JAG VILL JAG VILL JAG VILL JAG VIIILL..

.. tatuera mig. Så sjukt himla mycket. Det känns som att ALLA tatuerar sig just nu... Alla får men inte jag :( Jag har ju så himla många jag vill göra men har två specifika jag vill börja med. Båda ska sitta på varsitt ställe på varsin underarm. Ganska små båda två men den ena med stor betydelse och den andra med mer ett gömd betydelse för mitt psyke. Den ena är två ord med en betydelse och den andra en symbol.

Någon som känner en privat tatuerare som gaddar minderåriga..? ^^







via we<3it

Kvällen

Jag har kvällen planerad!

Nu - äta kassler, ananas och ris
Snart - åka med familjen och käka mjukglass
Senare - titta på big brother 24/7 (någon av Simon och Sara åker ju ut ikväll)

Awesome säger jag bara!

Förresten, Mikkis åker till Skåne imorgon och nästa gång vi kommer ses är förmodligen på tisdag, om en vecka alltså!! HUR SJUKT?! En vecka?! I´m gonna miss her!


Hemma igen!

Humöret skiftade lite under dagen men blev i alla fall bättre! Idag har jag varit riktigt i farten i salongen.. Började med att städa (rensa permanentspolar till världens ände ungefär..) och sedan fixade Tove och jag Mikkis hår igen. Det blev ju inte som planerat igår, utväxten försvann inte rikigt och så. Efter att vi ätit mat hos vår favoritkock så gick Linda genom olika make-uper. Inget nytt för min del precis fast något jag måste lyssna på. Helst verka lite intresserad trots att jag redan kan och känner till vad hon säger och visar. Det hon visar har jag gjort i stort sett dagligen i ett par år. Så ehm jaa... ;) Efteråt slingade och färgade jag Josefin :)

Idag var det sista frisörlektionen i ettan (tror jag?) och det känns HELT sjukt. På ett positivt sätt. Jag kan bara inte riktigt förstå det! haha!

Only thing that´s on my mind is who´s gonna run this town tonight



Dagens humör

Idag när jag vaknade var jag på världens sämsta humör, helt orkeslös och bara pissed. Jag orkade inte ens sminka mig så här står jag med en slarvigt gjort bas. Härligt. I skolan ska vi vara i salongen hela dagen om jag förstod rätt, det är ju finfint när jag är på det här humöret.. Då vill jag bara sitta i ett klassrum och dränka mig i musik. Kanske blir jag på bättre humör snart.


Söt liten kusin

Syster och pappa åkte till farmor för att träffa kusinminstingen. Hon är så stor nu, länge sedan jag träffade henne och jag ser på bilder Elin tog att hon blivit en stor liten tjej! Hon pratar tydligen väldigt mycket nu också! Kolla håret, hihi, dags att frisörkusinen sätter saxen i henne snart kanske? ;) haha! Det lockiga håret måste hon nästan ha fått från "vår" sida då även farfar var lockig som barn (:











Gullfior!

and I´ll jump for you

Nu lägger jag BB åt sidan och går ut en sväng med mor min!


handsome dude

Storbritanien

HAHA min syster frågade precis om Storbritanien, vilka länder som ingår. Jag svarade "england, skottland och irland". Mamma ropar från köket "england, skottland och WALES är det väl??" eh ja just ja. Irland är ju ett eget land.... Så frågar Elin även om länderna stavas likadant på svenska som på engelska, "Ja" svarar jag men sen kollar jag upp det på google, hehe.. Just ja, skottland och irland stavas det på svenska ja.. Bra Ida, geografilärare nästa?!

Nu känner jag vitlöksdoft från köket, vi ska äta kyckling- eller tonfisksallad och eget vitlökssmör på bröd. Som ni vet älskar jag sallader!



Tror jag ska plugga på detta.

Lax och potatisgratäng

Berättade ju att vi skulle få sluta innan lunch och det fick vi också! Eftersom att vi inte fick äta direkt splittrade vi på oss och Tove och jag gick till Svea Plan för att checka marknaden, om det fanns något värt att trycka i sig. Men icke sa nicke. Vi hittade dock mycket snygga kläder men inget vi köpte, tyvärr. När jag kom hem värmde jag lax och potatisgratäng, haha blev faktiskt gott även om kombon inte är något man kanske brukar köra på.

Nu sitter jag och slappnar av framför Big Brother. Givetvis. Vad annars? ;)


Ready to go

God morgon!

Nu är jag klar för skola, är påklädd, sminkad och sådär.. Blev en fantasilös klädsel... JB huvtröja, långt linne under och svarta tights. Inga krusiduller här inte. Jag slutar innan lunch idag, får se vad som händer då.

Det är förresten aldrig tråkigt att titta på BB 24/7, även om de sover, Simon underhåller även då! (: Bara informerar.


Inte på humör..

Jag är inte på humör precis och varför går jag inte in på. Det blir dock inte bättre av att jag är hungrig..


I´m off

Nu drar vi väg to grandma´s place! Kommer hem ikväll någon gång (:


2011-05-29

Idag ska jag och familjen hem till farmor på mors dag-lunch. Vi blir typ inte många men det är ju i vanlig ordning, vi är ju inte speciellt många heller och nu är det ett gäng som inte kommer dyka upp av olika anledningar, vissa mer accepterade än andra.

Kollar på BB (såklart...) och ska snart gå och sminka mig och fixa. Vill ha mina nya skor idag men jag vet inte riktigt om det är för kallt för det.... :S Mamma och jag ska gå hem från farmor, vi går ju söndagar och torsdagar, så det blir att ta med gympadojjor. :)


Mors dag

Snart ska vi gå upp och fira mamsi på Mors dag! I bakgrunden står 24/7 på men det händer liksom inte så mycket mer än att Chrille rör på sig i sömnen, tjugo i nio. Elin och pappa ska ut och plocka blommor och jag ska fixa frukost på sängen. Det är liksom en tradition vi har, blommor och paket! Liljekonvaljerna har ju precis kommit vid den här tiden och de är hennes favoriter så det passar ju bra!

GRATTIS PÅ MORS DAG MAMI, JAG ÄLSKAR DIG ♥ ♥


I ♥ Big Brother 24/7

Martin och Sara ligger i soffan och bara slöpratar om Martins liv. Så som hans jobb, lumpen, hans barndom o.s.v. Jag älskar att lyssna på när han pratar. Han är smart, jävligt allmänbildad, känslosam, ärlig och bara sig själv. Det är svårt att förklara men han är naturlig på något sätt, han är bara sig själv och det är så jäkla bra. Fler killar borde vara som honom.




Alltid jag och mina kärleksförklaringar till Martin ^^

Mollan träffar Bieber @ kvällen är din

Ganska så väldigt fint.



Som ni säkert vet är jag inte så superinto Bieber men av det lilla jag sett av honom förstår jag att han måste ha ett stort hjärta. Och det är väl kanske det viktigaste.

Kvällen är din

Just nu ser jag på Martin Stenmarcks "kvällen är din". Det är faktiskt första gången jag ser det programmet, det är ju jättefint!! Ångrar inte att jag tittade på det. Såna program tycker jag om! När folk blir glada av små gester som kanske inte betyder så mycket för alla andra men för henne eller honom betyder det allt.

Nya skor







Skopunkten 349kr





Skopunkten 149kr

Big Brother 24/7

JA NU ÄNTLIGEN! Precis innan jag skulle gå ut för att åka till Tuna så ser jag att de bara tar 19:- för resten av veckan. Så nu direkt när jag kom hem slog jag till! Otroligt roligt!! Och jag som är ledig onsdag eftermidddag, torsdag och fredag. Hihihihihihihi! Ska ligga och titta på dem när de sover inatt, höhö!

På Tuna köpte jag två par skor, ska visa sen! =)


2011-05-28

Hallåå!

Jag har som vanligt lite bråttom såhär på morgonen. Hehe... Vid den här tiden har typ min farmor redan hunnit eftermiddagsfika ^^

Hur som helst väckte min syster mig lite över elva på beordran av päronen, mamma och jag ska till Tuna. De är på ÖB nu och ska sen hämta upp mig. Jag kör på en svart/grön sotning, blev lite inspirerad då jag sotade så mycket igår! :) Lägger kanske upp bild på det senare! Nu ska jag fortsätta sminkningen! :)

Skönt att bara slappna av

Jag älskar hektiska dagar med "modeller" att styla o.s.v. o.s.v. men efter en sån dag är det såå skönt att komma hem, sätta på sig mjukisbyxorna och bara vara. Nu har jag precis tagit en dusch och ska glo på big brother som börjar om en minut ;) Helt klart mitt favoritprogram!

Nu börjar det!! :)

Världens bästa citat

"Comet ohne Tokio hotel ist wie sex ohne orgasmus"

"Comet utan Tokio hotel vore som sex utan orgasm"

Ja ni fattar budskapet.


T. Momsen






Lång och intensiv men jävligt rolig dag

NU är jag hemma efter nästan 12 timmar. Var ska jag börja? Vi kom till salongen och började styla oss. Som jag planerat sedan innan blev det lite regnbågeinspirerat. Det blev helt okej, pigmenten kom dock inte fram lika mycket som jag hoppats på. Det var jag och några till som skulle till "tältet" först så vi tog frisörväskor och en pall eller vagn med oss. Vi gick runt hela stan innan vår lärare kom och mötte oss. Då visade det sig att vi gått förbi ingången för länge sedan. haha!

Till en början var det inte så många människor på plats som ville stylas men vi började med arrangörerna till hela eventet. Vi hade både smink- och hårprylar med oss så det blev fulländat resultat. Jag har sotat halva Eskilstunas ögon känns det som, haha! Tjejer som killar kom och ville ha smink, jätteroligt!

När vi slutat runt 15 gick Mikkis, Tove och jag till Café Smak och sedan till något ungdomsställe där deras kompis skulle spela! De var duktiga :)

Så ehm ja, som ni kanske kan tänka er är jag ganska trött i huvudet OCH fötterna!!! Snart är det mat som gäller och sedan ska jag bara ligga och pilla naveln.

I don´t wanna play the broken-hearted Girl



2011-05-27

Här står jag i pappas vita t-shirt och svarta tights... Ja det är så vi ska se ut idag på PRIDE. Tröjorna som en av lärarna ska ha beställt har inte kommit såååe.. Jag ska sminka mig i skolan likaså fixa håret där. Det blir nog bra. Jag ska nog ha något regnbåge-inspirerat och typ mohawak eller något sånt.  

Jag slutar lite efter 15 idag så vi hörs då, om jag inte fixar något inlägg nu. Vi får se om jag hinner! :)

Gullhår @ pride E-tuna

Om du vill ha en crazyfrisyr och sminkning (?) imorgon, kom förbi "tältet" (som jag tror är på torget) och bli stylade av oss från John Bauer!! Mellan 10-15 kommer vi stå där och styla gratis!


tumblr

Mamma och jag

Ida: *sjunger oseriöst* "Det är så man sjunger om man är nått!"
Mamma: "Eh ja......" :S

HAHA

Manlighet

En sak jag kan bli både trött och arg på är när speciellt killar men även tjejer säger att det är fjolligt när en kille/man gråter. Precis som att det är "bögigt" med smycken eller en rosa t-shirt på en kille. Hell no säger jag. Manlighet kommer innefrån, är en kille säker på sig själv och sin manlighet kan han göra en t-shirt manlig som någon med mindre självkänsla inte skulle kunna göra manlig. En kille som vågar gråta är oftast en kille som är säker i sig själv. Att påstå att det är fjolligt med deverse saker säger mer om den som sagt det än om den som gör/bär det.

Detta har jag tänkt på flera gånger men anledningen till att jag skrev ned det nu var p.g.a. Martin Granetoft i Big Brother. (För er som inte ser på big brother: ett av veckans uppdrag har varit att stå helt stilla när en röst säger "freeze". Big Brother har i skrivandets stund skickat in två anhöriga sammanlagt. Saras syster och Martins syster.) Martin står helt stilla medan hans syster berömmer honom och sedan kramar honom. Så stilla det bara går när tårarna sprutar. Han rör sig inte alls, så otroligt starkt. (Notis: han var inte den enda som grät kan jag säga. Och då menar jag inte hans syster eller de andra deltagarna..... Blödig tjej over here..) Sen går jag ned bland kommentarerna och ser kommentarer så som "Bland det fjolligaste jag varit med om, själv satt man inlåst i 8 månader utomlands inte fan grät man när man träffa familj för det.  Vart finns alla männen egentligen". Då gick jag igång. Martin "KAN" gråta och fortfarande vara den man han är. Varför? Jo, för att han vet att han är manlig och DET är vad manlighet handlar om. 
 

You go handsome!

Prata engelska med främlingar

Ni kommer kanske ihåg att jag skrivit tidigare om att vi skulle roa oss med att prata med random people på stan. Det gjorde vi också. Vår "lärare" (som egentligen är lärarkandidat men som höll i denna lektion) hade fixat ihop oss i grupper och skrivit vad vi skulle fråga. Förstår inte varför egentligen, det hade vi väl själva kunnat fixa? Men nej, hon ska göra grupper till allt... Jaja, skitsamma. Det gick bra och var kul när man väl kom igång.

Min grupp bestod av mig och tre andra, vi kom från Ryssland och skulle hitta ett hotell. Jag började och frågade en kvinna, hon blev typ livrädd när jag kom fram med mitt "excuse me". Senare kom det fram att en grupp precis innan hade frågat henne också och då ville hon inte heller säga något. Sen gick vi in i en butik och haffade en tjej på gatan. De var i alla fall vänliga och ville hjälpa fyra vilsna ryska turister ;)

Efter den "övningen" lekte vi och sedan avslutades lektionen med fika. En helt okej lektion! ;)


17ÅR!


Grattis sweetiiiie! :D


God morgon

Jag har precis ätit en banan till frukost och ska snart släpa mig till mitt rum för att börja sminka mig. Jag är så fruktansvärt trött, har verkligen lust att krypa ned i sängen igen. Roliga är ju att NU, när skolan är frivillig går jag ändå, för ett/två år sedan hade jag "varit sjuk". Har jag mognat tro? Haha!

Idag är det den sista engelskaAlektionen och då fick vi bestämma vad vi ska göra, som jag sa igår så har jag, Mikkis och Tove bakat chokladbollar och dessutom ska vi leka! + en annan sak.. Ut på stan och prata engelska med folk.. Hahaha, dör lite..

Restylane

Bakom mig bakar Elin chokladbollar, som om inte de fyra-fem satserna som redan gjorts räckte? Haha, fast den här laddningen skulle hon tydligen baka för oss och inte till min klass ;)

Just nu sitter jag och läser om restylane, haha, det är ju faktiskt väldigt mycket bättre än botox! Restylane försvinner ju inom ett år. Vissa förstorade läppar kan ju faktiskt vara snygga men absolut inte om det är FÖR mycket. Och det får inte bli att man inte ser några ansiktsuttryck eller att man inte kan le. Då är det inte snyggt och INTE värt det!! Inte enligt moi i alla fall.  

Hittar tyvärr inga bra bilder, ni får väl googla om ni vill se restylaneläppar ;)


Bilder från idag

Tove, Mikkis och jag bakade ju till klassen idag. Vi gjorde nästan fem satser!! Haha stackars Mikkis som var tvungen att "knåda".


Mikkis och jag gjorde första smeten. Tove var fotograf ;)


Ehm ja, Mikkis knådade!


Mustasch ;)


Tove skötte musiken @ bakområdet!


Och sedan "tauterade" Tove mig. Som vanligt. haha! (min hand ser något wierd ut men äsch!)

Snart ett år med Gulligullhår

Det märks att det inte är mycket kvar av terminen! Det är betygsamtal hit och dit, knappt inget datoranvändande (i alla fall inte för skolarbete;)), prat om hur många dagar det är kvar o.s.v. Fast det här året har gått så otroligt fort att jag inte har några sommarlovskänslor, det känns inte som att det REDAN är sommarlov!! Galet!

För ett år sedan gick jag sista året på Odlarn och hade ingen aning om vad jag hade att vänta mig. Det känns som att jag gått i Gullhår och känt mina närmsta vänner i evigheter men när jag tänker efter så är det inte mer än några månader. Känns jätteskumt då det som sagt känns som motsatsen! 





 

gillarer!

-

jag har inget att göra Johodå, det har jag. Om jag vill. Jimmi sa att vi inte fick säga att vi inte har något att göra för att han har lagt upp någon mattelek på fronter men det vill inte jag köra.... Haha. Inte själv i alla fall. Det känns lite väl boring. Så jag har inget att göra. Det är betygsamtal och vi som inte samtalar har inget att jobba med. Vissa har, men inte jag. Fast det lär jag ha när jag förmodligen måste komplettera NP.

Fan det här blev rörigt. Hoppas ni förstår något av det jag skrivit i alla fall!


Iväg mot skolan

Nu ska jag snart ta mina ben och vandra till skolan. Där ska vi ha matte och sen slutar vi 11.30! Efter det ska Tove och jag hem hit för att baka till klassen, sista engelskalektionen imorgon och då tog jag på mig att baka något. :)

Hörs sen!

Jag, Ida vill till Paris...

.. för att jag har hört att det är mycket fina hus, växter på balkonger, mycket fina broar och mängder av söta gaypar där. Jag gillar bögar, vet inte riktiigt varför men det är gulligt.


N. Franz

Alla vet att jag beundrar Mirre, men denna kvinna är fan grym hon också!

Natalie F




Mr Karlsson

De som känner mig vet kanske att jag har en liten crush på bonde söker fru... Mina favoriter är Roger och Ann-christine. Min absoluta favoritbonde är Fredrik! Vilken godbit!









Utväxten - CHECK

TjabbaTjenaHallå!

Vi fick sluta tidigare idag, c:a 75minuter! Fast vi hade ändå lektion i c:a tre timmar men vi började tidigare då alla var klara med NP så vi skulle hinna äta och ändå hinna till framflyttad lektion 11.30. Jag gjorde inte mycket på lektionen då jag färgade min utväxt. Eller ja, Mikkis färgade den åt mig! Blev en aning svettigt då det bara fanns en halv tub (ungefär) av 2/0:an (svart). Som tur var räckte det men det var precis på håret (höhö vitsigt!). Färgade även sidecuten den här gången så nu är det också svart. Jag tänkte färga rött men det fanns så ont av röda färger så då sket jag i det. Som ni kanske förstår har de inte köpt in så mycket färgtuber nu eftersom varken vi eller tvåorna har så många lektioner kvar i salongen. Varför köpa in och låta dem stå över sommaren? 

Hur som helst, utväxten är fixad och längderna är lika kolsvarta. Awesome. Dessutom luktar hela jag salongprodukter, inte illa pinkat!






Dumma lilla hund ♥





Sötnos!

Nu sitter jag på NP

När jag skriver det här står jag på min svarta, sköna matta men när ni ser det här sitter jag med pennan i handen och kluddrar ned felaktiga svar på ett förmodligen glansigt papper. Vet inte om det är positivt eller negativt att man får ha miniräknare under detta prov, det betyder ju att det är svårt och jag har inga matteskills, såatte.... Jag fasar lite inför MatteB, jag har ju liksom valt det, "bara för att". Får se hur det går. Man kan ju alltid hoppa av.

Have a nice day!


Titanic - bio hos Tove

Imorgon håller jag tummarna för att jag kommer kunna färga håret. Min utväxt är allt annat än okej och färgen börjar lossna lite och skifta (eller mer?) i brunt. Förmodligen kommer jag inte bara färga utväxten. Jag tänker inte skriva vilken färg/nyans/ton det lutar åt då jag inte är säker men avfärgning kommer behövas (vilket är rätt logiskt) ;)

Jag, Tove, mamma- och yngsta syster Nilsson hade "bio" idag i deras vardagsrum med popcorn och grejor. Väldigt mysigt måste jag säga! Vi såg Titanic, vilket var första gången för mig. Jag VET, det är INTE KLOKT! Verkligen på tiden att jag såg den. Och ja... Jag såg den. Herregud vilken film. Så otroligt himla vacker. Och sorglig. Och fin. Och hemsk. En sak jag inte kan släppa är hur sjutton man kan spela in en film som den. Allt var ju så otroligt verkligt?! Herregud.


Billy idol



I found myself in you

Efter att ha tittat på finfina big brotherklipp på deras hemsida så ska jag gå och göra mig färdig för att traska iväg till Tove!

Vi hörs senare!


Idag är jag ledig :D :D :D

Japp, ni läste rätt. Ledig tjej overhere! haha! Det är stuga för de som inte blev godkända på förra frisörprovet och de som inte lämnat in några arbeten/ gjort prov och tydligen klarade jag provet så här sitter jag. Egentligen är jag ju ledig ändå varannan måndag p.g.a. praktiken som jag är på under lördagar istället för måndagar. Fast det fanns ju risk för att jag skulle få besöka stugan och då hade jag fått offra min helt lediga dag..

Det är inte mycket kvar nu. Hela den här veckan, mån, tis och ons nästa, tis och ons veckan därpå för torsdagen är det avslutning. Sjukt när man tänker på det. IIIH!

Gurkan är ute ur huset

ÄNTLIGEN!! Gud vad glad jag är!! Verkligen på tiden! Så himla glad över att Katerina OCH Gurkan är ute nu. Kunde inte varit bättre just nu känner jag!

HEJA SIMON OCH MARTIN!!!

I learned to live half alive

jag vet att jag en gång i tiden var den du skrev dina löjliga meningar till. nu är det någon annan som är det omedvetna offret. det konstiga är kanske att jag inte saknar det alls. jag är nog tacksam att slippa.

life tore us apart
 


I´m ready to go, lead me into the dark



You are from a whole other world, a different dimension

Tjohej, nu är jag hemma igen! Var hos mormor ett par timmar, kom hem för att snabbt byta om, gick ut på en prommenad med mamma och sedan var det bara att hoppa in i duschen. Det var jätteskönt ute idag också!

Nu är jag hungrig.. Tur att maten verkar vara klar snart! Om det är något som jag inte tycker om är det att vänta på att maten ska bli färdig när hungern gör sig påmind.

Förresten, mormor hade en skitgod tårta! Ingen gammal hederlig prinsesstårta utan en som smakade lite som youghurtglass fast ändå inte. Den var fantastisk!! :D

Nu drar jag på parteeey!!


Hörs sen!


22maj 2011

GodMorgon!

Idag ska jag och resten av familjen åka till fina mormor och fira henne då hon fyllde i veckan som gått! Det blir nog jättemysigt, det brukar det bli! Ska ta och komponera ihop någon fräsig sminkning nu, har mina tankar men får se om jag har de färgerna hemma... haha, håller knappt koll på vad jag har och inte har, fast rätt bra koll har jag nog ändå! Har städat lite på min "sminkbänk", så nu ser det bättre ut!

Jag har ju planerat att tapetsera om så det matchar lite bättre än vad det gör nu. Jag har lite funderingar på hur jag vill att sminkplatsen ska se ut och har haft i ett par år fast jag har ju haft mina lovely affischer ivägen, nu ska de ju bort på ena väggen.. Fast jag vet inte hur jag gör. Vet inte om det känns "onödigt".. Vem vet när jag tar mitt pick och pack och flyttar liksom? :S Inom tre år har jag ju förhoppningsvis mitt eget. Skitsamma. Det får jag fundera vidare på!




Ohyes!

Jojo, jag är hemma nu!

En ungdomsfestival, en efterfest (höhö) och lite nattkäk senare är jag hemma igen på mitt kära golv. Mikkis som just har flyttat visade upp sin nya lya, som var enorm. Vilket hus!!! Sjukt fint, jag blir avundsjuk!

Jag lärde mig TRE nya spel idag, "BläckFläck", "Vem får sista ordet" (?) och ett annat som jag inte minns namnet på. Haha! Alla spel var i alla fall roliga och de två ovannämda gjorde verkligen att vilda diskussioner uppstod ;)






"BläckFläck"

Piercings

Så sjukt snyggt. Jag älskar piercings och tatueringar!


Tungan


Töjning


Conch

jag som trodde det skulle bli lätt

Som jag skrev om tidigare var jag upprörd över de nya gesällreglerna och nu snurrar det ordentligt i mitt huvud. I höstas när jag fick reda på att det krävdes x antal tusen arbetstimmar för att ens få ansöka om gesällprov sållade jag bort det. Jag tänkte att det har jag inte tid med. I onsdags fick vi mer detaljerat förklarat och efter att ha diskuterat fram och tillbaka med mamma och pappa är jag inte så säker på att inte försöka längre. Det känns fortfarande inte som att jag har tid att typ "praktisera" ett par år för att sedan försöka mig på gesällen men det kanske lönar sig? Jag måste ju ändå spara pengar till hår- och make-upartist kursen och jobba.. Vad skulle jag jobba med? Kassörska på Ica? Jag kanske inte tjänar mer pengar på Ica än på en salong. Kanske kommer gesällbrevet vara det som väger över till att jag får mitt drömjobb senare i livet?

Fan. Jag är glad att jag slipper ta det beslutet nu. Jag är kluven. Jävla regler. Det verkade ju så lätt förut.


to be contuined


Can you get enough of me?



Lördag

Tjobre!

Ikväll ska Tove, Mikkis och jag på festivalen i Torshälla. Det blir nog awesome! :) Men fram tills dess vet jag inte vad jag ska hitta på! Måste nog i alla fall göra mig ordning och det tar väl ett tag ;)

Ska nog kolla ett par bloggar innan jag gör något vettigt...

So long!


tumblr

I wanna be a redhead. again.

Jag råkar vara av den sorten som inte klarar att ha samma hårfärg allt för länge, ( HAHA efter typ 16år som blondin..), nu när jag väl börjat färga går det inte att få stopp på mig! Just nu vill jag verkligen ha rött hår. Riktigt rött!!! Fyfan vad snyggt det är!








bilder från tumblr



En hissning såhär på kvällskvisten

Älskar när snygga handbollsspelare har systrar som bloggar... Inside information.. och bilder.. ;)))


Big Brother testar smaklökarna

Åh fyfan, jag sitter och tittar på reprisen av gårdagens Big Brotheravsnitt när de ska äta olika saker, så som mögelost, äggula, sill och... LARVER. Så sjukt jävla äckligt!!

Gurkan får en sked med en levande larv på och stoppar in i truten men spottar ut direkt med avsmak, snart får han ytterligare en larv och då tuggar han den och verkar tycka den är otroligt äcklig. Han ställer sig upp och bankar handen i bordet av frustration och säger sen: "Är det kräfta?"

HAHA..

(kan inte lägga in klippet här men jag delar med mig av en skojig länk när Sara äter för den som inte redan sett det)

http://www.bigbrother.se/1.2143669/2011/05/18/saras_larviga_smaksensation

TODAY

Dagens mående: Bara bra!

Dagens klädsel: Svarta tights, svart linne och röd- och svartrutig skjorta

Dagens smink: Någon slags sotning (kanske...?), mascara, concealer, foundation, puder, primer, ögonbrynspenna och rouge.

Dagens frisyr:
Utsläppt och en slapp toupering.

Dagens händelse:
Kyrkogården med Tovegirl

Dagens låt:
Jar of hearts - Christina Perri

Dagens planer:
Skola och sen blev det lite spontant som vanligt (:

Dagens vill ha:
En av det andra könet som kan ligga ytterst i sängen och rädda mig från spöken. Var helst över 1,70 ;)

Dagens drog:
Skratt (som vanligt? ;))

Dagens tråkigaste:
Att man måste skriva sminkrecept, helt onödigt när man har ett minne och ögon som fungerar som det ska..

Dagens roligaste:
Mycket men kanske blondinen på kyrkogården, mmmgrrr!!

Dagens förväntning: Ett dampigt samtal, men som inte verkar komma. Inte klagar jag.

Dagens måste:
Promenera lite mer än vanligt

Dagens person:
Tove

Dagens köp:
Bonaqua med Jordgubb- och rabarbersmak! Sveaplan hade inte päron...

Dagens godis:
Jag äter inte godis!

Dagens ord:
Jojo, ..(valfritt ord, fast ett exempel är "miljötänkare")..


Mellanmål

Fan världens godaste macka! :D

- Kalkon
- Ost
- Salami med vitlökssmak

HAHA finfint!


Make-up i skolan

Idag var det make-up för min del i skolan. Skulle sminka Mikkis. Bara vanlig "vardagssminkning" fast jag tog ut svängarna lite i alla fall och körde mascara på nederfransarna också även om det inte riktigt hör till en vanlig vardags. Fast det blev inga minuspoäng för det, hon hade inget att klaga på förutom en pytteliten detalj som knappt var väsentlig, jag kunde bara ha tagit lite mer foundation under ena ögonbrynet så det är inget att hänga läpp för! Har tyvärr ingen bild på det.

Ska kolla på big brotherklipp nu! :)

Om sanningen ska fram



Tidsinställt inlägg: Nu antar jag att jag är och har idrott, svettas och såntdära. Men det är okej för det är inte mycket var på terminen!! Typ en HEL vecka och några dagar, I like it!












-


Jag är då alltid hungrig

Jag åt ju middag för ganska exakt tre timmar sedan och på dessa timmar har jag hunnit varit ute och motionerat, duschat och blivit hungrig igen... Suck.

Mamma och Elin spelar Uno och i bakgrunden går "Pelle Svanslös", då när den gick som julkalender. Hahaha så härliga!! Nästan lika bra som Eva och Adam ;)





40minuter PW med mor min

Jag och mamma har precis varit ute och gått, det blev en sväng runt Vilsta och när jag kom hem gjorde jag ett par armhävningar. Skönt! Det är så skönt i det här vädret. När jag kom hem från skolan runt 17 åt jag och sedan somnade jag till lite i min sköna säng... Hahaha fast mamma kom in och väckte mig ganska fort då hon vet att jag inte kommer kunna sova inatt om jag sover länge på kvällen ^^


"Tre vilsna prinsessor"

Jojo, nu sitter jag och skriver sagor. Jappjapp. Det går sååå bra. Nej det gör det inte, jag känner mig så fjollig när jag skriver det här. Liksom, en saga?! Det gjorde jag inte ens i femman. Haha!

Efter lunch på engelskan ska vi se på film, det ser jag fram emot!! Fick tillbaka engelska NP proven för att kika genom misstag osv, då såg jag nästan hade alla rätt på hörförståelsen. Hallelujah, det trodde jag väl aldrig! O_O Fick VG i snitt på NP och det känns väldigt bra måste jag säga.

Hörs sen!


I skolan

Nu sitter jag så fint och ensamt på min nya plats i klassrummet. Förra gången fick vi själva bestämma platser så vi satt vid våra närmsta vänner liksom, nu har de förnyat dem. Jag har ett rätt bra bord ändå måste jag säga =)

Nu ska vi börja med svenska, det ryktas om något prov men jag tvivlar.

who do you think you are, running around leaving scars

nu får det räcka. gör ingen annan något gör jag det.


And I remember every word you said



Bättre än Robyns!

18maj 2011

Elin kom precis hem med glass till mig... Hihi, så sjukt gott! Tove och jag har ju en deal som säger att vi inte äter godis, chips (eller något i den stilen), inte dricker läsk och bara glass en gång i veckan. Det går faktiskt förvånandsvärt bra! Vi äter ju faktiskt fika... Fast jag äter inte det så värst ofta ändå.


Vi hade ju första nationella i matte A idag, gick bättre än vad jag förväntat mig. Fast jag ska inte ropa hej innan jag fått resultatet ;) Jag var klar med matten lite innan tio och då gick Tove, Mikkis och jag till gallerix för att köpa en grej. Sen gick vi och åt hos Ove och sedan delade vi på oss. Tove och jag gick en kort sväng i affärer och sedan gick vi till Frej på torget som skulle spelade alla möjliga låtar på torget! Han hade solo och visade prov på mycket talang!

Efter att vi haft hål i några timmar var det ju dags för gesällinformation. Det gjorde mig bara förbannad. Jag tänker inte gå in på det men jag kommer nog göra det i ett senare inlägg! Som ni märkte igår så är jag ju lite på "diskuterarhumör" för tillfället...


De kan ta sig någonstans.

Visst fan, vi börjar ju senare idag

Det är visserligen bara tjugo minuter men här har jag stått och stressat... Haha..

Jag ska möta tove om en halvtimme vilket betyder att det är en kvart kvar tills jag ska gå. Funderar på att skita i väskan, ska ju inte ha dator eller något med mig.. Fast plånboken behöver jag ha med mig. Och penna... Jaja, skit samma.

Nu ska jag välja kläder i min stora helt fyllda walk-in-closet! (I wish).


17 maj - internationella dagen mot homofobi och transfobi

Jag tycker homofobi är äckligt.

Jag förstår, ärligt inte, varför alla de personer som inte är hetero ska vara mindre värda eller helt enkelt något att höja på ögonbrynet för. Det är inget konstigt. Förr sågs det som en sjukdom och det gör mig illamående. VARFÖR?! Homofobi är något jag aldrig kommer förstå mig på.

Precis som jag skrev i "Justin Bieberinlägget", de människorna måste det vara något allvarligt fel på. Man ska inte behöva skämmas för något, inte musiksmak, inte bakgrund, inte utseende och verkligen inte sin sexualitet. Alla har rätt till att vara sig själva. Var stolt, det blir så mycket roligare då.


I´m breaking free


via tumblr

Att "hata" ett band eller en artist...

.. bara för att personen/erna inte gör den musik du föredrar är sjukt. Att titta på en bild och säga att hela bunten är bögar och därför vägra lyssna på ett ord om dem och ännu mindre PÅ dem är ännu sjukare. Jag förstår mig inte på de personerna. Nu tar jag Justin Biber som ett exempel. Jag lyssnar inte på hans musik och kommer säkert inte göra i framtiden heller. Jag tycker inte han är speciellt attraktiv, faktiskt inte alls. Jag förstår inte riktigt grejen med honom, vad han har som ingen annan har. Fast nu kommer skillnaden mellan mig och vissa andra. Jag accepterar att andra avgudar honom. Jag skulle aldrig säga "jag hatar honom". Jag behöver inte tycka han är bra men jag respekterar honom och hans fans. Jag behöver inte vräka ur mig att han ser ut som ett litet barn och låter ännu barnsligare, att hans låtar är total meningslösa, att de som lyssnar på honom är inkompetenta, om jag skulle tycka det, när jag stöter på någon som gillar honom. Jag säger inte att jag gör men inte heller att jag inte gör det. Jag skulle aldrig kunna hata honom.

Någonstans i någon regelbok står det tydligen skrivet med osynligt bläck att det är okej att trycka ned t.ex. Justin Bieberfans och Tokio Hotelfans. Jag förstår inte varför det är mer rätt att vräka ur sig elaka kommentarer om dem, inte säger väl någon som inte tycker om Kiss något i stil med det ett Bieberfan får höra?! Nej, för Kiss är accepterade och det är tydligen inte Bieber. Jag förstår inte riktigt varför. Människan är 17 år och gör musik. Men han är samtidigt hatad. Han har inte gjort något ont, han har ingen som helst anledning att bli hatad. Fast det blir han. För att de kanske vägrar lyssna på hans musik eller helt enkelt inte tycker om den. Jag tycker helt seriöst att det är något fel på de personerna. Kanske har det med sjukligt dåligt självförtroende att göra.

Ingen ska behöva skämmas eller tryckas ned för att hon eller han tycker om en viss artist/band.



J. Bieber


I´m leaving home

Nja, inte riktigt. Jag kom precis hem! Hade planerat att gå men jag åkte halva vägen, ville inte riskera att bli dyngsur.

Läste precis på face att vi ska på en föreläsning av något slag ang. gesäll imorgon på eftermiddagen. När vi egentligen ska vara lediga. Vi ska alltså sitta och lyssna på något som i alla fall. jag känner att jag inte har någon som helst användning av. Jag lär ändå inte ta något gesällbrev. I alla fall inte med de nya reglerna. Nävver Justin Bävver ;) 

Idag på frisörlektionen skulle jag göra fönvågor, sjukt äckligt tråkigt. Tove och jag blev dessutom män för ett tag, vi hade slips, skjorta och jag hade till och med herrfrisyr. Det saknades bara en bula i brallan liksom.

Jag ska faktiskt ta och lyssna på GaGas nya "Hair", jag har höga förväntningar efter att ha läst andras reaktioner.


I never really cared until I met you



Så himla fin!

Upp och hoppa

Nu är jag vaken och ska sätta igång att sminka mig! Lär ju få tvätta bort det efter lunch då vi ska sminka på praktiska frisör men jag tänker inte gå osminkad fram till dess bara för den sakens skull. För övrigt tror jag/vi att det är prov idag, vi har inte fått en bestämd dag men vår lärare har gett oss lite vibbar. Jag är sjukt opepp. Det är bara att be till Big Brotherguden (HAHA) och hoppas på att det jag kan är nog. Det spelar tydligen ingen roll att man skrev MVG i höstas, provet måste göras. Jag har försökt plugga till det här provet men det går inte in. Jag vet inte varför för jag försökte verkligen.

Jaja, det går som det går. Jag känner mig glad idag and that cannot be destroyed! Vi hörs sen!


Life


via tumblr

Klippt och klart

Tove har nu åkt hem och jag hann med en snabb klippning på Elin. Hon ville bara fräscha upp topparna och göra luggen kortare, något hon pratat om väldigt länge men som inte blivit av helt enkelt. Nu är hela jag hårig av hennes små blonda strån :P får ta och rolla mig!

Tove och jag bakade negerbollar, sjukt gott! Jag har varit sugen på det superlänge men inte orkat göra det!



Jag kände mig lite som Bill i fredags när Tove fixat mitt hår, jag hade liknande brillor som honom och en skjorta med samma färger han har, haha, det var bara ögonbrynet som saknades ;) fel bryn dock men även en wannabe måste väl få vara liite unik? ;) 

Skolkatalog

Idag har jag varit flitig med bloggandet! Haha, var i skolan först och klippte min första killmodell, gick faktiskt väldigt bra! Som tur var. Min lärares son ju....

Sen gick jag och Tove och köpte med oss ming hem. Nu tittar vi i gamla skolkataloger och skrattar! :D

Att spela i Big Brother, okej eller inte?

Alla vet att Big Brother är ett spel men är det okej att deltagarna inte är sig själva och leker i huset? Egentligen "borde" det vara okej, varför förbjuda lek i leken? Fast samtidigt så blir jag riktigt jävla upprörd på typ Gurkan, när han är falsk, snackar skit hit och dit, om ALLA. Jag försöker analysera Sara, om hon är falsk mot Martin, om hon kör ett spel eller om hon är Sara Jönsson. Det hade jag ju inte gjort om jag tyckt att det är okej att leka.

Jag tycker en sann person ska vinna. Alltså Simon helst. De som jag inte tror spelar och som jag tycker är värdiga vinnare är Simon, Martin och Peter men om jag får välja två i final skulle jag välja de förstnämnda.

Min "lista" över hur jag tycker de ska åka ut:

1. Gurkan (!!!)
2. Madde
3. Sara
4. Christian
5. Peter
6 (final). Martin
7. (final) Simon

För visst är det väl bara två i final?!

Vad tycker ni?



                            <3                                   <3

T & C Hawkins


16 and pregnant

MTV´s 16 and pregnant är ett program som jag följt under något år. Jag älskar det. Jag vet egentligen inte varför men oftast är det fint och roligt att följa, även om vissa par inte riktigt är kloka.

Samtidigt som jag tittar på MTVs weekend break pluggar jag frisörteori.. Ska nog kanske ta och hjälpa till med maten snart :)


Pineapple for breakfast

När jag klev upp för 20minuter sedan är det första jag möts av en mamma som sitter på köksgolvet och planterar om blommor och en pappa som skruvar upp en persienn.. Jaha, det är en "sån" söndag, då man inte gör något speciellt på ^^ haha! Att plantera blommor är något jag förmodligen aldrig kommer göra, när jag flyttar kommer jag bara ha plastblommor eller slänga skiten när de behöver planteras om, hahaha! Jord under naglarna är inte min grej.

Reprisen av ESC -11 visas just nu, dock hinner jag typ bara se poängutdelningen då det började runt 9 imorse ^^ Förmodar att det kommer bli nästan lika spännande idag! ;) dessutom äter jag ananas, gott som fan!


SVENSKT SEX - TREDJE PLATS

FYHELEVETE VAD JAG ÄR STOLT SVENSK JUST NU! FAN VAD ERIC ÄR AWESOME! ÅH JAG ÄR SUPERGLAD ÄVEN OM HAN INTE VAANN!! Så otroligt spännande altså, jag har ingen röst kvar! OOOOCH. ERIC VANN SEMIFINALEN. FYHELVETE VAD GRYMT!

JAG ÄR HYPER, NU VISAR DESSUTOM SVT1 INTERVJU MED ERIC FRÅN TYP IGÅR. SVERIGES STOLTHET I TYSKLAND, SVENSKT SEX OMYGOD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




ESC 2011

Tycker som vanligt inte att ESClåtarna är någon höjdare. Väldigt få som faktiskt är okej. Tråkigt nog. Eric är ju såklart awesome. Tyska Lena var helt okej. Hon var mycket snyggare iår än förra, då såg hon ju ut som att hon var ute med hunden en söndagmorgon. Haha.

Ska fortsätta titta nu :)


2010

Billdär

Lite spännande bilder från de senaste dagarna!


I torsdags kände Tove och jag oss lite extrakärleksfulla och ville göra Oveboyen i köket glad!


Dagen efter var vi lite sura på Ove så då fick han ingen hälsning!


På matten gjorde vi ju inte alltid matte, Tove tatuerade mig ;)


Mikkis blev också tatuerad! :D Tove gick också tatueringar, som jag ansträngde mig att göra ;) Bara titta så överlyckliga de är!!

I want it that way

Som jag skrev imorse tänkte jag ha en bra dag och det hade jag också! Mer än bra! Jag har haft fullt upp på praktiken med färgning och klippning + styling! Jättekul! Tove blev guldblond och på Dilnaz kapade jag några centimeter. Jag hade så fullt upp att jag inte hann äta så det gjorde jag och Dillis på donken innan jag åkte hem runt 16 :)

Jättekul och återigen tack Dillis för att du ville komma! :D ♥

Nu är jag jättetrött i huvudet, gick upp tidigt och sedan var det ju som sagt fullt upp, då blir jag trött, haha! Har inte riktigt vant mig vid tempot på en salong än ^^

Måste städa lite nu, hörs senare! :)


"Darin är GAYGAYGAY"

HAHA fan knappnytt är bäst!!




Haruuunte snacka meh moorsan...?



Schrei so laut Du kannst

Snart tar jag mitt pick och pack (i alla fall en del av det..^^) och drar till praktiken. Ska bli superkul!!! :D Dilnaz kommer dessutom dit så ska jag fixa henne! :D

Jag har fixat några inlägg som kommer upp under dagen som ni kan roa er med ^^

Nu står jag och sminkar mig, ska fixa håret nu och ta på mig! Det är inte jättemuntert väder ute, jag som inte vill släppa mina solglasögon... ._. haha, de får åka med ändå. Jag ska skriva en bok, "inte utan mina solglasögon" istället för Betty Mahmoodys "Inte utan min dotter" ;) kanske ingen jämförelse i praktiken men äsch.  

Ha en bra dag för det tänker jag ha :)

Grannar som festar

Det är helt okej för mig om grannarna har fest ibland. Men när det är ofta, väldigt ofta och musiken som dånar inte ens är bra går det över gränsen :S Kanske ska fixa en skiva med mina favoritlåtar och säga att den kan de spela hur mycket de vill ;) jag som ska upp tidigt imorgon till praktiken måste ju för sjutton sova. Hej jag heter Britta och är 82 ^^

Forever today forever tonight reset your eyes erase your mind

Det var något speciellt med att Forever now på World Stage. Den låt som alltid kommer vara speciell. Forever now. Den låt är den sista låten på Humanoid City. Konserten. Då min syn på saker och ting ändrades en aning. Då jag blev en fet jävla erfarenhet rikare. Samtidigt som melodin och Bills röst dog ut av Forever now dog livet på scen. De var borta igen. Det kommer alltid sticka lite i hjärtat.

På tal om något annat, imorgon är det praktik, första gången på väldigt länge! Otroligt roligt!! Jag längtar!


VARNING FÖR MATTE PÅ FREDAGAR/ world stage

Om du någonsin får matte som sista lektion på en fredag - protestera. Det är fan inte kul. På allvar. Haha. Det är näst intill hemskt för ens matteinlärning. Fast rätt kul om man gillar att flamsa och skratta. :D

Jag hade tänkt att titta på Big brother nu då jag missade gårdagens. Snart ska vi åka till farmor (som är i Tyskland och handlar sprit ;)) och låna hennes tomt och grilla! Smaskigt!

Ikväll är det dessutom THs World Stage uppträdande på MTV 20.55, det är dock inget nytt, det spelades ju in förra sommaren så det har jag ju sett X antal gånger ;) Wondergirls och K. Perrys m.fl. framträdanden skulle också visas om jag har förstått det rätt. Inte så insatt på just den fronten.


Mattegenomgång

Idag är det traditionella "kostymfredagen" för lärarna, varje fredag har de börjat ha kostym och grejor på sig. Eller i alla fall kavaj och skjorta. Stiligt värre. Tror jag ska haka på trenden.

Har precis varit och ätit, sitter nu och ska ha mattegenomgång. Nationella i MaA snart, nervöst men det går kanske bra.

Nu måste jag lyssna! =)

ESC och E. Saade

OOOOHOKEJ! Nuu är det äntligen ESC då Eric Saade ska kvala in! HEJJAHEJJA ERIC! Hoppas verkligen att han går vidare. Annars är det väldigt tråkigt..

Snygg som fan är han också..


Ego Woman

I början av veckan beställde jag C. Gynnings "Ego woman" och idag kom den! Jag har bara läst 30 sidor i den än så länge men jag älskar den redan. Vet inte riktigt varför men det är något speciellt med självbiografier! Samtidigt som jag läser den så lyssnar jag på musik (läs: överröstar typ för att jag sjunger med lite högt... MEN ÄR MAN HEMMA SJÄLV SÅ ÄR MAN.)



Jag tycker att Carolina är rätt vettig, även om hon ibland gör sig till en dum blondin. Hon är exempelvis riktigt duktig på att måla. Bara för att man knullat i teve behöver man inte vara dum i huvudet :) dessutom.. alla kan ändra sig!




Not my fault



Me today

Jag känner mig typ såhär idag:


we<3it


Idag har varit en bra dag!

Nationella i engelska är nu avklarat och det känns sjukt bra. Haha, bara att vänta på tre av fyra betyg. Det får gå som det vill.. I stort sett. En sak jag vill hissa är när lärare lägger ut resultat/betyg direkt när man gjort något. Überbra!

På engelskan såg vi på South park, sjukt dåligt... :P Mamma är iväg och snart ska pappa och Elin också åka. Det betyder att jag kommer vara hemma själv! Partyyyyy! ;)


Sagor

Tjolahopp!

Sitter på svenskan och ska börja med sagor. Kl 11 ska jag och min lilla grupp hålla tal inför varandra. Vi har kommit överens om att inte titta på varandra när vi redovisar, hahaha! Jaja, det blir nog bra.

Nu ska vi (läs: jag ska bossa och bestämma att vi ska) börja! :)

 


Who do you think you are? Running around leaving scars




Collecting your jar of hearts, tearing love apart, your gonna catch a cold from the ice inside your soul

Det är inte JAG att träna

Ibland "ångrar" jag att jag inte tycker det är kul att träna. Jag hör ofta folk som pratar om träning, att de tycker det är så kul att t.ex. vara ute och springa, köra spinning på Friskis eller något annat. Jag tycker inte det är kul. Inte över huvud taget. Jag hör även att det bara är att hitta sin stil av träning, det man tycker är kul men tänk om man inte tycker något är kul? Det kan vara okej att vara ute och gå, om man har någon att gå med men jag har sån dålig självdiciplin när det kommer till sånt jag inte jublar över att göra. Dessutom ser jag inte prommenader som vidare träning.

Jag skulle vilja tycka det är kul men det är inte jag att träna. För ett år sedan tränade jag lite på Gympozz, träning i grupp, "Body attack", det var inget vidare. Faktiskt inte. haha.. Jag tröttnade rätt fort och hatade det mer eller mindre i slutet. Jag gick mest för att jag hade köpt det där terminskortet för 700kr och för att den jag gick med inte ville gå själv eller något i den stilen. Och det kan jag ju förstå, vi skulle ju träna tillsammans och då är det ju inte så muntert om den ena hoppar av efter två veckor. En anledning till att jag inte tyckte om det var nog för att jag inte såg något resultat. Jag var/är lite otålig. Jag tränade för att se resultat och jag såg inget, klart jag tappade motivationen!

Jag gillar inte att bli svettig även om det är sjukt skönt att gå ifrån träningsstället och veta att man gav allt. Jag tycker inte om att ha solkiga träningskläder, sminket kladdar och håret äcklar. Dessutom, att vara i en svettig sal med andra personer som vanligtvis har bättre kondis och fysik än jag hör inte till min "topp 3lista" på favoritsituationer.  

Jag har aldrig gillat tränande och kommer nog aldrig göra det heller. Jag har dock utvecklat min åsikt till skolidrotten väldigt mycket senaste året, nu kan det vara roligt och jag är med för att göra mitt bästa. För ett år sedan och tidigare "hade jag mens" mest hela tiden.. Var det inte mens så var det huvudvärk, eller illamående eller bara ont i foten..


I´m just a holy fool oh baby he´s so cruel

Nu är jag hemma från skolan! Vi hade färg hela dagen, som jag skrev om igår. Förmiddagen bestod av sånt vi redan hört ett par gånger men det är väl alltid bra att fräscha upp minnet lite. På eftermiddagen färgade vi modellers hår, det var kul och gick bra!

Nu ska vi snart äta, tur det, för jag är hungirg som en varg ;) (mikkis, SOM en varg inte PÅ en varg..)

Vi hörs sen (:

Klass Gullhår, my dear



Det här är liksom min klass, och jag gillaren!

Kväll och jag är trött

Imorgon blir det förhoppningsvis en soft dag, Wella kommer och ska typ lära oss om färg? Känns lite konstigt då vi redan har haft prov på det typ två gånger och färgat hår X antal gånger. Hoppas det är intressant, lite B om det är samma som vi redan lärt oss tusen gånger. På eftermiddagen (hm.... vi som är egentligen är lediga då. Visserligen fick vi ju sluta tidigt idag men ändå ^^) ska vi färga modeller. hehe om vi har några ;) Det är i stort sett bara långa dagar kvar, på fredag är det ingen idrott utan matte... I tre timmar? Vilket gör att vi lär sluta halv fyra när vi brukar få sluta runt två de dagarna? hahah fan vad jag gnäller och det måste vara jätteintressant att läsa om ;)

ÄSCH, jag står faktiskt ut med att vara i skolan, så pjåkigt är det ju faktiskt inte :D mycket roligare nu än vad det vad det var på Odlarn såååååe, jag ska inte klaga. Jag har det faktiskt jävligt bra i skolan så jag förstår egentligen inte varför jag gnäller. Kanske för att jag längtar till sommarlovet?

Hörde att chefen på Fortet där vi äter hade blivit lite argare än vanligt på dem som åt tidigt igår (när jag var ledig), nu vågar inte jag gå dit innan min klass tid igen, hahah, de är så läskiga :S.. Även om jag brukar kunna prata för mig ^^

Snart är det big brother som vanligt, sen ska jag sussa! Vi hörs imorgon!



p.s, jag ska börja vara lite mer positiv i bloggen, jag är ju faktiskt inte så negativ irl ;) bara så ni vet!


Best of Solsidan

Ohyes, svenska serier kan faktiskt vara charmiga de med! (Titta och var glad, My!)







De allra roligaste gick inte att lägga upp här, faan också.... ._. haha, fast det här får väl duga ;)

För sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Mhm då är jag klar med talet och det känns skönt. Har suttit någon timme och finputsat/ändrat ordning. Åt ananaspaj med chokladsås under tiden och fan vad det står mig upp till halsen... Alldeles för sött nu i efterhand. Ska tänka på det till nästa gång!

Nu lyssnar jag på Kent, kanske därav rubriken.

Jag vill tatuera mig ;) Ooom någon skulle vilja veta det liksom..


Om du lämnade mig nu skulle jag kunna stöta på din brorsa

Hahaha..



Für immer Du und ich, für immer jetzt

Tjohej, nu är jag hemma igen.

Känns som att det var jättelänge sedan jag träffade mina vänner, det var ju faktiskt i fredags senast så det är ett tag sedan! Det kändes inte superbra på proven direkt, men men, så kan det vara. Nu dricker jag färskpressad apelsinjuice, gott! =)

Ska fortsätta skriva på mitt tal i svenskan.. Ska hålla det på Torsdag så det är nog bäst ;)


Liten kille ;)

We are the fallen angels




It´s so empty living behind this castle walls

Nu ska jag titta på Big Brother och sedan sova. Imorgon är det läs- och hörförståelse i engelska... Inte kul, mina sämsta delar! :( haha.. Äsch, orkar inte tänka på´t!

Hörs imorgon! :)

If I said I want your body now, would you hold it against me?

När blogg.seproblemet äntligen är fixat börjar mitt internet fucka också... Alltid är det något ;)

Jag har precis fixat med mina nyinköpa lösnaglar, fan vad skönt det är att äntligen ha långa igen (även om dessa är fejk ;)). När jag var yngre och hade lösnaglar hade jag väldiga problem med att göra vardagliga saker med dem, så som låsa toalettdörren utan att fastna, öppna mjölkpaket o.s.v. men nu är jag mycket vanare vid att hantera långa naglar, både mina egna och fejk ;)

Oooh nu är det spännande på Jerry Springer, en kille ska berätta att han ligger med sin sambos syrra. Hon skyller på att han är bilmekaniker och att han skulle fixa syrrans bromsar. HAHA, alla vet väl att om bromsarna ska lagas slutar det i baksätet ;)


(sämsta bilden ever..)


little child you must show the way to a better day




Nionde Maj 2011

Jag tror att inläggen börjar komma upp nu! Äntligen! Faan jävla tjaffs med blogg.se!

Igår åkte ÄNTLIGEN Katerina ut från Big Brother, jag har ALDRIG tyckt såhär mycket om henne som jag gör nu när hon är borta, haha! Jag kommer inte sakna henne det minsta!

Jag tittar på Sjunde himlen nu men ska nog försöka ta med mamma ut på en promenad i solen :D

Inläggen publiceras inte?

Jag har skrivit tre jävla inlägg sedan jag kom hem under eftermiddagen, men inget av dem syns? VARFÖR? Hoppas i alla fall att detta dyker upp..

Ledsna rosor

Mina fina rosor börjar bli ledsna :( Men jag får vara glad att de hållt sig i mer än en vecka, det är ju rätt lång tid :)

Loving a band with all your heart is something you only understand when it happens to you

Jag tycker att alla borde se den här videon. I alla fall de som inte förstår sig på fans.




Ibland, när jag sluter ögonen och tänker på vad jag skulle vara utan de här fyra killarna, ser jag en liten flicka som ropar på hjälp.

En dag hos farmor

Det är så himla skönt att åka hem till lilla farmor och bara ligga och jäsa i solen. Efter ett tag stoppade jag in headset i öronen och körde upp volymen, det blir så mycket roligare då. Haha även om man inte hör när folk omkring pratar med en ;)

Just nu hjälper jag till med maten, potatisgratäng och örtmarinerad kyckling!


Vi har hjälpt farmor med hennes nya altanmöbler, oljade bordet och så. Bilden visar inte riktigt exakta färgen på bordet, det är lite mörkare IRL.. Jag tycker i alla fall att det blev sjukt snyggt! Stolarna är jättekomfortabla.


Hörlurar utan musik

Jag kom precis på mig själv med att ha satt på mig hörlurarna men inte satt på musik, när jag tänker på det är det mycket skönare att ha "skydd" för öronen, det känns så mycket mysigare då. haha..

Jag funderar på att sätta mig i solen på balkongen ett tag.. Fast jag tror inte jag kommer hinna sitta där så länge för om jag har förstått det rätt kommer Elin och Lina (vår kusin) snart kasta vattenballonger på balkongen..


Pinsamt

Första halvlek, 16-7 till Sävehof. Riktigt jävla pinsamt. "Utklassning" som kommentatorerna säger. Guifs målvakt sover, in med någon som inte knarkar sömnpiller.

Oooooh nu kom Kim Ekdahl Du Rietz, fan vad snygg han är i "vanliga" kläder! O__O


Svinrygg gjord 6/5-11

Detta gjorde jag igår på frisörlektionen vi drog till paintballen.

Tid: c:a 40minuter.
Material: Stora, mellan och små svinryggsnålar, vanliga hårnålar, dekorationsblommor och pärlor, hårspray och touperingskam.

Det är inte en klassisk svinrygg men det var inte meningen heller. Varför vara klassisk när man kan vara annorlunda? ;)

Jag tycker den blev helt okej, kunde varit lite mer renkammad på sidan (sista bilden), den är något frissig och tittar man nederfrån ser svinryggen liite speciell ut, men men, mest småsaker.





Det är så kul att jämföra arbeten jag gör idag jämfört med de jag gjorde i början av terminen.. Haha jag tänker dock inte lägga upp det så ni får se... ^^

Enköping och Västerås

Jahapp, då var man hemma igen! Vi åkte först till Enköping, fikade vid vattentornet med alla myror och skit, det slutade med att jag satte mig i bilen igen... Haha. Efter det bestämde vi oss för att ta vägen genom Västerås hem, vi gick på Billiga (skit) Nisse. Alltid hittar man något för en billig peng ;) Efter det blev det burger king!

En sak som jag verkligen hatar är föräldrar som sitter och både ser och hör när sitt barn är elak mot andra barn UTAN ATT SÄGA ÅT HONOM/HENNE. Vad är problemet?! Vill man lära sitt barn att det är okej att vara elak? Usch för dem.


Saturday

Jag har bråttom nu igen, då Tovegirl ställde in idag p.g.a. sjukdom så tänkte jag joina mamma,pappa,elin och mormor som ska åka till Enköping till en grav vi har där. Om 35minuter ska vi hämta upp mormor och jag har inte sminkat mig eller fixat håret... ._. men ändå bloggar jag... haha!

Ikväll är det handboll = VIKTIGT. Guif måste ta denna match också, DÅ VINNER DE HELA SKITEN!

Som ni förstår hinner jag inte skriva så mycket mer. Vi hörs sen.


Is it love or is it art?


Ta inte allt så seriöst

HAHAHA den här macron har skapat lite olika åsikter, själv tycker jag den är skitrolig. Kanske för att texten passar så bra in på bilden, Natalie ser ju riktigt lidande ut. Faaaast, man känner ju knappt igen henne om hon ler på en bild, om hon inte ser allmänt tjurig ut så blundar hon med ansträngt ansiktsuttryck. Haha..



Den här tar nog ändå priset. Oftast är det inte så "sjysta" skämt som befinner sig på macros men som sagt, ta inte allt så seriöst. Jag tycker inte det är kul p.g.a. jag tycker att kvinnor ska stå i köket eller för att jag hånar personer med ADHD. Det bara är... kul? :P Och det stämmer oftast in så bra med bilden ^^


Underneath your clothes, there is a endless story

VET NI VAD? JAG SKA ÅKA OCH GRILLA NU! Fyhelvete vad gott! Första gången i år på riktig grill, tidigare har jag "bara" grillat en gång på engångsgrill vilket räknas men ni fattar! Angående det här med grillat hatar jag när man bor i en lägenhet utan något place att grilla på..... Tur att ens farmor har en heel trädgård att ställa ut grillar på ;)

See ya ;)


Hahha en bild från köandet under 4/3-10 som jag hittade på en random tjejs blogg! Ser ni vem det är i mitten? ;)


Fredaaag

Tjohej, nu är jag hemma igeeen! Vi började dagen i salongen där jag gjorde en svinrygg, vi repeterar ju just nu så vi ser att vi inte glömt vad vi gjorde i början :) Sen var det snabba puckar till Fortet för att äta och sedan ut till Hällby/ eller något sånt där vi skulle skjuta paintball. Det visade sig inte vara min grej. Jag blev träffad två gånger och då lade jag undan geväret. Haha.. Nej men det gjorde sjukt ont och jag kände att jag gjort så gott jag kunde ^^ Blev nästan lite förvånad över att våra lärare inte ändrat sig ang. vi skulle köra ensama och att teknikklassen kör efteråt. De parar gärna ihop oss nämligen. En klass med bara tjejer och en annan med i stort sett bara killar.. Haha. Efter martyren åkte vi tillbaka till stan och då satte Tove, Mikkis och jag oss för att fika på Smak. Trevligt som sjutton med livliga diskussioner huruvida handbollsspelare eller soldater är sexigast... Det är inte sexigt att döda. Så är det bara! ;)

Som sagt, paintball är inget för mig och förmodligen inget jag kommer göra igen. Hahaha, jag är feg, jag vet ^^ Fast jag var skiträdd innan och gav mig faktiskt ut på fältet och körde lite. Jag försökte ju i alla fall och det måste väl vara värt något? :)

Underbart skönt att det är helg nu, blir ingen praktik imorgon så jag är ledig tre dagar i sträck. Skönt. Även om jag mer än gärna haft praktik imorgon. Det känns ändå inte som något "måste" eftersom det är så kul där! :)


Ska lägga upp bild på ett av mina skottsår (HAHA) sen... Så ni kan tycka synd om mig ;)


I´m in love with Judas

GaGas nya melodi ;) Låten är väl inte det bästa hon gjort kanske men videon är som vanligt lite originell (:


En ensam kvinna söker man

HALLOJGODMORGON!

Jag är vaken, har ätit och står nu och sminkar mig till Kent. Orkar inte hålla på med skuggor idag, det är ju ändå typ paintball större delen av dagen så det blir lite mascara (och bas och bryn såklart..). Det blir ingen uppdatering förrän jag kommer hem, om jag inte fixar något som kommer upp under dagen. Jaja, den som lever märker ;)

En sak är säker för i eftermiddag, jag kommer SKRIKA högt <--!! om (snarare NÄR) jag får en kula på mig.... xD Ni i E-tuna lär höra mig!

Quote


we<3it

This is stupit, I´m not stupid

Som jag har pratat om tidigare så ska vi köra paintball imorgon på idrotten. Det ska bli kul då jag aldrig gjort det tidigare men jag är lite nervös för ifall det gör ont och om det kommer synas mycket på huden. Haha.. Bara för att värma upp lite, kanske få några tips (HAHA) ska jag titta på THs "Caught on camera", de kör ju bl.a. paintball där!

Lyssnar på Rihannas "Rated R", är det jag eller låter de flesta låtarna likadant? :S


Rollspel

Jag befinner mig fortfarande i skolan men nu har vi engelska och inte svenska ;) I början av lektionen lekte vi, vi var i grupper så skulle en i laget rita på tavlan och de andra i laget gissa. Haha, jag skulle rita en stol en av gångerna, det blev inte fint men de förstod vad det var i alla fall.... :P 

Nu har vi spelat teater och jag skrattade rakt genom hela scenen. Hahaha, jag skulle vara en dryg knarkare på arbetsintervju.. Det var inte det enklaste att hålla sig när alla andra skrattade XD

Nu är det mer teater tror jag, måste stänga datorn.

Hörs sen :)


Marry me Juliet, you´ll never have to be alone

Sitter på svenskan och skriver tal. Vi ska skriva ett argumenterande tal som ska framföras nästa vecka. Vi fick ett visst antal olika ämnen som förslag att prata om och jag valde nätdejting... Inget jag direkt kan relatera till men som jag ändå känner att jag kan prata om. Härligt förresten att jag ska hålla talet och NP speaking i engelska på samma dag ;) Jag och min grupp ska tydligen prata nästa vecka. Det är jag och två till, alla andra är bara två, det känns ganska skönt att vara flera :)

Tove och jag lyssnar på Taylor Swift, det ni ;) Det är finfint. Nyss var det Camp Rock.


Thorsten F och Christer S

Man kan ju inte anklaga Thorre F för att ha mesig röst.


Bakom mina solglasögon kan jag va' mig själv

Det är fan sant! De senaste dagarna har jag inte haft på mig brillorna för att det snöat och haft sig.. Då har jag inte velat ha dem. Fast jag skulle kunna ha på mig brillor året om!! Det är sjukt skönt. Idag är det solsken igen så nu när jag ska prommenera till skolan åker de på igen! Som jag har längtat..

Idag är det svenska och engelska som står på schemat, NP i engelska. Jag är inte nervös än men det kommer kanske. Inte för att jag hoppas men jag känner mig själv rätt bra. Ska kanske ta ett snack med läraren också ang. mitt betyg. Eller så skiter jag i det och får en överraskning.. Det får alltså bära eller brista. Fast, vi har ju typ två uppgifter kvar så det kanske är svårt att säga nu ändå. Jaja, nog om detta. Ingen idé att oroa sig över något jag ändå kommer märka. Haha... Jag blir lätt hönsig när det kommer till mina betyg som jag verkligen kämpat för.

Jag ska snart ta på mig mina älskade solglasögon och sedan gå till skolan. Hörs sen ;)

Du är drömmarna jag drömmer inatt

vet inte om jag ska skratta eller gråta, svära eller vara tyst, tänka eller ignorera, blunda eller titta

den jag var då var nog aldrig jag och aldrig någon jag kommer vara


Orre. Sexyn. Carre. Ogge. Calle. CalleCarlén. Orreboy. Kärt barn har många namn



snyggboy_88! ;)
Alltså skånska ♥

Ananaspaj - recept

Pajen är gjord och har stått ett tag så fyllningen fick stagga till sig lite.. Jag känner mig lite som en liten "husmor" när jag bakar och gör mat omvartannat. Men det gör jag ju för att det är kul =) Hur som helst, pajen blev skitgod. Söt men jävligt god jag kan berätta. Ni borde göra den.

Pajskal:
125gram margarin
1,5dl socker
3dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1 nypa salt

Fyllning:
2st ägg
0,5dl socker
1msk vaniljsocker
2dl creme fraiche
1,5dl krossad ananas

How to do it:
1. Sätt på ugnen på 225grader.
2. Smält smör och låt svalna lite.
3. Blanda ned alla torra ingredienser i en bunke.
4. Häll i smöret och blanda ihop. Degen ska bli smulig.
5. Tryck ut degen i en pajform.
6. Vispa ihop allt förutom ananasen.
7. Nu rör du ned ananasen.
8. Häll nu ner smeten i pajskalet.
9. In med pajen i ugnen och låt den stå i c:a 15minuter.
10. Stäng av ugnen och låt pajen stå kvar i eftervärme minst 30minuter.


Baka ananaspaj?

Jag tror jag ska sätta igång och baka en ananaspaj! Jag älskar ananas ;)

Sitter och tittar lite smått på Jerry Springer, hahaha, så löjligt så det blir bra ;) Ska titta på reprisen av Big Brother sen också men det är inte förrän kl 19 så det är ett tag kvar (:


Onödigt allvar

Nu är jag hemma! Gymnasiets första nationella prov är avklarat. Det började runt 9 och de hade delat upp alla ettor i smågrupper från varje klass och satt ihop dem till "nya klasser". Så i mitt klassrum var det jag och typ fem till från klassen. Sen var det från andra klasser såklart. Det är synd att de förstorar upp proven så pass mycket, det gör en bara ännu mer nervös och då presterar man inte lika bra som annars. Bara så himla onödigt. Menmen, det är gjort nu och vi får väl se hur det gick!

Det godaste kolsyrade vattnet måste ju vara Bonaqua. Jag har tidigare testat päron och citron, nu har jag dock tagit steget och bestämde mig för Jordgubb och rabarber. Päron är godare men den här duger! :) Tack lilla mormor!

1. Päron
2. Jordgubb och rabarber
3. Citron

;)

Nationella

TJATJA!

Nu ska jag strax springa iväg till bussen! Idag har jag "bara" uppsatsskrivning,  men det är nationella så det är inte viken uppsats som helst. Läskigt läskigt.... Är så rädd att få total blackout eller inte komma på något inom ämnet. Men det ordnar sig..


Vi hörs sen!


Tio saker om mig

~ Jag får panik av ringsignaler som bara blir högre och högre..
~ Jag tycker verkligen inte om att bada utomhus (förutom pooler). 
~ Jag har tandläkarskräck.
~ Om jag fick chansen att dö för några minuter och se vad som händer för att sedan bli levande igen, då skulle jag ta den.
~ Jag håller på Simon i Big Brother.
~ Jag skrattar alltid innan och under tiden jag ska berätta något roligt för jag vet att det är kul XD
~ Jag tänder typ på tyska. haha.. Och skånska.. Det språk och den dialekt alla andra avskyr ^^
~ Robert Pattinsson är min favoritskådis. Meeen, det är inte för att jag tycker han är snygg!
~ Jag älskar att ge bort saker/överraska/göra andra glada på andra sätt.
~ Jag är naturligt väldigt blond.


Sånt där man har på fötterna

Jag älskar skor. Verkligen älskar. Även om det kanske inte alltid syns på mig. Jag är högt över öronen förälskad i höga, smala klackar. Jag fastnar för klacken, köper skorna för klacken och resten av skon bara följer med. Oftast. Det är synd att de skor jag oftast faller för inte direkt är till för att ha dagligen/ till vardags. Och är ofta dyra.

Ett av mina favoritmärken måste vara Wildflower. Kenzas WF Kollektion är lite för okej.. haha..

Wildflower: Gorgeous by Kenza, 899:-




Wildflower: Fabulous by Kenza, 699:-



Wildflower: Beautiful by Kenza, 799:-



Wildflower: Awesome by Kenza, 799:-



Alla bilder lånade från Brandos.se

Ytterligare en skoldag att bocka av!

Klev innanför dörren för c:a tio minuter sedan, nu har jag slagit mig ned på mitt golv med datorn i knät och en klementin i munnen ;) haha! Först hade vi ju som ni nog förstod, frisörteori (permanent...), sedan var det lunch och efteråt skulle vi fixa med make up. Vår lärare Nettis gick genom sminket i Mistboxen och vilken pensel/borste som används till vad, jag visste redan allt men jag hade inte väntat mig något annat.. hehe. Vi fick tillbaka frisöruppsats som nu svenskläraren bedömt utifrån svenskkriterier, jag är ett steg närmre MVG. Åsom.

På praktiska passet städade vi salongen och jag, Karin och Cindy masade oss ned till garaget för att slänga skit. Det gick lite sisådär att komma tillbaka upp (hittar man inte så gör man inte :S) men tillslut så ;) Jag tvättade Nettis hår och sedan rullade jag ett huvud på 40minuter. Seeen fick vi sluta tidigare, typ 50minuter. Det säger man aldrig nej till ;) haha..

Nu framöver är det en hel del schemaomläggningar, Wellabesök, Nationella prov som ställer till det så vi missar viktiga lektioner som måste läggas någon annan gång.... Det gäller att hänga med i svängarna så man inte står där en morgon och helt plötsligt är det NP i något ;) haha..

Jag skulle vilja baka ananaspaj just nu men vi har bara ett kök... Och där är min syster och hennes polare. De gör maränger... Tro om storesyster får ta sig ett smakprov när de är klara ;)

Grattis till den som orkade läsa allt, haha, ser nu att det blev en del ;)



Ingen som vill ge mig Melrose Place Season 3?!? Jaaaaaa jag älskar 90-talsserier!!

Permanentgenomgång

Lyssnar på de saker jag egentligen redan vet, men det skadar väl inte att få höra om rekuktionsmedel, tensider, pHvärden och andra spännande ord ;) Snart ska vi sticka till Ove och brudarna för att äta, har för mig att det var bl.a. fläsk och raggmunk, det ni!!



Snö

Då det varit så varmt i mitt rum har jag sovit med fönstret lite öppet och rullgardingen nere förutom några centimeter... När jag vaknade i morse var det väldigt kallt luft som träffade mig i ansiktet. "Jaha" tänkte jag, det är väl molnigt. MEN när jag kommer ut i hallen och tittar ut genom vardagsrumsfönstret ser jag att det snöar. Tredje maj. Vilken härlig överraskning.... NATT!!

Nu måste jag skynda mig lite, bussen går om tjugo och jag måste fixa håret och ta på mig!

Later!


Nostalgitrip
































Vote for Mirre

Ni som inte redan röstat på Mirre, gör det!!

Gilla hennes bidrag och var med och gör henne till vinnaren här: http://gaga.metro.se/view/644

Det handlar om att få vara assistent till Lady Gaga för en dag  och Mirre är med och tävlar.
Här hittar ni hennes blogg: http://blog.mtv.se/mirre/
Hemsida: mroxx.se


Bild från hennes blogg

Förmodligen Sveriges bästa Make-up artist. Helt fantastisk är hon.

God makes no misstakes




We scream, we shout, we are the fallen angels

En färsk ananas, lite grädde och lite kladdkaka - min eftermiddag är räddad ;)


Hello boys ;)


"Mogge med de hesa stämbanden"

Jag tänkte visa er några charmiga bilder som visar min kärlek till blommorna jag fick i Lördags ;) jag sa ju att de var sköna att pussa och menar det, så nu får ni det bevisat ;)


Utan smink och allt, mmm charmigt


Morgonstund har guld i mun....

Just precis! Älskar att gå upp innan sju! ;)

Nu har jag precis sminkat mig, rougen blev jätteojämn känns det som men det får vara så. I´m only human. Idag i skolan förmodar jag att jag ska föna.. Vi ska ju ha visat upp två damföningar och en herr imorgon så ^^ Förresten, på fredag ska vi köra paintball... Jag är lite rädd.. Hahaha, pappa har tipsat mig om att ha en tjocktröja under... Jag vill inte att huden ska spricka om jag får ett skott på nära håll O_O haha äsch, det fixar sig!

På lördag ska vi äntligen ha praktik igen!! :D Vår handledare har varit på Bali i tre veckor..... ._. hahah, jag är inte alls avundsjuk!! ;)

Hiss och diss

Hiss

- Mörkrosa rosor
- Pommes med krydda
- Att ta det lugnt
- Att vara spontan

Diss

- Folk som lägger sig i saker de inte har med att göra!
- Att jag inte har någon modell tills imorgon
- Att vi bara har ett badkar i den här lägenheten
- När kamerabatteriet är slut

Can you feel the flow?

Träffade precis upp bönan, gick en promenad runt Djurgårn och pratade om gårdagens bravader och en hel del annat :) Så typiskt att det skulle bli kallt bara för att vi var ute, det blåste som fan. Men äsch, vad gör det? ;)

Lyssnar på Basshunter och Big Brothers "Fest i hela huset", tycker det är liite kul att Saras bitar är suuupermörka och redigerade. Hahah, alltså jag förstår såklart att studiomaterial är redigerat men att Jonas fick göra om hennes bitar så jäkla mycket mer än alla andras ^^ Förstår egentligen inte varför hon blev en leadsinger... Faast Jonas tänkte väl med kuken och ville att hon skulle "blowa his mind" ;)



Promise me to think of us still bright still colorful



You see me dacing for my life

Yesyes, dagens lunch får bli kycklingsallad (:

Ingredienser:
Tomat
Sallad
Gurka
Pasta
Kyckling
.. Med vitlöksdressing

Enkelt men gott! Lätt en av mina favoriträtter!! :D



Keep calm, you are beautiful


Valborg '11


Ehm jaa.. Mikkis 'däckade'... ;) OCH, rosorna på bordet (som ser vissna ut på bilden :S) fick jag av mina gäster! Superfina och jättesköna att pussa, ni borde testa!!


Jag gav dem manikyr (jag har försökt vända bilden men det blir såhär ändå..)


Det var dansparty ;)


Och jag var glad. ;)


Natti

Nu, efter en fantastisk kväll ska jag gå och lägga mig. Men först, dricka vatten har jag fått höra....

See you tomorrow.

RSS 2.0