Good night



Så Tove, nu kan du sova gott :) ♥


Try to go on as long as you can. Even when the ocean breaks apart underneath you

Jag börjar verkligen tröttna på att vänta på skolkatalogen. Det är första december imorgon och vi har fortfarande inte sett röken av någon katalog! Har ju människor jag vill titta på där, haha. Hatar att vänta! Fast den måste ju komma vilken dag som helst, men ändå.

Idag har jag, som ni vet, varit på praktik. Svarade för första gången i telefon, haha, jag är lite smått imponerad av mig själv faktiskt, för bra gick det också! Satt ju inte i telefon hela dagen utan jag övade permanent och fön på alla möjliga sätt! Och nu är jag helt slut. Alltså verkligen helt slut. Orkade inte ens följa med mamma till affären, 100 meter ifrån där jag sitter utslagen i soffan, haha.


Another one from we<3it


Kan plussa på min del med att knyta din slips om du släcker sista lampan i vårt hem vid läggdags.. Det blir så mörkt när det är gjort ;)

Orange & glitter


Gjorda av Tove :)

Hemma en snabbis för lunch


We’re the rebels and we’re free, we stand wall, watch them fall


Two from the weekend


När vi inte hade så mycket att göra första dagen utanför Classe målade vi på varandra, dels för att vi var uttråkade och dels för att vi kände för att promota vår ansiktsmålningsdel ;)

What a sexy!

Att vara lärjunge

För några veckor sedan, under lovet, när jag, Tove och Mikkis bodde tillsammans i ett hus så skulle Tove och jag tvätta. Eller, jag följde med ner i källarn och Tove tvättade. Skulle även hjälpa henne att vika lakarn, första gången i mitt liv typ? Ja, jag är väldigt bortskämd med att mina föräldrar tvättar, viker, stryker, diskar (sätter igång diskmaskinen.. Ställer knappt ner min tallrik o.s.v. själv... ehe..). I alla fall så fick Tove visa hur man bäst viker och då sa jag på skämt "jag kan ju bli din lärjunge" och så har det blivit ;)

Idag var det dags för lektion igen, denna gång i slipsknytning. Tove visade, jag lärde. Så nu kan jag knyta, som ni såg i förra inlägget. Det resulterade i att jag, Tove och Josefin sprang runt med slipsar, jag var lite i extas över att jag lärt mig att jag ville knyta, knyta, knyta! Haha!



Världens bästa Jesus/lärare som lär mig allt hon kan ♥


Hittade världens finaste slips!! Den fick min snygga herrdocka runt halsen.

Slipsknut


Jag är grym på slipsknutar. (bild tagen från Gulletussans facebook)

Edward & Bella - wedding



She is stunning!

Gown by: Carolina Herrera

Jag vill bo i en svamp annars får jag kramp

Engelska. Redovisning. Love it. Haha, det gick sådär, kunde ha gått mycket sämre så :) Åt precis lunch, snart ska vi till salongen för frisör. Vissa i klassen är på högskolan och stylar, hade hellre stått där men alla kan ju inte vara där samtidigt så :) Har ju dessutom varit med på mycket så den här gången hade lärarna tagit ut några andra att vara där.

Efter skolan är det gym, woho!

Can´t help it


Kvällsprat

Snart dags att lägga sig.. Tittar lite smått på Eclipse, eller rättare sagt har det på i bakgrunden och tittar på mina favoritscener, samtidigt som jag huvusakligen pratar med Tove. Vi pratar om fina saker och drömmer oss bort. Lite sånt som vi gör bäst. Hon och jag.

Imorgon ska jag klippa min SM frisyr. Spännande! Vi får se hur det går och hur det kommer se ut. Hoppas på det bästa!


Hur söt?! ♥

Jag vill ha.


Hård knäck utan nötter = världens godaste.


You shoot me down, but I won´t fall, I am titanium



Hell yeah.

Matteläxor

Nyduschad, mätt och nu tittar jag lite smått på Eva&Adam! Så söta!!

Min syster sitter med matteläxa, minns så väl alla kvällar på en stol runt köksbordet med pappa mittemot mig, förklarandes och försökandes. Ni vet, matte är inte mitt ämne. Alls. Det har en tendens att bara INTE gå in. Hur mycket jag än försöker. Och nästa termin har jag skrivit upp mig på MatteB. Det blir spännande. Har hört rykten om att den kursen är ganska mycket svårare än A-kursen..... Och det var en person som kan sin sak som sa det. Mucho fun! ;)

Ska droga lite we<3it nu, öva lite på engelskredovisningen imorgon också kanske :)


Varför jag aldrig ångrar.



Måste erkänna. Jag ÄR beroende av we<3it.

I skolan

Fick precis mitt livs chock ungefär, trodde min lärare kom med oförberett (som hon visserligen pratat om...) till mentorspasset. Såg mig själv sitta vid nästa pass och se två bokstäver lysa rött på pappret. IG. Haha! Men som tur är så var det inget prov ;)

Snart är det svenska, hoppas vi ska läsa i våra böcker!

There´s nothing I wouldn´t do to make you feel his love

Varför lyssnar jag på Moas Carry you home såfort jag sitter vid datorn? Fast nu pratar jag med Gullan i telefon! :)


Lite smått och gott om dagen

Idag har jag inte gjort ett jävla piss! Varit hemma, slöat och slappat. Ganska skönt faktiskt! Behövdes i alla fall, om inte annat.. Ska se om jag ska orka fixa lite ny musik till mobilen... Måste dock ta mig till min andra dator då blåtandsmojen som man trycker in i datorns hål där man kan stoppa i USBminnen, inte funkar på skoldatorn. Vet inte om de har blockerat bluetooth eller vad det kan vara...

Är för övrigt jävligt sugen på godis och cola. Min familj drack cola till maten och åt godis efteråt. Haha. Efter nyår... DÅ NI!

Ska bara säga en sak ang ansiktsmålningar, min hud gillade inte färgen... Har fått massa kompisar i ansiktet efter två dagar, konstant målad i ansiktet. Både mitt eget smink som jag fixade på morgonen och sedan ansiktsmålningen ;)


You are flawless in my eyes


God morgon - första advent

Idag är det första advent, något jag inte märkt något av, tillägnat någon energi eller brytt mig om. Om mindre än en månad är det jul och jag är likgiltlig. Ju äldre jag blir, desto mindre engagerad blir jag. Kan ju säga såhär, i år känner jag mig riktigt gammal. Tror inte ens jag ska sätta upp någon ljusstake! OM jag gör det, får det bli någon dag innan jul.

Just nu målar jag naglarna, lyssnar på Moa Lignell och pratar med Tove! Vi hörs senare!

Imorgon - what I wanna do

Jag känner för att ha en mysdag imorgon, sova länge och sedan inte göra något annat än att ligga kvar. Kanske gå på toaletten eller så en gång eller höja armen för att dricka lite juice som någon i familjen kanske kommit in med... Haha. Hörde dessutom att det skulle vara dåligt väder imorgon. Ytterligare ett skäl till att bara chilla. Titta på Remember me, och Eclipse. Hell yeah.

Ja, jag är väldigt trött just nu. Känner mig som en pensionär, klockan är inte ens 22.00 och jag skulle vilja lägga mig inom två röda.


A. Biersack


Come over here, baby.

Student '13

Fick precis syn på bilder från en lite random persons student. Det spelar ingen roll vems student bilderna kommer från, det fladdrar i min mage oavsett. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag får springa ut (i klänning?!) till släkt och vänner som står och väntar på mig med något pinsamt plakat, tills jag bryter benen i mina klackar för att jag hoppar, springer och fladdrar runt för mycket och min klass får stå på ett flak med våra namn på en duk som täcker ena långsidan. Jag ska dricka champagne utan att bry mig ett skit om hur jag kommer må morgonen efter/ några timmar senare. För det är sista gången klass Gullhår är samlade som klass, sista timmarna av ett kapitel i mitt liv som snart kommer vara avslutat.

Jag kommer skratta och gråta om vartannat, skrika men vara knäpptyst stunden senare, ena halvan av mig kommer vara lyckligast i världen, häften av andra halvan kommer förtvivlat skrika efter hjälp och den sista fjärdedelen kommer bara älska Gullhår och John Bauer. Studenten kommer vara en upplevelese att heta duga.
Det kommer bli gaaalet.

Det nya kapitlet kommer bli obeskrivligt spännande. Spännande, och allt vad det innebär och för med sig. Jag ser fram emot ett spännande kapitel.



(För att tillägga satt jag och nästintill grinade när jag skrev det här inlägget, samtidigt som jag lyssnade på Moas "Carry you home")

Moa.


Hon vet hur man berör. Moa + gitarr = underbart.

Jag vill att Moa gör en riktig, officiell cover på Carry you home. Och Fields of gold.

As strong as you were, tender you go
I'm watching you breathing for the last time
A song for your heart, but when it is quiet
I know what it means and I'll carry you home


Helt slut

Hallå! Vill bara börja med att säga en sak: Jag är helt slut men fan så roligt det har varit! Det är något speciellt att fixa med barn. De har inga krav och går alltid från stolen med ett leende på läpparna. Man verkligen ser hur de skiner upp när de får se vad man målat på dem. OCh om man säger såhär... Jag är en jävel på att måla fjärilar och tigrar efter de här två dagarna, promise!!

Gårdagen var något slapp, hade helt okej med ungar där men idag. Herregud. De två-tre sista timmarna innan vi packade ihop var det packat med ansiktsmålnings-sugna kids vid oss. Länge sedan jag jobbade så speedat och så effektivt. Ville ju hinna så många som möjligt men ville inte släppa iväg någon som jag gjort något halvdant på.
Perfektionist, hej!


Satte ungen på en "normal" stol och själv satt jag på en liten plutt stol. Haha.

Idag såg jag ut såhär. Igår var jag en katt-leopard. Endel uppskattade att jag (och Tove också då..) var sminkad/e, andra inte ;)

True story #483333333333


Deep voices - I like

Jag har något för mörka röster. Jag älskar Andy Biersack och Ulrik Munthers röster. Mörka, djupa och ja, något speciellt. Skulle kunna sitta i evigheter och bara lyssna på deras RÖST. Haha! Jag gillar röster.





25 november 2011 - målning på CityHuset

Nu ska jag strax börja gå och möta upp Tove, sedan ska vi till skolan, vara där i en timme typ innan vi ska stå på Cityhuset för att ansiktsmåla barn! Ikväll ska Tove och jag ska hos Mikkis, blir nog mysigt!

Hörs sen!

Annorlunda... böjelser.

Alltså. För några veckor sedan när jag skulle sova i mitt andra hem, hos Tove alltså, tittade vi på Fråga Olle-dokumentären. Då var det bland annat ett par som hade sex på en motorhuv, öppet på en parkering och tände typ på att de kunde bli påkomna o.s.v. Ja, det är väl lite speciellt kanske, men nu. Det här.

En kvinna är gift med Eifeltornet. Och har en sexuell affär med Berlinmuren?! Hahah WHAT? En bygnad, ett föremål? Samma kvinna stod vid en husvägg, hade handen innanför fönstret och sa att hon stod och var intim med huset. Hahah, alltså sånt här är ju riktigt roligt att se på! Man slutar ju aldrig att chockas när det kommer till olika fetischer och allt vad det kan vara!


Mr. Saucedo


Salongen hela dagen

Full rulle idag. Typ. Ungefär. Nästan.

Som rubriken säger, salongen hela dagen och "skrev" upp mig på ytterligare tilltaganden. Imorgon och på lördag ska jag bl.a. stå utanför Claes Ohlson och styla. Jag och Tove, det är väl i stort sett bara vi från tvåan som sminkar och vi står på barn-ansiktsmålning. Ska bli sjukt kul faktiskt. Haha! Vi är så peppade och har nu tittat på en DVD om ansiktsmålning som vi hade hemma, haha. Vi kommer bli jättepoppis bland kidsen! Ska göra samma sak på lördag, längtar!

Det är sånt här som får mig motiverad, som gör frisörprogrammet så pass roligt. Det är mässor och annat fix som detta jag får ut något av.

Nu väntar jag på Ulrik på Jullotta på Liseberg, wohoo!



16 and pregnant

Själv har jag bränt min chans att vara med i MTVs 16 and pregnant... :( haha kidding.. Seriöst nu. Jag älskar både 16 and preg och teen mom!! Mina absoluta favoriter är Catelynn och Tyler. Så otroligt fina. De adopterade bort Carly av otroligt mogna anledningar.



Och sen har vi ju Amber och Gary... Ni som inte sett serien, det ni ser på bilden nedan är ungefär allt vad vi som sett typ alla tusen avsnitt också sett. När de bråkar.

Maci & Bently

Leah & Corey (Alltså de två... Jättefina. Som ni ser gifte de sig till och med. Åh, jag är blödig)



True story. Läs och lär.

Tove har så jävla rätt. Jag länkade på facebook och måste göra det här också. Som jag skrev i en kommentar till det inlägget så är främlingar alldeles för "otrevliga" mot varandra. Tycker fler män, i alla åldrar, ska vara lite artigare mot det motsatta könet. Säger inte att det inte finns sådana boys, men de är få.

Läs här. 

Jag vill ha en gentleman. Jag vill se min framtida pojkvän hjälpa pensionärer ut ur bussen med sina rullatorer, ge sitt säte till den gravida kvinnan som stiger på bussen, hålla kvar dörren till personen bakom, låta mig gå före ut genom dörren, o.s.v.

SM

Frisör SM. Det är något klass Gullhår, och övriga frisörklasser på John Bauer ska delta i. I tvåan tävlar man i herrfön och kort festfrisyr (dam) och eftersom jag går andra året är det mina aktuella områden. Herrfönen är strikt, det finns inte så mycket som kan skilja våra bidrag åt. Och nu kommer "mennet". Damfrisyren.

För några veckor sedan blev vi tillsagda att plocka fram tre frisyrer som vi skulle kunna tänka oss att klippa. Våra lärare sa åt oss att tänka stort, inget mes utan hårda kanter, assymetriskt o.s.v. o.s.v. Jag vet inte hur många frisyrer jag ritat upp. Extrema frisyrer.

Nu har våra lärare varit på någon kurs där domarna i tävlingen berättade om vad de tycker om. Helt plötsligt blir vi tillsagda att tänka "page". Page?! Jag höll på att smälla av, förlåt, men det är sant. Vi får direktivet att tänka tvärtom och ska göra om våra idéer. vi får agrumentet "ni går ju faktiskt bara i tvåan". Då är det tydligen page som gäller.

Jag vet inte om det är för att smöra för domarna eller vad det är, men jag vill inte vara med längre. Jag vill inte stå och klippa samma frisyr på min tävlingsdocka som jag gjorde på en kund för ett par veckor sedan. Jag ville ta ut svängarna, göra något stort, vara kreativ. 

Just nu känner jag att jag hellre rullar permanent än att stå och klippa min fräsiga page på en docka med frissigt plasthår, en docka med knappt några längder kvar då den hängt med på alla olika moment under mitt 1,5år på frisörprogrammet. 

Vår tröst: Vi får i alla fall lägga till en lugg, eller låta högersidan vara lite längre än vänster. Känner ni lukten? Lukten av tävlingsfrisyr.



SM-frisyr anyone?


So listen closely and don't stop working, no one can tell you who you are

Tove drog för ett litet tag sedan, så nu sitter jag ensam på mitt golv och lyssnar på Black Veil Brides!

Vi åt tårta när vi kom från gymmet, haha, mamma hade varit och köpt för att fira, som jag skrev om tidigare. I väntan på bussen hem till mig var vi duktiga och bestämde att vi skulle äta något proteinrikt när vi kom hem, äggröra bestämdes. Sen står det tårta på bordet när man kommer hem, säger bara en sak, fuck äggröra.




I cannot hide, whats on my mind

Igår mätte Tove och jag oss. Tumstocken "visade" faktiskt 159cm!!! För min del betyder det EN centimeter extra sedan sist, och nu till skrällen. Tove har vuxit TVÅ centimeter. TVÅ!! Det är ju svinmycket! Grejen är att det är typ två centimeter sedan hon var hos skolsyrran i ettan. Ojojoj! Senare ska vi hem till mig och fira, mamma lovade typ att vi skulle äta något smarrigt för att fira ;) Det här med längd är viktigt! Dessutom är vi exakt lika långa! Man blir som man umgås..  

Annars idag ska vi plugga lite, sen till gymmet!

I will deny you, this world belongs to me

Har ganska länge sagt att jag aldrig nånsin ska tatuera in blommor. Tycker inte direkt om blommor... Känns inte så.. jag. Men den här hittade jag på we<3it och den var faktiskt jävligt snygg.

Jag slutar aldrig förvåna mig själv......

Pussy, pussy, pussycat



Hur söta? Ge mig en sån!

1000 oceans wide, 1000 dark years when time has died

Hos Gulletussan. Ola (och annan musik), prat och we<3it. Har svårt att föreställa mig ett bättre sätt att spendera en tisdagskväll på.


Sånt som är vackert



22 november 2011

Imorse sov jag lite för länge så det fick bli sminkning i racerfart. Lyckan som uppstår när ens puderborste inte är 100% torr efter gårdagens rengöring. Suck. Men det gick i alla fall, den var så gott som torr i alla fall ;)

Nu är det engelska och grupparbete om "the modern era". Dör av lycka. Speciellt när man kommer till skolan och halva min grupp lyser med sin frånvaro. ._. Men som tur är, är vi 3/4 nu i alla fall ;)

But I'm willing to look so stupid Till I've had enough


The runaways

Kristen Stewart som Joan Jett. Har inte sett den (än), men har planerat att göra det. Tror K kan göra rollen som henne rätt bra. Tycker i alla fall hon passar, utseendemässigt som rocktrash.


21 december 2011

HEJ! Alltid jag att skriva hälsningfrasen med stora bokstäver? Äsch. Det blir mer.. explosivt då eller något ;)

Ända sedan igår lunch har jag varit skitsugen på pizza... På svenskalektionen idag hade typ halva klassen en het diskussion kring pizza och mat överlag, hahaha bjöd på mycket skratt vill jag lova. Alla blev hungriga och jag tjatade ihjäl alla om att jag ville ha pizza. Efter skolan skulle jag gymmat med Tove och Mikkis. Vi gick till Phoenix och åt... Pizza, istället. Gott så in i helvete, haha! Mycket efterlängtat.

Fick reda på att vi på John Bauer får jullov 21/12 istället för 22/12, love it. Hahaha en dag extra i alla fall..

Twilight @ Ellen



MÅSTE SE BREAKING DAWN SNART!!

Oh baby, come over to me, you know I love you


Allt var svävande men nu så ser jag klart

En himla bra helg är över, nu väntar fyra dagars skola. Känner att det är typ fyra dagar för mycket :) Ska börja klippa och färga SM-frisyr på docka, det blir att vara koncentrerad!


She don´t really mind, it´s only love she hoped to find



17 november 2011

Tove följde med mig hem idag efter skolan! Skoldagen tillbringades hela dagen i salongen, tiden gick så otrooooligt långsamt. Helt sjukt. Men fick i alla fall färga utväxten. Lika skönt som dagen kändes långsam, hahaha!
Väl hemma fikade vi lite med fika som blivit över från de dagar jag firades, vi målade naglarna, lyssnade på musik, pratade o.s.v! Nu har hon åkt hem och jag ska väl förbreda det sista inför Naturkunskapsredovisningen imorgoneftermiddag. Sovmorgon till 12.40, underbart!

 

Bilder från gårdagen.

Tove E. N. (a.k.a Gulletussan)

Fick lite på order att skriva om Tove. Någon förvånad? ;)

Igårkväll läste jag en lista på hennes blogg, svaren var så klockrena. Att hon skrev att hon kommer ha man, barn, villa, volvo om ett år asgarvade jag åt. Det är så.. Tove. Inte att hon kommer ha det, motsatsen. Hahaha, klockrent. 

Fem saker som ni kanske inte visste om henne:

1. Hon är mannen i vårt förhållande, så att säga. Hon dödar spindlar, öppnar flaskor med skruvkork o.s.v. Eftersom hon erövrar rollen så bra har jag inget emot det...
2. När det gäller att styla, spelar ingen roll om det är en människa eller docka, så ser man att någonting tänder till i hennes ögon. Det kallas att ha hittat sitt kall, sin passion.
3. Hon går in på Sweden Rocks hemsida, ungefär... tio gånger om dagen.
4. Hon har en jäkla crush Justin Bieber.
5. Hon tycker inte om när speciella personer glor som om de aldrig sett en människa förr hos Ove (matsalen), i skolan.

En till sak, som jag har med att göra också:


I hate spiders.


Känner lite såhär, true story.

Take control, own me just for the night

Herregud, jag är helt slut. Pratik 10-14.30 och sedan stuga på det. Fönade hela praktiken och sedan var det fön på stugan också. Mmmm!! Behöver jag säga att jag inte vill se en fön igen?! Ska i alla fall få färga utväxten imorgon, vi har frisör hela dagen. Utväxten är inte att leka med alltså, säkert... tre centimeter. Har inte färgat sedan september. Oh god. Känner mig i alla fall lite snäll mot mitt hår.

Efter stugan åkte jag till Gulletussan, vi åt, pluggade, pratade och fikade med te (som jag för övrigt dricker nu?! Helloooo, var är hon som påstod att det var diskvatten? hahaha) och jordnötsmuffins. Typ chokladmuffins med jordnötter. Well done, Tove!


16 november 2011

Praktik idag. Måste dock sluta tidigare för att hinna till skolan och fixa till en detalj på fönen vi gjorde idag. Lite störigt att jag KAN det som saknades något idag, och jag hade gjort det på vissa ställen men att det saknades ibland. Jaja, då får jag väl gå hem fort :)

Idag släpps Breaking dawn 4.1, ska gå och se den någon dag med Gulletussan, får se vilken dag det blir! Längtar jättemycket i alla fall.


I´m gonna run right to, to the edge with you, where we both can fall far in love




Can´t swim on my own


Why don´t we just fuck?

Trots att jag är väldigt trött, både i kroppen och på skolan är jag jävligt glad. Vi har fått nya platser i klassrummet (ja, inte nog med att vi gick till parken för att undersöka våra utvalda träd, vi har bestämda platser också..) och jag är sällskapssjuk, men trots det så är jag jävligt glad. Undra om det har med åldern 17 att göra ;) hahaha!

På eftermiddagen ska vi ha fönprov, klarar vi inte det på typ 30-40 minuter så är det stuga (typ.. kvarsittning?) imorgon, när jag dessutom har praktik. Har klarat det på lite under 40 förr så förhoppningsvis kan jag gasa lite extra idag och få ner det till 30.


PMS + klimakterie+unge i trotsåldern = jag.

Det finns en sak som jag hatar så otroligt mycket. Det är när du är så jävla sugen på något så tittar man överallt utan att hitta något som skulle tillfredsställa suget. Riktigt hemskt. Då drabbas jag av PMS/klimakterie/unge-i-trotsålder"- syndromet. Jag vill bara sparka på kylskåpet, gråta rätt ut och skrika på första bästa jag ser. Samtidigt som jag skulle vilja gå och dö en aning. Inte kul. Inte bra. Inte okej. Man borde alltid ha hela Maxi hemma i köket.

Sweet seventeen

Dagen har varit amazing. Tvivlar på att den kunnat vara bättre faktiskt. Fina presenter från släkt, vänner och familj!

Var ju i skolan, hade svenska B och prov som kändes väldigt bra, åkte hem med Gulletussan och Mikkis som givetvis var med och kalasade med släkten på kvällen! Vi hade beställt fransk chokladtårta som smakade väldigt bra!


Från Tove och Mikkis! Armbandet var typ vääärldens snyggaste!

Yeah, I told you so!


Av Elin fick jag två ramar med tre bilder i varje från gamla tider ^^ haha! Vissa var äldre än andra men det var väldigt kul och fin present!





Das cake!

Och vet ni? Jag klarar av att dricka te. Dock bara två sorter (this far..),  men det är bättre än inget! Vill ju kunna dricka det liksom.

17

Happy Birthday to me!

För 17 år sedan, exakt, blev mina föräldrar föräldrar för första gången. Och lilla Ida såg världens ljus för första gången! 16.46 14/11-94.


You are not like the others, futuristic lover, different DNA, they don´t understand you


14 november 2011

Just nu är vi i full gång med försäljning här, alla vi gullisar i klass Gullhår! Vi har precis avslutat New Body, vi har samlat ihop över 11 000kr, helt sjukt med cash! Påsförsäljningen är snart också avbockad. Meeen, vi ska sätta igång med kakförsäljning också. Som jag har längtat!! Morfars chokladkex är TO DIE FOR!!! Så jävla goda! En hel låda för endast 50kr. Som hittat. Love it. Kakor är bäst. Kommer innan jul, perfekt julklapp. Hell yeah.

Vi var nyss och åt, korvstroganoff på sin födelsedag :( Korvstroganoff är aldrig en tiopoängare men det får jag väl stå ut med :)

Fick precis lite skäll av Tove som tyckte jag blivit en dålig bloggare på senare dar, ska se till att förbättra mig så jag slipper stryk :(


Estocolmo <3

Nalle Puh

Alltså Nalle Puh är så gulligt. Jag minns det gulligt i alla fall. Det var ju trots allt X antal år sedan jag såg det. Ska nog försöka leta rätt på något klipp på YT. När jag var liten var det ju VHS som gällde och nu DVD / Blue Ray, har bara Puh på VHS.... Dåligt dåligt. Haha!

Ni skulle ha hört mig för någon vecka sedan när vi spelade Disney Trivial Pursuit... Såfort det kom en Puh-fråga hoppade jag upp och ner på stolen. Och nej, jag har inte blivit diagnotiserad än....


Fars dag

Idag, som ni nog vet, är det fars dag! Elin och jag gav papi ett snyggt halsband och ett kort :)

Jag älskar dig, pappa


Nu håller jag på att göra mig i ordning! Plattade håret på.. jag vet inte hur länge. Plattar det typ aldrig. Fast sen har jag ju ganska platt i mig själv också så det behövs inte direkt... Även om det blir en viss skillnad. Ska senare fixa Elins hår också :)


13 november 2011

Idag kommer halva släkten på fest här, 17 årsfest. Herregud. Om ett år är det 18. Can´t wait.

Sov hos Tove igår och kom ganska nyss hem! Vi kollade på Never Say Never, Biebers film. Jag hade ganska höga tankar om den eftersom jag hört av X antal människor att den ändrat deras syn på huvudpersonen själv. Och jag förstår dem. Tycker fler skulle se den. Han är riktigt, riktigt musikalisk, den killen. Älskar hur han är mot sina fans, han är verkligen lojal, hela hans crew är det. Och han tar så sjukt gulligt hand om de där småtjejerna på fem år, haha.

Om de har fribiljetter kvar till en slutsåld show (eller någon annan, men speciellt de slutsålda) så går två personer från crewn ut bland fansen och ser till att ge biljetterna till dem som inte har några. Två tjejer hade glömt plånboken (med biljetterna i) i taxin, två andra hade blivit blåsta med fejkbiljetter o.s.v. och de trodde såklart deras chans att gå på konserten var bränd men icke sa nicke. Bara en sån sak, att de tar sig tid och gör det. Vet ni vad deras argument var till varför de går ut och ger dem biljetter? "Utan människorna som är där ute just nu, och campar eller vad det är de gör, utan dem, hade vi inte haft ett jobb". Det är så artister och deras anställda ska tänka. Där är det inget "5000kr för bild och autograf", som Spears kör med.

Fler borde se filmen, för han får mycket oförtjänad skit. Han är så mycket mer än bara "baby baby baby oooh".



Never say never.


Gårdagen 2011-11-11 T n' I

Igår efter gymmet åkte Tove och jag med till Tuna Park, och där köpte vi fina "bästa-vänner-ringar"! Så nu har vi varsin ring på höger ringfinger som symboliserar oss! ♥


NU KÖR VI

Träning på en fredagkväll. Hängivet as hell!!

Första april i november.

Alltså är det ett SKÄMT?! Sofi Fahrman släpper en TREDJE bok i trilogin om Elsa Gustavsson?! "Elsas hemlighet". Vad ska den handla om? Har hon legat med någon modesnubbe kanske? Eller fes hon under Guccis senaste visning? Seriously. Hon borde inte ens ha fått givit ut EN av dem? Storyn suger, hennes språk suger, så ja, böckerna suger också. Sorgligt. Tycker Sofi ska fortsätta styla istället för att skriva romaner.
 
Aftonbladets artikel


Plugg hos/med Gulletussan

Vi ska ev. ha NK-redovisning imorgon så idag är det hårdplugg. Ehe. Har tagit mig lite kvalitetstid med we<3it ett tag... Ska nog ta tag i plugget snart igen. Har faktiskt pluggat en hel del sedan vi kom hit!

Är lite slut i huvudet efter gymnaisemässan idag faktiskt, men kul var det! Jävligt kul!! Vi gjorde naturligtvis både hår och make up. Make up är (såklart..) tio gånger roligare och mer givande än hår (för mig), men hår funkar också väldigt okej för min del! Känns som allt jag gör är rörelsen av "platt-tångslockar", herregud, vet inte hur många huvuden jag gjort med lockar idag alltså. Det kommer ju mest in tjejer med långa hår som vill ha "lockar", jahapp bara att sätta igång.

Så kom det även in tjejer som typ tvingades ner i stolen av sina på:iga vänner som tyckte det var toppen då vi gör allt gratis. Hur som helst, dessa tjejer satt typ livrädda i stolen framför mig och kved. Seriöst? Jag skulle styla dem, det gör inte ont och det är inte farligt. Skulle ju inte ens klippa eller något?! Men men, en plattång kanske är skrämmande, vad vet jag.

Som sagt gjorde vi ju make up också, Toves "kunder" var typ alla bestämda och ville ha en sotning eller så, mina sa "eh jag vet inte....." eller "spelar ingen roll" och såg ut att vilja dö ungefär. Var det slumpen att jag fick de mesiga eller blev de rädda för mig?... Hahahaha spännande.


I think I wanna marry you


Dr Avery

Tittar på Grey´s av en enda anledning egentligen, Dr Avery. Tror ni att man fick se honom något i gårdagens program? Okej, lite fick man se men inte var det mycket! Kasst.

(se på bilderna med egenrisk för kåtslag)



I told ya so.... ;)

Dagens underhållning

Nu: gymnasiemässa!


Gym

Hallåhallå, här ser ni raggarkungens son, svettig och fet var han i sin pubertet, men inte nuuuuu!

Sångstund, hell yeah. Kom precis hem från gymmet, var ganska skönt idag faktiskt. Den senaste veckan har jag tränat EN gång + idag. Haha, men har man lov så har man! Känns rätt skönt att vara igång igen. Ser resultat, på vissa ställen. Typ de få ställen som inte direkt behövde bli mindre... Äsch, finns plastikkirurger ;)

Nu ska jag köra lite naturkunskap som pricket över i:et!


2011-11-09

God morgon! Jag halvligger i min säng och Tove sitter och sminkar sig. Det ser riktigt bra ut! Vi lyssnar på Ola och våra axlar tyngs ned av naturkunskap som behöver göras inom en väldig snar framtid. Det ska gymmas idag också..

Igårkväll tittade vi på "fingersmith", en något konstig kostymdrama film måste jag säga. Den var lite psycho ibland, fast den var bra ändå! Imorgon ska Gulletussan och jag stå på gymnasiemässan och få nior på kroken ;)



Bieber + Gomez

Trodde nog aldrig att jag skulle erkänna men.. De är ganska gulliga tillsammans.


Cause you were born into this evil world where a man is killing man, and no one knows just why

Engelska B och "the modern era". Inte lätt. Och inte speciellt kul heller. Haha! Vi ska redovisa det här om några veckor, längtaaar!! 

Min ensamma plats stinker kaffe, jag är makalöst trött, sällskapssjuk och dessutom lite hungrig. Jag glömde mina hörlurar hemma, så typiskt. Efter skolan ska Gulletussan och jag en sväng till gymmet och sedan kolla på en lägenhet. Köket är typ to die for. Länge sedan jag pratade om min fantasi-aupair-pappa som kommer vara rik, Andrew som han heter, han kan få köpa den lägenheten till oss :) om han vill, och det vill han ju såklart.

Jaja, back to work. 


True story


Throw up your arms into the sky, you and I


MTV EMA 2011 in Belfast




Bästa galan måste faktiskt vara EMA. Lite tomt utan TH men det är bara att gilla läget! Tove och jag såg på galan och drack cola och åt räkor. Varken Tove eller jag har druckit cola på över ett halvår, kändes lite wierd att dricka det, kändes som en sockerkick! Haha!

Ett jävla minus får galan i år dock, att Adam Lambert sjöng under "Queen" var fan skandal. Dåligt dåligt dåligt. Man stoppar inte in en annan människa och fortsätter kalla det Queen.

(you never were and you never will) be mine.

Vaknade några timmar för sent idag men jag får nog skylla mig själv när jag inte ställde klockan ;) Idag måste jag läsa ut min bok jag läser i svenska B, svinalängorna. Det är ingen lätt bok att läsa alltså, psykiskt. Otroligt tung. Även om jag inte har något emot att läsa och har läst mycket sanna historier som inte alltid är så roliga så tar nog denna priset faktiskt.

Familjen Kardashian står på men jag vette sjutton hur jag ska kunna läsa när ögonen gärna och lätt glider åt det hållet, haha...


Femte november - tjugofjärde december

Ja, "dagens" datum är femte november och för X antal dagar sedan började affärer och butiker ställa fram för julen. Jag blir ju nästan lite deprimerad. Man hinner knappt hänga på sig halsduken innan kulor i alla möjliga färger och stakar i olika designer trycks upp i ansiktet. Haha, perverst. Kidding. Menar faktist julgranskulor och ljsusstakar, kanske ni förstod ;)

Hur som helst, back to det seriösa. Jag vill varken köpa julglitter, inslagingspapper med tomtar på eller sminkset som det står "god jul" på. Verkligen inte. November borde vara julfri, åtminstonde till första advent.

Jag kommer få magsår när det börjar spelas jullåtar överallt, det pallar jag inte med. Bjällerklang, Rudolf och tindrande stjärnor får vänta. Det som är värst är kanske alla dessa kända människor som envisas med att spela in dåliga jullåtar och släppa dem på någon ljuvlig julskiva. Mm, nej tack. Jag kör hellre ner fingrarna i ha**en än att spela dem.

Jag hatar även att man inte kan köpa presenter i december, VANLIGA presenter till en far som fyller i slutet av månaden till exempel. Nej, ber man kassörskan/kassören slå in det man köpt får man det automatiskt inslaget i papper som täcks av feta, skäggiga gubbar, klädda i rött och som står och vinkar. Det slutar alltid med att man får slita upp deras stressiga och slarviga inslagning för att klä om paketet med något normalt papper.

I varenda liten vrå på stan som är ledig ställs det en stol och där ska en tomte sitta och leka barnvakt medan morsorna och farsorna ska yra omkring för att köpa det där nya tevespelet ungen nyss pekat på. Helst ska tomten i fråga också bjuda på godis till oförskämda ungar som inte fått lära sig hur man för sig i olika situationer och som tar näv-vis med färglatt inslagna karameller.

Jag önskar jag tyckte det var mysigare. Tur att jag får ägna mig lite åt en av mina favoritsysslor här i världen, ge bort klappar till dem jag tycker om. Alltid något att hurra för!




Baby, you’re glistening

Pratade precis med Tove i telefon, i typ två och en halv timme men nu är det lika tomt igen. Sjukt tomt! Sugen på coca cola är jag också. Damn it liksom. Idag hade de förresten extrapris på naturgodis på CityGross, 99kr/kg. Jag köpte typ värsta påsen för 16kr. Det kändes liksom helt okej!

Tröstar mig med we<3it och Moa Lignell, herrejävlar alltså.


Miss GaGa


Dreaming is believing.


Vi är så sjuukt jävla snygga! Älskar att min pose känns otroligt tvåtusennio också, ;) hahaha 

It´s okay not to be okay sometimes

Kom precis hem, HEM efter en vecka som kombo. Det har varit en så jävla bra vecka. Så otroligt skönt att leva som man själv vill, äta vad, hur och när som helst, ta egna beslut o.s.v. Plocka in och ur diskmaskinen, ta i disktrasan för att torka bordet och steka kyckling som aldrig blir färdig är till och med "kul" då.

Förresten, det blev inte Norrköpning idag eftersom SBT inte hade öppet idag då det är "söndag" idag.... Så typiskt. Det kom vi inte på förrän igår.. Störigt. Vi åkte till Västerås istället. Gick en runda på IKEA och så. Det var trevligt! Lunchade även med Toves mamma, mormor och syster som vi stötte på där! 


Från i måndags! 

Friday, I´m in love

Hellu!

Hmm.. Var ska jag börja? Gårdagen gick sjukt fort, åkte in till stan för att luncha med mormor, mamma, syster och kusin. Det blev kinamat! När jag kom hem därifrån gjorde vi inget speciellt, men fram emot kvällen fick vi middagsgäst som även stannade över natten. Jag mådde skit efter att vi ätit och spelat kort så jag gick och la mig runt tio. Vaknade flera gånger under natten men nu efter c:a 12 timmar sömn mår jag bättre.

Vet ni?! Imorgon ska jag, Tove och min familj till Norrköping! Tove och jag har typ sedan i somras velat åka till Style By Tyrabutiken där och nu ska vi dit. Wiiihooo! Vad mer vi ska göra där är ännu oklart, haha, men det blir väl lite andra butiker och så också kan jag tänka mig.

Och snart är lovet slut. Fast det har varit ett jäkla bra sådant. Är dock inte speciellt utvilad, vilket lov kanske är lite till för ;)

Andra november tvåtusenelva

Hallå :) Idag är det plugg som står på schemat. Jag ska skriva en redovisning som har med kärnkraftverk att göra. Mm, mysigt. Rockklassiker står på i alla fall, bra det! Hoppas Bon Jovi dyker upp snart. Eller Metallica. Eller Kiss. Eller något annat bra!

Om 12 dagar är jag 17!

När det är som bäst.

God morgon! Eller ja, klockan är snart halv tre, men jag gick ganska nyss upp på riktigt. Igår hade vi halloweenfest och jag var som sagt sjätte medlemen i Black Veil Brides. Fett sexy, hell yeah. Har fortfarande kvar svart kajal på halsen. Fast jag tvättade i alla fall bort sminket innan jag somnade, till skillnad från vissa andra... ;)

Vi råkade somna och sedan vaknade vi fram emot 5 snåret, efter en timme åt vi tacos. Där satt vi, trötta men ändå pigga, och tittade ut genom köksfönstret och vinkade hejdå till grannarna som skulle iväg och jobba. Vi lade oss efter det igen, och vaknade X antal timmar senare.

Har jag sagt att jag älskar lov?


RSS 2.0