90´s

Om det är någon serie jag bara älskar så är det Beverly hills 90210 (då pratar vi originalet, inte det där jävla skiten som går just nu....) och Melrose place (spin-off:en på BH). Det är jag och de som var i min ålder när jag var bebis ungefär. Och jag förstår inte varifrån kärleken kommer. Min mamma har tittat på båda serierna men inte på så sätt att jag är uppvuxen med det. Det har bara kommit. Det är något speciellt med de serierna! Men jag har alltid varit ett serie-freak! Varje dag satt jag och min mor när jag var i 6 årsåldern och tittade på Lilla huset på Präriren, hon läste varje textrad högt eftersom jag inte hann med annars. 
 
Beverly Hills har verkligen varit en räddning för min omgivning, haha. Jag fick första boxen när jag var runt 13 och då hade jag sett det på TV innan. Var jag på dåligt humör (vilket jag ofta var utan anledning när hormonerna spökade i den åldern) så tittade jag på ett avsnitt och så var jag fit for fight igen! Så de där boxarna har varit välanvända och välbehövda! 
 
Något jag verkligen vill hinna med innan jag tackar för mig är att besöka ställen där allt utspelade sig. Peach Pit, Dylans hus, stranden där Brandon jobbade om somrarna och han senare friade till Kelly, West Beverly High, Casa de Walsh, Shooters, Wilshire Memorial Hospital, lägenhetsbygnaden osv. Det vore så stort så det finns ju inte! 
 

But if you try to go alone, don't think I understand

En röst, en attityd och en make up jag tycker alla ska ta sig en titt på! I´m stuck! (Och glöm inte texten, men det är ju inget Cher står för, hon förmedlar den bara på ett magiskt sätt) 
 
 
 
 

HEJ JAG LEVER

Jag lever men blogg.se har gjorts om.. Har inte heller kommit in via mobilen, därav en något sånär förklaring till usel uppdatering! Jag som tyckte det var jättebra att vara jättehemma med sidan, som numera kallas "f.d sidan". Suck.......

T. Kaulitz

Igår sa Tove att jag har armfetisch - och jag förstår henne.

MEN ÄR DET SÅ KONSTIGT?! Bara titta här till exempel..


Nicholas Sparks

"You have to love something before you hate it"

Sommarfrukost

Bara solen som saknas


Sommarkänsla?

- nej.

Jag som till och med köpt en klänning...
Nej men för att göra detta inlägg aningen mer plus-laddat så har jag två saker att berätta som är det enda som påminner mig om att det är sommar.

1. Det är söndag och jag har ingen klocka ställd.
2. Jag har fönstret på glänt.

:D


Greyasmysoul

Kom på en sak! Följ mig gärna på twitter! Där uppdaterar jag endel.

Greyasmysoul @ twitter


Badsalt

H e r r e g u d!

Det var det vidrigaste på länge. Helt stört.


Älska mig igen

Salong 6, fåtölj 12, framför en fin kärleksfilm - oh yeah


Green Apple

Idag inhandlade jag bland annat en ny dusch gel från Body Shop. Luktar grönt äpple och kostar 80kr, köpte (..mamma betalade) dock min för 40 då det var rea.

När jag var liten så älskade jag badkulor. Jag var alltid inne på Body shop och luktade, tittade och oftast plockade i ett par i en liten påse. Det var så mysigt och den här tvålen luktar precis som en av kulorna så jag fastnade direkt! Älskar lukter från när jag var liten!


God morgon!

Idag ringde klockan kl 7! Jag skulle nämligen upp och fixa lillasyster till hennes avslutning. Själv hade jag igår!

Just nu sitter Tove och jag kopminbjhvtvubpytrgfcddgdfyegköug (hälsar Tove), och tittar på Rosa-serien som Elin lämnade på när hon drog. Ska snart gå och fixa håret för idag ska jag ner på stan och äta lunch för att "fira" lovet lite med mamma, mormor och Elin.

See ya later

(förresten, titta vilket fint chips Elin hittade igår!)


Poor little chicken


Inledning av lovet..

(..och första dagen av en lång väntan och längtan..)

SCHOOL'S OUT


Jag ler, och jag ryser

Ett år sedan. Tänk vad mycket jag kommit underfund med sen Martin sprang ner för trappan och tog emot jublet som tredjepristagare. Jag är glad att vara här som jag är idag, och att vara den jag är.


Detta visste ni (kanske) inte om mig

- Jag var förtrollad av ringar (såna du har på fingrarna) när jag var liten, även nu fast på ett annat sätt.
- Jag har haft en hel del kändiscrusher, så som Freddy Åsblom (Ville i Rosa), Måns Zelmerlöw, Tom Kaulitz (Tokio Hotel), Oscar Carlén (svenska handbollslaget) och Andreas Carlsson (känd från t.ex. Idoljuryn)
- Jag är extremt dålig på att be om hjälp. Jag är för stolt. Jag kan till exempel inte minnas att jag en enda gång bad vår lärare om hjälp i hela MatteB. Det hade kunnat kostat mig ett IG i kursen om inte Tove kunnat hjälpa mig inför proven.
- När jag blir "stor" vill jag ha ett hemtrevligt hem där alla känner sig välkomna att titta förbi och hänga när som helst och hur som helst.
- Jag älskar att kolla efter hus på Lidingö och lägenheter på Kungsholmen.
- Jag snappar upp oviktigt vetande. Kan förmodligen rabbla upp alla föräldrars namn till människorna jag gick med i lågstadiet, vad mina förra och nuvarande lärares barn heter osv osv.
- Jag tycker "vatten-delen" på gurkan är vidrig.
- Bland det bästa som finns är jordnötsringar, pepsi max och choklad.

RSS 2.0