Aftonbladet sorterar bort röster

Jag blev precis informerad om Aftonbladet och deras sätt att se på rösterna som kommit in inför Rockbjörnen 2011.

Sandra Wejbro, webbredaktör säger: "Vissa av de nominerade artisterna har mer fanatiska fans än andra, och dessa har kampanjröstat om och om igen. Genom hela processen har dessa röster tagits bort – manuellt. Vi har att rensat där det varit uppenbart att samma personer attackröstat. Enstaka, extremt engagerade personer ska inte få bestämma åt hela svenska folket vem som blir vinnare."

Ursäkta?! Tar BORT röster?! Vilken rätt har de att rensa röster? Jag vet inte om de har tagit bort några av Tokio Hotels röster men det är inte omöjligt, Aftonbladet tycker inte om dem. De tycker inte om att vi nominerar dem. Det är tydligt. Recensenterna avskyr dem och i stort sett allt de skriver om dem är negativt.

Jag har hört att Jedward uppmuntrat sina fans att "fuska", att använda fejk e-mailadresser men det står ingenstans så vitt jag vet att det endast är giltliga adresser som gäller. Kan förstå om de tycker att det är fusk men som sagt, då får man "varna" innan, och det har de inte gjort. Det står ingenstans vid röstningsformuläret att röster tas bort om man röstar "för mycket" på ett specifikt band, grupp eller artist. Jag trodde det var meningen att man skulle rösta så mycket som möjligt. Men nej, då tas röster bort. I krig och kärlek är allt tillåtet. Detta handlar om både och.

Som sagt så vet inte jag om jag som THfan och THröstare bör "ta åt mig" av deras sätt eller om de inte rört THs röster alls, de röster vi fans runt om i hela världen lagt ned tid på att skicka iväg. Hur som helst är det dåligt, oavsett vems röster de annullerat. Jag vet att vi THfans röstar arslena av oss, det är jag medveten om och det är vi "kända" för. Vi och Tokio Hotel vinner alltid "våra" kategorier. Så har det alltid varit. Vi röstar, röstar, röstar, röstar, röstar och röstar. Och röstar lite till för säkerhetens skull. Vi gör det för att vi vill att TH ska vinna, för att de ska känna fansens stöd.

"Enstaka, extremt engagerade personer ska inte få bestämma åt hela svenska folket vem som blir vinnare", då tycker jag att hela svenska folket ska rösta mer på sin favorit så det blir "rättvist". Röstningen är öppen för alla, det är bara att rösta på. Precis som vi fans gjort. Sen vet jag att t.ex. Tokio Hotels fans är mer hängivna än t.ex. Metallica eller Chris Medina men när blev det vårt problem? Jag håller med, det är säkert inte kul att vara nominerade i samma kategori som TH i och med de alltid står med pokalen i händerna vid galans slut, men som sagt, inte vårt problem. Vi gör bara vårt "jobb" som fans. Kanske fler skulle ta och göra då, så slipper någon klaga. Man tar inte bort röster för att fans röstat "för mycket". Fuck you aftonbladet, ska röster plockas bort kan ni ju lika gärna slopa röstningen och bestämma själva, då får ni som ni vill ha det.






Kommentarer
Postat av: My

Så jävla sant. End of discussion. Aftonbladet borde läsa det här, seriöst. Och ta åt sig. Och försöka försvara sig.

2011-08-29 @ 22:58:48
URL: http://- secret space -
Postat av: ddiana

jag håller med dig till 100%! vi vet inte säkert om det rör "våra röster" man jag kan säga att jag är 99% säker på det. är det så att det är DOM som ska välja vem som ska vinna kan dom lika väl skita i att be folk nominera och rösta på artisterna , dom kan åka till artisterna och ge dom prisjäveln från allra första början istället. och det är inte bara svenska fansen som röstat , jag vet att både fans från nordamerika och sydamerika engagerat sig rätt mycket och röstat! och det har tagit tid , det var ju trots allt 1miljon röster som aftonbladet fick in sammanlagt , så bara tar dom bort röster ? det är inte rättvist. det är ju FUSK! om vi säger att TH hade fått mer röster än chris medina så har dom säkert tagit bort så th har mindre/lika mycket , får då chris medina priset är det ju inte rättvist. jag är riktigt arg o jag är inte den enda , aftonbladet kan ta sig nånstans helt enkelt. skämmer fan bara ut sig själva.

2011-08-29 @ 23:18:06
URL: http://worldbehindme.blogg.no
Postat av: Maria

Men, FAN TA DEM!!! Inte rättvist någon jävla stans. Visst, om de nu inte vill ha en massa "fejk"röster(fejk-adresser) så får de säga det INNAN och inte efter. För gjort är gjort, nu är det som det är och alla röster borde verkligen räknas!

2011-08-29 @ 23:20:31
URL: http://marperette.blogg.se/
Postat av: maddejanzzon

Håller med dig till 1000%!

2011-08-30 @ 09:10:39
URL: http://maddejansson.myshowroom.se
Postat av: Sara

Jag håller fullständigt med dig! Tävlingen går ju ut på att ha mest engagerade fans!

2011-08-31 @ 20:39:20
URL: http://saraappelqvist.bloggsida.se
Postat av: Louise Ryhr

Så jävla rätt! Så jävla sant! You go girl!

2011-12-20 @ 22:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0