Söndagsryck

Fick precis ett ryck att fixa till min lugg lite till men jag ska inte ge mig på att klippa mig själv. Tror jag. Ska nog hålla mig i vardagsrummet och inte gå in till mitt rum där saxarna finns tills anfallet gått över ;)

Bara lite random

Så var man tillbaka i soffan! Haha min favoritplats i hela lägenheten mån tro? I alla fall, vi var och firade Elin hos farmor då hon har bättre med plats och där kan vi sitta på altanen och njuta en aning av värmen! Det är ju mitt i sommaren men inte sjutton känns det så om man tänker på vädret men jag störs inte, det gör inget att det inte är gassande sol. Jag tycker bara det är skönt med detta väder.

Imorgon, om det inte är döhett på förmiddagen funderar jag på att plugga in hörlurar i öronen och gå/springa innan frukosten. Har träningsvärk fortfarande från igår men ju mer jag tränar desto snabbare kommer ju värken avta! Måste ligga i lite extra nu medan Tove och Sussi är på kryssning, haha ;)

Påtal om träning....... Åt precis ett originalmål, ungefär 22.30. Haha, awesome. Hela jag känns som ett mål just nu, vet inte hur många originalmål (snabbmat över huvud taget) jag ätit senaste veckorna men det har fått blivit så då vi varit iväg lite i andra städer, firat Elin och behövt äta efteråt på kvällen o.s.v. Lär ha gått upp allt jag lyckats gått ner de senaste månaderna, haha, men vafan, så vitt jag vet lever man bara en gång, jag får väl ta igen det. Någon gång :)


It's like rain, on your wedding day, It's a free ride, when you've already paid

HEJ!

Nu sitter jag hemma i soffan och såsar. Måste snart sminka mig och fixa håret tror jag... Som sagt är det partaj för Elin idag igen, måste ju se någorlunda ut då i alla fall ;) Jag blev hemskjutsad för en timme sedan, de hade varit och köpt tårta.  

Åh nej, det verkar som att Hannah Montana börjar nu, suck, haha.. Inte mitt favoritprogram om man säger så. Om jag bara orkar sträcka mig efter kontrollen så slipper jag tortyren.. Får se. ;)




Sista juli

God morgon!

Jag stannade kvar hos Tove inatt igen och har precis gått upp. Igår åkte vi bort till Malma Markanden och tittade lite, jag köpte inget men det var kul att bara titta. Vi åt varsin belgisk våffla, det var gott! :) På kvällen hade vi en liten kräftskiva, även det var gott, liite godare än våfflan dock, haha ;) Sen var det träning igen så nu sitter vi båda med träningsvärk igen... Hahaha fast det är lite skönt, då känner man att man gjort något!

Idag ska Elin firas igen så ska hem om ett tag för att byta kläder och lite så. Hade inte med mig så mycket och jag drällde massa kräftsås (?) på mina byxor så... :)

Idag är det ju för fan 31 juli, jag bara känner JB-lukten.... Hahah!

Jag, Ida, har tränat idag?!

För bara några timmar sedan tog Tove, Sussi, Jessica och jag en redig prommenad. Haha, över 3km faktiskt. Lite spontant, Tove och jag hänkade i sista sekunden. Det var helt sjukt skönt. Jag har inte tränat på jag vet inte hur länge, Tove gnällde lite men jag bara log. Hahaha! Lite förvånad själv är jag faktiskt men det var riktigt skönt och dessutom roligt. Vi gick, gjorde lite övningar, joggade lite och spurtade sista biten. Hell yeah!!!

Jag slaggar här hos Gullan (som vanligt... ;)) och jag är vara jäkligt trött. Får väl se om jag vaknar imorgon med mascaramusche. Mmm grrr!!


J. Smith

Ikväll spelar Jay Smith på Malma Marknaden och jag är inte där. Är lite tjurig måste jag säga.. Honom skulle jag ju vilja se men det gör inget! Jag klarar mig utan! Är det meningen att jag ska se honom så får jag en annan chans ;)


EGOTIME




Kusinerna Wallman - 1

Nästan alla kusinerna var samlade, Linus var dock tvungen att jobba så vi var bara fyra men det blev "kusinbilder" ändå! ;) Såklart!! Vad är kalas utan kusinbilder?! Enligt farmor, INGET.


Som ni kan förstå är det inte lätt att få en bild där ALLA ser glada ut (eller hållar armarna rätt... Elli ;) haha!) 


Som sagt! ;)


Elin och jag blev lite trötta på pappa som fotograf ;)

Hahaha jag vettefan om det blev någon vettig bild eller om någon är pajas på varje bild ;) Vi får väl se hur farmors bilder blev.. När hon framkallat dem ;) Fina kusiner har jag i alla fall!

Dagens upptäckt

Ulrik har skor stora som gondoler och sjuuukt långa underarmar. Vi har dig din bjässe.


Det blir bara bättre och bättre

Jag tyckte jag gick upp tidigt igår, jojo, idag ringde klockan 08.10. Snart skjutsar pappa mig till Tove för frukost och Ulrik. Haha! Han är ju på sommarlovsmorgon idag... Hehee. Sen ska vi nog fiska också, tror att fisket går bättre om man fått se Ulrik live genom teven. Vi hoppas på det i alla fall! Hörs senare!



Fotorunda @ grandma's yesterday

HUJEDA MIG

God natt! Haha! What a day alltså ;) Halv sex, efter timmar av fixande kom släkten med gott humör och presenter till Elin. Hon är supernöjd med vad hon fick och minst lika glad över dagen rent generellt. Jag har som tidigare i veckan massor av bilder så jag delar upp det lite :) Efter kalaset åkte vi ut till Sundbyholm för att bada och då träffade jag ett bekant ansikte. Ester. Ester är en tysk tjej som bott här i Sverige som barnflicka (au-pair?) och varit med på vara svenskalektioner under året. Jag är väldigt imponerad av henne. För det första har hon otroligt bra svenska och för det andra är hon verkligen inte blyg eller rädd för att prata även om grammatiken t.ex. blir lite fel ibland. Fast det kanske är just därför hon är så duktig också. Imorgon åker hon tillbaka till Tyskland igen och vi lär aldrig mer se varandra. Känns lite konstigt faktiskt. Även om hon inte fört så mycket liv under lektionerna så kommer det bli lite tomt.










Vi bara väntade på att få ta kusinbilder, haha, jag laddade upp ;)

Life is a mystery, everyone must stand alone. I hear you call my name, And it feels like home




Konstigt hur man kan känna sånt hat för någon man tidigare favoriserat

Jag sitter inne med så jävla mycket information som jag vet någon person skulle få vissa bryt av, jag skulle kunna ställa till med ett sånt jävla liv, värre än tidigare, försvåra allt lite till. Jag skulle kunna skriva ut så jävla mycket detaljer, händelser och samtal, för jag vet någon som förtjänar det värsta. Den personen har inte gjort något för att bli respekterad eller behandlad bra. Man borde bli behandlad som man själv behandlar men vissa är för snälla, lite för konflikträdda kanske, fast inte jag. Enda anledningen till att jag inte blottar allt är p.g.a. den lilla oskyldiga flickan. Någon måste ju tänka på hennes bästa.

Nu ska jag gå och sminka mig! Hörs sen :)

Tjugoåttonde juli tvåtusenelva

God morgon! Tidigaste inlägget i historien, haha! Vi gick upp och sjöng för Elin och gav henne paket! Av mig fick hon en duschgel från Body Shop, armband och örhängen. Annars fick hon bland annat ett DSi och lite kläder. Nu har vi precis ätit frukost och på eftermiddagen ska vi åka till farmor där kalaset i kväll ska hållas. Förhoppningsvis kan vi sitta ute, det är ju egentligen därför vi är där och inte här hemma. Förra året fanns det inte en chans att kunna sitta ute, det bara öste ner.


Jag gav henne ett skojigt kort också. Vad det stod hålle vi nog hemligt ;)




Hunden fick en fin rosa påse att hålla!

Men även en rosa påse går tydligen att tröttna på ;)

Min syster blir tonåring idag

Grattis på födelsedagen, världens finaste lillasyster! ♥ 
♥ Tack för att du finns, piibi! ♥


12-årskalas och klippning

Det var ju firande för Lina idag som fyllt år, vi fikade och umgicks. Lina, med några medhjälpare hade gjort en tårta att heta duga! Det var godis som dekoration och massa gott som fyllning! Längst upp var det tolv ljus som blåstes ut i ett enda tag!

När vi kom hem satte jag saxen i Elins hår direkt. Det blev en lugg och uppfräschning av topparna! Bilderna är inte direkt rättvisa mot resultatet, ser t.ex. ut som att det är hål i luggen, haha, så är det inte men bilderna får duga!




Och Linas tårta!


Välkommen, Ulrik!

Ser ni?! Ulrik har fått en egen kategori!! Han är inte bara "övrig musik". Hell yeah, awesome! haha! Nej men, åh så fina bilder det fanns på honom på we<3it! I <3 him! höhö! Jag är ju som sagt lite kär i honom, lite sådär hamstrigt nykär, hahaha!

Och ni som inte har någon åsikt eller uppfattning, som Daniel säger, man behöver inte tycka för tyckandets skull. Då kan ni hålla med mig :) Och som Erik säger, att tjejer faller för musikkillar är inte så jävla ovanligt ;)



Snygga jävel

Igår på Vingåkers factory outlet hittade jag i stort sett ingenting förutom en väska som föll mig i smaken.... Så otroligt snygg. Tyvärr sved prislappen så den blev kvar... :(


Den är egentligen svart och 100 gånger snyggare. Synd bara att kameran inte ville ta med det...

I'll do the fun things today, and the other things can wait

Såhär ser jag ut idag!


Älskar lugna mornar

Pappa och Elin kom precis hem med jordgubbar som jag snaskat lite på, de är dock inte till för att ätas idag då hon fyller imorgon och ska ha dem till något då men äsch, haha, födelsedagen går inte under för det! Tänk, den lilla flickan fyller 13 och blir tonåring. Det är rätt tokigt. Stor liten tjej!

Idag ska vi till min yngsta kusin kan man säga, och fira henne då hon fyllde 12 för några dagar sedan. Tror vi skulle vara där 17 eller något sånt. Behöver alltså sminka mig men det orkar jag inte. Haha! Fast snart så. Ska äta först, lasagnette, det får bli min frukost! :D


Älskar mina nya skor! Och ramlösa ;)


27e Juli 2011

God Morgon!

Jag sitter förtillfället nyvaken i min säng och lyssnar på Ulrik. Är jättekissnödig men orkar inte gå upp.. Ska snart lyssna på Adele och "someone like you", fantastisk låt må jag säga.

Jag kom på igår att när jag ändå var i Norrköping igår hade vi ju kunnat leta upp Tyras oöppnade (men ihärdigt arbetade) butik! Ni vet, Style By Tyra!  Bara för att jag är nyfiken liksom, haha! Drömde dock att jag gick förbi den så jag får väl nöja mig med det ;) hahaha! De senaste dagarna har jag kommit ihåg ganska mycket som jag drömt, bara randomsaker typ, men kul är det då drömmarna brukar vara som bortflugna när jag vaknar.

Idag ska en av mina favoritbloggare, Mirre, tatuera sig för typ femte gången, gissa om jag är både nyfiken och avundsjuk?! haha!

Annorlunda namn

Hahaha jag blir förtället mobbad för de namn jag vill att mina framtida ungar ska ha! Min syster är mobbaren :( Haha det är inte första gången om man säger så, hahaha! Fast jag kan ta det, ingen fara ;) Jag vet att de är annorlunda, fast fina! Idag satt i stort sett hela min familj inkl. Tove och skrattade när jag berättade vad jag tänkt mig, Tove visste visserligen redan sedan innan men tyckte fortfarande det var lika knäppt.. Snälla de är va? ;) Och om man säger såhär, jag vill ha eget ihopsatta dubbelnamn och jag har bara talat om det första namnet, eller vad man ska säga, och de skrattar redan... ÄSCH. De ska få se. De kommer bli besläktade med personer med de sjuka namnen! Alla måste inte heta Maja, Anton och Anna ;)

Pearls of Anca

Jag är med och tävlar om ett presentkort, värde 300kr hos Annica (pearls of Anca). Du som bloggar, gå in på länken och var med i tävlingen du också!!




Bilder från Pearls Of Anca

Linköping #2

Det är så himla fint i Gamla Linköping. Små, fina, gamla hus! Jag var tvungen att ta kort på både det ena och det andra. Chokladboden, där Cloetta håller till, har alltid varit min favorit då jag är ruskigt svag för choklad men idag köpte jag INGENTING. Trots att Tove och jag dispenserade oss idag, drack dock lite läsk... Haha och har snott några Centerbitar från övriga som fyllde på chokladhyllan ;)








(inne på Flärd har de hur mycket tvålar och tillbehör som helst. Älskar´t! Det luktar helt fantastiskt gott när man stiger in!!)

Elin köpte sockerklubba i en bod!


Tjugosjätte juli tvåtusenelva

HEJ!!

Jag tog jättemycket bilder idag och tänkte visa ett par. Delar nog upp det i lite omgångar, annars blir det nog träsmak i ögonen (ehm ja, så kanske man kan säga..)! Vi kom precis hem från vår lilla trip, så vi har varit iväg hela dagen! Halv tio åkte vi och kom hem halv åtta. Vi har varit i Linköping, Norrköping och Vingåker! Enligt mig har det varit en jäkligt bra dag!!  









Vad är mer typiskt Linköping än att namnge bussarna efter "kända" Linköpingbor?! Haha!

Adele




hjärta

Just nu är jag med världens finaste vän i Linköping. En av mina favoritstäder.


Sunes sommar

Sune är bra fast så otroligt pinsam samtidigt. Eller ja, inte han i sig kanske men hans familj.. Suck säger jag bara. Haha jag skäms helt seriöst när jag tittar på det, typ hela jag rodnar för att de är så pinsamma. Hahahaha!! Håkan och Rudolf är inga jag skulle vilja ses tillsammans med. Tycker synd om Anna. Karin har ju ändå valt Rudolf, så att säga.




Morgonbestyr och Ulrik

Som sagt, det var att gå upp tidigt idag men det gör inget. LINKÖPING, here we come!! Det kanske är svårt att förstå varför jag är så uppspelt över Linköping. Random city. För er kanske. Men inte för mig. Jag har speciellt band till den staden och jag har inte varit där på evigheter, inte undra på att jag längtar!

Medan vi gör oss ordning lyssnar vi på vår kärlek Ulrik. Hahaha herregud, vi är lite fangirliga. Fast på ett ganska moget sätt. Haha!

Har fixat några intressanta inlägg till er under dagen så ja, kika in vettja!


Natti natti

Snart ska vi sova så vi orkar upp imorgon! Väckarklockan står ställd på innan åtta, detta kräver mycket energi av oss - upp med tuppen så att säga.

Vi har precis ätit en kvällsmacka då magarna kurrade högt, innan det och lite till tittade vi på sexyn som råkade vara på Lotta idag. Älskar Ulrik. Víll ha honom i mitt korvbröd, eller hur Tove?

Hörs imorgon innan vi drar!


Gammal bild men den får duga!

U. Munther

Det jag inte trodde skulle ske har skett. Jag har gått och blivit lite förälskad i Ulrik. Han är faktiskt snygg, dessutom är jag kär i hans röst! Tur att han är på Lotta på Liseberg ikväll, hahaha!



System eller kompakt, det är frågan

Jag kan inte riktigt bestämma mig för ifall jag ska släpa med mig systemkameran eller bara ta med kompaktkameran imorgon till Linköping. Vore kul att ta bra bilder men är tveksam till om jag orkar släpa. Haha! Ja, jag köpte en systemkamera för ett halvår sedan för X antal tusen men använder den knappt, ehe.... Fast jag ångrar det inte, tycker det är bra att ha den ändå, ibland kommer den till användning. Men jag ville ha den då, jag är sådär med köpsaker, har jag fått sug efter något då kommer jag köpa det. Jag kom på att jag ville ha en system på en söndag, på torsdagen hade jag en i handen. Jag är ganska spontant lagd överlag.


Dagens äventyr

HEJ!

Idag var det ju som sagt att gå upp tidigt då jag skulle följa med på lite bestyr. Jag behövde ju lite så det var bäst att hänka så det blir rätt ;) haha! Hur som helst, vi åkte först till kyrkogården för att titta till "våra" tre gravar tillsammans med mormor. Vissa tycker kyrkogårdar är en läskig plats, andra en skön. Jag är en av dem som tycker det är skönt. Men erkänn, var blir man mer lugn än på en kyrkoplats? Det är superskönt där.

Vi for till Ö&B där jag skulle köpa mitt älskade Sunsilk, tror ni de hade Sunsilk där? NEJ. Fick köpa det på Maxi istället. Tror ni de hade både schampo och balsam där? NEJ. Kunde bara köpa balsam. Hahaha herregud, vad är problemet med att köpa in? Skitsamma, får köpa det sen!


Elin gillar all korv. Alla storlekar, färger och märken ;)


Daimsnäcka på Slagstaglass!


I´m off

Nu: Ö&B och Ica Maxi.


Norge

Jag skäms lite över att jag inte riktigt kommenterat något om händelserna i Norge. Det har varit för osannolikt för mig för att jag ska ha kunnat ta in det. Jag har inte kunnat smälta allt det hemska som vårt grannland blivit utsatta för. Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva, det är hårdsmält det här. Jag satt precis och tittade på nyheter, de intervjuade en man som åkt ut med sin båt för att rädda ungdomar men fick vända, gammal klasskompis, granne och en överlevande. En ung kille som tittat in i mördarens ögon och bönat och bett om att få leva. Mannen vände om och sköt några andra istället. Han lät honom fortsätta sitt just påbörjade liv. Denna kille med änglavakt och många andra tvingades se sina vänner ligga döda på marken. De tvingades överge sina vänner för att rädda sig själva. Ingenting kommer någonsin bli sig likt för dessa offer.

Mannen som gjorde en hjälteinsats, tog båten, åkte ut och fick med sig några ungdomar fick vända igen. Han utsatte sig eget liv men när det blev för farligt, när kulor skjöts runt honom gav han upp och åkte in mot fastland igen. Han fick med sig några ungdomar, han räddade möjligen livet på dem. Men han övergav andra. Förstå hur det måste kännas. Jag säger inte att han skulle ha fortsatt sin resa mot ön och själv bli dödad, han gjorde så gott han kunde men jag kan inte föreställa mig hur det måste kännas för honom att veta att han "övergav" dem på ön. Fast han gjorde allt han kunde och det ska han ha all cred i världen för. En av de kulor som susade över huvudet på honom kunde ha siktats lägre ned och blivit hans dödsorsak.

Jag tror att allt har en mening, även om det är oerhört svårt att se meningen med detta tror jag att det ödet vill säga med detta är att vi ska ta bättre hand om våra nära och kära. Vi har varandra nu, vad som händer imorgon vet vi inte.

Snart är det dags för John Blund att ta vid

Jag behöver gå och lägga mig snart! Ska upp tidigt imorgon, kanske kan vara bra eftersom det är väckarklocka som gäller på Tisdag också! Imorgon ska jag dock bara åka och handla med familjen och mormor, haha! Nej men de hade tydligen bestämt 10.30 och jag behöver följa med för att konsumera lite ;)

Idag var Danny på Parken Zoo och jag ångrar lite att jag inte var där. Har hört rykten om att han intog rollen som sexy. Även idag.


Säger som Tove, don´t mess with me when I´m hungry

Jag är hungrig nu igen, haha! Åt ju Burger King i eftermiddags och trodde att jag aldrig någonsin skulle vilja ha mat igen, var jättemätt men likt förbannat är jag hungrig nu! Tur att maten är i gång!

Tycker för övrigt att det suger när gamla barndomsvänner har otroligt vanliga namn så det är jättesvårt att hitta dem på facebook, känns som att det är som att leta efter en nål i en höstack liksom. Är jättenyfiken på hur de ser ut idag. Vi tappade kontakten när de flyttade från gården, c:a sex år sedan, träffade en av dem något år senare men har inte sett någon av dem sedan dess.


Pics from yesterday

Varför betala pengar för att gå till typ "model lab" och bli fotad när man kan fota själv? Det är ju ändå alltid samma poser som varenda människa som gått dit fotas i sååe ;) Tove och jag praktiserade några av dessa poser!





Hellyeah (********)

Enköping och Västerås

Hej på er!

Idag har det varit full rulle kan jag säga! Morgonen började givetvis med att vi vaknade, haha, vi sov på ett nytt sätt idag som funkade rätt bra måste jag påstå! Istället för att sova i varsin 90 säng så sköt vi ihop sängarna och sov med överkroppen på min och underkroppen på Toves. Toves är en extrasäng och madrassen skjuts gärna iväg lite men det gick bra ändå!

När vi gick upp fick jag reda på att familjen planerat att åka till Enköping med farmor och jag blev trots mina protester medtvingad men det blev en bra dag ändå! Vi åkte till Enköping, uträttade ärendet där, letade i evigheter efter en restaurang att äta på men det fanns fan bara pizzerior öppna. (Fuck Enköping!! haha) Vi sket i att äta där utan åkte vidare till Västerås. Vi tog en sväng på Nisses och sedan fick det bli Burger King. Haha, inte vad vi planerat men det gick ner ;) Sen blev det IKEA. Tredje gången gillt för min del, farmor hade aldrig varit där men som tur var är det ju pilar på golvet så man inte går vilse bland alla möbler ;)









Min lilla fina syster

Jojo, fiskare där!

Vid middagsbordet bestämdes det att vi skulle testa på om vi hade någon fiskelycka.... Så ja, i ösregnet åkte vi ut till Skogstorp för att fiska. Jag som tycker allt med fiske är rätt vidrigt var inte superpepp till en början men jag gav det en chans. Det började med att jag och Tove mest tittade på men sen så höll vi också i varsitt spö och körde för fulla muggar. Haha! Efter ett tag så var vi riktigt igång med fiskandet, vi bytte platser och skrek så fort en fisk var på. Vill dock lägga till att jag inte rörde en enda mask eller något annat vidrigt.. Hahaha jag kommer nog aldrig göra det....

Vi var väldigt häftiga, vi försökte meta på gamla fiskögon och döda fiskar, gick sådär. Vi fick inte en enda firre men mamma och pappa fick två.. Fattar inte vad vi gjorde för fel? :S

Tove: "Jag SKET NER MIG?!?!"
Jag: *tittar förvånat på henne* "Va?"
Tove: "NEEJ, jag menade jag SKITADE ner mig.."
Båda: *dör av garv*


Peppade tjejer väntar på maskletandet!

Hell yeah, full fart!

Jag gick in för det så att säga. Tove hälsar att hennes ben ser cp ut.... (fast hon ljuger...)

Vi utsåg mig som kastare och som ni ser tog jag min titel på allvar.

Tove också! :D

Happy tjej, man kunde tro att det var när vi skulle gå men så var det inte!

Tove var också glad, hon såg nog gammelgäddan lura i vassen ;)


Right now

Tove och jag började titta i massa skolkataloger från tidigare år, typ ettan, haha, och sen fortsatte det bara! Vi hittade lärare i mina föräldrars gamla gymnasiekataloger, haha, det var en upplevelse att heta duga ;) Nu ska vi gå och göra chokladmousse, awesome duude, det är så jävla gott! Vi ska göra enligt Perra Morbergs recept men inkludera chokladbitar, det blir nog finfint ;)

Söt bild på oss


Mina tankar är hos er


Lördag

Hallo leute!

Passar på att uppdatera lite snabbt meddan Tove är i duschen! Vi har haft fullt upp, vi har precis tittat på "Under solen" med min älskade Johan Widerberg! Igår tittade vi på Grease och åt naturgodis, sjukt gott! Igår bakade vi även kladdkaka med marshmallows, satt rätt bra i magen ;) Nu har jag stukit hela TRE filmer på listan över filmer jag måste se, stolt ;)


Toves finger ville naturligtvis vara med ;)


Kladdkakan!

A.C

Jag känner typ inte en enda som tycker samma sak om Anderas Carlsson. Skamligt!! Hahah, och vad tycker jag då? Jo, att han är skitsnygg! Ser ni inte?! Sexiga människa alltså! Jag bryr mig inte om att han är i ålder med min farsa, snygg som fan är han!




Fredag

Snart tror jag att Tove är påväg hit, bara av en slump sådär ;) haha vi ska baka och titta på film! Är det fredag så ska det vara fredagsmys, så är det bara, det fattar väl allaaa!

Alltså idag är det 22juli, om lite mer än en månad går jag upp för John Bauers trappa till våning ett, öppnar dörren med blippen och går längst bort till vänster... Lovet har gått fort, faktiskt väldigt fort, jag har inte gjort något speciellt men det behöver inte vara så speciellt för att jag ska vara nöjd. Sommarlovet 2011 har hittils varit det bästa sommarlov jag haft. Så det så. Och vet ni?! Jag har inte varit på en strand för att bada eller sola en enda gång den här sommaren, fyfan vad skönt. Cuz I hate it!

En annan sak jag måste berätta, på facebook kan man ju spå sig själv eller något sånt, idag fick jag något i stil md "bäst att du röjer upp hemma. Du får besök". Tänk för att jag får det!!


Gammal men ack så snygg bild på oss! GRR!

Roomservice

Alltså just nu sitter jag och tittar på Roomservice på Kanal 5. De är i Detroit, hos Henrik Zetterberg och Emma Andersson, (haha, fan vilket svenskt namn hon har egentlligen XD). De ska göra om deras kök och fan vad fint det kommer bli!! De visade nämligen precis en "ritning" på hur de planerat resultatet och herregud, jag skulle verkligen inte tacka nej. Innan de steg in i Henrik och Emmas villa så filmade de grannhusen, herrejävlar vilka hus!!! Sick. (Andrew och jag ska flytta in i det finaste sen! Men jag vill ju inte skryta så jag sätter det inom parantes ;))





Jo men ja tack!

Jag ser det åskar, jag ser det åskar, det var väl roligt, hurra

Suck! Jävla åska! Jag som skulle ha kollat på Cheaters efter Big Brother fick snällt stänga av teven och sitter nu i min säng med datorn iknät (utan laddningskabeln i). Och nu öser regnet ned ute. Jag har inget emot åska, jag störs inte av åskan i sig men det är ju just det att jag sett fram emot Cheaters, haha.. Dessutom blir hunden så skraj, de två tidigare hundarna vi haft har aldrig brytt sig om den så jag är väl lite bortskämd. Lucaz blir väldigt sällskapssjuk när det låter lite, haha, han ligger nog och flåsar mellan mamma och pappa just nu kan jag tro.

Ska sova snart tror jag, läsa lite fort kanske!

c u 2morrow


Spread your wings and soar

Don't be scared
To fly alone
Find a path that is your own
Love will open every door


Fem saker ni inte visste om mig

- När jag var riktigt liten ville jag bli lärare. När jag var liten ville jag bli kassörska. När jag var yngre ville jag jobba i skoaffär. (haha fin uppdelning av ålder där)
- Jag tycker om att laga mat.
- Jag är hyfsat oteknisk, tyvärr.
- När jag flyttar hemifrån kommer jag inte flytta ensam, det törs jag inte.
- Jag kommer sällan ihåg vad jag drömt om under natten, något jag tjurar lite över.


Tisdagens planering

På tisdag ska jag, Tove och min familj göra en väldigt rolig och "spännande" sak. Vi ska till en annan stad... En bit härifrån. En stad som jag har besökt många gånger inom loppet av några år och som jag faktiskt längtat lite efter. LINKÖPING. Det var säkert fyra år sedan jag var där senaste gången så det är verkligen på tiden att vi åker dit igen. Vi ska bl.a. gå i gamla Linköping och titta i butikerna i de små bodarna och lite annat skoj!

Vi ska stanna vid Vingåkers Factory Outlet och titta lite. Har inte några allt för stora förhoppningar men hoppas på att bli överraskad! Där har jag inte heller varit på år och dar. Senast var fan när jag var desperat efter Lee-jeans, när det var så inne och alla hade Lee. Även jag. Jag hade även Leetröjor på den tiden, nu ser man typ ingen med Lee. Haha! Likadant med Puma, ungefär samtidigt var det ju Pumaskor, Pumahoodies, Pumaväskor, u name it, populärt också. Nu är det inte en jävel med Puma. Men så är det ju, trender kommer och går ;) Det är ju ingen hemlighet.



Den hoodien tyckte jag var våldsamt snygg!


Hur rent är ditt hem?

"How clean is your home" började precis på 4+ och det är ju bara för vidrigt. De har ju inte städat på typ tjugo år?! Inte slängt, inte dammsugit, inte tvättat, inte städat ALLS. Bara lagt saker, skit, matrester o.s.v. o.s.v. i högar. De får ju vada fram för att komma någonstans. Fyfan vad det måste stinka, lukta räv. Usch. Jag har inget emot hem som inte dammsugs varje dag, där det inte städas hela tiden, det känns snarare lite mer avslappnat och man vågar röra sig om det inte är kliniskt rent. Jag har aldrig någonsin stigit in i ett hem där jag rynkat på näsan och tyckt att det varit äckligt men om jag hade besökt ett av de hemmen som programmet visar hade jag vänt på klacken direkt, hade förmodligen spytt också, jag som är så känslig för lukter, haha.. Uschuschuschusch!!!

DIE GRENZE VERLÄUFT NICHT ZWISCHEN OBEN UND UNTEN SONDERN ZWISCHEN DIR UND MIR.


NEW SHOES

Dessa har jag spanat in rätt länge och IDAG när jag stiger in på Eurosko ser jag, DE ÄR PÅ REA! 38 var dock det minsta men med en sula gick det!





Då: 699:- NU: 210:- (älskar förövrigt att min moster råkar jobba på placet ;))

Senaste dygnet

Halloj!

Tänkte berätta lite vad jag haft för mig senaste dygnet. För 24 timmar sedan ungefär kom jag hem från stan med Tove, jag satt lite vid datorn, åt och sedan kom jag på att jag var hemskt sällskapssjuk och det verkade även Tove vara så då skjutsade papi mig dit. Vi tittade på G som i gemenskap, jag blev kär i Kimpa (haha..) och sedan åt vi nattpizza. Varför är allt godast på natten egentligen?

Jag och Tove har gjort en lista till mig, med filmer jag MÅSTE se. Ni som känner mig kanske vet att jag är sjukt efter när det kommer till filmer, hahaha! Jag tröttnade och Tove tycker det är lite förskräckligt att jag inte sett t.ex. Grease så då gjorde vi en lista! Vi har redan bockat av två. 17 again och G. Hahaha fast då t.ex. Tove kan hela filmen utantill så har hon väl ungefär dragit alla replikerna för mig en gång men det var ju kul att se dem där de "ska" vara så att säga, haha! Nej men den var bra, riktigt bra faktiskt.

Imose fick jag ställa klockan och mer eller mindre väckte Tove. Jag skulle nämligen ner på stan med mormor, mamma och syster. Vi hade bestämt kl 11 så ja, lite innan 9 ringde min klocka men trött som jag var bestämde jag kvickt att jag skulle skippa frukosten och därmed sova en halvtimme till.. Ja, är man trött så är man! Jag slängde ihop en sminkning och traskade sedan ner på stan. Det är ungefär lika långt till stan från henne som från mig så det var bra, skönt med en liten morgonpromenad!

Ska visa mina nya skor sen!!

Jordgubbar vid ån

Tove och jag tog en tur förbi kyrkogården och sedan ner på stan. Det enda som köptes var skavsårsplåster och jordgubbar på torget. Vi gick runt och tittade lite men köpte sen som sagt jordgubbar och sen satte vi oss vid ån. Killen som sålde var sliskig, haha, fast jordgubbarna var goda, hyfsat i alla fall ;)

Tog lite bilder från jordgubbsfikan :)






17 again

God morgon!

Här står jag i Toves rum, färdigfixad och klar och väntar på att Tove ska bli detsamma! Då ska vi ge oss ut på riktigt äventyr! Yeees yeees, jajamänsan (Mia och Klarafans fattar kanske ;))

När jag kommer hem sen så har jag för mig att mamma sa att det kommer finnas nybakta bullar, hell yeah säger jag bara.

Igår tittade vi på 17again med Mr Efron i huvudrollen, sexy säger jag bara. Lite smått otroligt hur han kan vara så snygg. En sak Tove och jag diskuterade var att han bär upp alla kläder. En gång i filmen har han ett par svarta jeans, vit t-shirt och en kavaj. Inget märkvärdigt liksom, inte alls men fyfaan vad det var snyggt på honom!!





Honom vill man ha på en sanddyna (M&Kfans fattar igen ;))


Fråga på facebook

Jag (och Tove på ett hörn) har ställt en viktig (intern) fråga på facebook som jag tycker alla bör svara på!

Här är min facebook och frågan finns där, den handlar om varm eller kall lasagne, http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000380785975 

Och ja, jag är hos Tove (var annars?), det är sleepover som gäller här, som min farmor säger "ja, ni växer väl snart ihop" HAHA, ja kanske! Den som lever får se!


19 Juli 2011

Jag var nyss ute på en promenad, satt i en park och skingrade lite tankar som tog upp all plats i huvudet. Jag borde äta lite frukost men det är jag inte sugen på.. haha. Igårkväll var jag så sjukt sugen på ananaspizza med beasås... Sjukt sugen alltså. Hahaha, fast det är jävligt gott, ni som inte testat borde faktiskt göra det!

Elin har Ebba och Didrik på, asbra! Haha, tycker ni alla ska trycka på länken!

Paparazzi, hell yeah

Finally. Andra omgången från LiesAngeles.







Life



Jag ska inte slösa bort mitt liv. Jag ska följa mina drömmar. Jag ska vara mig själv.

I'll stop the whole world from turning into a monster, and eating us alive.

Jag fastnade direkt för låten, nu kom videon! Love it.


Två bilder från igår

Ehm ja, det blev bara två bilder, resten är inte blogg-material tror jag... Höhöh. Tack för en (som vanligt) superawesome kväll/dag sweetie! :D

Igår, på dagen var Tove och tittade på Markoolio, hon fick till och med autograf, som jag ville föreviga! :D höhö




Festivalmix är bäst :D


One word: Tomt

Ja, Tove drog precis och det betyder att det helt plötsligt blev väldigt tomt här i mitt rum! Jag sitter här med datorn i knät och vet inte riktigt vad jag ska göra... Haha! Hon kom ju igår, färgade min utväxt, sov kvar och åkte precis hem. Vi vaknade runt lunch och efter vi ätit lite så kollade vi på film! Det var typ kostymdrama och jag kommer fan inte ihåg vad rullen hette.... :S Det var en klassiker i alla fall och den var bra! Precis som Tove sagt ;)

Igår (inatt) spelade vi Astrid Lindgrenspelet, Tove och jag i ett lag, mamma och Elin i ett annat, Tove och jag segrade! Min kära lagkamrat är ju en jävel på Astrid!! Hahaha innan laddade vi upp lite på Vetgirig med frågor om filmerna/böckerna, hon kunde ju det mesta om man säger så medan jag satt som ett frågetecken ungefär, höhö.

Tror jag ska ha några bilder, lägger över dem sen!

När det är som bäst

Tove och jag sitter på mitt golv och har roligt. Vi dricker drinkar och ska snaet spela astrid lindgrenspel med mamma och Elin. Det kom massa is ner i tillbringaren men det skiter vi i, vi dricker ändå! :D :D :D  Vi har fina huvor på huvudena och Tove är för tillfället nunna. Vi lyssnar för tillfället på TH och leker ibland följa John (Khadaffi).

HEJDÅ

HEJDÅ, DIN ÅTERKOMMANDE JÄVEL! KOM EJ TILLBAKA

Ja nu ska du väck. Hejdå, dra härifrån! Jag vill inte se dig mera. Jag behöver dig inte. Du är inte välkommen åter kan jag säga.

ÖVERSÄTTNING: Jag ska färga utväxten! :D :D



Fast vi lär ju ses om några veckor... :@

Västerås och Ica Maxi

Runt 13 hämtade vi upp kära mormor och åkte sedan till Västerås. Vi gick på Ikea, åt på Donken (jag fick offra mig...) och sedan åkte vi till favoritaffären Ica Maxi. Jag har varit på nya Ikea i Erikslund tidigare fast det slog mig även denna gång att det är jävligt stort! Förut visste man ju precis vart allt låg, jag kan se hela varuhuset framför mig o.s.v, haha nu får man gå till en av kartorna som finns lite varstans och titta ^^ Fast fint är det :)

På Ica Maxi stöter vi på min gamla lågstadielärare Jenny med familj! Eller ja, jag hade henne halva ettan och hela tvåan. Hon är rätt så fantastisk! Jag gillar att träffa gamla lärare, faktiskt. I alla fall såna som Jenny. Hon är otroligt varm och så rar på alla sätt och vis. Jag fick som vanligt en lång, lång kram och hon pratar till en som om vi känner varandra jätteväl. Jag menar, jag var typ 7-8år när jag hade henne som lärare. Visserligen så träffades vi ofta utanför skolan då vi bodde nära varandra och vi har båda hundar. Vi har till och med uppkallat en speciell promenadgång efter henne, "Jennysvängen". Om någon har gått Jennysvängen så betyder det att personen har gått förbi hennes gamla hus ;) Så har vi sagt sedan jag gick i 2an.. Haha och när de åker förbi vår gata tittar de alltid upp mot vår balkong och på gården för att se om de ser någon av oss. Hahaha! Träffade henne förra året (?) på Corner och då kom hon ihåg hela min familjs namn och hundarnas namn o.s.v., hahah hon har koll den kvinnan ;) Lite amazing eftersom det var c:a 8år sedan jag hade henne. Menmen, hon kommer minsann ihåg allt!

Det är lite speciellt att stöta på t.ex. lärare, såna som man kopplar med förr, då när jag var liten. Det är egentligen då jag verkligen kommer underfund med att jag har vuxit, rätt rejält.

Hujeda mig, utan smink och allt ;)




Söndag

Idag ska jag göra något med familjen, vi vet bara inte riktigt vad.... Haha ständigt problem, alla vill göra något men ingen vet vad, haha! Nu är det simhopp, herrar, raawr! Tajta badbrallor, hell yeah ;)

Bjuder på Zac, raawr där också måste jag ju påstå!


Livet är kort.. TIPS!

Idag var Tove och jag kloka och kom på en sak... Livet är kort, precis som Tomas Ledin sjunger att sommaren är kort, och man lever bara en gång.. Varför slösa tiden med att GÅ när man kan åka bill?! Bil går mycket fortare = mer tid till annat. Som idag, jag fick skjuts till Tove även om det inte tar mer än 20-25minuter att gå, men det gjorde ju att jag fick en kvart extra hos Tove! Hur smart?! Varför då gå när man tjänar tid på att åka? Insane ju!

Som ler- och långhalm kommer vi alltid fram till såna där smarta saker ;) haha!


JAG GLÖMDE, OM MÖJLIGT DET VIKTIGASTE!!

JAG GLÖMDE!!! O_________________________________________O VI ÅT JU EFTERRÄTT OCKSÅÅ!!!!

Vi åt chokladmousse med chokladbitar i! Det var också gott! :D


At Tove´s place

TJOHEJ!

Nu är jag hemma från Tovegirl! Vi lagade übergod mat ska ni veta ;) Potatisklyftor, kött, vitlöksbröd och två såser! Det var fan inte dåligt kan jag säga! Efter maten tittade vi på älskade Mia och Klara! Trots att jag sett de flesta scenerna kring tusen gånger är det alltid lika kul!

Sussi var snäll och körde hem mig, annars hade mamma kommit och mött mig men Sussi gav sig inte riktigt så då var det bara att snällt sätta sig i bilen, haha! ;)

Kände att jag var tvungen att ta kort på maten!!


Missade köttet, men ja...


DÄR kom köttet! Och Tove! :D ♥

Nu pratar Tove och jag på facebook. Givetvis ;) ska fortsätta, tror det är citatdags, gäller att vara på G då!

Right here, Right now

Såhär ser jag ut i facet idag ;) haha! Ska snart röra mig bort till Tove!


Lördag

God morgon!

Idag, när vi kollar i Idas agenda står det fyra bokstäver, TOVE. Vad vi ska göra vet jag inte men det lär bli bra ändå! Det är nästan en vecka sedan vi träffades, känns som evigheter sen O_O

Känns skönt att hon inte heller är det minsta klar, för jag sitter här med turban runt huvudet, morgonrock och frukosten är inte inplockad i kylen igen.... Jag kom faktiskt upp för mindre än en timme sedan och då är det väl kanske okej ;) haha!

Vi hörs sen!


Zac Efron





Mmm hello ;)


Fullt upp såhär på kvällskvisten!

Jag har hunnit med lite sen senaste inlägget! Jag var varit ute på en spännande biltur med daddy, hämtat farmor och skjutsat henne till en väninna, gjort mat och ätit! Jag hade fria händer att göra vad jag ville med köttfärs så då blev det biffar. Kryddade med salt, peppar, basilika, grillkrydda och en vitlöksklyfta! Det blev gott, lite annat med vitlöken än bara vanliga biffar liksom även om det också kan sitta fint i magen ;) haha!

Det känns ganska galet att jag får övningsköra nu! haha har jju visserligen fått det i över ett halvår men det har ju varit halka o.s.v. men NU! Nu jäklar. Jag har bestämmt att pappa och jag ska ligga i ordentligt så det sitter bra till i vinter, hoppas snön kommer sent i år (peppar peppar!!)


Popcorntime!!

Jag äter helt sjukt mycket popcorn nu för tiden, vad ska jag annars göra när det är dåligt väder? ;)


Mia Skäringer

Det är ingen hemlis att jag är stort Miafan! haha, hon är bara bäst. Lika humoristisk och skojfrisk hon kan vara i Mia och Klara, Solsidan o.s.v., är hon djup och seriös. Hon har t.ex. sommarpratat om sin pappas död, hon har skrivit boken "dyngkåt och hur helig som helst" om sitt liv som tvåbarnsmamma, skådis och allt annat som hör till hennes liv. Jag är säkerligen inte rätta personen att relatera till det liv hon lever idag med ungar och pappaveckor och allt vad det är men jag älskar det ändå. Hon är en jävel med ord och när jag läser om smärtan efter skilsmässa känns det ungefär som att det är jag som får gå och lägga mig ensam på kvällen med ungarna hos pappan och hans nya. Nog för att jag är full av sympati men det beror fan inte bara på det, det är stor del p.g.a. henne. Jag beundrar henne.

I sin bok skriver hon verkligen öppet och rakt som sitt liv, sina bekymmer och känslor, positivt som negativt.

Bitar ur "Dyngkåt och hur helig som helst"
"Och om mina vänner ringde mig på kvällen för att bara snacka lite. -"Säg att jag sover, jag orkar inte prata". Orkar inte. Orkar inte. Barnen slukade mig hel och hållen, som en orm slukar en kanin, och klockan tio på kvällen spottade ormen ut skelettdelarna i soffan. Jag orkade inte prata i telefonen. Förlåt. Jag orkade inte lyssna. Förlåt." (s. 62)

"Mingla. Småprata. Hålla tillbaka. Det har jag aldrig kunnat. Stå snyggt i en bar med hög musik. Jag får skitont i ryggen, i fötterna, i hjärtat och jag hör inte vad någon säger. Ska jag lyssna på musiken eller människorna och i så fall vilken av alla människor? Alla pratar ju. Och vad får jag säga och inte? Hur mycket ska jag berätta om mig själv och hur mycket ska jag spara? Vet inte vad man ska göra om man inte pillar varandra i naveln, om man inte pratar känslor. Om man inte känner. Jag blir rädd. Osäker. Fånig." (s. 63)

"Jag kände att psykbrytet var nära. Tvångströjan struken och framlagd. Så jag bestämde mig för att sluta amma. För att ta tillbaka mig själv igen. Alfred var ju ett år och hade sugit i 365 dagar fördelat på två små bröst. Mest på den ena. Favvotutten. Vi förberedde oss. Stålsatte oss. Och drog ut kontakten. I tre nätter skrek han ut sin sorg, sin förtvivlan." (s. 75)

"-"Självklart, Heligumman". (du ska ju åka till pappa om en timme, shit, shit, jag måste ge henne allt på en timme. All kärlek jag kan. Hela himlen, mitt hjärta, mina armar och mina ben.)" (s. 105)

"Apropå det där med att sperman skulle gå upp i hjärnan på mannen om han inte får komma på länge. Vad händer med kvinnan då? Vart tar hennes safter vägen. Jo, de pressar sig ut i tårkanalerna och hon gråter. Kanske är det därför som kvinnor i regel gråter mer än män. För de har så många outlevda orgasmer att de måste komma med sina ögon. I smyg." (s. 152)





Går in mina skor

Jag är av typen som lätt får skoskav o.s.v. så nu försöker jag gå in min nya "GaGaskor" (som jag kallar dem) innan det är dags att använda dem. Haha jag har shorts, linne och skinnskor (?), inomhus, skitsamma! Behövs det så behövs det. Är för övrigt ensam hemma så nu har jag har allsång ;)


Friday morning

God morgon!

Klockan är inte mycket idag heller men jag är uppe och igång! Eller nja, frukost kanske jag måste få i mig innan jag kan säga att jag är "igång" ;)

Idag är det tråkväder, tror det är regn i luften och jag har ingen att göra något med då de är upptagna med annat så jag stannar nog här inne i lägenheten och bara tar det lugnt, redigerar lite text kanske.

Ida goes santa C

Ibland får jag ryck och vill bara ner och göra stan, köpa och fixa en massa och ge bort till såna jag tycker om! Som idag typ. Ni kanske inte vet det men jag föredrar helt klart att ge än att få (även om det kan finnas en viss charm i det med ;)), älskar att ge bort presenter och sånt! Helst spontant och inte just i födelsedagspresent, fast eftersom man ger då också älskar jag även det :) Jag ska klura ut något riktigt bra att ge någon (:


Grattis Kronprinsessan

Pallar inte skriva något kul eller utförligt just nu! Jag är inte på topp och ska kolla på firandet av Victoria. Hörs imorgon.


Don´t fall asleep too soon, the angeles can wait for a moment

Kom på mig själv med att lyssna på gamla, minnesfyllda låtar och le lite.

Den här t.ex. lyssnade jag mycket på när livet var pissigt orättvist och jag tyckte låten förstod mig.



Ett år senare, för två år sedan alltså hörde jag 30sekunder av den här låten. Låten blev lite av en trygghet direkt.



Musik hjälper så otroligt jävla mycket. Jag älskar musik.


This is me today




Blev en brun sminkning idag också! Fort, lätt och hyfsat snyggt ;)


Torsdag

Idag står jag utan speciella planer. Ikväll är det lite kalas för min kusin som fyllt s.k. fjortis. Minns när jag själv fyllde 14, jag hade två dåvarande kompisar med på firandet och vi satte upp dekorationer på dörren, bl.a. en skylt, "fjortisfest". Ohyes, moget var det här! ;)

Nu står Sjunde Himlen på så ska väl kanske titta lite på det :) hörs sen!

Feel the air around you, trust yourself and jump





Freedom

But your faith it gives me strength, strength to believe

Tjohej!

Handledarkursen var lam som sjutton, varken pappa eller jag lärde oss något nytt så det kändes som onödiga 600kr. Mannen som höll i det tog ett ord i dag och ett annat imorgon ungefär, haha, trots det tog det kortare tid än tänkt. Skitsamma. Nu är det fixat och om två veckor ungefär kan jag sätta igång. Är lite nervös men det ska bli superkul!!

Jag har precis tryckt i mig Burger King och nu är det Förlossningskliniken varvat med Sverige - Japan!


Innan vi drog!

I´m ready for handledarutbildning

Snart äre dax!




I love life

Ost- och skinkpaj. Lättdryck. Sallad och vitlöksdressing. I en enda måltid. Hallelujah! Det är ju så man blir religös, ska nog gå med i Pingstkyrkan eller någon annan slags sekt (?).


Black eyed peas läggs på is

Läste precis på aftonbladet att BEP läggs på is och att Fergi släppte bomben på scen i början av en konsert i England. PÅ SCEN?! I BÖRJAN AV EN KONSERT?! Det glädjer mig lite att de blev buade av publiken. Man släpper inte en sån grej på en konsert, man låter fansen njuta av den konsert de väntat sig. En sån sak är det ingen som vill höra på en konsert. Fan vad vilken stämning det måste ha blivit efter det. Vet inte hur de tänkte.. Antingen berättar man det INNAN eller EFTER en TURNÈ. Inte UNDER en konsert. Jag kan förstå om de ville vara ärliga och ville att fansen skulle veta hur det låg till innan de började konserten, men då släpper man det innan första konserten så alla vet att det är någon slags "avskedsturné". Vill man inte att turnén ska ses som ett slags avsked, då tar man nyheten efteråt. Inte mitt i. Det är fan inte okej.

Läs här


ONSDAG

Idag, kära och icke kära vänner, ska jag på handledarkurs med pappa. Jag vettesjutton vad man gör på en sån men jag vet att den tar tre timmar. Det är inget jag ser framemot så värst mycket men efter det får jag ge mig ut på gatan och köra. Då är det möjligt att det är värt det! Min syn undersökdes igår och inget hade ändrats sen förra gången, jag är alltså fortfarande godkänd ;)




Lilla hunden!

Jo man tackar.

GIVETVIS. Var annars?! Det är då fan att det alltid ska vara Mälarsjukhuset. Inte undra på att min respekt och mitt förtroende för läkare är som bortblåst.

Stolt Eskilstunabo.


Läs hela artikeln HÄR!

När du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser, när du har vunnit... Lova att komma ihåg mig då.


Daim och nöttopping



Kanske världens godaste topping! Tror den går att köpa på CityGross.



Glass i kylan

Nu är syrran min påväg till affären för att köpa lite glass. Jag äter alltid glass, trots att det regnat och åskat under dagen, haha! Herregud, hunden satt som ett plåster på mig när det åskade. Han är lite osäker p.g.a. oljudet men jag ignorerade hans rädsla för att visa att det minsann inte var något att vara rädd för. Efter ett tag så la han sig och sov men fram till dess, haha, han for upp bara jag vände blad i boken ^^


Slapp dag med en bok i handen

Det blev ingen synundersökning nu på dagen, just när jag stod och fixade mig börjar det ösregna och åska. Herregud. Då bestämde vi att jag tar det ikväll istället. Så jag har i stort sett bara suttit i soffhörnet och läst "baristas". Den är snart utläst. Jag blir sådär när jag läser något som är bra, jag kan inte sluta! Så blir jag alltid sur på mig själv när jag har läst ut den och har inget kvar att läsa, hahah!

Baristas

När jag kom upp för ett tag sen låg det ett paket på pallen utanför mitt rum med en bok till mig! Jag beställde nyss Denise Rudbergs "Baristas" så idag kom den! Denise är en av mnia favoritförfattare! Detta är första boken och det finns fler, I like! Jag älskar när det finns fortsättningar!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, efteråt ska jag möta upp mor min och Elin på stan, ska förmodligen kolla synen inför körkortet igen.. Suck. Inte visste väl vi att synundersökningen bara gällde två månader så jag får snällt gå dit igen. Känns så himla onödigt när jag dessutom kollade den hos skolsköterskan för 6 veckor sedan.


Mr Karlsson

What a man, slänger sig i tunneln och klarar cellen!!

Jag älskar "Bonde söker fru"-deltagare. Hahahaha!



Hundra procent

Hahaha jag spånade runt lite på min favoritsida, we<3it, hittade den här, tyckte den passade lite bra, även om det inte alltid gäller mina egna skämt. Tror att de flesta som känner mig VET att jag i stort sätt alltid skrattar jättemycket (så man inte hör vad jag försöker få fram) när jag ska berätta något... Haha..


Blå och vita ränder

Mamma, pappa och Elin var på Lager 157 här om dagen! De kom hem med en grej - ett linne till mig ;) 


Lotta på Liseberg

Sitter och lyssnar på Beyoncés nya platta, har inte kommit så långt och hon är ingen storfavorit hos mig men det låter väl rätt hyfsat ;) haha! Upptäckte precis att jag måste skaffa Unlimited igen, det hade tydligen gått ut. Hatar reklamen!!

Om en halvtimme ska jag titta på Lotta på Liseberg, tycker inte riktigt om Lotta men ja, det är kul att se lite olika artiser/band/grupper! Har dessutom fått höra att två s.k släktingar är på plats.


Jag ältar fortfarande Big Brother




Please excuse I don't mean to be rude, but tonight I'm fucking you

Det känns lite som att jag är hemma även när jag är hos Tove, haha, man känner sig så välkommen där! Man får komma och gå när man vill och känner för det och är alltid välkommen, det är mysigt :)

Fler bilder! Dessa är från lördags och idag!


Vi såg på "Love and other drugs". Den var bra men ingen jag kommer köpa, om ni förstår vad jag menar :)


Tove fixar! Vi köpte massa lättdryck och en ananas påvägen tillbaka! Lättdryck <3 <3 <3


Tove dekorerade mitt ansikte med nagellacksflaskor. haha det var inte det lättaste att få dem att stå still eftersom jag började skratta direkt. Fast jag hittade saker att tänka på som gjorde det mer än enkelt att hålla mig ;)






Idag på Max!




På två dygn hinner man mycket!

Tjoho!

Då var jag hemma efter över två dygn och det känns jättekonstigt. Hahaha! Så tomt att vara ensam. Dessutom, jag ska sova själv? Jaja, det ordnar sig ;)

Hur som helst, på två dygn hinner man mycket! Det var firande av Åse som fyllde tonåring, av mig fick hon två godispåsar! Tove, Mikkis, Isa och jag badade och hade krig i vattnet, haha! Senare så gick Tove och jag hem hit för att jag skulle hämta saker och Mikkis tog läderracern hem. Vi tryckte även i oss lite mat när vi var här sen traskade vi till SveaPlan och sen hem till Tove igen. Herregud vad jag gick den dagen, lite stolt över mig själv, haha! Vi var uppe länge och sov halva dagen, åt korvstroganoff till frukost ;) Mikkis drog för att gå på ytterligare ett kalas så det var bara Tove och jag kvar. Vi åkte iväg och handlade bl.a. jordgubbar med hennes familj!

Tove och jag gjorde typ ingenting, vi bara chillade, pratade och skrattade! What else? ;) Idag har vi varit på Tuna, hittade inget alls, Tove och Mikkis handlade lite nödvändigheter. Fler bilder kommer sen!

Bilder från kalaset:


Tove solar ryggen och Mikkis gömmer sig, haha!

Isa satt i mitt knä och lekte med min mobil.


De tre bockarna bruse, hahahaha!


Isagullet och jag!

Jag har inte dött

Halloj!

Oj, tror det är snart två dygn jag bloggade senast, jag har varit hos Tove sedan dess. Idag ska vi till Tuna. När jag kommer hem ska ni få se mitt ansikte som nagellackshållare, det blir väl spännande?? ;)

Raka vägen från Nelly till moi

För två veckor sedan beställde jag lite varor från Nellys rea. Jag fick det idag. Det blev något fel på vägen så vi fick ju varken avi eller SMS om att vi kunde hämta ut paketet. Hur som helst, nu är det här och jag är nöjd. För 280kr fick jag ett par skor och tre par trosor. Just nu shoppar jag som om jag hade Andrews kontokort, hahaha, men vafan, jag brukar fan inte shoppa så värst, någon gång måste jag väl få göra det!!


Här ser det ut som att de inte är så höga.. Fast det är de.

Försökte ta en bild så ni ser vad jag pratar om!


Ja.. Tre par trosor. Inget konstigt aaaaaaaaaalls *Christine Meltzeracapella*

Stackars lilla Ida.

Nu sitter jag på mitt golv och tycker synd om mig själv. Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag fixa håret? Mikkis tyckte jag skulle komma till 13årspartajet i bara mina nya skor och trosor. Tycker det var lite väl kryddat kanske när jag tänker efter. Ska nog i alla fall ta och göra något att käka innan jag drar! Har fixat ett inlägg som kommer runt 16, där får ni se innehållet i paketet pappa hämtade ut till mig idag!


Jag fick inte någon bra bild på när jag gör tumme ner men ja, ni ser ju budskapet. Jag vet inte hur jag ska håret eller ha på mig! :''''(

Finally, Tom!





IIIH! Äntligen kom det officiella beviset även om jag och x antal andra redan hade våra misstankar om Tom och Ria. Äntligen verkar alla F_96or också förstå att deras dröm också har ett (kärleks)liv. hahah även om de tror att Tom är inklippt i bilderna. Det luktar nästan lite fjortisförnekelse....

Uppe med tuppen

Idag vaknade jag helt otroligt tidigt för att vara jag. Klockan är inte ens 10.30 och jag har varit uppe i minst 30minuter. Hahaha det hör inte till vanligheterna. Fast jag får nog kanske ta en nap sen innan jag drar iväg till Åses party! Ja, sen i eftermiddag ska jag till Toves syster för att fira loss att hon nu blivit tonåring! Herregud, känns som att jag precis fyllde 13 men det är ju fyra år sedan, wierd!!


Jag skulle vilja gifta mig.... För ringarnas skull..

Andrew, come over here! Jag vill gifta mig och ha fina ringar på vänstra ringfingret.




NIONDE JULI

Idag känner jag tre personer som fyller. En fyller 13, den andra 14 och den tredje 17!  Det är Toves syster Åse, min kusin Emma och min vän My! GRATTIS!!


I don’t fit the picture I'm not what you want me to be

Detta är inte den officiella musikvideon, för någon sån finns det inte men jag tycker den är fin ändå. Den är skriven av Desmond Child och Andreas Carlsson som ett av soundtracken till "Alice in Wonderland". Jag älskar låten. It´s amazing.



*pip*

God kväll kära läsare ;)

Idag var det varit full fläkt! Tove, Mikkis och jag var ju som ni vet på stan! Jag tror inte vi var nere sålänge, faktiskt, några timmar fast vi hann med lite ändå! Jag köpte ytterligare en ring och en behå. Jag ska inte predika om den, hur bra den är o.s.v. jag besparar er det! ;)

Jag åkte hem för att äta lite, sedan hämtade vi upp Tove som skulle följa med på presentäventyr. Kan återigen inte säga vart vi var eller något sånt men vi åkte i alla fall iväg medan Elin var hos farmor. Inne på stället stötte vi på mycket konstigt folk. Den ena värre än den andra..

Kille som arbetade på stället: "Hej"
Jag: "Hej..?"
Killen: "Kan jag hjälpa till med något?"
Jag: "Nej tack... Inte än i alla fall."
Killen: "Är det något speciellt ni är ute efter?"
Jag: "Nej vi tittar bara..."
Killen: "AKTA! Du har en spindel på halsen."
Jag: ... (jag har ju låtsastatueringen kvar^^ hahaha)
Killen: "ahahahahah jag bara skojade!"
Jag och Tove: "ehm...." *går*

Det låter inte speciellt kul kanske men det var det fan. Eller pinsamt, för honom. Han flög på oss som en jävla besatt, herregud.


Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed

Dead By Aprils bästa låt, utan tvekan!



Om sanningen ska fram

"Bättre ett ärligt nej än ett falskt ja"

Ordspråk kan vara jäkligt bra ibland! Det ovan kommer från Ryssland.


The maldives

Så himla vackert!!




Fredag

God morgon!

Idag står "stan med Tove och Mikkis" i kalendern. Jag ska möta upp Tove om en timme och 40minuter, jag behöver duscha men min syster badar så det är bara att vänta. Har i alla fall ätit frukost.

Samtidigt spelas Robyns "Call your girlfriend" på MTV och jag slås av hur stor hon har blivit. Jag minns för x antal år sedan, då på "O baby"-tiden så tyckte jag verkligen hon sög och bara ylade Baby i varje låt. Hon var ju inte allt för märkvärdig tyckte jag då. Men det tyckte tydligen utländerna ;)


L.A 7/7-11


Jerry Springer

Här sitter jag och nattugglar och tittar på Jerry Springer i min ensamhet ;) Det finns ju mycket snack om att det bara är fejk o.s.v, att de som är deltagar bara är skådisar. Jag tror att publiken är till en viss del arrangerad, jag menar, de skriker ju exakt samma saker samtidigt så något är det ju med den men jag tror inte att alla gäster på scen är skådespelare. Faktiskt inte.

Tror jag ska gå och lägga mig snart :)

Hörs imorgon!


I love my life

Just nu känns mitt liv komplett. Det är nog inte bara som det känns, det är nog till och med det också! Det har känts jävligt bra ett tag nu. Alltid har det varit något som dragit ned mig lite men nu känner jag ingenting sånt och har inte gjort det på ett tag. Det har fan aldrig känts bättre. Everything is just awesome!



jag bara behövde skrika ut det lite sådär ;)


Charlie St. Cloud

Idag hos Tove tittade vi på Charlie St. Cloud. Med Zac Efron i huvudrollen. Jag ser inte alls på mycket film, faktiskt, inte nya i alla fall. Inte gamla klassiker heller för den delen, jag såg Titanic och Dirty Dancing för inte alls länge sedan, haha! Jag är alltså lite efter när det kommer till filmer. I alla fall så tittade vi på den filmen. Den var otroligt fin. Jag tror ju verkligen på "andar"/"spöken"/ whatever. Det var vad filmen baserades mycket på. Sen att Zac är snyggast ever är ju en annan historia men ^^ haha! Han är grym. Och snygg.

Tove: "Jag vill (något jag inte kommer ihåg)"
Jag: "Jag vill bara att han ska komma hit!!!"



Min torsdag i ord

Idag var andra dagen i rad jag hade ställt klockan och gick upp innan 10 fast det gör inget, jag har haft en awesome dag! Runt 10 kom Tove och gänget för att hämta upp oss. Mamma, Elin, Mikkis och jag åkte med Sussi och resten i andra bilen med Anders som chaufför. Vi kom fram till Aros och började köra. Vi körde i två timmar. Det kändes ganska lagom trots att det gick väldigt fort. Det var betydligt roligare denna gång än förra, då gav jag upp efter en timmes plågande. Det var helt annat med mitt nya sällskap och när vi dessutom visste ungefär vad som skulle göras i cellarna. Vi kammade hem vinsten med 260poäng! Dagens rekord var över 2000, förstår inte hur de bar sig åt, haha!

Efter Aros så åkte vi till Tex Mex och åt, fan vad gott det var! Inte var det dyrt heller. Placet borde öppna i E-tuna också men det lär väl vara för mycket begärt. Efteråt lämnade vi av Mami och Elin och resten drog till Tove. Vi chillade mest, spelade lite Buzz, kollade film, pratade och åt glass. Sussi, snäll som hon är, kom hem med Ben & Jerrys till oss, såna söta små som man kan äta istället för ett Magnum o.s.v. Den smakade bra kan jag säga ;)

Som sagt kom jag precis hem därifrån och imorgon ska vi ses igen för att gå på stan. Älskar lov, älskar att vara spontan, älskar friheten! Lov är bäst.


Hemma hos Tove

Halloj!

Jag är fortfarande kvar hos Tove! Berättar mer om dagen senare. Mitt lag, Rogers Babes, vann i alla fall på Aros, haha, lite stolt över att jag faktiskt klarade cellar efter förra årets äckliga besök, haha!

Jag ska nog hem om ett litet tag, hörs sen!


Falling in love again, I can´t help it





Tom Fucking Kaulitz

GOD MORGON!

Om tjugo minuter c:a kommer Tove och gänget och hämtar upp oss här! När vi kommer hem har jag ingen aning om men mitt lag ska i alla fall ha vunnit innan vi drar ;) hahaha! Jag lär löka sönder i cellarna om det är varmt där inne, haha watch out ;)


Imorgon - Arosfortet

Nu ska jag snart gå och lägga mig! Imorgon ska jag och ett helt härligt gäng förmodligen iväg till Arosfortet i Västerås! Förra året var jag där med klassen och jag tyckte placet SÖG sjukt hårt men jag hoppas det kommer bli bättre den här gången och jag tvivlar inte en sekund på att det så det kommer bli! Som Tove sa, suger det så är det bara att ställa sig och dra några citat så kommer vi dra på mungiporna! Hahaha! Jag kommer nog köra citat OCH köra i cellarna, bara för att göra det dubbelt så kul!

Hörs innan vi drar tidigt i morgon! (:

Just for you, Sussi!

Så, nu kan du sova gott i natt också ;)








I HATE MCDONADLS

Jag är inte vidare förtjust i Donken. Burgarna är oftast blöta och stripsen är så mjuka så om man håller i ena änden så har man snart båda ändarna på samma ställe då de "viker sig" nedåt. Inte gott. Personalen är sjukt stressade och oftast helt jävla inkompetenta.

Det kan bli fel på andra ställen, absolut, men aldrig så ofta eller så brutalt som på McDonalds. Idag skulle vi ha ett plusmenymål och fyra cheese. Vi får tre cheese och mängden strips var vad barnen får i sina boxar ungefär. Det är verkligen inte första gången något blir fel på Donken. Herregud, hur lyckas de?! Jag skulle aldrig ta ett jobb på Donken. Stå där i kassan och tvingas ta reda på mina kollegors fel och skitgöra. Nej tack. Jag städar hellre toaletter. Pinsamt.


BRB - presenthandling på G

Nu ska mami, papi och jag åka och köpa en present till min kära syster! Kan inte säga vart eller sådär men ja, nu åker vi!

Hemma från stan

Känns som att jag gått runt hela Eskilstuna, haha! Vi mötte upp mormor och gick sedan till min moster för att mata deras hamster och kanin då de är på semester, sedan promenerade i hettan ner till stan för att köpa diverse prylar, lite presenter och lite annat. Vi är fyra kusiner på mammas sida varav tre fyller i Juli. Haha, jag är den enda i November. Jag köpte två ringar, hårspännen och min favoritmascara. Mascaran fick jag på rea trots att det var den bruna som var på rea, expediten var så snäll! Vi åt som vanligt på Ming (haha) och gick sedan till kyrkogården för att titta till "våra gravar" och vattna lite för att hålla blommorna vid liv.

Hårspännen - KappAhl 19:-
Ring till vänster - KappAhl 39:- (tror det var 39..)
Ring till höger - Wedins Accent 24:- (rea)
Mascara, lash stiletto från Maybelline - Kicks 73:- (rea)


Upp och hoppa, friskt humör

God Morgon!

Klockan är inte ens lunch och jag står redan färdigsminkad. Herregud. Haha nej men jag ska ner med Mormor på stan och vi ska mötas upp 11 så då får man gå upp tidigare än vanligt (:

Idag ska vi nog förhoppningsvis hämta ut det jag beställt från Nelly, vi har inte fått någon avi så mamma mejlade dem och fick någon kod som vi tydligen ska ange när vi ska hämta ut det. Det står på nellys sida under typ paketets väg att påminnelse SMS till och med har skickats ut. Det är mammas nummer som står angett och hon har inte fått ett enda SMS. Jaja, skitsamma, förhoppningsvis funkar det med den där koden.

Vi hörs sen!

Tisdagsfunderingar

- Jag funderar på att eventuellt fixa klipptid imorgon.
- Jag funderar på ifall jag kanske skulle poppa popcorn och lägga mig och titta på någon fräsig film innan jag lägger mig, Remember me kanske?
- Jag funderar på att gå och leta rätt på ett par hörlurar till datorn och lyssna på musik.


Tove och Ida

Sa ju tidigare att Tove fotade och att jag skulle lägga upp, så här är de! Observera de tjusiga halsbanden jag har på mig ;)) Tror jag har fått dem av min farmor som hon har haft väldigt länge, typ antika, haha!

Foto: Tove


Liksom lite sådär halvoseriöst till en början....












Vi tatuerade oss ju....


.. En till!


Som sagt! ;)

Foto: Jag.











Jag tog nog inte ens hälften så många på Tove som hon på mig men här var ett par i alla fall!

Här vare fotografering - (och jag känner mig otroligt bekväm..)

Det började med att Tove skulle fota... något. Minns inte ens vad. Nu sitter hon och fotar mig och sig själv för glatta livet with ma camera. Hon tvingar i princip mig att lägga upp några här sen så ni lär väl få se vad hon sysslat med ;) Jag känner mig intre riktigt bekväm och börjar i stort sett alltid skratta såfort jag märker att hon trycker ned knappen, men det får jag väl träna upp ;) Även om jag trivs bäst bakom kameran och inte framför ^^  


Tisdag

Godmorgon (?)

Nu är jag och Tove vakna och igång! Vi tatuerade oss precis i köket, det gjorde ont men nu sitter de där ;)) Haha, Elin tatuerade sig också! Det blev superfräckt. De lyser i mörkret så vi stängt in oss i badrummet för att beundra! Jag har bl.a. en spindel på halsen, Tove en pussmun på halsen och Elin en PÅ naveln, hahah det är fint!

Vad vi ska göra sen vet jag inte men ikväll är Ulrik med på Allsång, det måste tittas på, jag har nämligen kommit på att han är lite snygg ibland. I någon teaser för någon video eller något sånt är han rätt snygg. Fast jag tror han blir snyggare när han blir äldre, han är ju ganska pojkig...



Att kasta ett getöga på Camillas... kropp



Jag DÖR vad fin han är, lilla Roger.

Mona och Ansi - underbart fina förebilder för servicemänniskor

Såhär ska jag börja bli i salongen!



Snabb update

Snart ska vi iväg och äta, just nu kollar vi på bilder från kryssningen samtidigt som vi slötittar på nya säsongen av Teen Mom! Jag gillar ju den serien! ;)

Vi har kollat på älskade Mia och Klara, spelat spel (som Tove vann såklart..^^) och lite annat!

See ya!

Måndag

Snart kommer Tove och jag sitter för tillfället och redigerar text. Det går undan! Jättebra. Det som tar tid är att jag måste leta upp ett hotellrum som passar till storyn, det blir så mycket enklare då.

Jag tror Tove och jag ska kolla på massa bra serier som vi drar citat från vareviga dag! hahaha, älskar citat. Älskar att Tove också älskar det!

Nu kom precis mamma med min lilla älskling Mogge, så nu sitter han och jag och myser ;)



Sleep with one eye open Gripping your pillow tight

Första gången jag hörde den här var när Jay Smith framförde den på Idol, jag älskar den!



Vol. 1

Står och sminkar mig och lyssnar på Saades nya platta som kommit ut på Spotify nu (några dagar sen?). Den är helt okej, pop. Haha såklart ^^ Det är ju inte min #1 genre men jag gillar ju Saade (a) Min favoriter än så länge är Made of pop och Someone new!

Nu ska jag fortsätta med sminket! ;)

Papi - mästerfiskaren

Som jag har skrivit tidigare är min kära fader i Älvdalen med ett par kompisar och fiskar. Mamma fick precis ett MMS på vad han precis fick på kroken. En bautafirre. Tror han har fått lite smått tidigare men har bara gått runt och väntat på storkovan, natten innan hemfärd kom den! :D


VOILA! Där är den!

Att vara eller att icke vara

Sitter och kollar på "the big 4" från Ullevi och de pratade nyss med ett fantastiskt hängivet fan som jobbar på Metallicas svenska fanclub, han har sett bandet 49 gånger och det var lite fint att se honom prata om hur han upptäckte Metallica o.s.v. Kanske till och med lite finare att det är likadant för fler bands fan, jag kände igen så mycket som bara ett fan kan känna igen. Jag såg så mycket inte många andra kan se. För andra stod han och pratade om ett random band, jag såg så otroligt mycket mer. Han är en vuxen man, säkerligen 40+ som brinner för Metallica, jag är en liten ickevuxen tjej på 16år som brinner för Tokio Hotel men när det handlar om "våra" band så är det fan inte mycket som skiljer oss åt.

Fans forever.


SVT2 - direktsänt från Göteborg

Sitter just nu och tittar på Livesändningen från Ullevi, ser fram emot Metallica!


Nails

Satt precis och målade naglarna lite, lät ena ringfingernageln sticka ut lite! Råkade smeta ut det lite med topplacket, det såg mycket bättre ut innan kan jag lova ^^



Svenskt sex @ parken zoo-scenen/ Beverly Hills

Just nu kör Eric 'svenskt sex' Saade i Parken Zoo och jag är inte där :( haha.. Inte bra men jag pallade inte riktigt. Får nöja mig med bilder som jag beräknar att få se från andra som varit där.

Låg precis och tittade på Beverly Hills 90210, älskar´t! Skulle vilja ha de senare säsongerna, har dock sett de avsnitten x antal gånger men har bara de första på DVD.


Dåligt att inte Dylan är med... Men han drar ju när Toni dör :(

Sommarlov = nono för plugg

Jag kom precis på mig själv med att fundera på om jag inte har några läxor som behöver göras. Sen kom jag ju på att det faktiskt är sommarlov och det betyder ju att jag inte har några arbeten att göra. Det kändes lite wierd fast väldigt bra. Något som också känns konstigt men fantastiskt bra är att Idrott är ett minne blott för mig. Jag har läst IdHA och mer behövs inte. A-kursen är obligatorisk men inte resten. Jag skulle kunna säga byebye till Matte och Engelska också fast det gör jag inte. Engelska är helt okej och jag vill förbättra min engelska, matten däremot. Haha, jag har aldrig haft lätt för matte och jag har precis G i A-kursen. Jag frågar mig ständigt hur B-kursen då kommer gå men jag ska ge det ett försök och göra mitt bästa. Mer än så kan jag inte göra. Jag har inget mattehuvud fast jag har huvud för så mycket annat så det jämnar ut sig!

Quadrapop

God morgon! Nu är jag (äntligen) vaken! Hungrig är jag också men det får vänta. Innan jag gick upp för ett litet tag sedan låg jag och spelade spel på min telefon... Beroendeframkallande! I alla fall har Mikkis haft rekordet på lite över 17000p, i förregår slog jag det och fick över 54000p. Imorse nådde jag faktiskt över 58000p. Jag är skitglad, haha. Helt plötsligt slår jag rekord, tidigare har jag fått liksom 2000. Hahaha det var väl intressant att läsa!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, äta ska jag i alla fall göra, det är alldeles säkert!

I was born this way

I’ve had enough, this is my prayer, that I’ll die living just as free as my hair

I love GaGa, fucking awesome!


Jag tar ut min ilska....

Om det är en människa jag inte tål, så är det Katerina som var med i Big Brother nu i år. Hon är inte underhållande någonstans. Bara otroligt vidrig. Sitter just nu och tittar på reprisen då när hon kallar Vanessa "pojkeflicka" innan hon gått ut med "the dirty secret" om att hon är transsexuell. Hon är över 30 bast och beter sig värre än den värsta 14åriga fjortis man kan hitta på nere på stan. Jag TÅL henne inte. Jag grät nästan av lycka alltså när hon äntligen åkte ut. Förstår inte vad folk såg i henne. Fast om man gillar barnsliga, överdampiga människor med hybris så kanske Katerina är något för dem.

Så kommer hon och pratar om sin jävla religon och att förlåtelse är vad kristendomen handlar om såfort hon ställt till något med sina psykbryt. Förstår inte hur alla kunde förlåta henne såfort hon tog till lipen. Jag hade inte klarat att vara snäll flicka kan jag lova! Vidrig kärring.

Det var mina åsikter om Katerina ;)

Röd kräfta

Vi var ute hela dagen idag och vem tror ni brände sig? Jo, Ida Wallman. Vem annars?! Jag är skapligt röd på rygg och armar. Det svider och jag befarar att det blir värre. Men men, är det sommar så är det..

Får ingen bra bild på det så ni får försöka förställa er! ;)


Ett dygn från centrum håller en borta från psyk (haha)

Vi har haft det superchill hos Tove! Huset ligger i stort sett öde, man ser inte ens grannhuset på andra sidan åkern alltså, helt sjukt skönt. Helt annat än hur jag lever här i lägenheten med grannar var man än ser. Vi skämtade på vägen in till stan att vi blev rädda av att se levande människor igen. hahaha! Nej men det var sjukt avslappnande måste jag säga. Nu förstår jag de människor som åker ut till landet för att vila upp sig och når lyckat resultat.


Haha Tove ser lite överlägset på Mikkis som satt på golvet och spelade gitarr! Som ni kanske förstår spelade vi kort,, väldigt mycket! Love it! ;)


Där ser ni henne! Fast hon var inte så sugen på att vara med på bild.... Got ya anyway!


Startposition


Jag tidigare idag!

My wonderful girls n' I!

Nu ska jag fortsätta äta jordgubbar med socker! (:


Peta 2010

Check this out.........







Sexigt värre.

Jojo, textmänniska

Jag är verkligen en textmänniska.












Hur lyckas han alltid välja att vara med i rätt filmer?

Gud vad jag älskar den här filmen. Helt obeskrivligt vad perfekt en film kan vara.




Klackar, nu igen

Jag har sagt det och jag säger det igen, klackar kan få mig galen. Bara klacken, den där höga, smala balanspelaren. Skor kan vara vackra, det som gör skon vacker är klacken. Jag ska gifta mig med ett par svarta och röda louboutins. De är perfekta and I´m in love.




It´s all your fault, you called me beautiful

I love it

It's all your fault

Fredag

Idag ska jag traska till Tove för att sedan åka med till hennes pappa! Det ska bli jättekul, jag har dessutom aldrig varit där så det blir spännande (: Jag har för mig att Tove sa att vi skulle ta med badkläder, första doppet kanske? I pool då alltså. I annat vatten badar jag inte! Inte här i Sverige i alla fall. Det ser ut att vara någorlunda bra väder i alla fall även om det tydligen ska regna och åska osv idag (?) och imorgon.

När jag kom upp så hade Elin och mamma Eva och Adam på, så nu sitter jag ocn fnissar åt det. Så himla sötaa! Älskar när de är på klassresa och Jonte har porrtidningar med sig och när tidningen når Alexander och Adam så tittar Adam lite äcklad och undrande på bilden efter att han har lyft upp luggen och ba "vad gör de för nått...?" hahahaha adam sötnos!


Dagens citat - Gurkan

Sanna visar sitt löshår som ser förjävligt tussigt och dant ut. Gurkan: "Det är slitet. Du måste ta balsam" HAHAHA ohyes. Fram med balsamet.


Bloggare

Älskar att både Martin och Sara från BigBrother bloggar!! De är ju så otroligt fina tillsammans dessutom.


Bild från Saras blogg

RSS 2.0