Hur saknar man någon som fortfarande finns vid liv men som valt att inte vara närvarande?

jag undrar vad du tänker när du hör mitt namn

nej förresten, don´t wanna know. jag bryr mig inte längre. ta dig


Kommentarer
Postat av: Elli

Det är tråkigt att det blivit såhär, men det är väl bara att acceptera läget liksom.. Om allt skulle förändras, och trollet släpps iväg för gått, så skulle jag ta emot med öppna armar.. Faktiskt! Fatta Ida, att ha det där trollet hängandes både runt halsen på en och i öronen.. Vilken påfrestnig på psyket!! Det som inte dödar en gör en starkare, som man brukar säga :)

Att höra varje dag att ens familj är värdelös och att man har det så mycket bättre utan dom är ju tamefan ren hjärntvätt! Trollet vet precis vilka tyglar hon ska dra i! Nej!! Det som sker sker, jag ska försöka sluta älta det som händer oss här och nu, och försöka se framåt, mot ett friskt och kärleksfull liv tillsammans med mina nära och kära :)



Hihi! Puss på dig kära kusin-vitamin! <3

2011-08-15 @ 00:34:51
Postat av: IDA - En drömmande TH-tokig blivande frisör

Elli, tror vi behöver ta ett litet snack. Vet inte om en liten detalj nått dig än..



Det som inte dödar gör en starkare, visst, jag har lärt mig otroligt mycket p.g.a. den här situationen men jag tvivlar på att huvudpersonen som jag brukade bry mig om blivit starkare av det här. Enligt denne själv orkar den ju snart inte mer så..



Puss

2011-08-15 @ 16:34:06
URL: http://ikwallman.blogg.se/
Postat av: Elli

Men va fan!! Har jag missat något nu... Som vanligt får man aldrig veta vad som händer i familjen! Vi ska snacka!!! Det är en sak som är osäker, och sen blir det ett uttalande från mig.



Msn imorgon kanske? Om du inte är ute på äventyr?!



Puss!

2011-08-15 @ 23:17:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0