Best kiss awards - The notebook

Så jävla fint. De är så jävla fina. The Notebook är så jävla fin.

Välförtjänt pris.



(T, inte finare än er dock)


I wouldn´t care if you were here, with me, tonight

Idag kändes det som att jag var tillbaka i åttan, läxmässigt. Allt annat är aldrig sig likt. Men läxorna i mängd. Matte, Svenska, marknadsföring och frisör. Jag har kvar matten och marknadsföringen. Matten är helt ny, likaså marknadsföringen. Vi ska skriva en affärsplan. QUE?! Haha. Det är ju i alla fall enklare än Matte B-regler.



Erkänn att speciellt den lilla är gudomlig?!

Vecka fyra

Nu är det bara det roligaste kvar. Att packa upp. Så sjukt tråkigt, men men.

Veckan har varit grym. Och gick fort. Väldigt alldeles för fort. Men jag hinner alltid lära mig mycket (om vad vet jag inte, kanske om mig själv) samt växa några centimeter. 

Vi har hunnit en del saker trots att det gått fort...: 


Många kombo-middagar kring mitt favoritköksbord.


.. Äta massa glass framför Notting Hill.

Laga mat åt ett helt hockeylag med Tove.

För att sen ha en romantisk kombo-middag för två!

Föna X antal gånger i skolan. Vissa sämre än andra...

Och massa annat.

I need a man thats thinks it´s right when it´s all wrong tonight

Jag är grym på att veckohandla, det vet jag! För det har jag och Tove gjort idag. Maxi och Lidl. Lidl har så jävla god glass, vi var bara tvugna att köpa det.

Imorgon börjar vuxenlivet, eller lite smått idag men imorgon flyttar vi in! Längtar jättemycket!!

Just nu är vi hos Gulletussan, hon lagar mat och Mikkis och jag nördar med varsin dator. Ja men vad ska man göra när Tove inte vill ha oss i köket? ;) Jag har nyss gjort matte, som sagt bestämde ju läraren förra gången att alla uppgifterna skulle vara klara så nu är de det! Kändes faktiskt väldigt B att sitta och göra matte på helgen, kvällen innan lektionen men men ;)

Ikväll börjar spårlöst igen, tro om vi ska se på det... Tycker det är ett bra, (givande för medverkande) och underhållande program! För mig är det lite "barndomsprogram", mamma har alltid älskat det och kollade alltid när jag var yngre. Får se om jag behöver näsdukar ikväll, det kan bli så ibland. Förresten, de "bästa" avsnitten visas ju typ alltid först, och ikväll är det första avsnittet! Hallelujah!

Oj, nu kom Edge of glory på radion, gissa vem som nästan springer in i vardagsrummet för att höja? Jo, vår allas lilla Gulletussa ;) Chocken som uppstår!


Dagen i ord och bilder

Idag var vi lite spontant till Västerås. Jag och min familj, inkl. Tove!


Vi konstaterade att man behövde vara två vuxna för att förstå sig på bensinstationens maskin, att Västeråsarna tycker om arbetsbyxor och att Tove var fantastiskt snygg i en BK-krona.


Hemma pimpade vi naglar och uttryckte vår kärlek för glitter.

Vi konstaterade att jag behöver köpa nytt "snabbtorkningslack", att om en kille i skolan klättrar upp till ett fönster för att kolla på en tjej han är intresserad av kan det resultera i giftermål och att Prime är snygg.

Vi skrev även matlista inför kommande vecka och imorgon ska vi handla! Feels good. Det kommer bli ett gäng trevliga dagar!


God morgon

Idag är det fredag igen! Innan dagens enda lektion, marknadsföring A, ska jag luncha med mamma och mormor! Gick upp lite sent idag....... så fick dra en snabbsminkning. Bas + ögonbryn. Blev inte superhemskt men jag skulle ju föredra fokus på ögonen ;)

Nästa vecka ser jag fram emot! Då är det dags för att bo i hus igen. Det är fina grejor ska ni veta!


Nirvana ♥




18/1-12

Idag: Kina med mamma.

Förresten, jag ska tävla i frisör-SM, så 9/2 kan ni ju ägna mig en extra tanke och hålla tummarna ;)

2012-01-07

ujjmknhjhujh nnh

/Tove

åäp+ö

/Tove igen. En riktig skojfrisk dam det där.

hihi

Ja, hej!

Sitter i skolan, som vanligt och hade precis engelskadiskussion i grupp. Känns sådär, om man säger såhär, pratade gjorde jag i alla fall! Vet inte riktigt om man förstod vad jag sa, hahahaha, det visar sig. Kommer inte ens ihåg vad jag pratade om, duktigt Ida!

Senare idag, om en kvart eller något sånt, ska vi upp till salongen och ha frisör. Vet inte vad jag ska göra där, förmodligen långhårsuppsättning eller något liknande.

Lite kär i Tobbe

Eller Torbjörn, som han heter ;)

Han må vara en riktig mardröm till storebror ibland, men han är ju faktiskt mycket vettigare när det är en tjej inblandad, som inte är hans mamma eller syster.



Och det sägs att efter regnet kommer solen fram igen

Det var ganska länge sedan jag satt med skolarbete efter skoltid. Just nu sitter jag med svenskauppgift. Vi har haft två lektioner på oss men jag är inte klar. Finns väldigt få pålitliga sidor att ta information från och de få som finns är väldigt kortfattade. Inte kul. Som ni kanske förstår tar det lite tid..

Och sen, det här med matte B. Matte stod på schemat hela förmiddagen + lite efter lunch. Matte A var nog. Men nu har jag gett mig in på B. A var fortsättning på nian, alltså inte så komplicerat.. Men det här..... Suck. Jag känner ju att jag är så himla nära på att förstå men jag trasslar in mig själv bland alla siffror. Ord, bokstäver är min grej, inte siffror. Jag vill ju så gärna förstå men såfort det blir många steg så lägger min hjärna av. Alla dessa jävla siffror och formler.....

Läraren hade deep talk med oss i slutet av lektionen, han sa att vi var tvungna att ligga i, jobba hemma och inte bara tro "jag klarade matte A, då klarar jag ävnen B", för B är svårare. Han har även satt upp en regel, alla A-uppgifter ska vara klara till nästa vecka. Så kommer det vara hela kursen. I längden är det ju såklart bra, han gör det inte för att vara jävlig liksom, vi lär oss ju av det, men under tiden..

Vill lägga mig ner och slita av mig håret. Känslan av att inte kunna. Inte vara tillräckligt.

Men helvete heller att jag tänker ge upp. I´m a fighter, jag ger inte upp i första taget. Vill jag, kan jag. Även om jag kommer sitta och gråta med uppgifterna framför mig, det ska gå.


Efter tre timmar matte!


"Vuxenhumor" (?)


Men ibland är det svårt att vara stark, inte följa sitt hjärta och skicka nått dumt sms att jag saknar dig så

Igår hjälpte Tove och jag till på öppet hus i skolan! Under tre timmar kom hela fem intresserade nior till vår lilla hörna (klassrum). De hade inte många frågor eller funderingar utan gick ganska fort. Fast vi, två lärare (till och från) och tre elever underhöll oss väldigt bra ändå! Vi hade 80-tals musik på, lekte hänga gubbe och pratade killar, festivaler, musik och en hel del annat. Sen fick vi Spicy Hot av skolan. Det kändes ändå som tre trevligt spenderade timmar!

Tove creppade hela mitt hår, jag såg ut som en blandning av en afrikan och Magnus Uggla! Det var rätt soft faktiskt.

Ytterligare ett par tights har gått sönder. Damn.




I know it´s late, but I want it that way

Imorse (vid lunch) satt jag trött och funderade på smink och då kom Tove med idén att jag skulle framhäva mina ögon. Då mina ögon är gröna är lila ett bra val! Sagt och gjort. Lila i olika nyanser och toner blev det. Syns dock inte jättebra med iPhonekameran.


(höger ögonbryn ser konstigt ut, dock bara på bild och ja, min näsa är stor. Men fokusera på ögonen istället!)

I'll follow you When the stars go blue

One Tree Hill inspirerar!



Jag tittar på det för sällan, vet inte varför det ständigt rinner ut i sanden för när jag väl tittar så undrar jag varje gång varför det går så lång tid mellan. Jag mår på något sätt bra av den serien, den är så... egentligen vet jag inte. Jag blir peppad liksom. De är så jävla smarta och äkta. Jag gillar band, artister, serier o.s.v. som verkligen förmedlar och står för att kämpa för sina drömmar, att vara sig själv i alla lägen etc.

You were born as an original, don´t die a copy

Smile. You are beautiful.

Mina dagar ser i princip ut såhär (och lär göra ett tag eftersom skolan dragit igång igen):

Alt. 1: Går till skolan, gymmar, är med Tove, sover.
Alt. 2: Går till skolan, gymmar, åker hem, sover.
Alt. 3: Går till skolan, är med Tove, sover.
Alt. 4: Är med Tove, sover.

Klagar inte. Fast trött på skolan är jag allt.



Och ja, min sidecut ser väl mer eller mindre ut som ett praktstånd men det kan väl vara trevligt..... (Okej, kanske ljög där i början, men det står ut, as you can see.)

Varning för negativitet

Imorgon börjar skolan igen efter ett par veckors uppehåll och jag vill inteeeee!!! Det känns som att jag går dit, gör lite onödigt skit och går hem igen (typ, hänger med Tove). Jag får inte ut något av lektionerna, men dit ska jag. Så jävla trist.

Känner mig stressad.

In another life



Ibland får man tillbaka respekten för vissa sångerskor/sångare.

Style By Tyra - show

För några veckor sedan hade Style By Tyra en stor visning i Stockholm för att visa upp Tyras egendesignade kollektion, hennes första klädkollektion. Det var 18 på visningen och nu i dagarna lade hon upp en video på hela skiten!

Jag beundrar Tyra. Jag läser hennes blogg dagligen och hon är så jävla jordnära, målinriktad, begåvad och generös. En av Sveriges bästa bloggerskor! Utan tvekan. Tyra Sjöstedt kommer gå så jävla långt.


 

Take me up to heaven and you won´t regret it

Idag saknade jag skolan lite. En viss känsla och lite av en längtan som uppstår då och då. Fast jag har inget emot att vara ledig när jag tänker efter.. Vilket jag inte behöver göra speciellt länge egentligen! Trivs rätt bra med att vara ledig!

Just nu smsar jag med the other half of me och blänger runt på we<3it! Hungrig är jag också, famigsjutton. Jag förmodar att alla som läste detta nu blev riktigt jävla förvånade! Ida, HUNGRIG?! Hon?! Någon med en penna?.. Ska rita ett kors i taket.



Örebro



Vi gick i affärer och åt på Pizza Hut! Blev en blandning av karlar som tryckte upp dressingflaskan i näsan för att lukta, dryg expedit på stället jag köpte Dust it och pratkvarnar i fiskaffärer. Bilresorna fram och tillbaka bestod mestadels av hörlurar och musik, när inte Elin och jag nördade oss framför kameran, helt okej faktiskt!

You're the only one that knows me´Better than I know myself


You are all I need when I´m holding you tight, if you walk away I will suffer tonight




I found a man I can trust and boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I´m bound in chains?
I´ve finally found my way


perfection

2012

Jordens undergång, 2012. Jag skiter ner mig när jag tänker på det, så jag försöker att undvika tanken. Tove och jag har diskuterat detta många gånger och jag vet inte vad jag ska tro.

Jag känner lite "det händer inte mig" över det hela, men alltid händer det någon. Fast forskare säger ju att jorden har många år kvar. Det känns som att 2012 är ett speciellt år och även om det brukar låta "---- kommer bli mitt år" från många håll och kanter känns det som att det är något annat den här gången. Kanske för att det är vårt sista år. Kanske är det bara ett jävligt bra år.

Fast jag tror inte jorden kommer gå under, tror jag litar för mycket på forskarnas ord för att tro motsatsen. Det känns som att om jorden skulle gå under inom ett år, skulle det finnas fler bevis. Men jag är väldigt rädd ändå.


Hemma nu och uppdateringen flödar

Nyårsafton var riktigt awesome! Tove, Åse och jag skålade vid tolvslaget och sedan spårade det en aning..
All I can say, hahaha. Har tyvärr inga bilder att visa, inga videos heller för den delen, haha!!

Tove och jag äter nu mera godis, chips etc. och dricker även läsk. Efter hur många månader som helst! Känns rätt bra även om jag inte känner något jättejättebehov av det så kan det vara nice ibland :) Pappa och Elin kom förbi med en cola till oss igår, det uppskattades.

Tove fixade riktigt snygga naglar på mig i lördags! De påminner om ett par lösnaglar hon och jag dregglat över från Lindex. Trivs jävligt bra med det här utseendet, skulle kunna ha dem för all framtid, haha.



Efterlängtad flaska ♥


RSS 2.0