52 ways - men lättare sagt än gjort

Igår fick jag en liten present av min kära bästa vän som tröttnat lite på mitt singelskap (som om inte jag också gjort det?..) och ville hjälpa till, så hon tog tag i situationen och gav mig 52 tips på hur man haffar "the perfect man". Känns lite lättare sagt än gjort, vilket även skaparen av kortleken med tips verkar tycka då tipsen inte alltid är de mest seriösa men den var rolig i alla fall. Men det ligger en del sanning i tipsen!
 
Tack Gullan, ska försöka fixa fram lite parmiddagar snart!
 
 
 

19.9

Jag läste precis en krönika (LÄNK). Skribenten skriver om hur hon överlevde Thailand-tsunamin 2004 och hur lätt allt kan rasera utan någon förvarning. Imorgon kan allt du älskar vara över. Hon skriver även "Jag tror ni förstår vart jag ville komma med detta. Livet kan ryckas ifrån dig på en sekund, utan att du är beredd, utan att du får bestämma. Följ dina drömmar, gå mot strömmen och lyssna på ditt hjärta, det finns inget som är viktigare än det. Glöm inte bort att ha roligt, le, skratta och kramas. Glöm inte bort att berätta för dem du älskar att du verkligen gör det. För vet du vad? Allt kan faktiskt vara borta imorgon." 
 
Det gör mig så rädd. Tänk om jag inte visar mina nära nog mycket av vad de förtjänar? Tänk om jag tar dem för givet? Tänk om jag inte njuter nog mycket av livet? Tänk om mitt, eller någon i min närhets liv skulle få ett abrupt slut? "Det händer inte mig" handlar bara om att sopa verkligheten under mattan.  
 
 

Light hits your face

Cupcakes har ju blivit så otroligt stort och jag älskar det och dem. Tove och jag fick ryck en morgon och bestämde att vi skulle göra en omgång!
 
Sprang in på Panduro för att kika lite och de hade fått in supermycket strössel och andra roliga dekorationer, bland annat marsipan i olika färger så man kan göra egna figurer och former! Vi köpte dock hederligt strössel på Hemköp men lite fina cupcakeformar på Inn och finn! Över 100st för 25kr, tyckte det var helt ok faktiskt! Sen åkte vi till Nilsson/Lundins för att baka! 
 
Lite roligare än vanliga liksom!
 
Före...
 
Efter! De blev riktigt goda!
 
Vi bestämde oss för att välkomna vintern (vissa dekorerades med lite snöflingor) då det betyder att vi båda fyller 18 och en del andra festligheter!

Den ljusnande framtid är din

Idag hittade jag en fin bok på Åhléns. Om jag inte minns helt fel kostade den runt 200, några kronor under har jag för mig. Den fick mig lite peppad. Den tog upp lite allt möjligt ang. studenten som kan vara roligt att minnas. Allt från vad mina klasskompisar tror att jag kommer syssla med i framtiden till vad jag drack till frukost på studentdagen. Sån vill jag ha! Skulle tycka det var fantastiskt kul att fylla i den. 
 

Jag tittar på dig, du tittar mot oss, våra blickar de möttes sen titta du bort

Wow. Att några av er fortfarande finns. Kul för mig, desto mindre för er att ni behöver gå in varje dag och mötas av samma inlägg som dagen innan, och dagen innan det, osv osv. Jag har många gånger tänkt att blogga lite, har dock inte ens kommit så långt som att logga in på blogg.se. Jag har inte motivationen helt enkelt. Precis som med allt annat. Det är otroligt lågt på den punkten. Känns inte bra men så är det. 
 
I vår tar jag studenten och igår betalade jag och Tove studentkryssningen som går av stapeln i februari. Det ska bli kul! Vi har bokat all mat, två matbufféer och så frukosten. 95% av alla studenter åker för att supa, vi för att äta ;) 
 
Snart är det mössprovning kan jag tänka mig, har dock inte fått någon info kring det men det ska väl göras denna termin. Känns otroligt! Och overkligt. Men riktigt trevligt!
 
Ge inte upp, vi hörs snart!
 
 
I lördags var jag med Tove och hennes släkt i Hälla för att stampa lite på pedaler - gocart.

RSS 2.0