I´m busy

Hallå! Tänkte bara kika in lite snabbt, den här veckan kommer jag faktiskt ha fullt upp med att leva och vara kombo ;) Kommer uppdatera lite då och då kan jag tänka mig men ni behöver ju inte bli förvånade om det inte uppdateras varje dag. Det är höstlov och vi har tagit över ett hus den här veckan.

Just nu bakar vi kladdkaka, vi fick ett sånt sug så kakan är nu inne i ugnen. Ska ta ut den snart. Imorgon ska vi fira halloween, haha, vet ni vad jag ska vara? Sjätte medlemen i Black Veil Brides. Det har jag inte berättat tidigare va? Jaja, nu vet alla i alla fall. Kommer bli grymt.


Linni Barresjö

Igår åkte Linni ut. Min favorit sedan hon stod framför juryn första gången. Skandal att det var hon som fick åka. Att hon var helt skakad efter beskedet och knappt kunde hålla tillbaka tårarna i interjuverna gjorde inte saken bättre, jag satt ju fan nästan också och grinade.



Och jag var så jävla glad igår kväll. Människan hade skjorta, slips och keps. Så jävla rätt. Det är Linni och så ska det vara. Linni for president, typ.


As long as you come home to me, and give me the world

God morgon! Vaknade lite för sent idag men nu sitter jag här, nyduschad och nyäten, höll jag på att skriva. Men ja, jag har nyss ätit frukost. Ska ta och göra mig ordning, packa ska jag göra också. Lär ta ett tag alltså. Haha. Har ändrat mig ang. måndags utklädnad. Vi får se hur det blir. Något typiskt läskigt är inte detta heller men det blir nog bra ändå. Fast om man säger såhär, jag kommer nog vara lite läskig för en 60+ ;)

Nu ska jag ta mig i kragen och bocka av morgonsysslor!


El lay

Jag tänker lite såhär... Ja, varför inte?




YOU GO, KJELLE



Andy?...

Steven Tyler ramlar i badrummet och ser ut som.. ja, jag vet inte vad med utslagna tänder osv och sen kommer Andy Biersack och bryter näsan under en konsert och såhär ser han ut nu:



Hahah bröt revbenen i somras typ och nu är det näsan. Herregud. Trodde det var skejtare och fotbollsspelade (typ) som springer runt med skador, inte rockstars. Deras grejer brukar ju snarare vara typ.. gravida groupis? ;)


Halloween '11 - inspiration


The night.

Har varit på stan med mamma en sväng, köpte lite julklappar till systra mi! Det gäller att börja i tid ;) Nej men det är lika bra, sen är allt bra slut.

Efteråt körde jag hem oss och nu är det matdags snart. Såg på facebook att familjen N/L fått trerätters, tycker kockarna ska komma hit och slänga ihop det här också ;) Idol snart, dåligt tema, dåliga låtar men det blir nog bra ändå. Ser framemot Linni och Amanda P, såklart. Olle eller André får gärna åka ikväll. Eller Molly. Har tröttnat på henne, big time!

Imorgon flyttar vi igen! Ska bli så jävla kul!! På måndag är det halloween och det ska firas med middag och utklädnad. Min är suuuperläskig. Höhö.

Trevliga busschaufförer

Idag åkte jag ner en snabbis på stan (fick åka hem väldigt kvickt då min sko började gå sönder.... haha, fast det är en annan histora), och på bussen hem så var det världens trevligaste och gladaste chaufför. Jag ska inte dra alla chaffisar över en kam men 99% av alla jag åkt med har varit otroligt osociala och tjuriga. Den här mannen var uppriktigt glad! Han pratade på med två småkillar som hade tusen frågor om bussar att göra, skämtade med en tant så hon fnissade ända tills hon satte sig på sitt säte o.s.v.

Fler chaufförer borde vara hälften av honom i alla fall, då skulle jag åka buss väldigt mycket oftare!!


Passande med att det är buss 12 på bilden, precis som idag ;) Stod dock Viptorp och inte Centrum, men annars så ;)

This is what I´m made for

New Delhi fashion week, Rohit Gandhi



I wish I could Eat your cancer when you turn black


Ledig dag

Jag vaknade idag i tron om att jag skulle börja 13.40 och ha tre timmar naturkunskap, men icke sa nicke. Runt tolv fick jag sms av Tove som sa att Henke, vår rektor, skickat ut sms och skrivit att vi är lediga från den idag men att vi skulle jobba hemma. Danke, säger jag!

Ska snart åka in till stan tänkte jag för att kolla på en grej. Förresten, internet på min skoldator har lagt av. Det går inte att ansluta. Whaat liksom?! Alla andra datorer funkar som vanligt, med samma internet. Suck. Varför ska mitt alltid strula? Tur att jag har den här datorn också.

Hörs senare!

I never thought that I could walk trough fire

Mitt liv har aldrig varit bättre än vad det är just nu. Och det i sig är så jävla grymt och jag tar verkligen vara på det. Fast det skrämmer mig även lite, jag bara väntar på käftsmällen. Nu låter det här jätteynkligt och sorgset, men det är ungefär vad jag är van vid. Det har alltid varit något.

Självklart är jag medveten om att det inte behöver bli så den här gången, jag har ett nytt liv och jag är som en ny person, men det sitter ändå inpräntat någonstans. Jag ska försöka komma åt den delen där den tanken förvaras och kasta ut den.

Jag känner mig otroligt nöjd med att vara jag just nu, fattas kanske en liten detalj men det klarar jag mig så bra utan så det behöver jag inte räkna med, det vore mest ett plus i kanten.




It´s JB

Skola. Gym. Käk. Chill.

Great day!


Snabb update

Ligger i min säng och försöker leta rätt på tre trend klippningar. Så jävla jobbigt. Alla ser ju likadana ut... Dessutom. Jag har en så jävla grym idé men jag är tveksam på att det går med den dockan jag har (vi har ju klippt page på dem, fuck it) och framför allt: det finns ingen färdig bild på skiten eftersom ingen har gjort den frisyren typ, haha. Kan ju inte direkt skissa upp den heller i paint eller något sånt.

Ikväll ska jag och Tove till Make Up Store. Ja, vi hänger där all the time men det är trevligt :)


Den frisyren - så jävla snygg. Dock ingen trendklippning. Inte på långa vägar.


Hollywood's a place where they'll pay you a thousand dollars for a kiss, and fifty cents for your soul.


Hur fantastiskt?!

Haha herregud! Amazing!!



Ashley Greene @ Flare Magazine



2011.10.25

God morgon!

Idag ska jag till skolan som vanligt, engelska och frisör, efteråt ska vi besöka huset vi ska bo i under lovet för att checka lite. Vissa saker vet vi ju inte hur det fungerar o.s.v. så det är lika bra att kolla upp det innan ;) Vi ska även vara barnvakt, eller ja Tove och jag gör henne sällskap! Det var jätteroligt igår faktiskt, länge sedan jag lekte i en lekpark.

Efter all lek som jag antar väntar oss ska vi bege oss mot stan för lite gym! Hörs senare!


Lek i lekparken med T,T, I och E

HEJ!

Efter skolan följde jag med Tove hem, hon skulle vara barnvakt till sina två söta kusiner! Vi gick ut med dem och minsta lillasyster Nilsson i lekparken, gungade, lekte kull, under hökens vingar kom, kom alla små kycklingar (?) och sånt där roligt!


Gaga make up





Stunning.

They can't stop us from our freedom. This is a rebel love song

Älskar videon!



Konsten att stänga av tre alarm i sömnen.

Blev sjukt stressad imorse, mamma kom in i mitt rum 8.30 och mer eller mindre väckte mig. Jag ställer alltid tre alarm på morgon så jag kommer upp. Tre alarm inom en ram av fem minuter. Jag har inget minne ALLS, av att jag stängt av ett enda. Det känns inte bra alltså. Så ja, jag hade 55 minuter på mig innan jag skulle vandra till skolan. På 55 minuter skulle jag fixa mig, äta och allt sånt. Haha det är alltid en upplevelse att försova mig.


Jag börjar tröttna.

Denna mensvärk kommer en vacker dag döda mig.

Lite frågor

Var tror du att du är/gör om 1 år?
Jag lär ju bo kvar i råtthålet Eskilstuna och har gått två månader av mitt tredje år på frisörprogrammet. Jag längtar nog väldigt mycket till min 18årsdag också.
Vad ångrar du, om något, i livet?
Dessa "ångrar" frågor förföljer mig. Inget, återigen.
Hur kommer du gå klädd i vinter?
Ehm ja. I en lite längre jacka som jag hade förra året, boots med nitar, lite halsdukar, några sköna vantar. Förmodligen inte mössa. Och jag vägrar ha en räv runt halsen eller släpandes på väskan.
Vilka 3 saker är du beroende av?
1. De jag tycker om. 2. Musik. 3. we<3it
Har du någon dold talang?
Antagligen inte :)
Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen, eftersom klockan slog om till måndag precis så är förra helgen den här som precis var. Då bodde jag med mina två bästa vänner i en trea och hade det bäst. Nästa helg bor vi i ett hus.
Vad har du på dig just nu?
Tröja med ett linne under och tights! Som vanligt? ;)
Bästa skönhetsknep?
Ett leende.
Vilka är dina dagens planer?
Jag ska väl få lite sömn kanske.. Sen så är det skola. Och efter det lite plugg kan jag tänka mig.
Vad äter du helst inte?
Lever, blod och andra inälver o.s.v.. Vidrigt.
Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Maria Mroxx, 2. Mina vänners. 3. Linda Hallberg (och tusen till)
Har du haft ett förhållande som varat i över ett år?
Jag hade ett riktigt långt som sträckte sig från 6års till typ.. tvåan. Och det var ju sådär superseriöst.
Bästa staden/landet du besökt:
Stockholm?
Vilken kändis får du höra att du liknar?
När jag var på manikyr i våras fick jag höra att jag var lik en tjej i One Tree Hill. Hon, manikyristen visste inte vad hon hette och var lite lost i sin beskrivning men jag tror hon menade Peyton.
Tror du på gud?
Tror inte det. Men ödet tror jag stenhårt på. Det måste excistera på något sätt.
Vad är din största rädsla?
Döden.
Nämn en sak du aldrig provat på:
Jag har aldrig rökt!
Vilka är dina favorit namn?
Jag har ett par.. Kilian, Florian, Jamila, Bionda, Leticia och Vanita.
Hur/Var vill du bo i framtiden?
Beror på när i framtiden vi snackar. Hur som helst, oavsett, vill jag bo i en lägenhet på Kungsholmen, i Stockholm. K-holmen is the shit.

Kort festfrisyr

Ibland går det bra. I torsdags skapade Tove och jag detta tillsammans:


Bilden är tagen ur mitt portfolio!

Välkommen till rastlösheten, Ida!

Då var jag hemma-hemma igen då. Känns underligt, haha. Jag är rastlös! Jag hade ju hunnit vänja mig!! Sjukt ensamt är vad det är, ska dessutom sova ensam, i en liten säng.. Kommer dock bara bo hemma sex dagar, sen bär det av igen! Ska bli askul! Tror även att det är en aning lärorikt.

Vad jag ska göra nu vet jag inte! Plugga lite kanske? Har engelskauppgift som ska lämnas in innan onsdag. Och en frisöruppgift. Ska uppdatera mitt portfolio med tre nya arbeten... Skriva lite på CV:t? Fan vad jag har att göra. Tyckte inte det var så mycket fram tills jag skrev det.


Dag 17 – Vad jag åt idag (Läs: igår)

Jag var så engagerad att jag fotade rätterna jag åt igår för att lägga upp under "dag 17", fick dock så mycket att göra på kvällen att jag glömde ladda över bilderna o.s.v. Därför får dag 17 bli idag.

Frukost/lunch: Pasta- och kycklingsallad



Pommes med fläskfilé, bearnaise- och rödvinssås.



Så blev det lite popcorn och en bulle också, fast det fotade jag inte ;)

I’m strong and I’m sure there’s a fire in us

Sista dagen i detta boende för den här gången! Det känns seriöst som att vi flyttat hit på riktigt trots att jag bor i ett gäng väskor. Hur som helst, idag ska vi städa! Och försöka vakna till liv igen.. Tror vi ska till Ö&B också, haha, riktigt varför vet jag inte men det lät bra.

Nu lyssnar vi på musik, Mikkis duschar, jag bloggar och Tove plockar. Ska joina henne. Kanske diska eller något. Vi får se!

Hörs sen!


Inte alls suddig! Hell no.

Ni är jag fast en annan version.

Vet ni vad som kan vara bästa känslan? När man sitter och pratar med sina vänner och de frågar en exakt de frågor man skulle vilja "erkänna" men inte riktigt kan sätta ord på. Det konstigaste men ändå bästa är när de känner en bättre än vad man själv gör.

Jag älskar er. 

 
Bästa bilden!


Tove (och bläckpennor)

Jag har en otroligt kreativ vän. Hon är på och klottrar på allt! Just nu, min vänstra arm. Tidigare på min rygg. Och min andra arm. Tycker hon ska köpa tatueringskit. Vet att hon vill. Och vet dessutom en som gärna sitter modell.


Last friday night


Koncentration!

"Coolast i skolan" posar.

När man bara har två händer men skulle behöva tre.



Hell yeah. Vi är såna kockar!

Dîner français


Tomatflarn!


"étape vers un rapprochement" - Oxfilé, pommes duchesse med rödvinssås och varm tomat!


Chokladfondant med hallon och blåbär!

Det satt fint i kistan ;)

It´s saturday, saturday

God morgon! Klockan är 10 och vi har varit vakna minst en timme. Tove och jag somnade i soffan runt 04 och Mikkis ett par timmar tidigare. Vi är trötta idag. Jag vill se Idolreprisen 10.30 men tror inte det skulle vara så populärt så får nog skippa det ;) Kanske ska sätta på något fint trumsolo istället. Går även bra med trumpet. Kanske ska gå ut i köket och hämta kastrullock? Förmodligen skulle detta inlägg vara det sista ni får från mig, både Tove och Mikkis skulle nog helt plötsligt bli pigga.

Läste på aftonbladet att Emil åkte! YES! André nästa vecka då? :D

Dag 16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Juliet Simms? Hahaha! Ria Sommerfeld? ;)

Nej, Natalie Franz! En dag som inkluderar photoshoot och konsert. Perfekt. (N är THs hår- och makeup artist)


Natalie in action

When rivers turn to roads and lovers become trends

När tre tjejer ska bo i en lägenhet i fyra dygn där de inte har några personliga tillhörigheter ser det ut såhär när allt ligger slängt. Under ena väskan ligger ett par väskor, det gör sig inte på bild men ja. Ni ser ju lite i alla fall. Nu, två nätter senare ser det lite värre ut, det får ni inte se bilder på...




I onsdags framför Grey´s!

Just nu taggar vi inför kvällen, dricker energidrycker och lyssnar på Black Veil Brides, till Mikkis stora förtjusning ;)

Vi har det bäst

HEJ! Det var ett tag sen! Vi har fullt upp här, laga mat, diska, göra efterätt, hahaha! Jag trivs jävligt bra här kan jag upplysa er om! Snart är det dock dags att ta bussen till skolan, naturkunskapA står på schemat och som ni kanske vet är det varken min starka sida eller favoritämne. Det värsta ämnet vi har nu på hösten. MatteB kommer nämligen inte förrän i vår ;)

Borde följa Toves exempel och sminka mig, får göra det när Mikkis kommit ut från badrummet! Tror till och med eventuellt att jag har sminket därinne. Eller så ligger det i en av alla mina väskor. Ni ska få se lite biler senare, sitter inte vid min dator nu så skickar över dem senare när vi fixat det här internet på våra egna!

Ikväll är det middag. Trerätters fransk. Jag står, som jag skrivit tidigare, för efterrätten. Tror dock inte att den kommer slå Mikkis vitchokladspanacotta förra middagen för den var storslagen! Haha, senast i gårkväll låg vi i sängen och pratade om hur god den faktiskt var! Förra middagen var det italienskt ju och det innebar fyra rätter. I <3 italian.

Ha det bra, för det kommer jag ha ;)

Dag 15 – Min favorit årstid och varför.

Det måste vara våren! Det börjar bli ljusare ute och jag blir piggare! Jag tycker kyla och snö är vidrigt så det är otroligt skönt när det börjar gå mot tider då man slipper frysa ihjäl. Man börjar känna att det är sommarlov på G, bara den känslan! No school for weeeeeks!! Nej men seriously, våren får mig peppad!


I döda vinkeln ser jag allt du gör

HEJ!

Snart bär det av till lägenheten jag och mina två vänner ska bo i under ett gäng dygn! Det ska bli så jävla kul!! På fredag ska vi ha fransk middag, haha..

Idag hade jag praktik, 10-17. Fönade docka, rullade permanent på docka, tittade på, och tvättade/fönade kund. Fullt upp.

Funderar på att ta med mig systemkameran till lägenheten, kanske skulle ta och göra det... :)


Dag 14 – Någonting jag ångrar.

Jag ångrar aldrig något.


Sagor för barnen som är som du, om en tunnel vid ljusets slut

Nu ska jag strax bege mig till praktiken! Den ligger inte ens tio minuter från mig så det gillas. Lyssnar på Kent medan jag gör mig klar och insåg att de gjort en cover på "Kärlekens tunga", det visste jag inte! Alltid lär man sig något nytt!



Good morning

 ...

..

Shopping inför "egen" lägenhet ;)

Goddagens!

Jag är helt slut, haha... Jag som var helt slut redan i förmiddags!! Idag har det varit full rulle kan jag meddela. Engelska och frisör, där jag fönade OCH hade kund. Det låter inte så jobbigt eller så men det innebär så himla mycket koncentration att man blir helt slut i huvudet. Efter två timmar kund gick vi till gymmet, jag tittade dock bara på, haha... Sen åkte vi buss till, ja just ja, jag flyttar hemifrån imorgon! Eh ja, i fem dagar ungefär. Vi ska bo i två av Toves släktingars lägenhet! Det ska bli helt sjukt kul! Så vi åkte till lägenheten för att checka vad de hade och inte hade. Så efter ett litet tag där kom min familj och så åkte Tove och jag och handlade för vistelsen!

Erkänner att jag kände mig lite vuxen när jag sprang runt i butiken med en korg på armen och plockade ner varor. Även om jag ställde ner korgen i mamma och pappas vagn när det var betalningdags och så då, men det räknas knappast!


B. Spears in Crossroads

Jag älskade den här när jag var yngre. Lika speciell som Remember me är nu var Crossroads då. Jag fick den med en tidningsprenumeration och jag fick inte titta på den för mina föräldrar ansåg att jag var för liten. Jag var inte speciellt stor men jag var jättearg. Tillslut var jag gammal nog och då blev jag kär i den.

Jag ville vara Lucy, hon var så fin och så bra på alla sätt och vis. Men så var ju Britney min stora idol på den tiden också.


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på



Gran Canaria!

Give me a sign

Idag har uppdateringen varit bra känner jag men så får det bli ibland! Läste om idolernas uppträdande med Britney igår och om hennes diss. Hade det varit jag, som var Britney (kanske lite svårt att tänka sig in i men ändå) hade jag tyckt det var roligt och velat träffa dem en snabbis? Men nej. De fick ju inte träffa henne över huvud taget. Och att Brittan tar 5.500kr för en bild och autograf är ju helt jävla hutlöst. Efter allt hon har för sig och kvalitén på hennes material och framföranden idag borde hon värna jävligt mycket om sina fans. Då tar man inte betalt. Usch. Sånt borde man bojkotta. Glad att jag inte ens gick på konserten.

Imorgon har vi salong på eftermiddagen och då har jag graderingskund. Hoppas på att det går bra, det tror jag absolut det kommer göra :)


Vacker som sjutton är hon i alla fall. Tur att det finns något positvit med henne, haha!

Fryspåseförsäljare, yesyes

Nu är jag hemma efter skola och gym! Idag kom våra plastpåsar och ja, jag har sålt allt det jag "måste" sälja, ett par timmar senare.. Hahaha! Mormor, söta du! Ska åka och lämna fyra påsar till henne snart! Snabba puckar! ;)

Hörs sen!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Nu ska jag vara tråkig och säga att jag inte är orolig för något.. Jag känner mig rätt safe :) Fast jag är rädd för allt som har med döden att göra.


Call the doctor 'cause I´ve lost my mind

Och jag erkänner det gång på gång. Det som jag, för ett år sedan, lovade mig själv att aldrig känna. Can´t hide it anymore.


Och genomskinlig grå blir jag utan dina andetag

Mikkis drog precis och Tove lite därinnan! Vi åt våfflor, hängde lite och sånt där! Nu lyssnar jag på Amanda P och väntar på käk! 

Igår hyrde Elin och jag "alla älskar Alice", även om vi sett den hur många gånger som helst ;) Till det serverades popcorn och dipp, asgott!

 

Igår var jag ute med jycken och det var minst sagt svårt att få in honom i trappen. Han ville hellre vara ute, rulla sig i gräset eller bita på en pinne som han hittat i en buske ._.

Livet är en schlager

Har ni sett den något gamla filmen "livet är en schlager"?! Jag såg jättemycket på den när jag var liten och vi hade den på VHS. Det handlar om en schlagertokig familj. Mamman heter Mona, har ungar döpta till t.ex. Carola och Anna Book och jobbar som personlig assistent till en CPskadad kille som heter David som är duktig med musik. Han skriver en låt och Mona skickar in den till Melodifestivalen och säger att hon gjort den. Hur som helst, jag minns den som jävligt bra, den är lite skön på något sätt :) Se den!



Det roliga är att Jonas Karlsson, som spelar David inte är CPskadad egentligen men han spelar det så jävla bra!! Och Björn Källman spelar Candy, Monas transsexuella bror!

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


(hade inga rena svarta leggings, så det fick bli blå ._.)
Skjorta: Cubus
Linne: Gina T
Leggings: BikBok

Jobbigt läge

Idag ska mamma och pappa på bio så Elin och jag ska ha systramys :) Vi ska hyra film och äta chokladmousse m. jordgubbar. Åkte till Ö&B och Underbara Hem för att titta på tavlor. Det som fanns var billiga tavlor med fula blommor och eller jävligt dyra tavlor jag skulle kunna tänka mig. Så ja. Jag hade inte tänkt att lägga ut 5000 spänn för ett par tavlor så jag kom hem tomhänt.

Har skrivit upp en hel lista på citat jag vill ha upp på väggen. Problemet är bara att de är ungefär 20 stycken. Antingen får jag välja ut de "bästa" (hur nu det ska gå) eller så får jag hitta en lösning! Vi får väl se vad jag beslutar!


Lite om våra stora bloggare

Jag vet inte riktigt vad som hänt i bloggvärlden, det dock positivt för det mesta. BlondinBella har blivit värsta entreprenören, plugg, tidningar och böcker - positivt. Det går jävligt bra för henne. Kissie har blivit snäll - positivt (och chockerande)! Men.

Det stora "mennet". Dennis M. Dennis Maglic, för ett år sedan var han en av mina favoriter. Alltid så bra åsikter och med fötterna på jorden. Nu vet jag inte vad som hänt med honom. Är han nya Kissie? Har han tagit över hennes provocerande? Han har blivit så otroligt provocerande, drar upp gammalt gång på gång, ämnen som kan kosta honom eller någon i hans närhet livet. Han står för sina åsiker och han är påläst, cred till tusen för det men han går för långt. Han har uttalat sig om Islam och många muslimer är flyförbannade och vissa skickar hotbrev. Och han fortsätter. Fortsätter, fortsätter och fortsätter lite till. Bombar bloggen med frågor, videos och citat o.s.v.

Han hänger ut sig själv och pojkvännen, senast imorse la han upp en bild på Andreas nakna röv när han låg och sov. Han låter ofta läsarna veta när de haft sex hela natten, eller joinat 10 000 metersklubben. Han lägger upp bilder på bloggen där man ser att han tittar på porrbilder när det står att han "pluggar inför tenta". Och så säger han att han inte vill att alla 100.000 läsare ska veta allt om dem, att läsarna ska respektera hans privatliv. Till en början kanske han skulle ta och göra det själv. Jag förstår inte var allt kommer ifrån! Hans blogg handlar nu mera om provocering. Jäkligt synd.

Tror han kommer tappa läsare på det här. Jag som varit väldigt inbiten i hans blogg förstår som sagt ingenting. Han borde ta sig i kragen och se på vad det är han bloggar om. Inte är det från hjärtat inte. Han har inte fötterna på jorden längre, han svävar och snart kommer han nå alldeles för högt.


Foto: Ottilia Lindell

Älskar att ha mycket tid på morgon

God morgon! Känner på mig att det här är en bra dag! Dagen började bra, nice frukost och jag hade hur mycket tid jag som helst till att sminka mig! Perfekt! Gjorde till och med en färgglad sminkning idag ;) och blå jeansleggings har jag också, kors i taket! Sen tror jag vi ska åka och kolla på tavlor till mitt rum, yeey!

Så hör jag introt till Tsatsiki, haha, ännu mer perfekt! Älskar Tsatsiki!! Så fint, haha! Älskar när de ska ha "kyssfest", "jag måste bli bra på att kyssas så Maria vill bli ihop med mig", aw! Diggar morfarn också, han är härlig!



I love tumblr


You are the best romance I´ve never had

Idag var sista dagen att titta till "våra träd". Rapporten + uppsats i ekologi är inlämnad, känns riktigt skönt! Dessutom.. Om jag inte är helt ute och cyklar, är NkA 50poäng? Alltså EN termin? Så nästa år kommer vi "bara" ha matte på fredagarna?



Det var ovanligt mycket människor i parken idag, barn i lekparken, äldre människor på bänkar och några fågelmatare! Och så klass Gullhår såklart.

Dag 9 – Bild* på mig och min* bästa vän*.

BildER, minA, VännER! ♥ Vad vore jag utan oss?







Soulmate!


Andrew B.

Han är rätt klok den där AndyPandy!


Skulle vilja se BVB live.

When your life becomes a war, set the world on fire

Never regret something that once made you smile. Never regret anything becuase at one time it was exactly what you wanted. Mamma frågade mig här om dagen ang tatueringar. "Om vi hade låtit dig göra en Tokio Hoteltatuering, som du vill förut, hade du inte ångrat den idag?" Jag svarade snabbt och säkert "nej". Aldrig. Tove frågade mig också för ett tag sedan om jag någonsin ångrat mig när jag tagit vissa speciella beslut och svaret är alltid samma sak. Nej. Jag är inte personen som ångrar.

Jag förstår inte grejen med att ångra, saker och ting är gjorda. "Stora saker" som gått fel, har gjort mig till den jag är idag och de små är ingen idé att lägga någon energi på. Oavsett om det var jobbigt då, eller om jag tyckte det var rätt. Spelar ingen roll. Finns ingen mening. Live today. Trassla inte in dig i gammalt skit, det du gjorde och var med om då hände. Då. Fokusera på nuet, lev för idag. Inte för igår, då glömmer du det viktigaste. Lyckan finns idag och imorgon.



Don´t regret anything you did, because in the end it makes you to who you are.

Kom ihåg det, kära vänner.


2011.10.14

Vill bara säga att gårdagens "jag är oteknisk" var menat lite som ironi. Men oteknisk är jag, det sticker jag inte under stolen med! Hahaha ;)

Och idag är det en månad, prick tills jag fyller 17. Lyssnar just nu på Black Veil Brides och ska sminka mig! Känner för att göra något riktigt snyggt idag, får se vad det kan bli ;)

Läste igår på Sara Jönssons blogg att hon skulle se Remember Me och frågade om läsarnas åsikter kring filmen. En människa svarade att den var konstig. Jag blev lite pissed. Den är djup, inte konstig. Filmen är perfektion. Fast människor som inte förstår sånt kanske tycker den är konstig... Hm.. Stackarna.

Då. Jag tror det var bra.

En sak jag tänkt på är att allt verkade så mycket enklare förr. Jag vet inte varför men det verkade så avslappnat. Som jag skrivit allt hade jag velat vara född under 60-talet, tyvärr var inte ens mina päron födda på den tiden så det känns ganska onödigt att ens tjura över det ;) fast, jag kan ju få drömma lite för det! :)

Som sagt så vet jag inte riktigt vad som lockar så mycket med 70 - 80-talet förutom musiken och modet, framför allt under -80. Fast en sak vet jag, det är att man hängde mer på ungdomsklubbar av olika slag, man träffades i parker o.s.v. Det finns inget sånt idag. Det har ju visserligen med utvecklingen att göra, vilket är positivt i sig men inget är perfekt, man kan inte få allt.

Kanske tycker jag det verkar enklare för att jag "ser tillbaka" på något jag aldrig var med om. Jag vet inte exakt hur det var för 20-30 år sedan, jag har bara några få människors berättelser och det har gjort att min egen fantasi har spunnit vidare på det jag hört. I mitt huvud var det en bra tid. Jag vill tro att den bästa tiden att vara ung var då. Det känns som att det var en tid "mitt emellan". Det var efter barfota barn på grusvägar och skolor en mil från hemmet men innan facebook och iPhones. Enda gången jag tycker "lagom" verkar bäst.



Jag är oteknisk.

Jag har en sak att erkänna. Jag är väldigt oteknisk av mig, mer än vad jag trodde gick... Igår kallade jag en skruvmejsel för "ett konstigt verktyg" och det blir värre. Idag på gymmet fick jag inte upp vårat kodlås. Det är förmodligen höjden, sämre blir det inte. Tove och Mikkis tyckte det var bäst att de öppnade dörren, det krävs ju sex hjärnceller för det.

Vad har en blondin och en ölflaska gemensamt?
Båda är tomma från halsen och upp.

Yes, det är jag och ölflaskan! Jag är ju faktiskt blond i grund och botten ;)


Ja, jag är ett idolfreak

AMANDA P: Utan Dina Andetag - Kent
LINNI: Om Sanningen Ska Fram - Eric Amarillo
MOA: Vem Ska Jag Tro På – Tomas DiLeva

Vi får väl se! Spännande! Ser framemot Amandas tolkning av "utan dina andetag".



Gårdagens utvecklingssamtal

Just ja, hade ju utvecklingssamtal igår! Det gick väldigt bra och precis som jag sa igår så kändes det lite onödigt men det var väl trevligt att sitta där och prata lite "skit" i 30-40minuter. Min mentor sa att jag hade tagit ett stort kliv inom frisör, vilket jag själv känt men det var kul att höra henne säga det också.

Vi pratade även om gesällen. Jävla skitsak alltså. Ändringen spräckte mina planer ganska hårt men förhoppningsvis förenklar de regeln något nu när den nuvarande "går ut" under 2012. Vi får väl se!


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dålig vana... Nej men jag är perfekt? Kidding (för det förstod ni inte själva va?..). En dålig vana är väl att svära mycket, pilla bort små nagellacksflagor från naglarna, säga "va?" trots att jag egentligen hörde, skratta väldigt mycket när jag ska berätta något kul så de som ska lyssna inte hör ett smack, skratta såfort jag kommer att tänka på något roligt, stanna när jag skrattar (det går ju inte att gå och skratta samtidigt ;)).

Inget av det stör mig. It´s me. I was born this way.


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Vad skulle jag INTE göra? Jag skulle väl spara en del och göra "småsaker" så som resa o.s.v. Det är ju inte så att jag kan köpa en bil till var och varannan människa, köpa mig ett hus på Lidingö och samtidigt kunna skänka en slant till Rädda Barnen eller så. Det finns "mycket pengar" och "MYCKET pengar".

Men ja, resa, handla lite onödigt nödvändigt, LEVA.

Make over in my room

Ni som har mig på face kanske har läst om vad mitt rum varit med om idag! Invadering ;) haha! Nej men som jag nämnt tidigare (skrivit en hel text om..?) så har jag haft fulla väggar av affischer/posters på TH men har känt att "nja, jag har inget behov av att ha dem kvar på väggarna." Tove och jag fick idag ett ryck att ta bort dem på ena väggen och istället sätta upp inspirationsbilder på hår och make up som jag samlat på ett bra tag! Sagt och gjort! Efter att ha tagit ner ett femtiotal affischer, stora som små, började vi fixa med bilderna, sätta in i ramar och bestämma dess platser på väggen. Vi försökte dölja de värsta hålen efter alla nålar som en gång suttit nedtryckta där. Affischerna, mina älskade affischer som betytt så mycket fick lära känna insidan av en vit pappmapp i min garderob.

Jag är så jävla nöjd med resultatet än så länge!! Det känns mer "jag" nu. Har fortfarande lite inslag av TH, almenackan som gärna får hänga kvar och även tre reklamaffischer för Humanoid Cityturnén och Stockholm- och Götetkonserterna. Ska köpa lite tavlor att hänga upp, även ramar till klassfotona. Köpte förra årets på klassen och även årets så nu ska de äntligen upp på väggen! Känns jättebra! Har inte riktigt bestämt var de ska sitta än, men det ordnar sig!

Before

Såhär var det på heela väggen, (och ja, Jay fick också dra ;) han ligger för tillfället på mitt golv i väntan på en ny plats).

During


After


Tack Tove och sis för hjälpen! ♥

OOOOMG JUSTIN DÖÖÖÖR



Mohaha! ;) Tove och jag har sorgestund. (jag för poliserna som dog och Tove för Bieber ;))

Who run the world? GIRLS

God morgon!

Idag är det utvecklingssamtal som gäller, känns onödigt eftersom jag lär veta om allt min mentor säger men vad ska man göra? Ska strax gå och fixa till mig! 
 
Just nu hjälper jag mor min så gott det går som joinat facebook! Efter att facebook gjorts om är ju även jag lite vilsen!

Aguilera




Beautiful!

I'm trying to make a move just to stay in the game, I try to stay awake and remember my name

Varför måste all skit komma som ett slag i magen? Eller som en riktig jävla käftsmäll?

Kvällens funderare.

Gullhår, år 2011

Vi heter egentligen inte Gullhår längre vad jag förstått det som, vi heter något så tråkigt som FRI10. De nya klasserna, -11, har inte fått något John Bauerbaserat, lider med dem. Även om Gullhår låter lite töntigt gillar jag det. Det låter mycket mysigare och unikare än "FRI10".

För mig kommer vi alltid vara Gullhår. Fuck FRI10.


Ser ni mig? ;)


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Alltså ja. Vad är det för typ av killar? Jag vet inte riktigt faktiskt, tror det kan vara ganska olika. Det finns dock ett speciellt "sorts utseende", haha jag vet inte hur jag ska beskriva det och jag tänker inte lägga upp en bild på en människa som ser ut så, hahaha.. Ni får nöja er med lite beskrivningar istället. Jag gillar tanken av detta:

Killar som står för sig själv och sin åsikt och tror på sig själv. Jag skulle uppskatta lite intelligens, jag behöver hjälp med matten (hahahaha!), nej men för att vara lite seriösare, så är det lite hett. Något som också är nice är instrument, jag har alltid varit lite svag för gitarrister.. Och snygga händer och armar är typ krav, inte i den mening att armarna ska vara supervältränade, det är inte det jag menar men de ska vara snygga. I någon slags benämning. Och så har vi ju längden... Vissa gillar ju långa män, jag tycker det är lite smidigare med lite kortare eftersom jag själv inte är så jävulskt lång..... Inte kul att springa runt med en pall.

Ett plus är om han står ut med mitt PMS beteende vissa dagar i månaden och tycker det är OK att jag vrider och vänder mig i typ två timmar innan jag kan somna! ;)



Den här mannen är ju jävligt sexig men det är inte riktigt hans utseende/stil som är typiskt "min typ". Bara på håll ;)

De här armarna och händerna. Mmm ♥

(kom på en sak), vidriga naglar (typ bondenaglar) är uteslutet.


Back off, Amish people

God morgon! Idag var det en mörk morgon... Mörkt mörkt mörkt och jag ställde klockan fem minuter tidigare än vanligt. Kunde inte somna igår och sov inte normalt förrän efter tre eller något i den stilen. Gråt med mig.

Vad fan är det med Amishmännen nu då? Klipper av varandra skägget? Vad är det för krig?... Ja, för er som inte tittade på The Voice för fem minuter sedan kanske inte vet men dessa män är med i amishsäkten och är tydligen lite.... arga på varandra och klipper av varandras skägg, vilket gör dem till brottslingar. Seriöst.


Mja, med tanke på att det är väldigt långt kanske det är förståeligt om de blir arga på förövaren ;) Dock var det inte dessa män som blev bestulna på skägget sitt men kan ju tänka mig att personerna som höll i saxen (eller vad det var för verktyg) inte valde dem med minst hår!

You took your suitcase, I took the blame

God morgon! Efter mycket sömn och ovanligt mycket ihågkomna drömmar sitter jag i fåtöljen och äter makrillmackor. Det var inte så gott som jag minns det att ha makrill på Skogaholmslimpa. Smakade konstigt och mackan blev degig. Blä.

Senare ska jag iväg till gymmet och bränna lite onödigt överflödigt ;)

Förresten, att äta glass i sängen framför något bra på teven är underskattat! Det borde man göra varje kväll!!! Eller.. I alla fall lite oftare ;)


Träff med A. Carlsson i L.A

Idag på Hemköp gick vi förbi en Läkerolställning och gissa vem jag hittade på bild?!? ANDREAS FUCKING CARLSSON!! AAAAH!! Blev glad. Hahaha ja, jag tycker han är skithet och jag är förmodligen den enda i min åldersklass som tycker det men det skiter väl jag i! Tove och Mikkis rynkar bara på näsan och skakar på huvudet när jag pratar om honom, haha! Jaja, så kan det gå! Man kan i alla fall vinna träff med honom i L.A och ja, jag skulle inte tacka nej ;) höhö. Okej, han är typ äldre än min farsa men ändå.. :D

Här kan du tävla!

(alltså AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!! Jävla sexy)


So never judge a book by it's cover or who you're going to love by your lover

Just nu sitter jag med nylackade naglar! Köpte ett nytt idag, från Maybelline, ska fota det sen! För övrigt åt jag rätt nyss en sallad som jag köpte med mig från stan, orkade inte gå till Ica så köpte en på Pressbyrån. Börjar tröttna på de salladerna måste jag säga...

Snart kommer mormor, vi ska fika och sen ska hon och vissa delar av min familj spela Bingolotto. Om jag säger såhär, jag är inte en del av "vissa delar" ;) 


2011.10.09

God morgon världen ;) Idag bär det av till stan! Jag vill köpa en skjorta på Gina men vi får se hur det blir med den saken. Vi ska i alla fall möta upp Mikkis som förhoppningsvis har spenderarbrallorna på sig!

Lite gulligt tycker jag nog allt det är att Tove och jag lyssnade på det här när vi skulle sova inatt ;)



Dag 5 – En låt som får mig att gråta.

Jag har ingen speciell låt som gör att tårarna automatiskt rinner, faktiskt. Men det finns en låt, speciellt live som får mig att vilja gråta lite. Av saknad. Tror jag. Eller för att den var öppningsnumret 4/3-10. Noise.


Där någonstans, mitt i folkhavet, några rader från "front-row" till vänster. Där stod jag.

Jag är beroende av spontanitet

Jag längtar till vecka 42 och 44. Speciellt till 44. Då är det lov och jag och mina vänner ska ha ett hus för oss själva. Jag behöver spontaniteten och känslan av att ha varit med T&M, 24/7 i flera dagar. Precis som i somras. Åh.

Det är just det som är sämst med skolan. Den oexisterande spontana känslan. Jag kunde göra absolut ingenting och hade inga planer på att göra något heller tills Tove hörde av sig. Tjugo minuter senare satt jag i hennes rum och blev kvar där i två dygn. Trots att det var planerat att jag skulle åka hem senare under kvällen. I början av terminen när jag verkligen blivit van vid det var det verkligen skitjobbigt att gå till skolan varje dag, inte kunna hitta på spontana saker och framförallt sova ensam minst fem dagar av sju. Nu har det blivit vardag igen, men tro inte att jag gillar det.


No music

Damn. Kom precis på att jag inte laddat min lilla musikmanick till träningen ._. den la av i torsdags, när jag verkligen hade behövt hög musik i öronen för att jag var så trött och seg ^^

Ska snart ta bussen till stan och möta upp Stockholmar´n! ;) Har precis bäddat rent i min säng och fixat extrakuddar och täcke! Jag har typ sex kuddar (+ tre stora prydnadskuddar) i min säng men måste ändå fixa extrakuddar om någon ska sova här... Haha, inte friskt.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Det här är mitt ämne känner jag. En av mina favoritpunkter på hela listan är det i alla fall.

Jag har en hel del mål, drömmar och önskningar.

Jag vill flytta till Stockholm, en dag i en lägenhet på Kungsholmen. 

Ett mål är är att arbeta som en eftertraktad hår- och make up artist. Eftertraktad. Människor ska veta vem jag är och vilja anställa mig för att de vet att de får vad de betalar för och lite till.

Jag drömmer om att släppa två böcker, minst. Två böcker och jag kan titiulera mig som en riktig författare. Jag vill se mitt namn i bokhandlarnas hyllor, se mitt namn på ett omslag i händerna på någon på tunnelbanan, läsa recensioner av idioter till kritiker som tycker jag skriver som alla andra.

Jag önskar mig en egen familj. Man och barn. Innan jag firar min 30årsdag. Ett fantastiskt bröllop också, ett vackert traditionellt med inslag av oss, innan 28. 

Jag vill se tillbaka på mitt liv som gammal och grå och le. Le för att jag vet att jag gjorde vad jag ville. För att jag tog vara på livet. För att jag lyckades och klättrade, både som person och karriärsmässigt.


Bullbak @ Mikkis' place

Efter att vi kollat till våra fina träd igår så drog vi hem till Mikkis för att baka lite ;) Det blev lite bullar kan jag säga och tiden flög iväg!

Obs, haha, de ljusa bullarna är vanilj, vi har inte snålat med kanelen ;)


Detta X 2! C:a 100 bullar! Hell yeah!

Inbjudan till dansshow ;)

Så jävla smidigt med en sån där grej som fixar degen! Haha! Då slipper man själv slita ut sig fullständigt för att blanda in alla ingredienser!

Medan bullarna jäste!

2011.10.08

En kvart efter att jag gick upp satt jag i bilen påväg för att hämta mormor och handla! Haha... Vaknade lite innan elva och då tittade mamma in i mitt rum och sa att de skulle åka iväg och handla lite. Jag var inte så sugen men sen kom det fram att mormor skulle med och det var länge sedan jag träffade henne så då var det bara att skynda! Drack en drickyoghurt i bilen och hade snabbtouperat håret, haha!

Vi åkte till Maxi och Ö&B för att handla! Svängde även in på Lidl för att köpa "räkor i ring" som är så jävulskt gott, haha! Större räkor som sitter i en ring och i mitten finns någon slags sås att doppa räkorna i! Mmmm!!!!

Ikväll ska Tove och jag träna och sen ska vi slagga här! :)


IDOL



Jag hade högre förväntningar. Sången är väl OK, inte mer men hennes rörelser och sättet hon är på scen passar inte till låten. Hon tar över scenen, absolut, den är hennes när hon sjunger och hon tar vara på tiden men nej, ta en annan låt om du ska åma dig. Älskar dock hennes styling, den var det bästa med henne idag.

Robin ser ju ut som en grövre kvinna O_O Typ Lotta Bromé.

Emil och Amanda F är inte min stil. Inte alls. Åk hem.

Molly är ju en fantastiskt sångerska men det är något med henne som inte tilltalar mig. Jag vet inte vad det kan vara men något är det. Jag fastnar inte.


Älskar Anders!! Hahaha!


Jag gillar låten i sig och jag hade mer än gärna hört Moa göra den till 100%. Synd att hon var förkyld. Hoppas hon tar med denna som cover på sin platta...


Ja Linni.. ♥ Det är ju något med henne jag inte kan sätta fingret på men för mig är hon självklar. Hon levererar alltid.


Alltså NEJ. Tycker inte om André. Inte alls. Han är bara för mycket. Stängde av det här klippet efter några sekunder, klarar inte av honom. Ser ingenting i honom. Sjukt besviken på alla killar i år. Varken snygga eller bra ;)



Amandaamandaamanda!!! AAH! Hon är ju så otroligt jävla bra! Lite tokigt låtval kan jag tycka, finns bättre för henne att sjunga men hon är ju en så otroligt grym sångerska, oavsett låt. Hennes outfit - tummen upp!

*Pär ställer en tittarfråga, vad Linni tänkte på när hon sjöng sin låt*
Linni: "Min flickvän, Isabelle, hon sitter där borta"
Pär: "Men nej, så kan du inte säga.. Jag blir alldeles tårögd" *ser väldigt besvärad ut*

Hahaha aw ♥


Läker tid alla sår?

Hörde här om morgonen på "VAKNA med The Voice" att Jacob Öqvist var med i "4 stjärnors middag" och att han släppte en "bomb". Han berättade hur sina bästa vänner dog i en brand. Jag drogs med direkt och sökte upp avsnittet så fort som möjligt, kunde inte släppa hans story.

Jag gråter nästan nu när jag hör honom prata om det. Hans två bästa vänner, som han varit helt otroligt tajt med i många många år, de dör. Och han lämnas kvar med alla minnen, sorgen och den smärtan det för med sig.

Det är bara en sak som snurrar runt i mitt huvud just nu, hur fan överlever man?

Avsnittet.

Nej, tid läker inte alla sår. De läks aldrig, de täcks bara men slits upp så lätt.

Update: tårarna kom nu. Andra gången jag tittade.

Is it true?


Dag 3 – Innehållet i min väska.

Det är lite olika men oftast har jag detta:

- Plånbok
- Lite onödigt papper som jag tryckt ner
- Lite halstabletter som ramlat ur sin påse (som jag då oftast tagit upp och slängt)
- Penna
- Bindor och tamponger


Skofrosseri


Skopunkten 499:-

Nelly (Jeffrey Campbell) 2095:-

Jag vill köpa massa nya höst/vinterskor!!! AAH! De längst ner, fyfaaan!!!! (har inte bestämt mig huruvida de från Skopunkten är för... horiga eller ej.)

Salong Skönheten

HEJ!

Här sitter jag, nyduschad och fixad! Idag var vi hela dagen på salongen och jag hade modell/kund! Nicklas, min morbror kom för en klippning. Han blev skitsnygg i håret, både han och jag är väldigt nöjda! Kändes toppenbra!! Innan det klippte jag klart pagen på min docka, det blev också bra men jag längtar tills jag får göra även den på riktig människa liksom, helt annat faktiskt!

För er som inte vet så tar vi emot kunder på vår "Salong Skönheten", tisdagar (efter lunch) och torsdagar (hela dagen). Otroligt billigt, t.ex. en klippning går på 120kr och folieslingor från 350kr! Känns det lockande? Ring och boka tid här: 0701-095374, säg gärna att ni vill boka tid hos mig ;) Ida i tvåan!

Förresten, om någon vill klippa page (eller en enklare gradering) innan vecka 44, hör av dig! Jag behöver en kund/modell som kan tänka sig en frisyr som hänger fritt över axlarna med kortare i nacken, detta är gratis för den personen!


Klicka på bilden för att komma till källan (JohnBauers hemsida)

Miss GaGa

Detta var extremt för c:a tre år sedan:

Nu är DETTA och massvis annat normalt.. Herregud vad saker och ting går framåt. Tror denna kvinna är bra för musikutvecklingen! Jag undrar var vi annars hade varit idag...  


Dag 2 – En (fyra) person(er) jag vill träffa just nu.



De här fyra. Just där, precis där. När de var som störst. Jag hade velat ha en Zimmerkonsert, men det blev inte så.

Praktik, visning och klippning

Idag har det varit full rulle! På praktiken stod jag och gjorde fönvågor ett par timmar varvat med att titta på när min handledare klippte! Jag gick till skolan och åt, hälsade på i salongen där folket var i gång med frisyrer o.s.v! Efter praktiken var jag hemma några timmar innan jag drog ner till skolan igen för att kolla på visningen! Det var handledarmöte och för att göra det hela lite roligare anordnade lärarna en visning med klippningar och frisyrer, allt gjort av elever i tvåan och trean.

Det var en bra visning, speciellt bröllopsparet som var med, herrejävlar vad fina de var! Hörde lite snyft dessutom, haha! När jag kom hem så klippte jag pappa som gått och blivit långhårig! Han brukar ju raka av allt i samma längd bara, men det verkar som att han ska ha kvar det jag gjorde! Haha! Det är väl godkänt antar jag ;)

Påtal om klippning så har jag minsann herrmodell i morgon i skolan, det blir spännande!  

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.



1. K:et i IKWallman står för Kristina som är ett gammalt släktnamn.
2. Ibland skrattar jag så högt att människor på våningen över mig (i en villa) väcks...
3. Jag minns i stort sett aldrig vad jag drömmer om nätterna.
4. Jag älskar att sitta och spåna på we<3it
5. Jag hatade "rockklassiker" förut, men nu älskar jag den.
6. Jag kan verkligen inte se mig själv bo i Eskilstuna som vuxen.
7. Jag älskar choklad, fast inte mörk.
8. Jag säger negerbollar, förutom på fik, då säger jag chokladbollar. Varför vet jag inte, det har bara blivit så.
9. Jag läste spanska i fyra år, hade MVG från början till slut men skulle knappt kunna göra mig förstådd om jag åkte till ett spansktalande land idag.
10. Jag säger i stort sett aldrig "ä", jag säger "e" som en stockholmare.. Detta beteende kom när jag började hänga med Tove ;)

Nu ska ni få lära känna mig på djupet!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Innehållet i min väska.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – En låt som får mig att gråta.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 14 – Någonting jag ångrar.
Dag 15 – Min favorit årstid och varför.
Dag 16 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 17 – Vad jag åt idag.
Dag 18 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 19 – Min favorit film.
Dag 20 – En bild på mig med en annan hårfärg än den jag har nu.
Dag 21 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 22 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 23 – Mitt favoritprogram och varför.
Dag 24 – Min favorithögtid.

Nu kör vi.

Dagens citat

(frisören tar i kundens hår): "Har du någon produkt i?"
"Nääej, gele!"

Hahaha gele är alltså ingen produkt ;)


Framsteg, Roshana

Detta låter faktiskt väldigt bra. Tyckte hon var alldeles för mycket i början men här har hon tagit sig i kragen och levererar en känsla istället!



2011.10.05 - praktik

God morgon! Nu är jag fit for fight, ska gå till praktiken om ungefär 20minuter! Min mobil krånglar, det står att det inte går attt skicka vissa sms... Skitskumt och jobbigt att behöva starta om mobilen varje gång. ._.

Idag är det ju som sagt praktik och jag har bestämt att jag ska gå till fortet och äta! Forever alone ;) Fast jag är ju en stor tjej som klarar att äta själv ;) hahaha!

Fick reda på nyss att det är en Big Bortherdeltagare som hoppat från en bro, självmordsförsök, men "misslyckades" och ligger nu i koma. Vi har vilda spekulationer här hemma vem det kan vara ;)

Hörs senare! :)


God natt

Nu ska jag följa min kära engelskalärares rekomendationer och lägga mig och kolla på engelsk film med engelsk text istället för att slöa med svensk sådan ;)

Imorgon är det praktik och därmed sovmorgon. Jag klagar inte på en och en halv timmes extra sömn.


(ja, jag älskar we<3it!!)

Rob och det där med fans

Robert Pattinson - Tyler Hawkins i min favoritfilm, Remember me, Edward Cullen i Twilight filmerna och Jacob Jankowski i Water for elephants, kommer till Sverige, 28/10. Jag dör. Alla de ovanstående filmerna ligger mig väldigt nära hjärtat och nu kommer min favoritskådis till Sverige för att promota Breakin Dawn, part 1. 28/10, en fredag och jag skulle bara missa naturkunskap ifall jag skulle vara ledig hela den dagen för att åka upp till Stockholm.

Jag känner lite sug, måste jag säga. Fast jag vet att det kommer vara tusentals TOKIGA Twilightfans på plats. Tusentals som är tusen gånger mer hysteriska än vad jag är. Även om han är min absoluta favoritskådis så känner jag att jag inte kommer kunna mäta mig med övriga. Det är där mina planer bromsas. Jag kommer inte komma någonstans liksom, det är "vildast" som kommer längst fram och jag lär stå längst bak.

Ja, och det säger tjejen som predikar för att inget är omöjligt och det där jag brukar dra, men den här gången är jag bara realist, faktiskt. För detta är fakta! Jag vet hur fans är. Believe me.



Jon Bon Jovi & Steven Tyler

Kan inte rå för att tycka att dessa två herrar är lite charmiga. Haha.. Jag har sagt det förr men säger det igen, hade jag varit.. si så där, 20-25 år äldre hade jag nog varit lite småkär i Jon.



Judiska museet

Jag skulle hemskt gärna besöka Tyskland. Som vissa av er kanske vet tycker jag Förintelsen är helt sjukt intressant men jag skulle förmodligen inte klara att besöka ett riktigt koncentrationsläger. Idag läste jag att Tyra Sjöstedt varit på judiska museet. Där får man se hur det såg ut i tyska läger under Förintelsen och läsa om epoken. De hyllar de judar som dog under Förintelsen och jag känner bara hur mycket jag vill åka dit.


Horror

God morgon! Idag står engelska på schemat. Ska skriva en uppsats om skräck, jag som har sett typ två skräckfilmer i hela mitt liv. Great!! Haha nej men det ska nog gå bra, får gräva längst in i mitt fantasiförråd! Snart är det lunch!


Mmmm... På tal om fantasi. ;)

Jag behöver dig, kom hit och rör om. Jag behöver nått att skriva om.

Varför tittar jag på "Det okända" när jag vet hur skrämd jag blir efteråt?! Men det är ju så spännande! Haha.. Vågar knappt sova i mitt eget rum, inte bra alltså. Jag har fantasi, bättre än mitt eget bästa och så tror jag ju så hårt på vad som sägs. Jag tror verkligen på "spöken".

Imorgon ska vi åka och kolla på huset igen, då ska även Tove följa med för att liksom, godkänna ;) haha! Innan det ska vi ta en sväng förbi gymmet. Kommer se ut som en jävla packåsna imorgon, behöver låna med mig ett dockhuvud hem för att ta med på praktiken.. SÅ. Dator + frisörväska + träningskläder + dockhuvud. Behöver jag säga att jag längtar ihjäl mig?! ;)

Vet ni känslan när ni vill lyssna på någon musik, som är perfekt för ditt humör men kan inte komma på vad det skulle vara?! Det står still i huvudet och vad än du sätter på tillfredsställer det inte?! Så är det nu, för mig. Skulle vilja äta något också, vad vet jag verkligen inte men..


Gud vill inte att jag ska röra på fläsket

Idag var det skola för hela slanten, analyserade bilder och texter på eftermiddagen. Efter skolan gick vi direkt till gymmet, fick stå och vänta i evigheter för att få köpa kort. Trodde vi. "Och ni är över arton?" "Nej under...?" "Då måste ni ha med varsin föräldrar!" "...."

Ja. Meen som tur var kom mamma och Toves mamma efter en kvart och Mikkis fick gå in ändå, p.g.a. att Gullan och jag fick två "prova på kort" var. Och det gick ju inte direkt fort att skriva på allt, bild skulle tas, tusen signaturer o.s.v. men NU har vi varsitt kort, alla tre då Mikkis pappa kom efteråt ;) Nu ska jag se till att trycka i mig lite proteiner!


Bloggresan

Ett gäng utvalda människor har åkt med till Turkiet för att göra lite olika uppdrag, detta kallas bloggresan och sänds i avsnitt på nätet. I gänget finns en av mina favorit make up artister med, Linda Hallberg och dessutom Sara Jönsson! HÄR kan ni titta på första delen!



Bilder från Sara

Tredje oktober

Tjolahopp! Då var det måndag igen. Klassråd och svenska. Förra veckan spontanskrev vi ju en insändare/krönika. Jag skrev både och men lämnade bara in insändaren! Vet inte om vår lärare skulle sätta betyg på dem.... Det kanske vi får se idag! Känns så värt att gå till skolan och ha 40minuter mentor innan det är lunch ;) haha!

Efter skolan är det gym som gäller, idag håller vi tummarna för att de har öppet ;)

Nu funkar Spotify på min skoldator igen, yeey! Kings of Leon.

This is my prayer




Inspiration - sovrum

Jag har affischer över hela mitt rum. Tokio Hotelaffischer. Mitt rum och någon typ... trettonårings rum ser ganska identiska ut. Jag fyller 17 om sex veckor. Mm.. Fast jag har känt att jag har velat haft dem kvar, jag har trivts med dem. Fram tills nu. Det är inte så att jag vantrivs eller så, men nu är det första gången jag känner att "jag skulle faktiskt överleva utan att ha fyra ansikten stirrandes på mig. Jag kan ha ett fint rum utan 150 affischer på väggar, dörr och garderob".

Jaha, tänker ni, varför tar hon inte bara ner dem då? Jo, jag har levt med affischer sedan jag var 13-14 år. De har inte alltid suttit på samma ställen. Jag har ändrat om gaaaanska mycket. Affischerna sitter uppe med nålar. Tror ni förstår hur tapeten under ser ut.

Alltså, det är inte bara att ta ner skiten. Jag vet inte om "jag" orkar tapetsera om rummet. Problem problem.


Jag hoppas att ingen människa har ett sådant rum. Stackars, aldrig veta om h*n är hemma eller på sjukhus. Fast det är kanske såhär, människan i fråga kanske bodde mycket på sjukhus som liten och därför känner längtan tillbaka? 

Som ni förstår, jag hatar ljust. Jag klär mig inte i ljust, jag sminkar mig inte ljust, jag färgade bort mitt ljusa hår till raka motsatsen, osv osv osv. Skulle aldrig någonsin i hela mitt liv möblera ett rum i enbart ljusa färger.


Sådär ja! Det börjar likna något! Snyggt! Färgerna, yes. Sängen ser dessutom jävligt skön ut.


Byter man ut de vita sängkläderna såå ;)

Light the fuse, make your break, there's no time left to waste

Hallå!

Idag var jag varit på husvisning och sedan på lunch hos farmor! Det var trevligt och dessutom.. Vi grillade. I oktober. Hahaha.. Det kändes lite konstigt men ja, gott blev det ju såklart! Körde till Maxi för att köpa naturgodis, fick motorstopp när jag skulle köra ut i Årbyrondellen...... Haha. Jaja, det gick ju bra tillslut! ;)

Nu små-stoppar jag i mig det som köptes på Maxi samtidigt som jag städar lite smått till Bon Jovi! Behöver dammsuga men fastnade precis framför facebook...


(behöver för övrigt köpa en ny melroseDVD.)



2011.10.02



(mina ögonbryn gör sig verkligen inte på bild, de ser inte ut sådär... promise.)

"Backstage" från bröllopet


Frisyren!

Håret är inte så vidrigt som det ser ut, vet inte vad som hände, haha. Men här är iaf bild på diademet ;)

Bestämd blivande.

En bänk. En tjej. Två situationer.


"Oj jag blev så trött, måste ta mig en tupplur"

"Ensam flicka. Dejten kom inte"

Lite typiskt Tove! Haha!

Hos Tove

Mikkis och jag möttes upp, köpte ett måttband på Åhléns och gick till gymmet. På dörren sitter en lapp. På den vita A5 lappen står det öppetider med svart text. Receptionen har inte helgöppet. Vi måste alltså till receptionen för att köpa våra medlemskort. Hm. Vi får vänta tills på måndag. Yes. FAN. Jag var ju skitsugen på att träna!!! Jag ville få träningsvärk i ljumskarna igen juu ;) Nej men det var bara att vända och nu sitter jag hos Tove. Vi tog en promenad hit istället för att gymma, finfint! Jaja, så kan det gå. Var ju kanske aningens osmart att inte kolla upp det innan... Fast, vi trodde ju att de skulle ha öppet!


Har rotat lite i Toves dator och hittade denna. HAHAHA! Detta är alltså från skolavslutningen i ettan. JAG DÖR SÅ GLADA VI ÄR! Klockrent att både Tove och jag ser ut att ha så jääävla tråkigt.

Första oktober

God morgon! Snart ska jag åka med Pappa och Elin ner till stan, ska möta upp Tove och Mikkis för träning! Är superpepp! Jag kommer komma ner lite tidigare än T&M så funderar på att fördriva tiden med att köpa ett måttband då jag inte hittar ett enda här hemma ._. Vi har typ flera stycken men såfort jag behöver ett gömmer sig alla!

Igår var det IDOL och som hängivet fan måste jag ju kommentera! Helt otroligt att Emil Elton gick vidare, sjukt, men men. Maikel åkte i alla fall ut, thank God. Denises hår var bland det absolut fulaste jag sett och jag hade hellre sett att Frida fick hennes wildcard! Fast, Amanda Persson fick ett och det var det absolut viktigaste!


Jag ryser och cred till stylisten/make up aritsten!

Pattinsson and the beard

Nej. Nu får det vara nog. Why? WHYYY?! Ni hajar, jag är inte direkt FÖR ansiktsbehåring. Jag hade ju precis accepterat och smält Tom Ks, nu kommer min favoritskådis med hela jävla ansiktet i en luden mask. Det ser ju vildvuxet ut? Hahaha var är världen påväg? :(




Silence can destroy. Get up and raise your voice. Let them hear you, noise.

God natt!


RSS 2.0