Välkommen 2012


39 & 38

Idag firade vi pappa (som fyllde igår) och mamma som fyller en bit in i Januari med farmor och mormor! Vi käkade smörgåstårta och chokladtårta. Var riktigt gott!



... i mitt hjärta

Stockholm ♥

And you learn, what we feel now isn´t pain


French



Så kan det gå, tre timmar efter midnatt!
Jag är faktiskt av sorten som arbetar bäst och är mest effektiv när jag är konstigt övertrött och helst när det är mörkt runt omkring mig. Jag faller in i någon slags dimma, eller kanske trans, tror jag..

Paket

Igår fick jag oväntat ett paket, från Lund och Maria. Det innehöll, som ni ser på bilden nedan, te och en fin tesil. Uppskattades väldigt mycket, tack igen!



Jag älskar att få post och brev, speciellt när det kommer som en överraskning!


Så mycket som kan, kommer, ska hända

Idag var Tove, Åse, Jessica och jag på bio. Vi såg New Years Eve! Den var helt okej godkänd. Väldigt simpel men med bra budskap. Filmen utspelade sig på olika platser under en dag. Nyårsafton. Nån dog, några blev föräldrar, någon fick drömmar uppfyllda och några fick varandra. Happy ending helt enkelt. Jon Bon Jovi var faktiskt med i filmen. Promise, hade jag varit född X antal år tidigare hade jag gjort allt för att få gifta mig med den mannen ;)

Hur jag ska fira nyår i år är inte 100 % spikat. Det blir ganska enkelt på sätt och vis, men också väldigt betydelsefullt. 

Tre stora saker jag VET kommer ske nästa år är att jag fyller 18, jag kommer ha mitt sista sommarlov och jag kommer gå första terminen i trean. Den terminen är min sista hösttermin. Jag är så otroligt förväntansfull på 2012. Jag ser på årtalet och känner hopp. Det känns som att jag har allt jag behöver för att lyckas. Jag kommer sätta upp nya mål, sträva efter dem och tillslut nå dem. Exakt vad det kommer vara vet jag inte idag, men saker och ting kommer ske under nästa år. Bra saker, dåliga saker, saker som är något mellanting. Jag kommer låta saker falla tillbaka och läggas ihög bland resten av mitt förflutna, jag kommer vinna nytt och vissa saker kommer jag hålla stenhårt i som de är.

En sak är i alla fall säker - jag kommer bara växa och växa som människa.


Hold tight, don´t let go


Se och lär - bieber kan sin grej


I hope someday you´ll find all my quotes, all my words, and read them all. I hope you´ll know that they´re all about you


White wedding

Jag är en sucker för bröllop. Riktig sucker. Verkligen alltså. No kidding. Ni hajjar allvaret?

I och med att jag är så förälskad i hela grejen av bröllopet så ser jag på det väldigt seriöst. Alla detaljer är stora detaljer, till och med de små. Det som eventuellt är viktigast runt hela situationen, materiellt sett, är ringen. Eller snarare, ringARNA. Förlovningen är alltså medräknat under ordet bröllopet.

Jag vet hur min förlovningsring ska se ut och jag vet vad jag vill ha för någon vigselring. "Problemet" är bara att här i Sverige är förlovningsringarna så otroligt tråkiga. För mig. I mina ögon. Jag är ju lite mer extrem av mig.. Alltså kommer det säkerligen bli svårt att skaffa fram min ring. När man förlovar sig ska det vara en slät ring, och båda parter ska ha likadana. Mannens, förutsatt att det är en man och en kvinna som förlovar sig, kan vara lite bredare och någon liten ingraverad sten kan skilja dem åt men annars ska de se snarlika ut. Kommer aldrig på fråga här inte.

Jag ska ha en stor, pampig ring med en stor diamant i mitten och runt den ska det vara rader med smådiamanter. Sådan stil är det på vigselringarna här i IKEA- och falukorvslandet. Varför då?! Nä du, min blivande man, här ska vi inte köra på svennebanantraditioner. Och kom ihåg att du ska fira på riktigt, ner på knä, blommor och fint litet tal innan asken där den perfekta ringen bevarats i öppnas.

Behöver jag säga att jag längtar?!



Nej tack/No thanks/Nein danke.

Inte perfekt men det börjar lika nått..

Now we are talking.


someone may have heard my prayers



Uppgradering



Till denna...



Mjao.

God jul i efterskott

Jag har haft en bra julafton, julklappspengarna växte på hög så jag ska förhoppningsvis köpa en liten men dyr manick idag. Mellandagsrea ♥ 

Annars, förutom pengar igår fick jag bland annat: Melrose Place Box (säsong 5), hårspray, biocheck, Höganäs tekopp (sparobjekt typ) och nagellack!

Har lite bilder jag tänkte slänga upp sen, måste bara ladda över dem osv!



Just ja! Tove, Mikkis och jag hade ju "minijulafton" i onsdags! Jag fick världens finaste kalender av Tove! Full med bilder på henne, oss och andra viktiga personer ;) ja, den var helt sjukt fin!!

TODAY IS THE DAY

JULLOV!!!!!!!!!

Allie & Noah - if you´re a bird, I´m a bird




Om du var här, inuti och utanför, om du var här



If I bite my lip, if I say hello, will you notice me?


Kajsa Bergqvist - flata

Jag undrar hur mycket mod det krävdes att komma ut. You go Kajsa!!


Uppdatering

Engelskaredovisning - check.

Kvar är bara att styla Tove i salongen!!


I thought I saw you late last night, but it was just a flash of light


2011-12-19

Efter timmar av diskussion på klassrådet/mentorspasset ska vi nu ha svenska. Låter lite bättre i mina öron faktiskt! Vi ska tydligen lyssna på radioteater... Spännande!! ;)

Nu pratar svenskläraren tyska också, hahaha, mångkulturell ;)

Jullov på onsdag, oooooh yeeah!

Baby, you are sex on legs


Om jag fick önska mig...

Tur att det snart är jul då, tänker ni kanske. Jo, möjligtvis om det vore något annat.

Jag skulle vilja ha ett ställe att gå till. Ett tyst, lugnt, fint och "bortglömt" ställe. Ungefär som Eva och Annikas ställe i Eva & Adam. Eller hustaket i One Tree Hill. Några sådana vet jag inte om de finns här. Alla ställen känns redan upptagna. Det tycks inte finnas något berg eller äng där det redan inte är massa folk. På bergen hänger alkisar och några vidare ängar finns ju inte. Och jag vill ha ett i närheten där jag bor. Allt här är så litet att alla platser har redan uppfunnits. Och så är jag ju lite feg också och skulle inte vilja sitta själv i en skog när det börjar skymma.

Dit skulle jag vilja gå för att bara ta det lugnt. Visa upp för speciella personer som ska utbrista "wow" av beundran, fundera varför de inte har ett likadant ställe. Och då skulle vi kunna dela på det. Dit skulle folk gå ifall de letade efter mig och jag inte kunde hittas någon annan stans.

Jag skulle bara sitta där i min egen värld, eller i min och någon annans värld. Skulle bara vilja ha ett speciellt ställe att gå till. Som är mitt.


Rick Malambri

Idag hos Tove hade vi en riktig soff-hängar-dag! Asskönt. I alla fall så hade vi TV 1000 på och så kommer "Step Up 3" på och blicken dras mot Luke. O M F G! Både Tove och jag blev lite förtrollade ett tag, hahaha! Rick Malambri. What a sexy. Sex on legs.

(Och vad har han för ögonfärg? Jo bruna! Nähä Ida?! Det var konstigt.)




Han var en jävel på att dansa också. Att han är född -82 är något vi ser mellan fingrarna med.

I want your everything as long as it´s yours


I open my eyes and I feel strong. I just need to know I'm here with you



Lauren


199:- här

Ni som känner mig vet förmodligen att jag inte är någon kjol- eller klänningtjej. Så ponchon ovan, från Style (first) by Tyra tänkte jag bära på julafton. Beställde den idag och den ska komma inom 2-5 arbetsdagar så det är bara att hålla tummarna för att den inte blir försenad.

Psst, de har dessutom fri frakt hela december och massa reasmycken. Om ni inte varit inne än, gå in!

In a bed of roses

Kom precis hem från stan! Mamma, Elin och jag kikade, letade och handlade. Väldigt trevligt. Vi avslutade med sen lunch på kebabhuset, mjao. Kanske inte som Oves mat meeeenneeeh, det dög ;) ;)

Senare idag ska jag hjälpa till att vara lite barnvakt och nu ska jag måla om mina naglar. Hur irriterande är det inte när man använt topplacket till rött nagellack innan och nu ska man måla på det på vita naglar och borsten blivit röd?! Jo, ganska irriterande faktiskt. Jaja, that´s life!

När jycken har magont...



.. Tar vi hand om honom!

Kycklingsallad @ Waynes

Igår när Gullan och jag sprang runt på Tuna Park satte vi oss och tog en sallad på Waynes. Så otroligt god! 75:- and it´s yours!

Ett tips, vitlöksdressingen är priceless.


En vanlig skypekonversation med Gullan



It makes me that much wiser So thanks for making me a fighter


2011-12-16

Sovit hos Tove senaste nätterna = ingen tid för uppdatering :) Nu ska vi snart springa till bussen för att äta hos Ove, sen hem till mig en snabbis innan lektionen för att hämta lite papper!

Hörs senare!

Someone's little girl was taken from the world tonight, under the stars and stripes



Fundering


Fysatan vad han är lik den där dansken alla 30+ kvinnor (och män också kanske?) tycker är såå sexig. Måste alla "sexiga" gamlingar se likadana ut?! Smalnar kvinnors sexighets-register av ju äldre man blir? Då kanske man ska passa på som ung att ägna sig åt så många olika killar innan man bara tycker en variant är attraktiv?..

Värt att fundera på....

Nämen, ni lever ju faktiskt?!

Ojojoj, they are alive! Alla tusentals paparazzimänniskor i El Lay har inte trampat ned twinsen i jakten på de bästa bilderna! Hallelujah! Det kunde man ju nästan trott, så eftertraktade som de är där!



Lucia 2011

Detta är nog den enda bilden som finns på de två extraordinära granarna som lussade runt på John Bauer igår!


Tagen av Nathalie.
Handen längst till höger är ser helt enorm ut, varför? Jo, jag höll i batteridosan till våra ljus vi hade på oss ;)

You don't need to save me, you've broke my fears

Detta är ju faktiskt bra mycket bättre än Robin och Fondells versioner. Skulle hemskt gärna höra Moas fulla version men den lär väl inte släppas antar jag :( Sad girl.

Jag håller SÅ tummarna för att Moa släpper nytt material snart!!



Lite kär i Moa. Förut var jag kär i Linni och nu Moa. Kanske skulle fundera på min läggning trots allt?.. Haha nej, det behövs nog inte, lite crushar hit eller dit kan man väl ha ändå ;)

I've got my pride so hear me sing I'll never let you steal my coffin

Längtar efter Big Brother! Rekordmånga har sökt i år och jag antar att det sätter igång igen i Februari. Jag har väldigt svårt att deltagarna håller högre standard än Martin Granetoft, Simon Danielsson, Peter Orrmyr och Sara Jönsson m.fl. De var ju bara bäst. Förutom Katerina, HEMSK. Fick panik på människan tusen gånger om. Seriöst alltså. Jag mådde nästan dåligt.


Orrmyr

Granetoffsen och Jönsson

Lunch från praktiken

Lunch hos Ove! Oh yes.

High off of love, drunk from my hate

Ska strax dra mig mot praktiken! Mitt hår trilskas, stylade det innan sminkning men det är fan något som fattas. Vet inte vad det är. Skitjobbigt! Fast, om man säger såhär, jag kommer ju få tillfälle att fixa till det som saknas med tanke på att jag ska hänga i en salong en hel dag ;)

Ikväll ska i stort sett alla kakor levereras till sin köpare, hoppas de smakar bra för det var ett helvete för mina händer att frakta dem från skolan till Sussis bil.. Har fortfarande ont och detta var i måndags! Men men, nu är de hemma!

Vårt mål är ju att i trean komma utomlands! Vi säljer på som sjutton så jag tycker nog det borde gå vägen! Hoppas i alla fall! Eller så hoppas jag det inte om jag vill att Gullhår ska vara sams sista terminen tillsammans ;) hahaha.. Vi är en klass med ganska mycket åsikter och vi ska då alltså försöka komma överens om ETT resmål som ska matcha vår ekonomiska del OCH våra personliga åsikter. Den som lever får se :)


Fem bilder jag blir glad av

Tove håller på med en "dagslista" och blev då lite influerad.


(sätta igång egen tvättmaskin, kan knyta slips och jag har lärt mig att sätta på diskmaskinen. Herregud, jag är ju riktigt grym)

(Tove ♥)


(bo i eget hus, ha halloweenfest med vänner och make up)

(förutom att det kan vara kul med kryssning så får gamla bilder på mig att vara glad för den person jag är idag. Jag har förändrats, ganska mycket. Och det är jag glad för)


Gonna give everything I have, it´s my destiny

Ska göra uppsättningar imorgon på praktiken, lånade med mig en riktigt snygg tjej hem från salongen så jag kan göra massa bra! De har dockor där jag håller till varannan onsdag men inte långhår :) Sitter och tittar på lite inspiration.. En sak jag tänkt på, jag kan inte riktigt sänka mig till "okunnigas" nivå! Hade för ett halvår sedan en polare som skulle på bal och ville ha tips på enkla frisyrer man kunde göra hemma. Jag satt som ett frågetecken och försökte minnas tillbaka ett år för att se vad jag kunde då o.s.v! Förstår verkligen att lärare och handledare tar för givet att vissa saker är självklara trots att för en okunnig är det en stor grej. Nu är det mesta så självklart liksom. Tittar jag på en frisyr kan jag ju oftast se stegen medan för två år sedan, eller bara ett och ett halvt hade jag stirrat på frisyren och sedan gått där ifrån liksom.

Det är oftast inte så svårt som det har en tendens att se ut, man måste bara kunna kombinera.

Har sökt på uppsättningar på Google för lite inspiration, det mesta som kommer upp är ju flätor, skittråkigt.


Ja, nu är ju detta bröllopsfrisyrer och det hade jag inte direkt tänkt göra imorgon men de var rätt fina :)

Lucia på Årby

Kom nyss hem från Årby där en viss syster Nilsson hade luciaframträdande! Hon var duktig och visningen i helhet var bra! De hade typ sjukt mycket låtar - positivt. De hade stolar man kunde sitta på när benen var trötta - positivt!

Första gången jag vistades där faktiskt. Har väl aldrig riktigt haft anledning tidigare så det har inte blivit av! Såg inte speciellt mycket av skolan men jag har ju varit där nu i alla fall ;) Dessutom, Tove gick där hela högstadiet. Så det kändes rätt naturligt också att se var hon spenderat dagarna i flera år. Det hör ju liksom till på något sätt!

Innan luciafirandet var vi här, fikade och målade naglarna! Jag målar aldrig naglarna själv längre, inte Tove heller, haha. Nu gör vi på varandra ;) Det är rätt skönt att inte göra på sig själv ibland, fast alltid kul att göra på andra. Undra hur det egentligen hänger ihop.. Borde ju inte spela någon roll, men det gör det ;)

Det är jag och kidsen..

.. Men jag rår inte för det. Haha. Så jävla snygg.



Det är aningen hett när killar kan köra bil, eller ja, när de kör. Don´t know why.

I have something to confess.

Nu ska jag erkänna en sak. Vet ni vad jag är riktigt jävla rädd för och som ger mig så jävla creepy känsla?!

När man kommer in i min lägenhet möts man av en L formad hall. Den lilla "pinnen" på L:et är där man kommer in och hänger av sig jackan osv, längs den långa pinnen ligger sovrummen och längst upp på den långa ligger kök och vardagsrum. Hallen är alltså ganska lång.

Igår kväll skulle jag gå till köket för att hämta ett glas vatten. Det var bara jag vaken och lägenheten var nedsläckt. Min sovrumsdörr stod öppen och mitt rum var tänt. Jag pinar mig ut till köket för att fylla ett glas och sedan traska in till mitt rum igen. Och där kommer problemet. Jag är seriöst livrädd och ryser av obehag när jag ska gå genom en mörk hall, bakom mig är det mörkt och jag går genom mörker, till ljuset. Helt obeskrivligt äckligt. Jag håller på att dö varje gång.

Ja, nu vet ni det... ;)

Vad gör vi? NU KÖR VI!!

Lucia @ John Bauer. Ni lär få se min utstyrsel sen. Världssnygg. Promise.


Ett leende betyder inte alltid att man är glad. Utan att man är stark nog att le även när det gör som ondast


I'm not the kind of girl you'd take home

Känner för att skapa. Ungefär en text. Kanske skulle ta och skriva lite.

Exit light, enter night.

Svenska svenska svenska!! Sitter just nu och skriver ett brev till min lärare om just, svensklektionerna. Det går bra och ja, skriva är ju lite av min grej så det går framåt!

Vi fick våra kakor idag, så jääävla gott! Och en klasspolare som ska till Thailand i flera veckor bjöd på fika, godsaker var det här!!!

You know it's just rock and roll, I know you're by my side through it all


Just for you, my friend

Snackade med Tove på skype när Efron-inlägget dök upp och hennes reaktion var en djuuup suck och "näääääej Ida!" Detta inlägg är för att gottgöra dig på något sätt...






Sist men inte minst...


Hoppas du är lite nöjd i alla fall ;)


Zac Efron

Ett par bruna ögon på den här mannen och jag lovar ett utsökt resultat!



Why can´t you see what I see?

Hård knäck utan nötter - ungefär det bästa som finns! Helt sjukt gott!

Ska snart prata med Tove på skype, saknar henne som sjutton! Och ja, vi träffades senast vid lunch. Och ja, jag är seriös.. Haha ;)  

Trodde aldrig jag skulle säga detta men jag sitter och lyssnar på Amanda Fondell "All this way". Tyckte väldigt mycket mindre om henne under hela idolsäsongen men vinnarlåten tycker jag hon gjorde rätt bra.

Imorgon levereras kakorna som vi säljer med klassen, aaaah!! Morfars chokladkex ♥ ♥ ♥


Värt att tänka på!



Tredje advent




Trötter...

Jag var väl lite trött i fredags kanske, och filmen var dålig.


2011-12-11

God morgon!

Återigen har bloggandet varit väldigt dåligt men det beror på att jag har så mycket saker att göra! Haha! Jag har varit med Tove hela helgen sedan fredagmorse, gick upp tidigt igår, jobbade en skvätt på Sax & Kam, åkte hem (till Tove) och partajade med hennes familj och släkt osv! Det var väldigt trevligt!!

Idag ska jag åka hem till mig igen för att julbaka. Elin och jag ska koka knäck och så pratade mamma om att eventuellt göra kola när vi ändå är igång.

Förresten, jag har ju nämnt SM frisyrer hit och dit och Tove vann hela skiten!! Wohoo! Nu ska hon och ett gäng andra iväg och tävla i Stockholm om några månader! För mig gick det lite sämre så jag får nöja mig med att vara jävligt stolt över henne och hennes framgång, och det räcker för mig! Dessutom, Mikkis kom trea, vilket också är jävligt bra! :D Duktiga tjejer det där! Stolt_vän_94, som sagt ;)


Och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

Det sägs att man måste uppleva vissa känslor själv för att man ska kunna förstå dem, likadant är det nog med ödet. Det känns i hela kroppen när man förstår att ödet inte bara är ett ord, utan att det är någon slags tro. Det vet jag. För varje gång jag ser på en rödhårig tjej vid namn Tove*, känner jag den där känslan. Känslan av ödet. Känslan av att ha hittat rätt. Känslan av att förstå att ödet existerar.


Jag har faktiskt längtat efter den här dagen, tionde december. Det har känts lite konstigt att vara något du inte varit. 17. Men nu så är du också en stor tjej. Om ett år Tove, då jävlar. You and me, against the world, for real. 18, here we come.


Tove, världens bästa vän, min andra halva som känner mig bättre än vad jag själv gör ibland, jag hoppas du får en underbar dag. Om inte du förtjänar det, vet jag inte vem som gör det.


    * För varje gång jag ser på dig, Tove, känner jag den där känslan. 





Grattis på (den efterlängtade) födelsedagen Gullan ♥


We made it all this way


Don´t disturb

Sm-frisyrsklippning!


Madonna knows what´s she´s doin'


Nalle Puh for president

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."

Han är så smart! Den tjocka lilla björnen.

Ledig dag: dammvippan och shopping.

Det ojämn vecka och onsdag, alltså är fröken Wallman ledig. Trevligt as hell. Vaknade precis, men funderar på att lägga mig och fortsätta drömma ett litet tag till. Haha. I eftermiddag ska jag möta upp Elin för jul- och födelsedagsshopping. I helgen fyller ju en lite sisådär bekant till mig år, det hör väl till hyfs att köpa något.. ;) ;) 

För övrigt idag måste jag städa. Det var ett tag sedan sist. Great. Mindre trevligt. Hatar verkligen att städa.

Den bekanta ;) ♥

Dagens absolut roligaste.

Idag sa Tove att under högstadiet hade hennes klass fått skriva vad de trodde att var och en skulle jobba med när de blev vuxna. Tove hade bland annat fått yrkena: 
- Barnmorska.
- Dagislärare.

QUE?!? Alla som känner Tove någorlunda bra måste veta att hon inte är, eh.. överförtjust i barn och att det är besvarat (haha) och barnmorska.. Eh? Jag hittar inte ens ord. Hon skriker bara vid tanken av slemproppar, lila ungar med slemiga kroppar, uppklippning (?) osv osv osv. Det är de två yrkena hon sist skulle välja. Och klassen hade då kommit fram till att det var just de två hon SKULLE jobba som. Hahaha, jag höll på att garva ihjäl mig när jag fick höra det.


Cutie

Tove och jag har en tendens att skicka fina och söta bilder till varandra från we<3it, denna skickade Tove till mig igår och jag smälte direkt.

They don´t know, they can´t see, who we are

"Kärlek & vänskap träffades. Kärlek frågade vänskap: Varför behövs du i världen när jag finns? Vänskap svarade: För att hålla ett leende där du lämnar tårar.."


Could you make it on your own?

Vi startade precis upp ett nytt projekt på engelskan, musik. Vi ska analysera och reflektera kring en valfri låt. Jag har valt When the chidren cry, älskar verkligen texten så det är perfekt. Den ligger mig väldigt nära hjärtat och det var den första låten som dök upp i huvudet på mig när läraren presenterade projektet. Blir nog bra! :)

Snart är det lunch, längtar fan. Haha. Försov mig imose, slängde i mig en risifrutti medan jag sminkade mig i racerfart. Hade seriöst 50 minuter från att mamma knackade på min dörr och frågade om jag inte skulle gå upp.. Hahaha, bra Ida. Hade ställt klockan på 07.-- istället på 06.--.



(förrsten, lyckan som uppstår när det är reklam innan idolklipp och man upptäcker att det är Läkerolreklamen med Andreas Carlsson, hahaha)


Way up high or down low, I'll go wherever you will go

Hej, mästerbloggarn här!

Fullt upp i helgen så jag hade helt enkelt inte tid att uppdatera :) Men nu så! Idag har jag varit i skolan, klassråd (två frisörprov...) och svenska. Läraren läste upp min krönika från förra veckan för klassen, var ju lite kul. Blev lite förvånad när hon frågade om hon fick använda den som exempel på hur man skriver en krönika. Hur som haver, efter skolan gymmade vi en sväng. Vi körde inte så jättehårt, ingen var speciellt pepp så det blev lite mellanmjölk!

Mamma håller på med någon undersökning på datorn, frågor om radio typ och för varje fråga spelas en snutt av en låt, kanske 8 sekunder, och jag sjunger med i i stort sett alla, hahah... Kör gärnet under ett par sekunder per låt ;) what a super star!



E. Saade

Alltså. Han är seriöst något av det snyggaste jag skådat. BLAND det snyggaste. Inte det snyggaste, men en av dem. Bruna ögon, mörkt hår. Dessutom snackar han skånska. It´s killing me softly.


Andra december

Äventyret jag var på idag bestod av shopping på Erikslund. Nja, för min del blev det ingen annan shopping än en sallad på IKEA men ;) Kände när jag klev in i shoppingcentret att jag hade dragit på mig spenderarbyxorna på morgon men det var inget som visade sig. Går ju i skolan mitt i stan, mitt över H&M, kanske inte kan hålla mig resten av eftermiddagen..

Nu har jag naturkunskap och sitter och skriver om universum och allt sånt där. Skulle precis formulera min egen världsbild. Eh que?! "Jag lever på jorden, det gör ont i ögonen när jag tittar upp på solen. Solen är gul och varm. Det finns planeter. En heter Pluto och då tänker jag på en tecknad hund." Nej men ungefär alltså. Hahaha..


Första december 2011

Jag ska inte skriva ytterligare ett inlägg om hur trött jag är, haha, men efter en heldag i salongen är jag bra slut men det är en annan historia. Hade inte heller mitt livs bästa eftermiddag men det ordnade sig, som vanligt ;) Tack Tove, för att du står ut med mig. ♥

Tränade i alla fall med Gullan efter skolan, vi är så jävla grymma, ojoj! Har varit igång ganska mycket den här veckan, känns bra. Förresten, vet ni? Jag hade gult på mig idag också. Och en grön sminkning. Många reagerade och påpekade ;) haha!

Imorgon har jag inte lektion förrän på eftermiddagen så ska ut på lite äventyr på förmiddagen! 


Som Tove skrev på face, hennes lärjunge (alltså jag) har lärt mig ytterligare en sak: Sätta på tvättmaskinen helt själv. WOOHOO! Hemmafru, here I cooome. För någon hemmafru är jag tydligen inte förrän jag kan tvätta och sätta på diskmaskinen. OCH knyta slipsar (som jag har lärt mig!!)

Jag (i tisdags): "Jag är ju en riktig hemmafru nu!!!"
Tove/Jesus/Min lärare: "Nejnej, inte förrän du kan tvätta och diska"

En riktigt bra hemmafru kan alltså inte bara knyta slipsar. Men det går ju framåt!

Oh yeah


Navegando por la red, navegando en internet

DÖÖÖR! Älskar spanskaböckernas låtar, den här är ju bara föör bra! Igår när jag satt och pratade med Tove så diskuterade vi detta och då letade vi upp lite fina låtar vi "lyssnat på" i våra dar ;)



Hej hej


RSS 2.0