Spotify

Ingen spotifyare (ingen annan heller för den delen...) lär ju ha missat nyheten som kom ut för några veckor sedan. Att de begränsar gratistjänsten. Jag som varit snål och inte skaffat premium tidigare måste göra det nu. Jag ska dock fixa "unlimited", det räcker gott och väl för mig. Måste göra det snarast...


Matlagande

Jag tänker inte säga vad jag gör för mina gäster ska inte få veta vad de ska få att äta innan de kommer och sätter sig runt bordet. Det låter nästan som att jag kommer bjuda på typ tjurögon eller något läskigt men så är det inte :)

En sak jag har tänkt på, nu när mitt hår är axellångt och dessutom har jag en sidecut som går ned i nacken som knappast kan bli kortare så kommer det dröja länge innan jag kommer kunna ha en riktig, slarvig klutt.. Haha.. Jag har i stort sett ALLTID varit långhårig under mitt liv, jag har haft axellångt typ två gånger tidigare och båda gångerna lät jag det växa ut igen.. Jag vet inte egentligen, det var rätt länge sedan.. Jag kan dock tänka mig att det var för att jag inte orkade gå till frisören och klippa det så pass ofta som en kort frisyr kräver. 

För ett år sedan, om någon skulle komma och fråga och fråga om jag skulle kunna tänka mig svart, kort hår med en kraftig sidecut skulle jag skrika NEJ. Men jag tror att jag vågar mer med mitt hår nu för att idag är det min vardag, olika frisyrer och färger. I stort sett varje dag träffar jag personer som varit frisörer i 15-20år och de är så vana vid nya frisyrer och färger att de inte tycker det är en stor grej. Att de är så avslappnade gör nog en hel del. Oooch, det är väldigt roligt att förnya sig då och då. Tidigare var jag blond och långhårig, typ hela tiden. Jag tar väl igen nu ;) haha!

God morgon

Hej och hå! Snart ska vi lämna av Elin hos en kompis och sedan ska vi handla inför ikväll. Jag vet inte riktigt vad jag ska på mig men jag har mina idéer...

Ehm... Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Det finns inte så mycket intressant liksom.
 


Nattinatti

Nu ska jag gå och avrunda dagen med att titta på Remember me. Igen. Den är så himla perfekt, jag älskar den!

Imorgon kommer bli en hektisk dag men jag tycker det är superkul att förbereda, fixa och dona så jag ser fram emot det! Jag ska ha en liten (men med mycket mat) middag på kvällen så som ni förstår blir det endel att fixa! :D

Vi hörs imorgon, godnatt!

Inspiration








via tumblr





Ont i röven

På idrotten var vi på forever körde spinning. Det var jobbigt som fan men det värsta var förmodligen cykelsadeln. Lite och hård och där skulle min röv placeras. Fy jag har skavsår eller något, haha! Det är riktigt hemskt. Imorgon kommer jag säkert ha träningsvärk också.


Ja jag ville bara berätta det ;)


Bröllop

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen - jag älskar bröllop!! Inte bara för att det är vackert och hela den biten utan även för att jag gillar stora tillställningar. Typ som Kate och prins Williams, det är ju jätteroligt att se alla gäster, hur de klätt upp sig och allt. Satt precis och tittade lite på bilder, videos o.s.v. på Aftonbladet, hade jag inte varit tvungen att gå till skolan så hade jag ju lätt tittat på det Live på teven.

Påtal om skolan, fick precis mejl från läraren ang. nationella bland annat. Det är tydligen jätteviktigt att man är på plats när det är N. Prov. Jag blir supernervös bara av att veta att det är så viktigt. Hahaha.


Alltså O-M-G

Nu blir det Tokio hotelsnack. Eller snarare Billsnack.

Vi fans röstade precis till oss MTVpriset för bästa "fan army". Aliens, som Bill typ kallade oss under Humanoid City och nu har typ alla hakat på det. Hur som helst. Han och brorsan hans spelade in en tackvideo typ igår/idag från L.A som jag precis såg. Herregud. Människan har skaffat skägg. Eller väldigt mycket stubb. Skägg är det nog inte (än...). Han ser ut som en latino!!! Han är tysk, 21år och BILL KAULITZ. Det skulle vara mer tippat om JAG lade till med mustasch. Det är inte fint någonstans, visst jag har bara sett en video på 35sekunder men ändå, det är jättemörkt och jättekonstigt. Fan Bill nej, raka bort det så fort som möjligt. Har de inga rakhyvlar i USA?

Okejokejokej det är hans ansikte, hans val och liv och hela den biten men jag får ju i alla fall ha min åsikt. Som tur är. 





Tom är ju snygg i alla fall och Bills hår på huvudet. Toms cornrows är väldigt (för) långa men man kan väl inte få allt antar jag.. ;)


Det är snart sommarlov

Idag på svenskan tar vår lärare fram en whiteboardpenna och börjar skriva upp vecka för vecka, vilket inte är så många i antal. Vi har en lektion i veckan och ja, det är inte många kvar. Fem lektioner. Vi har avverkat en idag. SERIOUS TALK?!?! Det är inte långt kvar!!!! Snart har jag och resten av Gullhår gått ett år. Ett år <--!!

Haha som ni märker är jag lite i extas, jag kan inte riktigt få det att sjunka in. Men herregud vad jag ser fram emot sommarlov!


PLAZA + "Remember me"

Mami, syrran och jag sprang ned till Coop, två minuter från vår lägenhet för att köpa fika precis. Vi har bott här så pass länge och handlat så länge där så de känner igen oss... Hahah. Speciellt vissa och det är ju kul, mamma pratar tydligen rätt ofta med en speciell kvinna. Jag är inte där lika ofta som typ pappa och mamma, men hon känner igen mig ändå. Här om veckan när jag var nere så påpekade hon mitt hår, frågade hur mamma reagerade när jag färgade håret svart och klippte sidecut o.s.v. Haha, hon är så härlig. Och sen idag, så sa hon till mamma "man känner knappt igen din dotter, hahaha", hon tyckte det var superkul att jag gick frisör, frågade lite om det och sa att hon skulle komma och klippa sig hos mig, bara jag inte klipper samma frisyr på henne som jag har. Hahahaha!

MAN FICK MED "REMEMBER ME" NÄR MAN KÖPTE PLAZA!! :D 49:- för filmen. Ja, jag köpte tidningen bara för att man fick filmen ;)

 +  = :D :D :D :D

Tjohej

Nu är jag hemma från skolan, har precis ätit och ska nu plugga lite. Syrran behöver låna min dator för att använda något program som de andra tydligen inte har på sin... Haha jag är en person på två datorer (båda fungerade) och övriga familjen är tre på en... Heheh...

Jag måste sätta igång nu, redovisning imorgon, vi hörs!


Swedish

Jag är så sjukt nära MVG i svenska. Det betyg jag suktat efter i över ett år. När jag gick ut nian med ett VG lovade jag mig själv att fight for my life för ett MVG. Och som jag har kämpat nu i ettan. Det är några arbeten/ redovisningar kvar innan betyget sätts men min lärare sa att hon kunde tänka sig att det blir ett MVG. Är inte mitt senaste arbete katastrofalt så... Betygskriterierna ser inte ut att vara helt orimliga så förmodligen är det nära! Jag lutar åt ett MVG <--!!! IIIH! Jag ska fortsätta kämpa och göra bra redovisningar/ tal så jag kan få ett välförtjänt MVG i Juni. Fan vad jag kommer vara stolt. Jag vill, kan och ska lyckas.

Ville bara säga det ;))

Guuuiiiif

Guif till final! (?) När klockan visar 55.20 och poängtavlan 26-18 till Guif vågar jag lova det till 95%. Fyfan vad fint!!!!!!! G  U   I  F!!!! :heart: :heart: :heart: bästbästbästbäst!!


No time for us

Jag såg precis äkta känsla. Svarta mascara tårar och desperata blickar. Tjejerna i början, fyfan... Jag är en halv millimeter från att börja grina jag också. Är det så man ser ut när något man levt för i flera år plötsligt ska släckas?




Jag skulle aldrig klara det. TH, jag ber er, ha aldrig en sista spelning.

Hur kan man nånsin vara beredd?

Det kommer alltid rysa till i mig när jag lyssnar på den här låten. Den har jag lyssnat på många gånger i mörkret. Ibland behövde jag gråta av mig lite och då var den här perfekt. Den är så sjukt fin.


When I loose myself, I think of you

Jag verkar äntligen ha lärt mig PÅ RIKTIGT hur man byter header. Nu har jag gjort det två gånger! Jag känner mig lite duktig om aldrig någonsin trodde att jag skulle lära mig det, hahah! Nu är det bara resten kvar ;)

Snart är det helg igen och det ser jag fram emot! På fredag ska vi tydligen köra spinning på idrotten, hoppsan Kerstin säger jag, jag har inte rört på mig mer än fram och tillbaka (på sin höjd) till skolan på jag vet inte hur länge! Med andra ord kan det vara dags för lite riktig idrott, har näästan saknat det lite!


Kort festfrisyr - damföning

En festfrisyr som jag gjorde igår. Det var den här som jag inte fick till någon gång, så ja, den är inte den roligaste precis men den blev klar i alla fall!!



Fin bakgrund, min frisörväska och grejor ;)

My day

När klass Gullhår slutat 11.30 gick Tove, Mikkis, Josefin och jag till Ove och bönorna för att äta. Efter det särade vi på oss, Tove och jag och Mikkis och Josefin. Tove och jag gick till torget, såg att de hade jordgubbar så då köpte vi med oss lite från vår bästa säljare. Vi satte oss på en bänk vid ån och hade det mysigt :) Sen kom Mikkis också (som missat sin buss XD). När vi suttit på bänken ett tag till kom jag på att vi kunde gå till Sveaplan och köpa fika. Så det gjorde vi. :D

När vi fikat klart och lite till så drog Mikkis för andra gången under dagen och Tove och jag drog vidare till kyrkogården. Vi kom fram till att det är väldigt skönt att bara gå runt där, prata och bara vara. En timme senare kom min far och plockade upp mig, Tove tog sin racer och cyklade hem ;) 

NU steker jag kyckling och kokar sås till mig och min far. Syrran kommer nog hem snart och mami är på äventyr, haha! :) 

See ya later!

 

Ida + Matte = Error

Jag önskar verkligen att jag var bra på matte. Det är hemskt att vara dålig på det. Och vi ska inte ens prata om känslan man känner när man sitter på provet och känner räknar ihop poängen för de uppgifter man gjort och ser att de ligger under G-nivå.  Det.går.bara.inte.in.i.mitt.huvud.


Martin, Simon och Gurkish

Det syns helt klart att Martin är modell!


Martin 'sexy' Granetoft


Simon Danielsson


Gurkan 'toarullen' Gasi


Matteplugg

Då jag var sjuk förra mattelektionen (innan lovet alltså) hade jag ju tre timmars arbete att ta igen... Slö som jag är orkade jag inte ta mig genom det på lovet utan sitter nu, kvällen innan nästa mattelektion för att göra det jag missat. Började med att kolla genom powerpoints och nu räknar jag på egenhand. Som tur är verkar jag ha förstått utan att få det förklarat för mig. För att underlätta räknandet lyssnar jag på TH på typ högsta nivå i hörlurar. Jag koncentrerar mig så himla mycket bättre då! Konstigt säger vissa, avkopplande säger jag ;)

Nein, nu ska jag väl fortsätta med hypotenusas (en hypotenusa, flera ...?) och hela köret! :)


we<3it

Prestationsångest?

Idag var det ju skola igen. Efter ett lov med lite fööör bra väder. Jag var inte ensam om att få sommarlovsfeeling om man säger så! Trots att det bara är april känns det verkligen som sommar och då förstår man att det inte är länge kvar. Jag gick till och med utan jacka idag!!! Bara ett långt baslinne och en trekvartsärm skjorta! 

Även om det varit superskönt väder både idag (om man bortser från vissa timmar) och att jag slapp omprov/kompletering på varken frisör-svenskaprojektet eller det oförberedda provet blev det lite onödiga sura miner från min sida under eftermiddagen. Jag tror inte att jag är den enda som upplever det praktiska frisör som lite "tävling", absolut inte så att man springer runt och skryter eller något sånt, verkligen inte, men man vill ju inte vara sämst och när man äntligen tycker att man fått någorlunda ordning på frisyren (eller vilket moment som helst) så tittar man upp eller går en runda i salongen så ser man att den man kämpat en timme med för att få okej ändå är sämst. Ja, då känns det inte så roligt. Det kan nog vem som helst förstå och det känns som att jag får uppleva det väldigt ofta. Eller så går det bara dåligt, utan att ha något att göra med andras prestationer och det är ju inte heller så uppmuntrande ;)

Misstolka inte det här nu, det här med "tävlingstankarna" visas inte direkt mellan oss, jag menar, jag blir ju glad för andras skull när det går bra och så vidare. Och jag har inte upplevt att någon tjurar för att någon gör bra ifrån sig! Och tur är väl det :)

Slut på sura miner, frisyren blev bra tillslut och jag har fina vänner.

:)

stuck in the moment





we<3it


jag vill inte älta förflutet, jag ska släppa det här men jag kan inte bara glömma det på order, även om den kommer från mig själv

Hemkommen

Nu är jag hemma efter mysig grillning på djurgårn. Myran på filten och spindeln i mitt hår var mindre mysigt men vafan, vad gör det?! :D

Jag är spontant nyklippt, det känns skönt, nu när det börjar bli sommar och allt! :D Tack igen finis ♥

Idag blir mina inlägg sjukt torra men ibland blir det väl så antar jag.

Vi hörs senare eller imorgon! :)

FÖRRESTEN, Guif vann! :D happygirl over here!


Handboll

Nu tittar jag på handboll, det är snart paus och sedan andra halvlek. Efter matchen ska jag iväg och handla för ikväll! =)

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt.. Hörs nog när jag kommer hem!



Sexy girls alltså!

25/4-11

Slänger bara in ett kort inlägg, jag är vaken nu, sitter i min säng och ska snart kliva upp. Kände att jag ville få några saker fixade på datorn såfort som möjligt. På eftermiddagen ska jag se Guif krossa Alingsås och sedan träffa Tove för grillning! Mys! :)  



man lär sig av sina misstag

jag vet inte vad jag trodde egentligen. men inte det här. jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. kanske är det här ytterligare ett tecken på att jag ska blicka framåt, inte fastna i det gamla och älta det. gjort är gjort och det får jag stå för, jag gjorde vad jag trodde var bra då, nu har jag facit i hand och ser hur patetiskt allt var. fyfan för dig. äckliga människa.

Sega brownies

Jag har precis bakat brownies. Supergoda blev de!! Det gick oerhört fort att göra dem också, och smeten var farligt god!! Jag gjorde dem nog dock liite för tunna! Trodde de skulle svälla mer p.g.a. bakpulvret.

Tänkte tipsa om receptet!

100gr smör
100gr blockchoklad
2dl strösocker
1,5dl vetemjöl
1tsk bakpulver
2st ägg

1. Sätt på ugnen på 175grader.
2. Smält smöret tillsammans med chokladen på svag värme. Låt svalna något.


3. Häll i socker, mjöl, äggen och bakpulvret i en bytta och tillsätt choklad- och smörblandningen. Rör runt och få smeten slät.


4. Klä en 20x30cm form med bakplåtspapper och häll över smeten.


5. Grädda i ugnen c:a 25minuter.
6. Skär c:a 25 bitar.


7. ÄT!

Snart är lovet slut....

.. och det är dags att bli seriös igen. Fanfanfan!! Det är snart nationella i matte och engelska, hur fan ska det gå?! Pessimisten i mig lockas fram när det är tal om det. Och så är det svenska/frisörredovisning på fredag. Damn it. Men så är det bara maj kvar och sedan... då jävlar är det snart lov. Sommarlov. Årets skönaste, längsta och mest efterlängtade lov. I augusti börjar jag tvåan. Om två år tar jag studenten. Kan inte riktigt förstå det... Om de två resterande år går lika fort som det här året (vilket det lär göra!) såååååå står jag snart i studentmössa och ser förhoppningsvis tillbaka på mina gymnasieår med ett leende. GUD VAD JAG LÄNGTAR! (även om man "måste" ha vit klänning på sig.... xD)



<3

Ohyeees

JAG LYCKADES! Yesyesyes, jag har tvättat mitt fönster, helt själv! ;)



My, ser du hur fint och blänkande det är?!

Tvätta fönster?!

Finns det något så tråkigt som att tvätta fönster?! Nej jag tror inte det. En stor faktor till att det är så tråkigt är att jag vet att jag inte är bra på det. Hahaha! Menmen, jag har ju bara ett fönster (och ett litet..) att tvätta i mitt rum. Om några år har jag ett par fler men då får jag väl betala någon ;) MEN NU BEHÖVER JAG GÖRA DET! SJÄLV. Punkt och slut (som Gurkish säger ;). Jag har dragit på det så många gånger nu så att nu får det bli av!

Jag måste bara få klaga lite. Varför finns inte ALLA låtar på spotify?! Det finns flera stycken som inte finns där som jag skulle vilja lyssna på ;) Ibland är faktiskt youtube riktigt bra!!





Haha två bilder jag tog på lilla Mogge efter att jag och syrran varit ute och plockat gräs/maskrosblad till honom och Maja! ;)


Äggröra till frukost

Jag är nyduschad och har precis gjort äggröra. Orkar inte göra ordning något mer så det får räcka. Haha! Medan jag sitter och äter tittar jag på något vildmarksprogram som stod på. Det är en karl som besöker någon stam långt bort i Afrika eller något. Människorna är skitläskiga. Hahaha. Nu jagar de vildsvin i full fart!

Later :)



En jul för väldigt länge sedan! ;)

Welcome to the masterplan, don´t care if you understand

Adam Lambert - Masterplan



Lady Fucking Gaga

Helvete vad jag beundrar den här kvinnan.




Jävla Sara

Först hånglar hon upp Basshunter och nu försöker hon ta död på karln. Vad är det för beteende?!



det är inte lätt när det är svårt

ibland är det svårt att vara stark, inte följa sitt hjärta, inte skicka något dumt sms att jag saknar dig så

Tack Elli

Det är inte alla som har en sån himla snäll kusin som jag och syrran min råkar ha! Det är inte första gången vi får en påse med, för henne, gammalt smink i oöppnade förpackningar! Denna gång var det parfymer, läppstift, flertal nagellack, mascaror o.s.v. Hemskt gulligt av dig, tack igen!! ♥


Parfymer från bl.a. G. Armani och B. Spears.


Två av nagellacken (Make up store och Isadora)


Foundation från Isadora

GLAD PÅSK


Stressig morgon

Alltid jag att vara stressad på morgonen! Vi ska sitta i bilen om lite mer än en timme och här står jag, nyduschad i bara underkläder, håret är katastrof, och jag är givetvis osminkad. Great. Och det bästa utav allt är att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig eller hur håret ska vara. Love life ;)

Hörs sen!


"SÅ NÄRA"

Då har jag kollat på dokumentären som skulle spegla hur det är att vara ett fan. För er som inte vet bakgrunden så var det två vuxna tjejer i 20års åldern som skulle göra ett skolprojekt. Tror de gick/går (?) något media/film/ whatever, och projektet skulle handla om hur det är att vara ett fan. De kollade upp populära band och fann Tokio Hotel. Inte helt fel val med tanke på deras fans. När TH var här 2009 för att promota "Humanoid" hittade dessa två tjejer två andra tjejer. Fans. De fastnade tydligen direkt för dem. De ville göra projektet (läs: Dokumentären) om dem. De här två fansen skulle åka till Berlin för att besöka Madame Tussaude, där Bill står som vaxdocka.

De filmade dem utanför Sheraton (2009), i skolan, hemma och i Berlin. Tjejerna sög rätt mycket. hahaha... Tyckte de var rätt tröga. Ganska ytliga o.s.v. Förlåt men det är sant. I alla fall så som kameran speglade dem.. De var otroligt barnsliga. Tror de var 95or typ, det skulle jag aldrig gissa på :P De resonerade som tioåringar, pratade som femåringar och betedde sig ännu värre. Det finns otroligt mycket fördomar om TH och oss fans, om någon som inte är ett fan/ någon som inte har en inblick i THvärlden men har fördomar lär h*n vara världens lyckligaste just nu, fördomarna bekräftades precis. Otroligt dåligt val av fans. Synd för dokumentären kunde ha blivit bra.

Nej, tumme ner för min del måste jag säga.

Detta är bara mina åsikter, hoppas ingen tar illa upp :)

Visste ni att...

... under en hel livstid tappar vi c:a 13kg död hud?!


Helt sjukt äckligt O_O


Onödig stress

Varför sitter jag och typ "jagar" upp mig själv inför en THsignering jag inte ens vet OM eller NÄR de kommer ha?! Det är såå typiskt mig. Jag behöver inte tänka på vad jag ska ha på mig, hur jag ska ha på mig, om jag ska filma eller fota när de signerar? Och framför allt inte vart batteriladdaren till min digitalkamera är ifall jag beslutar mig för att filma? Herregud Ida, ryck upp dig för fan! Jag sitter alltså och gör mig nervös inför något som kanske blir av om två år? Eller inte alls? haha ibland tror jag att jag ska ta sats och springa in i en vägg med huvudet före, då kanske jag bli lite vettig i alla fall? ;)



Signering i Singapore 2010

Muuuums



Jordgubbar med mjölk och kycklingsallad är helt klart mina favoriträtter på sommaren. Och ja, grillat förstås, men inte mitt på varma dagen ;) För två somrar sedan levde jag nästan på kycklingsallad, funderar på att göra det i år också ;)

"Dra röven i mattan"

Perfekt för mig som älskar skånska ;)



Full rulle the whole day

NU är jag hemma! :) Känns som att jag hunnit med mycket under bara lunch och eftermiddag! haha! Vi var ju till nyöppnade IKEA, lite av en besvikelse faktiskt.. Jag vet inte varför men det var väl helt okej. Skönt att det inte var så mycket folk. Tror vi såg en av de pappor som varit med och fått barn i "En unge i minuten", BBprogrammet från Västerås. Han och dottern stod utanför varuhuset, hon hade blivit jättestor. Haha. Nu låter jag som en gammal tant ;)

Sedan åkte vi och köpte blomma till farfar som vi senare satte vid hans gravplats, min galna syster badade ute för första gången i år (!!!), vi "visade" Tove pappas fisklokal, vi lämnade henne och sedan hämtade upp samt lämnade påskpresenter till mina yngsta kusiner!

Hahah alltså rubriken, känner att det är liite typiskt mig att blanda sådär... :P



Bild från igår!

IKEA, BABY

Nu gör jag mig i ordning för att åka till IKEA. De har ju öppnat ett Bigmama-varuhus i Västerås. Det bästa är nog ändå bönerummet de öppnat där. Där kan min resekompanjoner släppa av mig så stannar jag där och ber lite. ;)

Det blir en fett tråkig sminkning idag, bara ögonbryn (som blev alldeles för mörka, men pallar inte göra om) och bas. Tror jag var lite för agressiv igår med tvålen, det svider nämligen runt ögonen, då skippar jag mascara, kajal o.s.v.

Nu ska jag göra det sista innan vi åker och hämtar upp Tovis. :)




Tokio in Tokyo 2011

Kvällsmat?

Nu står jag och steker köttbullar! ;) haha, färdiga dock ^^ Trots att vi proppade mackor hos mormor tidigare känner vi oss lite hungriga :P

Jag och Dilnaz diskuterar viktiga saker som the Carléns, hahaha... Fina diskussioner! :D

Nu är jag hemma från mormor, det var väldigt trevligt! Som vanligt :)

Jag hinner dock inte skriva speciellt mycket, ska se på handboll nu!! GUIF ♥

Me today





Svart och brun sotning och röda läppar (hatar förövrigt att säga "röda läppar" men vad ska man annars säga? :S) Dessutom gjorde jag någon snabb, slarvig uppsättning (?), för att beskriva kortfattat: lockade håret med min wavemaker från OBH Nordica och satte upp med en stor klämma i nacken.

Jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha för kläder, just nu har jag liksom t-shirt och jeansshorts, det känns lite fel...

WE CAN TURN IT UP

Fjärdemarstvåtusentio




Världens bästa program

Ni skulle bara veta vad jag tittar på just nu! SNOBBEN!! :D Kalleponken, Linus, Sally och gänget. haha.. Tokgillar Kalleponkens lock i luggen (?)! Hahaha och Snobbens lilla gula vän är ju charmig!

Nu ska någon grönhårig charmig brutta visa hur man målar ägg, bäst att jag tittar ;)


Hundtricket

På kanal 8 går världens finaste film... Hundtricket. Haha. Den är jättebra trots att jag sett den flera gånger innan jag vet precis vad som kommer hända. Men det är lite charmigt det också ;) Snart börjar dock Big brother så då ska jag väl se på det :)

Imorgon ska jag till mormor och fira påsk typ, det blir nog kul :) På Lördag blir det hem till farmor för att "fira". Oj vad det ska firas ;) tror min släkt/ familj gärna firar mycket, det verkar så när man pratar med andra och jämför ^^

Dessutom har jag hittat mitt drömhus.... Det kostar dock nästan tio mille och ligger på Lidingö. Keep on dreaming! ;) men det ju lite spännande! Det är ju i mina fantasier jag lever så jag fortsätter med det! ;) hahah!

Hörs imorgon =)



HANDBOLLSMATCHER

Dilnaz, you did my day! Alltså hon skrev ned JÄTTEMÅNGA handbollsmatcher som sänds på både internet och teven framöver TILL MIG!! Nu ska det tittas på handboll O_O ska tvinga mormor att sätta på teven imorgon så jag får titta på Guif - Alingsås!! Fast har alla TV4sport?! Hm, vi får väl se. :) men det är viiktiiigt, Guif vafan! 

    Jag är bara tvungen... :       


Saknar mina långa naglar! :'(





Jag trivs verkligen bäst med långa naglar och det är pest när någon går av/ jag måste fila ned dem så de är någorlunda lika!

Lucaz

Fina lilla hund som kan vara så trög ibland.. haha.


Tvättat golv

Nu har jag precis kommit ut från duschen efter att ha tvättat lägenhetens golv (förutom sovrummen). Det är fan utmattande. Speciellt när jag svabbade allt två gånger. Ibland kan till och med jag städa ;)

Snart ska jag ut och lägga på ett litet paket så får jag lite luft också :)  Åh vad sugen jag är på jordgubbar... Hehehe mamma?? (aaaa) närå. Jag klarar mig nog utan!




Första gången är alltid svårast

Jag hatar CSN lite smått just nu... Hur ska jag kunna veta hur mycket cash man behöver ha i sommar?! Hur mycket behöver man ha för att klara sig Juli, Augusti och September? Jag har aldrig behövt oroa mig tidigare.. Nästa sommar kommer jag säkert veta bättre men nu är det första sommaren utan några pengar. Även om jag får sommarjobb så får jag ju inte de pengarna förrän efter sommaren. Visst, mamma och pappa lär ju kunna låna mig pengar eller så men jag vill ju samtidigt klara det själv. Det är faktiskt inte SÅ himla lång tid tills jag förmodligen flyttar? Okej, det är ju inte en månad men om fem år är jag 21. Fem år går fort. Och jag ska vara utflugen innan jag är 21, det är ett som är säkert. Så ja, ni fattar min poäng?

Det här med att inte veta hur mycket pengar jag behöver i sommar är ett rätt stort problem i lilla Idas värld, jag tycker om att ha koll på mina pengar.. Meen det löser sig, som med allt annat ;)

20 april 2011

Fy vad svårt jag hade att sova i natt.. Eller snarare att somna <--! för sedan gick det ju bra. Jag hade så otroligt ont i benet. Det värkte och värkte. Mamma tror att jag sträckt någon muskel eller något i den stilen. Jag gick i alla fall upp till mamma i soffan som en liten flicka så hon fick massera benet. Haha. Tog en värktablett, satte på Tokio hotel och sedan lyckades jag somna. Som tur var.

Idag tror jag att jag mest ska slappa. Meeen... Jag har matte att göra. Kanske får ta och göra den. Jag dör så tråkigt men jag var ju sjuk förra lektionen så..

På MTV just nu är det "Top 11 at 11 2006", rätt kul faktiskt. Det känns som att det inte är så länge sedan men när man tänker efter så, jo. 2006 var jag inte stor alltså. Jag fick i femman/ sexan.. Det känns som evigheter sedan. haha!

 
Och jag som tycker jag var liten DÄR. haha, var nog i 8an.. Ser ut som att jag har en sjuk utväxt men det måste bara vara synvilla!


Hiss och diss

HISS:

* Vädret
* Pasta- och kycklingsallad
* Att skratta

DISS:

* Busschaufförer som kör innan man hinner slå ner arslet
* Negativitet (i de flesta fallen)
* Mitt hår

Eftermiddag i solen

Jag har tillbringat i stort sett hela eftermiddagen i solen med två vänner. Det resulterade i lite färg på armarna och en röd ton på bröstet.. Haha. Hoppas det övergår till lite brunare snart..

Jag vill bo i hus. Fan så skönt det är att bara kunna gå ut och sätta sig i en solstol. Visst jag har en balkong, men det är INTE samma sak. Och jag tänker inte dra med mig en stoljävel ut i lekparken/ gräset på andra gården. Haha.. Och nej, stranden - nejtack. Dessutom vill jag ha ett hus med en inbyggd pool... Helst. Det funkar med en blå också, men hellre en "riktig".. Då kan jag ju bara på sommaren. Vilket jag inte gör i dagens läge. Yepp yepp.

Later :)

Frukost

Jag har precis tryckt i mig en banan, orkade inte göra ordning mackor eller något annat ^^ Det är nästan lite underskattat att äta frukt till frukost, why not liksom? Det går fort, det är gott och nyttigt. Jag har blivit uppvuxen med orden "frukosten är dagens viktigaste mål" men innebär det att man måste äta gröt och mackor? :S Spelar väl ingen roll om det är en pizza, potatis och köttbullar, äpple eller en baugett? Frukost som frukost? Haha det är på det spåret jag kör i alla fall.

Snart ska jag sätta igång och göra mig klar för snart ska jag iväg på lunch :)



Bild från December (?) Där hade jag rakat sidecuten för en timme sedan ;) Den är dock rätt lång där.. Och lite feg. Haha!

Snart sovdags

Sitter och tittar på älskade big brother med hela familjen. Martin kom precis ut från buren och söta Simon väntade på honom. De är så söta de två!! :D Nu ska de hoppa ner i sängen! Jag hoppas med hela mitt hjärta att de två står i finalen och att Simon vinner hela skiten. Fan vad han är värd det!

Trött som fan är jag också. Nästan så jag ska lägga mig direkt efter Big brother.. Haha vad har jag gjort för utmattande idag?! Trodde solen gjorde en pigg ^^

Ses imorgon ;)

MITT HÅR HAR GÅTT AV?!

ALLTSÅ KOLLA IN DET HÄR?!?





Det syns visserligen inte när jag har utsläppt men det är ju inte alltid jag har det?! Min dag är förstörd! :'( :'(

MORFARS MAKALÖST MUMSIGA CHOKLADKEX

Dessa "chokladkex" är fan bland det godaste jag någonsin ätit! De är fan perfekta! Jag skulle kunna sitta och berätta hur många gånger som helst hur fruktansvärt goda de är! Det finns en anledning till varför de heter som de gör, de är makalöst mumsiga! I alla fall om man frågar mig.

Dessa kan man köpa av t.ex. elever som säljer till klasskassan. En låda kostar 50kr och då får man 15stycken yummiekex! Som säljare tjänar man faktiskt bra på det. OCH det är otroligt lätt att sälja. Det finns givetvis annat man kan sälja också, inte bara dessa. Så som chokladbollar, dammsugare, kolabollar, lösgodis, chokladflarn, chokladdrömmar m.m. Om du stöter på någon som säljer, KÖP! Jag tror inte du kommer ångra dig!!!

 
Min favorit!!




SOL AT MY BALLE

Yesyesyes, här vare sol at my balkong. Det går så mycket fortare att skriva "balle" så då skriver jag det! Och jag har varit ute och solat. Väldigt skönt må jag säga. Jag har börjat läsa Camilla Läckbergs "Isprinsessan", äntligen! Den har legat hemma i år och dagar utan att jag tagit mig i kragen och börjat läsa den. Jag läser nog aldrig så mycket som på somaren.

Jag läste nyss Sofi Fahrmans "Elsas värld" och ehm ja... Jag trodde verkligen den skulle vara bra. Känns som att både hon och Norstedts tagit sig hela Atlanten över huvudet när de lanserade den. Tydligen har hon släppt ytterligare en till innan denna. Hon är så oproffesionell.. Jag är verkligen FÖR att testa nya saker och inte bara hålla sig till en sak men i det här fallet bör hon hålla sig till bloggandet och MODE. För att skriva verkar inte vara hennes grej. Det hade funkat om det var en självbiografi för då är inte skrivandet i sig det viktigaste utan VAD hon skriver. En självbiografi ska vara personlig och då får man skriva lite hur man vill, om det är som man själv är. Så tycker jag.. Men så finns det ju givetvis en gräns, som med allt annat.


Nog om böcker, nu ska min syster och kusin gå ner till stan och förhoppningsvis köpa jordgubbar. Fruktansvärt gott fan! :D Tror jag ska ha mjölk till.. Hallon är faktiskt godare men jordisar duger bra det med!





I mina ögon är inte Sofi en författare (tills en ändring sker...) men hon är säkert en hejdundrande modebloggare.

Kanske bara för att jag är bäst? (a)

HA!!! ANNIE ÅKTE UT FRÅN BIG BROTHER IDAG! Hennes teori till varför hon blev nominerad "jag veet att jag är en färgstark människa", säger som Chrille "NAAAATT". ÖÖÖH som om?! Udda är hon men färgstark? Tur att hon drog annars skulle hon kanske ha smittat alla med hybris.


Fyra tv-program jag tittar på:
- Big Brother
- Semesterduellen (HAHA fan bästa ever)
- Melrose place (JA, det gills faktiskt..)
- Handboll (a)

Fyra saker jag gjort idag:
- Ätit nya mackor. Väldigt goda. De hette "Skogaholmisar". Charmigt värre.
- Inte smsat mycket.. :(
- Varit ute och rört på mig med my sistah
- Tittat på handboll

Fyra saker jag längtar efter:
- Att få färga håret.
- Påsk
- Studenten
- Handbollsmatcher med landslaget.

Fyra saker på önskelistan:
- Körkort
- En Tokio hotelkonsert SNARAST. 
- Lite (läs: massor) av pengar.
- En rik man. (hehe..) (oj, här var det desperat..)

Fyra saker som jag avskyr:
- Fästingar
- Att glömma skölja ur hårinpackning från örat.
- Att Big Brotherlåten inte var så bra.
- Falska äckliga människor man trodde man kunde lita på en gång i tiden.

 (mall tagen från Idathewiseone.blogg.se)

HANDBOLL

Guif - Alingsås i E-tuna sporthall. 34-33 (om jag minns rätt). FUCKING AMAZIG! Guif var världsbäst, Alingsås var fan kassa. I´m not kidding. 

Bilder: Guif - Lugi 2/2-11


  



 LUGI vann!

Måste givetvis slänga in en bild på Mr Handsome/ Carlén (han till HÖGER!!) ;)



And life will never treat you the same again

Jag har precis lagat mat (okej, inte helt själv men lite duktig var jag ändå som stekte kycklingen;) ). Nu är jag mätt i alla fall. Besöker en sida som jag faktiskt aldrig varit inne på, modekungen.se. Den verkar helt okej men jag kan inte påstå att jag missat allt för mycket. Samtidigt som jag "fönstershoppar" (haha kan man säga så när man tittar på nätet?;)) lyssnar jag på Ola. Då jag har två kära vänner som lyssnar på honom väldigt ihärdigt har jag fått upp ögonen för honom och lärt mig gilla det jag hör. haha, ingen storfavorit men för ett år sedan hade jag aldrig någonsin lyssnat frivilligt på honom ;) Är ni inte lite stolta nu, Tove och Mikkis?! :D

Jag kommer alltidalltidalltid le när jag hör den här låten.. <3

http://open.spotify.com/track/165cBHBSASptjO9yjSpjhu


You are fucking perfect to me

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Förutom att dammsuga mitt rum förstås. Snart ska jag få tapetsera om, jag längtar!!

Det är ju fint väder idag igen, kanske går ut en sväng eller så.. Vi får väl seee ;) En sak är säker, nu ska jag ta på mig något annat än mina tjocka jävla morgonrock!! Svettas fan snart ihjäl O_O

Later ;)

Ny frisyr?

Jag vill klippa mig och jag vill färga håret. OCH slinga. Men bara några få men tydliga vita slingor i mitt svarta hår. Helst vill jag klippa av mig skiten, det är så slitet i längderna och jag skulle vilja testa kort hår. Är bara lite rädd att jag inte ska passa i det. Egentligen är ju hur man själv trivs i det som gills mest men samtidigt vill jag ju inte se ännu fetare ut i ansiktet än vad jag redan gör... Ja det tåls att tänka på! :)

Två snygga frills:



 Hela hans outfit, I´m dying!!!

Filmtime

Nu ska jag, mami och Elin hyra film via teven, tror vi ska se "i rymden finns inga känslor". :)

Ha en bra lördagkväll! :)


Tim VS Bill - Pain of love

Måste tipsa om en cover som jag själv tycker är super, en kille vid namn Tim sjunger Tokio Hotels "Pain of love".
Lyssna här:


Originalet - Tokio hotel (live)



Vad tycks? jag tycker såklart THs är bättre men Tim tycker jag är jätteduktig!


Biomys och personer man ser

Igår var jag som känt på bio med två sköna bönor ;) När ljuset släcktes kom jag att tänka på hur mysigt det egentligen är med bio. Och framför allt socialt. Bio är så självklart, man går dit, tittar på film och går hem (?). När man tänker på det lite närmre så träffas främlingar, sitter nära i fåtöljer i en mysig salong och tittar på samma film. Det är lite gulligt när man tänker efter.

På bussen, när jag har tråkigt tittar jag ibland på folk, hur de ser ut, rör sig, pratar och beter sig. Personen som ser ut som vem som helst kan ha världens mest hemska bakgrund, ha suttit i fängelse för både det ena och det andra, vara svårt sjuk, kanske går genom något ofattbart eller är världens lyckligaste. Konstigt när man tänker på det...

 fina hus i en inte lika fin stad..


Zimmer 483

Nu står jag i mitt rum och sminkar mig samtidigt som jag sjunger med i "Reden". Snart ska jag följa med mami och papi till Ica Maxi ;) favoritbutiken ever...

Jag har insett att jag måste fixa spotity premium eller något, jag kommer inte klara mig med 10timmar. Så är det bara.

DET ÄR SOL IDAG IGEN! I LOVE IT! :D

 Mitt dagliga solljus! <3

HAHA förlåt, var tvungen! XD

Min dag

Jag har haft en superfin dag!

Jag tog en prommenad till skolan, mötte upp Tove, gick till salongen och hade lektion, åt mat, gick typ prommenad, tog bussen hem till mig, chillade några timmar med Tove, Mikkis kom, gick till Anna för att lämna kakburkar, åt, åkte till Tove, tog bussen till stan för att hämta ut biobiljetter, gick runt lite för att fördriva tiden och köpa vatten, gick på bio. Nu sitter jag här. Filmen, water for elephants, var sjukt bra. Den var väldigt stark och förmedlade verkligen någon slags sorgsen känsla hos mig. Kanske för att jag är så blödig och har så mycket empati och sympati. haha..

Jag ska nog skriva lite nu tror jag, tjura över Spotifys sugande fucking "beslut" och sen sova... Tror jag.

NU ÄR DET LOV!!

 Bild från i somras

 Bild tagen i vintras. Har jag förändrats mycket eller?? XD men det är ju så, jag har nog förändrats mer som person än hur jag ser ut, och det är jag så himla glad för.

Tove testar kläder

Varför har alla ikoner över där man skriver inlägget försvunnit?! :S Något annat som också försvunnit är den vanliga Tove, hon har nämligen på sig en av mina tjusiga klänningar som jag köpt för några år sedan och av någon anledning hänger kvar i min garderob... Hahaha hon är så fin så!!

With my back against the wall

Nu är jag och Tove at my place! Vi lyssnar på Tokio Hotel och pratar spöken. Haha. Vi har även ätit jordgubbar, kollat på big brother och lite annat :) Sen är det bio, "water for elephants", hoppas den är lika bra som jag hoppas! Rob Pattinsson är ju med och är ju ååååsom! ;) Later ;)

What are words if you really don´t mean them?

Mobbad som jag är hörde jag inte Chris Medinas underbara "What are words" förrän idag. Jag har hört folk prata om den och jag har läst folk skriva om den men först idag tog jag mig i kragen och lyssna på den. Herregud vad vackert. Videon är ju superfin och ja, låten... Vad säger man? Låtar med sånt här starkt budskap hör till de allra bästa! Talang har han ju också! Awesome guy! :)


Kakförsäljning

Oj här flödar inläggen, haha, nej men har ju varit i skolan hela dagen så det var lite svårt att få till uppdateringar ;) Dessutom hade ni förmodligen bara hört mig svära över plugg så då är det väl bäst att skita i det ;)

Kom hem för 45minuter sedan, har bara hunnit äta och lägga kakburkarna i högar. Vi säljer kakor för att samla pengar till klassresa i trean. Det går faktiskt undan, alla verkar vara peppade vilket gör det enklare och försäljningen bättre. Själv sålde jag 15 burkar och några andra sålde över 40st. Haha! Too bad att mina föräldrar inte jobbar på något stort företag så man bara kan lägga en lapp där, haha!

Imorgon är det sista dagen innan lovet. Lovely!! Och då ska jag på bio på kvällen. Funderar även på att ta mig en runda innan det och leverera kakorna till ett par i närheten.

See ya later!

Dance in the neon light

Sitter på svenskan och det är meningen att jag ska jobba med projektet. Men det är fan inte lätt när man inte hittar någon info!! Det går inte. Jävla helvete, det ska vara inne innan 24.00 idag. Jag vet inte hur jag ska klara det. Jag kan inte göra något. Fyfan.

Nej nu ska jag sluta klaga. Jag lyssnar på Lena PH feat. Dead by april. Skulle vilja titta på Big Brotherklipp... Men jag tror inte jag törs just nu. Haha! Det gäller att titta på klippen de lägger ut, i avsnitten på teven visar de ju så så lite av allt, liksom ett samtal som de visar i fyra minuter i klipp förkortar de liksom ned till en halv minut.

Senare ska jag frakta hem mina kakor, tur att Dadi kan komma och köra hem mig med dem. Det är inte kul att
släpa 15 burkar hela vägen hem eller på bussen. Haha, vilken syn! ;)


Hayley Williams (damn, jävla hår att vara så snyggt! Älskar såna röda toner!!!)


Big brotha'

Nu är det mitt älsklingsprogram Big Brother, höjdpunkten på hela dagen, haha! Jag vet inte varför men det är något med programmet som gör att jag blir fast..

Nu ska jag titta!

Hörs imorgon!

Red nails

Senaste veckorna har mina naglar gått av, jag har haft alla långa en period och sedan når de en punkt och de går av. Skittrist då mycket av mitt självförtroende sitter i naglarna, hahaha, nej men jag trivs så jävla mycket bättre i långa än korta. Menmen, tur att jag har bra nagellack som skyndar på växandet. Men idag tog jag mig i kragen och klippte och filade ned alla.

Jag har ingen bild på hur de såg ut innan jag gjorde dem kortare men här ser ni före- och efterbilder halvt som halvt i alla fall!



Efter - lackade och fina!



De lack jag använt heter:
1. Kiss - "Ultra Growth"
2. Giordani Gold - (här verkar namnet vara försvunnet, men det är ett ganska mörkt rött lack, som ni ser på bilden)
3. Malava - "Mavadry"


Inte på topp

Idag är jag verkligen inte på topp, hela jag känns seg och hängig... Antar att det är så det är när man knappt sovit något om nätterna. It sucks men vad ska man göra? Nu är min snälla syster nere i affären och köper glass så jag kan tröstäta lite, haha. Funderar på att sätta på ett avsnitt Melrose Place. Eller kanske Eva & Adam.. Eller Ebba och Didrik. Haha, ja jag gillar serier och de ska vara minst femton år gamla ;) med vissa undantag! ^^

 Didrik

 Jake i Melrose Place

Kaulitz - PETA 2010





Dagens ögonorgasm - CHECK

Efter tio och författare

Idag är jag hemma från skolan av lite olika skäl men jag får ingen vila för det inte ;) haha! Det finns nog av skolarbete att göra ändå ;)

Jag har precis duschat och sitter nu i soffan och slötittar på "Efter tio" där Camilla Läckberg gästar. Nu kom dock Nassim Al Fakir och då försvann det lite mer intressanta. Haha! Camilla pratade om sitt yrke och det tycker ju såklart jag är mer spännande ;) För er som inte vet vill jag bli författare så jag tittar gärna på när de pratar. Bara hur de uttrycker sig när de pratar om saker och ting. Ja, jag gillar författare och jag märker att jag har en del att lära ;) Denise Rudberg hör faktiskt till en av mina favoriter men Camilla är riktigt härlig och givetvis ruskigt begåvad!

Nu är jag riktigt hungrig, jag skulle behöva äta något nu ;)


Handboll då?!



Nu är det bara massa ishockey på teven.. jag vill se handboll!!!! Det är så typiskt mig att upptäcka att det faktiskt är kul att titta på en viss sport när det är typ två matcher kvar på turneringen. Jaja, jag hann ju se Oscar Carlén spela nån gång i alla fall, och tack Gud för internet! :D Jag vet inte varför handboll är så kul, det har faktiskt inte bara med Mr Carlén att göra. Hahaha! Även om många tror det ;)

Bara för det bjuder jag på några fina bilder





 

Mr & Mrs Mesnick - The bachelor

Jag satt precis och tittade på "the bachelor", det var ett special avsnitt där de gifte sig! Och fan vad jag älskar bröllop. Jag har "bara" varit på tre i hela mitt liv och det var säkert sex år sedan jag var på ett senast. Jag bara väntar på att någon i min närhet ska bjuda in mig på bröllop.. haha! Synd bara att jag inte verkar känna någon som är så sugen på bröllop inom en snar framtid.. Haha, eller kanske, vad vet jag? ;) kanske får mig en överraskning! ^^

Men en sak är verkligen säker, att jag ska fan gifta mig någon gång. Och jag vill ha ett hejdundrande och traditionellt bröllop. Visst, det är superfint med små, intima strandbröllop men det är way to litet för min smak. Jag vill ha det stort, pampigt och vackert. Min klänning ska vara världens finaste, smink och hår ska perfekt, allt ska vara välplanerat, just perfect! Dessutom, någonting som är superviktigt!! Jag och min blivande man ska absolut inte träffas INNAN han ser mig i gången. Jag vill ha flera tärnor och han får gärna ha några best mans. Och blommorna.. OCH RINGEN. Herrejävlar, den ska vi inte ens prata om. Shit vilka planer jag har redan nu. NÅGON SOM ÄR SUGEN PÅ ETT GIFTERMÅL, JAG ÄR DESPERAT! Haha!!

Lite inspiration:









I bin home

HAHA fin rubik, ser ut som värsta nördspråket! Men vad kan tre olika språk i en och samma mening annars ge för resultat? ;) I alla fall nu är jag hemma från skolan. Fick inte mycket gjort på frisörpasset nu på eftermiddagen men jag hade inte räknat med annat heller. Ont i magen och trött så jag vet inte vad. Hahaha, det blir tidigt ikväll vill jag lova.

Jag hoppas att det är fler än jag som tittar på Big Brother här, fyfan vad insatt jag känner mig ibland. Nu har Sara hånglat med Basshunter (eller Jöns som somliga fått för sig att han heter....^^) och jag är jätteförtvivlad. Haha, stackars Martin :( de som äntligen hade kommit närmre varandra och hånglade öppet. Hahah, jävla Jonas och hålla på och förstöra.. Men nu läste jag precis att Martin vann "städartävlingen" och får alltså komma in till de andra i studion! Nu jävlar. Hehe, hoppas jag.



Maaaartiiin <3 <3

Hur färgade man håret förr i tiden?

Just precis, det sitter jag och tar reda på om nu. Det är inte lätt. Jag sitter alltså i skolan och försöker skriva en uppsats/ projekt och det är varken kul eller lätt. Haha. Speciellt inte med den minimala sömn jag fick inatt. Just när jag trodde att jag hade kontroll över skiten kommer vår lärare in i vårt grupprum där vi sitter och berättar lite mer specifikt vad vi ska skriva. Hehehe då kom paniken.

Ja så kan det gå ;) Nu ska jag fortsätta!

Fortsätt kommentera ;)
Lateeeer

2011-04-12 Dagens make-up

Jag tänkte bara visa upp hur jag ser ut runt ögonen innan jag drar till skolan! Idag blev det ganska naturellt, precis som vanligt då jag inte känner mig på topp. Jag har knappt sovit något inatt och är fortfarande inte 100%, menmen, så är det ibland. Bara kul att vi har frisör hela dagen, salongen efter lunch, känner att jag är riktigt på topp... I wish.

Vi hörs sen!






CV

Nu sitter jag och skriver CV. Det tycker jag är så himla svårt! Vi skulle skriva ett "personligt brev" precis innan vi skulle söka praktikplatser nu i början av ettan och jag hade lika svårt då! Haha, det kan funka om jag inte behöver skriva så mycket men när det har med jobbsökande ska det ju vara någorlunda utförligt. Haha!

Fick reda på att vår grupparbetesredovisning är framflyttad till EFTER lovet istället för imorgon! Tror hela klassen blev lättad, eller har jag för låga tankar om mina kära klasskamrater? ;) Jag kan säga att jag i alla fall blev otroligt glad! Det handlar om hantverksyrkets historia och är väldigt svårt, haha! Det klurigaste är egentligen inte arbetet i sig utan att hitta informationen.. Böckerna vi hittat på bibblan är många så gamla att det är svårt att få ut något av det som står.. Haha.

Idag är det "en unge i minuten", från Västerås och jag älskar det!! Hihi, tycker om såna program ;)

Dagens naglar - blått och svart

När man inte kan bestämma sig, blått eller svart? ;)



Och speciellt svårt är det inte heller! Just awesome ;)

Detta räddar min sommar



Kärlek på största nivå!! Mina nya solbrillor från Lager 157 och ett glas kolsyrat vatten! Bonaqua är min favorit men om inte det finns till hands funkar det med eget kolsyrat vatten och lite citron i ;) DET NI!

Tom fucking Kaulitz



Yesyes, hot boy!


Sjunde himlen

Nu har jag käkat frulle och sett klart på Tabatha´s salon takeover! Fan inte klokt hur vissa salonger ser ut. Jag har sett ett par avsnitt nu och blir lika äcklad varje gång. Vissa städar aldrig vilket resulterar i att golvet i stort sett är ludet. Frågan är ju varför ingen städar? Jo, för att personalen stod och bråkade om VEMS TUR det var att göra det. Haha, äckligt!!

Efter Tabatha började Sjunde Himlen. Som jag älskade det som yngre, nu tittar jag mest för att det är kul att titta på samma avsnitt som när jag var liten. Jag tycker de är rätt... plastiga nu. Haha, de skådespelar lite falsk ;)

 Det ni ;)


Design och grejor

Nu har jag fått lite ordning på bloggdesign/header (är det samma sak eller vad är skillnaden? XD) haha! Jag är så insatt! Tack Tovish och My för hjälpen! :)

Tove gick precis, vi har käkat rån och kollat på big brother ;) haha! Och ikväll är det äääntligen Livesändning! Jag är väldigt nyfiken på vem som åker, Roddan eller Patte.. Haha jag är en riktig BBnööörd! A proud one ;)

Imorgon är jag ledig, hemskt skönt måste jag säga. Men jag måste nog plugga och det är mindre skönt. Vårt projekt är ganska svårt då det inte finns så rikt med information kring det vi ska skriva om. Klurigt men det måste ju funka då det ska göras! ;)

Forever gonna start tonight



Right now: Sitter och lyssnar på Bonnie Tyler! Älskarälskarälskar "Total eclipse of the heart", "Holding out for a hero" är det inget fel på heller! Gillar hennes hesa röst!

Älskar 80-tal! Bara för det har jag på en mig t-shirt där det står "I <3 80" haha! Perfekt! ;)

Snart kommer förhoppningsvis pappa skjutsa ned mig till stan sen ska jag få lite hjälp med bloggen, I need that :)

Later!

About me

Ida heter jag, därav I:et i IKWallman :) K:et står för mitt mellannman! Jag tänkte att jag skulle presentera mig lite snabbt så ja;

Jag är 16år, är född -94 och går frisörprogrammet på JB. Jag är en tjej med mycket mål och drömmar. Jag har en förkärlek till Tokio Hotel och att skriva. Det kommer ni nog få läsa endel om, i alla fall det förstnämnda ;) Jag är rätt THnördig. Faktiskt. Men på ett bra sätt. Förresten kan inte jag rå för att mitt minne kommer ihåg onödigt (nödvändigt? :D) och att jag bara råååkar läsa både det ena och det andra.. Haha!

Jag framstår nog rätt ofta som blyg (i alla fall bland de som inte känner mig..) men ibland visar jag mina andra sidor och mina vänner skulle nog inte beskriva mig som tystlåten ;)

Tidigare skrev jag att ni nog skulle få läsa en del om Tokio Hotel men det är givetvis inte det enda! Jag kommer skriva om min vardag, mina tankar och åsikter, musik (inte bara TH ;) ), smink, naglar, hår osv.


Jag är inte så erfaren när det kommer till att blogga men jag ska göra mitt bästa :)

See ya ;)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0