mellan B och FEM.

Lchf

Så enkelt och fantastiskt gott! Kyckling med salami, mozzarella och tomat tillagad i ugnen. Serveras med sallad (i min fanns isbergssallad, lök, tomat och fetaost)

Testa!!


Big lights will inspire you


Laddar upp

SVERIGE-RYSSLAND!!! Snart kör vi!!


Holding out for a hero

När det är hockey så finns det inte mycket andra alternativ än något liknande som på bild ett. Dagen innan låt vi nutella-våfflor och pepsi ;)
Längtar tills jag kan dricka öl (och tycka om det!)


One of those, please


Kattungar och tal

Idag fick Tove och Åse hämta världens sötaste kattungar! Helt sjukt fluffigt söta! Första gången jag träffar småkatter, and I am in love. Jag vill ha en!!! Har redan namn till en liten kattflicka ;)

Nu sitter Tove och jag och försöker skriva ett varsitt tal i Svenska B. Det går inte bra.


Don´t you wanna feel me closer too?

Vaknade imorse och mådde inte så bra så somnade om igen och ringde sen till praktiken för att sjukanmäla mig. Så idag har jag bara slappat. Såg precis slutet av Crossroads, den med Britney Spears ni vet? Jag älskade den när jag var "liten" och kommer alltid vara något speciellt i mina ögon.

When the children cry, let them know we tried

Tumblr_m3d0zbc5m11r6ipclo1_500_large

1

Sitter i skrivande stund nedsjunken i den otroligt komfortabla fåtöljen i vardagsrummet. Lyssnar på musik, pratar med Tove och chillar lite. Vilket jäkla röj på stan idag!! Herregud. Fast jag kan inte låta bli att tycka det är lite småspännande, haha. Även om stenkastningen känns skapligt onödigt.

Imorgon har jag praktik, har bara imorgon och en gång till innan lovet. Fem veckor till lov, känns gaaaalet (bra). Men det har gått så ofattbart fort. Och vi har bara ett fåtal lektioner kvar med ämnen som man alltid haft, dvs, svenska, engelska och matte. Istället kommer vi ha ämnen så som religion och samhällskunskap. Känns bra, fast jag kommer nog sakna svenskan som fan. Har jag nämnt att det är mitt favoritämne?

RSS 2.0