Lite om våra stora bloggare

Jag vet inte riktigt vad som hänt i bloggvärlden, det dock positivt för det mesta. BlondinBella har blivit värsta entreprenören, plugg, tidningar och böcker - positivt. Det går jävligt bra för henne. Kissie har blivit snäll - positivt (och chockerande)! Men.

Det stora "mennet". Dennis M. Dennis Maglic, för ett år sedan var han en av mina favoriter. Alltid så bra åsikter och med fötterna på jorden. Nu vet jag inte vad som hänt med honom. Är han nya Kissie? Har han tagit över hennes provocerande? Han har blivit så otroligt provocerande, drar upp gammalt gång på gång, ämnen som kan kosta honom eller någon i hans närhet livet. Han står för sina åsiker och han är påläst, cred till tusen för det men han går för långt. Han har uttalat sig om Islam och många muslimer är flyförbannade och vissa skickar hotbrev. Och han fortsätter. Fortsätter, fortsätter och fortsätter lite till. Bombar bloggen med frågor, videos och citat o.s.v.

Han hänger ut sig själv och pojkvännen, senast imorse la han upp en bild på Andreas nakna röv när han låg och sov. Han låter ofta läsarna veta när de haft sex hela natten, eller joinat 10 000 metersklubben. Han lägger upp bilder på bloggen där man ser att han tittar på porrbilder när det står att han "pluggar inför tenta". Och så säger han att han inte vill att alla 100.000 läsare ska veta allt om dem, att läsarna ska respektera hans privatliv. Till en början kanske han skulle ta och göra det själv. Jag förstår inte var allt kommer ifrån! Hans blogg handlar nu mera om provocering. Jäkligt synd.

Tror han kommer tappa läsare på det här. Jag som varit väldigt inbiten i hans blogg förstår som sagt ingenting. Han borde ta sig i kragen och se på vad det är han bloggar om. Inte är det från hjärtat inte. Han har inte fötterna på jorden längre, han svävar och snart kommer han nå alldeles för högt.


Foto: Ottilia Lindell

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0