Lotta på Liseberg

Sitter och lyssnar på Beyoncés nya platta, har inte kommit så långt och hon är ingen storfavorit hos mig men det låter väl rätt hyfsat ;) haha! Upptäckte precis att jag måste skaffa Unlimited igen, det hade tydligen gått ut. Hatar reklamen!!

Om en halvtimme ska jag titta på Lotta på Liseberg, tycker inte riktigt om Lotta men ja, det är kul att se lite olika artiser/band/grupper! Har dessutom fått höra att två s.k släktingar är på plats.


Kommentarer
Postat av: Elli

Oj, haha, om det är någon släkting du har (som inte är min släkting)som bor HÄRi stan så är den/dom galna om dom åker till götet för att kolla in häxan på Liseberg! Gaaalet! Då åker man ju till Sthlm och kikar på gulle-Måns ;)

2011-07-11 @ 23:08:14
Postat av: IDA - en drömmande TH-tokig blivande frisör

Elli, jo det är två av våra gemensamma "släktingar".. Galet var ordet. Farmor ringde förut och sa det! Jag frågade om det var myggutsläpp de skulle bevittna eller varför de åkte DEN HÄR GÅNGEN, jag menar, förra gången (förrförrförra gången?) var det ju jävla nördigt koutsläpp... SUCK.

2011-07-11 @ 23:24:53
URL: http://ikwallman.blogg.se/
Postat av: Elli

Hmm, då kanske man ska säga upp bekantskapen med släktingarna.. Är man inte vettigare lagd att man inte bara kan fly från allt för att kolla kospringet, ja, då kan man ju börja (eller ja, det har man ju gjort i evigheter) undra...! Haha, som du säger, av vilken gång i ordningen åktes det för att kolla ko, för att kolla mygga och för att kolla Lotta?!? SUCK!!!

2011-07-12 @ 17:25:34
Postat av: IDA - en drömmande TH-tokig blivande frisör

Elli, vissa beter sig som oansvariga tonåringar som varken har plikter eller skyldigheter. Förstår inte var de tror att de lever. Man kan inte heller leva i en bubbla där man verkar sväva iväg och tror att man inte behöver lyfta ett finger för att få saker och ting gjorda. Welcome to reality and stay there.

2011-07-12 @ 21:20:21
URL: http://ikwallman.blogg.se/
Postat av: Elli

WORD!!!!

2011-07-13 @ 08:06:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0